bana sormazki ne getireceğini dün gece gitti künefe aldı gece 11,30 da küstüm konuşmuyordum gözümü böyleayıra ayıra konuştum ki uzatıp ye demesin diye bahanem oldu sonra da öyle dedi işte bugünlük böyle olsun asya hanım diye başladı sabahta tekrar söylendi öyle genelde tatlı falan alır o
abliş ilerleyen sayfalara da göz at yazdım sebeplerini ne yapmalıyımDiyabetin var asya, hem de tip 1. Mazarete ihtiyacin yok canim.
Firinda kabak musakka var gulum. Farkli sekillerde pisir etini/yemegini. Mutlaka sevdigin bir tarif bulursun.Akşam menulerinizde neler var? Ne yapayim diye cok dusundum ama gelmedi aklima.Corba ile doymam bugun sabah ve ogle hafif gecirdim.Ben tavuk balik et falan pek sevmiyorum maalesef.Yiyorum ama sevmeyerek.
benım mesaim bitio kızlar bucukta cıkıcam net paketm bitti bildgnz üzre yarın sabah ilk işim sizi okuyup alıntılamak olcakkk
kaptanım ben bugunki menumuyazdm bilgine sunarım çok optum
abliş ilerleyen sayfalara da göz at yazdım sebeplerini ne yapmalıyım
Ispanak var hem sebze hem yoğurtla mükemmel oluyorAkşam menulerinizde neler var? Ne yapayim diye cok dusundum ama gelmedi aklima.Corba ile doymam bugun sabah ve ogle hafif gecirdim.Ben tavuk balik et falan pek sevmiyorum maalesef.Yiyorum ama sevmeyerek.
Asyam bahar gozlu naif arkadasim:) Olasi herseyi onermis arkadaslar zaten. Sec begen yap canim. Baska bir cozumu yok.
sen naif buluyosun beni hep abla yaa
E oylesin:)
@Hayaller35 yoruldum atıştırmalık ve su arası verdim sen walk walk walk maşallah
abla yarın sende katılsana bizeCok gec basladin. Yenebilecek misin?:)
abla yarın sende katılsana bize
hımm tamam abliş bugün dinlendim yarına daha iyi olurum inş ta yarın durmak yokkkTelefona indirdigim programlar calismiyor gulum. Ancak kosu bandinda 1 saat yururum. Yarisin siz:)
Inşallah ablacım biran önce zayıflarızda:)bende 65 filan olum düşünüyorum yapmayı inşallah güzel sonuçlar çıkacak
hımm tamam abliş bugün dinlendim yarına daha iyi olurum inş ta yarın durmak yokkk
Kızlar selamlarr :) vallaha bu hafta çok yorucu 9dan 4:10 dersim var çok yorucuymuşbide tercihler başladı onunda stresi var çok giremiyorum sayfaya ama gelebildiğim zaman hemen damlıyorum oda geçmişi okumakla geçiyor
Inşallah ablacım biran önce zayıflarızda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?