Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah razı olsun gülüm dün akşam yatmadan içtim sütümü içmeye devam ederim.hepinizi çooooookkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmm

Ben 4 yildir kullaniyorum canim hayirdir??
Ben de dusunuyorum da
Kombo makinelerin veriminin daha az, daha cabuk bozulacagina dair bilgilere ulastim.
Merak ettim bizde kullanan var mi diye. Camasir asamiyorum oksuruk icinde kaliyorum kisin kurutmak buyuk problem eve sersem cocuklar oksurukle bogusuyor kokusundan rahatsiz oluyoruz vs.
Hangi marka ? Memmunmusun?

kız mübarek yakın çevrede de kıskanan oluyor dün eltim spraili çıkarıcam bende hamile kalacam dedi,görümcem bende 2. için çalışmalara başlicam dedi,yengem bende bir tane kız mı yapsam dedi(sanki bakkaldan bişey alıyorlar)bazı insanlar bunun Allahın bir mucizesi olduğunun ısmarlama bişey olmadığının farkında değil malesef Allah ıslah etsin onları...3 aya yakın inş sağlıkla devam ederse komşulara falan söylemeyi düşünmüyorum gülüm

dünün menüsünü yazayım aklımdayken.. gelsin bana cezalar... bu ara kilo alma programı uyguluyor gibiyim..
10: 1 kase yulaf ezmesi sütle
14: 5 tavuk köfte, salata,1 dilim tam buğday, ayran
16: 3 tane ekler
19: 1 kase tarhana çorbası, 3 kaşık kadar mantı
21: 3 kare bitter
su 3 lt kadar spor: leslie 2 mile+ 100 jj(ancak yapabildim)

yeni sirket altinbas holding bunyesinde saglam kisilerin kuruculugunu yaptigi bir sirket kizlar.
varlik yonetim sirketi sektor finans sektörü
icimde tanimlayamadigim heyecanmi kotku mue endisemi bisiler var ama anlayamiyorum zamanla gorecegim kararimin sonuclarini insallahh
Teşekkür ederim hepinize

Canım hangi alanda çalışıyorsun
Yeni şirketi araştırdın mı peki iyice

Canim hakkinda hayirlisi olsunn
Uzme kendini
Hayirlisi de devam et:)
Icin ferahlar

Hotpoint bnmki tatlim 9kg
Abimde arcelik var
Ablamlarda beko
Hepimiz memnunuz
Temizligini her kurutmadan sonra yaparsan hepsini sorunsuz kullanirsin ki gunde 5 makine kuruttugum cok oldu
Yastiklari yika yarim saate kuru pufucukk cikiyor
Havlular oyle
Ben yazinda havlulari atiyorum yumusacik oluyor ve her kurutmadan sonra cikan hav ve killari gorunce iyiki almisim diyeceksin
Evdeki toz oraninda azaliyor
Biz cok memnunuz
Abimler ablamlar istda
Giderken cocuklara 3er takim aliyorum
Aksamlari yika kurut yapiyorum mis gibi tasimiyorum cok esya
Her yonden avantajli

salı menüm:
10: 1 kase yulaf ezmesi sütle
13: 1 kase çorba, 1 dilim tam buğday
17: 1 dilim tam buğday ve peynir
19:4 parça et ızgara, 2 kaşık pilav, brokoli salatası
su 2 ltr kadar spor leslie 3 mile
hatırladığım liste buydu, kaçamak yoktu..

Tüh ya hayirlisi buymus...
Bugün yine biraz calkantili midem ablacim, onun disinda iyiyim hamd olsun.

Bilmem bir bakayim

Gecmis olsun Saadetim, doktora git ihmal etme sen her ihtimale karsi.

Afiyet olsun Deryam
canım napıyosun nasıl gidiyor bakalım? göremiyorum bi türlü denk gelemiyoruz bu ara..

Kizlar cumartesi operasyon gecircek 20lik disten baya köklü buyuk ya . cok korkuorummmmmmm oooffff. 20lik aldiran varmi . korkudan devlete gitmedim ozelde yaptiricam
ben aldırdım canım, doktorun iyiyse korkulacak hiçbirşey yok, benimkiler çıkmadan içerde çürümüştü aldılar dikiş attılar, 15 dk bile sürmemişti..

Günaydınn demeyi çok istedim öğlen oldu artıkkk
Yorgunluktan bayılmış gibi uyumuşum gece..

Menümde pek birşey yok, bütün gün temizlik falan derkenn öğleni 1-2 parça tavukla geçiştirdim..
Akşam da salata, 1 blinçik, çok az pilav yedim..
telaştan su içmeyi unuttum bir baktım yanıyorum resmen içmeye çalıştım ama ne kadar hiçç bilmiyorum

Canımmmmmmm, çoook sevindimmmmmmmmmmmm Nasıl mutlu oldum anlatamammmm
Allah yardımcın olsun her konuda, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Canım, haftanın 3 günü yarış yapsak ya.. Perşembeyi hafif geçirelim sadece, pazartesi, salı, çarşamba her güne ayrı bir yarış.. Umarım ip atlamaya katıla bilirim, şimdiden birşey demeyeyim :)

Günaydın , bugün yatak döşek modundayım ;( eklemlerim kırılıyor ayakta duramıyorum

Ama yine de güzel bir detoks suyu tarifi verebilirim..

Eki Görüntüle 1805968

Çok geçmiş olsun canımm, Allah acil şifa versinn..
Çocuklar nasıl oldu?

canım verdiği ilacı ismi nedir? pıhtılaşma bozukuluğu mu vardı sende niye ilaç verdiki?

evet canım progesteron dedi dr da.çok şükür gülüm rabbim bağışlasın bizlere yavumuzu,herkesede nasip etsin inşallah.hayırlısıyla kalp atımını duyduğumda içim daha da rahat edicek
canım gördüm şimdi iğnelerin ne olduğunu, ben tabletini kullanmıştım 3 ay, karından iğne dediğinde clexane var pıhtılaşma için, ondan bahsediyorsun diye düşündüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…