Hangi marka kullaniyor ? Ya ben de dusunuyorum cok cok fazla arastirdim, ve kombo(hem yikama hem kurutma) urunlerin daha cabuk bozulduguna dair cok yazi okudum. Cok fazla ozellik olunca cihazin beyni cabuk bozuluyormus birde 10 kg aliosun 7 kg kurutuyor. Kurutmali makine parasina ayri bir kurutma cihazi alinabiliyor. Valla cok kararsizim bendeAsyaca Cnm bnm kmsu kullanio super bnde alicam yazin ucuz olur
Sabah bisicik kalmaz mavisimAsyaca Cnm bnm kmsu kullanio super bnde alicam yazin ucuz olur
Beynim yandi ? Ne diosun yavrummAdım atarken egzersiz yapıp en çok kiloyu kim verecek yarışı yapalım
Zaten canm 10kg luk camasir cikmio . 7 kg kurutmalik yetiyor makinanda bi problem yoksa sen sadce kurutmalik al daha iii olur dijital sonucta ne kadar dayanabilir dogru bencede hem en az 1 saatte yikion hem en az 2 saatte kurutucak makina zorlanir ister istemez . hem kurutma makinasinin temzlenmesi fark li temzlik isteyen bisi . simdi camasr makinasyla birlesince hepsi ic ice cok uzun omurlu olmaz canm . bizim var bayici tanidiklarimiz sakin bir almayin diyorlarHangi marka kullaniyor ? Ya ben de dusunuyorum cok cok fazla arastirdim, ve kombo(hem yikama hem kurutma) urunlerin daha cabuk bozulduguna dair cok yazi okudum. Cok fazla ozellik olunca cihazin beyni cabuk bozuluyormus birde 10 kg aliosun 7 kg kurutuyor. Kurutmali makine parasina ayri bir kurutma cihazi alinabiliyor. Valla cok kararsizim bende
Anliyorum canm yaaa sabitleniyor resmen belli standartta gidince vucut alisiyor sanirim. Bende 3 haftadir 73lerde dolaniorum inemiorumYaa ben napayım bu tartıya 10 gündür debeleniyom karatay yapıcam diye bi gıdım oynamadı 66.8 in altı yok nasıl bişey delircem ben
Aynen kalmıyor sabaha acısı:))Sabah bisicik kalmaz mavisim
Bence de tatli olarak birbirimize yeterizzAyhh yatayım artık kuzuşlar baya geç olmuş sizinle çene çalmayı özledim yaaaaaaaama uyku vakti hadi iyi geceler şekerlerimmm fındık ezmelerim çikolatanın en güzel halleri öpüldünüz hepiniz:)
Papatyam egzersizli adim ? Sadece adim yarismasimi yani ?Asyaca Canm ya ben katilamicam disimi aldircam malum ben pert oyuzden muaf olayim bu haftalik . ama egzersizli adim isterim bende diger hafta
Camasir makinem calisir durum da ama sadece calisiyor :))Zaten canm 10kg luk camasir cikmio . 7 kg kurutmalik yetiyor makinanda bi problem yoksa sen sadce kurutmalik al daha iii olur dijital sonucta ne kadar dayanabilir dogru bencede hem en az 1 saatte yikion hem en az 2 saatte kurutucak makina zorlanir ister istemez . hem kurutma makinasinin temzlenmesi fark li temzlik isteyen bisi . simdi camasr makinasyla birlesince hepsi ic ice cok uzun omurlu olmaz canm . bizim var bayici tanidiklarimiz sakin bir almayin diyorlar
Yawrukush um 20.4 km bisiklet ve jilian six pack six week 1. Hafta 7. Gun tamamdir. Iyi geceler
Yuruyuste degil egzersizde yani adim :)Papatyam egzersizli adim ? Sadece adim yarismasimi yani ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?