sağol gülümm
çok şükür gülüm.dün söyleyinceAsyacim şükürler olsun inşallah 8 inde keseyi gorursun kalp atışını duyarsınız tam için rahat olur. Catlasin o kaynanan orta yerinden :))) Bak gördün mu Rabbim sana da bir bebiş nasip etti. Simdi ona çok iyi bak annesi. Yemene icmene dikkat et. İlk 3 ay temizlikten biraz uzak kal. Öyle 1 kaşık yemekle sakin öğün geçiştirme.
Ben 4 yildir kullaniyorum canim hayirdir??Kizlar kurutmali camasir makinesi kullanan var mi ?
Vitaminlerini alsağol gülümm
Su mistigi bulamadimmmHayırlı akşamlar kızlar hemen menümü vereyim:)
Sabah
Omlet
Ara
10 badem
Öğlen-ikindi
Ispanak
Yoğurt
Ara
10ar tane fındık fıstık
Ara
Mistik
2 litre su
20000adım
1 saat airobik:)
Olmadim daha ya hamilelik sarkiklarim gitmedi bi turlu derya jilianin shared ini bitirdim ben bana misin demedi bu son care artik direk karin odakliMasaalllahh busee, ayy tas olmussundurr yav
Ben hic istemiyorum cuma gelsinGunaydin canlar, keyifli persembeler:) Yarini iple cekiyorum
Kız Nasıl sevindim ben ya Can'ım benim sorunsuz sağlıkla geçer umarımçok şükür gülüm.dün söyleyinceböyyle kaldı tepki bile veremedi başta böyle annelerde var işte
Canım hangi alanda çalışıyorsunKızlar Günaydınnn
Dün gelemedim bu aralar ise başlayacak olmamdan kaynaklı inanlmaz yogunum bugünde dısarıda olucam .
Dün hayatımın en zor ikilemimde kaldım aslında sizede gelip danısacaktım ama inanın sinirlerim o kadar zedelendikibaş ağrısından geberdim birde dalgınlıgıma geldi yerden birşey alıp kalkarken kafamı fen bir sekilde dolaba vurdum bi yarım saat kendime gelemedim.
Dün müthiş ikilemde kalmamın nedeni 2 iş arasında kalmam ve fazla zamanımın olmamasıydı.
Biri yaklasık 6 yıldır bir şirket elbette ki işinde ilerlemiş ve belli seyler oturmuş bir yer
diğeri henüz yeni kurulan ancak sektöre hızlı giriş yapıp cok sağlam 2 ihale alarak başlayan ve ilerlemeyi düşünen bir şirket
yeni olan şirketin henüz 10 çalışanı var yönetim hariç ve bir 10 kişi daha alacak ve yıl sonuna kadar büyüme planları var haliyle yönetim kadrosu içeriden gelişecek ve benimde 4 senelik yöneticilik geçmişim odugundan dolayı avantajlı olacagımı düşünüyorum. Bu sektöre yeniyim benim uzmanlık alanım değil ancak yinede avantajlı oldugum noktalar var.
İnanın dün yasadıgım seyleri anlatmam mümkün değil remen içime öküz oturdu nasıl bir stres anlatamm.
Ben yeni var olan şirkete bir sans vermeye karar verdim eski olan şirkete açık kapı bırakıcam
Bu konuyla ilgili fikri olan bişiler söylemek isteyen olursa sevinirim kızlar.
Bu arada bu aralar beni idare edebilirseniz cok memnun olurum bugün tüm gün evrak hazırlıcm Cuma başlıcam
Kızlar Günaydınnn
Dün gelemedim bu aralar ise başlayacak olmamdan kaynaklı inanlmaz yogunum bugünde dısarıda olucam .
Dün hayatımın en zor ikilemimde kaldım aslında sizede gelip danısacaktım ama inanın sinirlerim o kadar zedelendikibaş ağrısından geberdim birde dalgınlıgıma geldi yerden birşey alıp kalkarken kafamı fen bir sekilde dolaba vurdum bi yarım saat kendime gelemedim.
Dün müthiş ikilemde kalmamın nedeni 2 iş arasında kalmam ve fazla zamanımın olmamasıydı.
Biri yaklasık 6 yıldır bir şirket elbette ki işinde ilerlemiş ve belli seyler oturmuş bir yer
diğeri henüz yeni kurulan ancak sektöre hızlı giriş yapıp cok sağlam 2 ihale alarak başlayan ve ilerlemeyi düşünen bir şirket
yeni olan şirketin henüz 10 çalışanı var yönetim hariç ve bir 10 kişi daha alacak ve yıl sonuna kadar büyüme planları var haliyle yönetim kadrosu içeriden gelişecek ve benimde 4 senelik yöneticilik geçmişim odugundan dolayı avantajlı olacagımı düşünüyorum. Bu sektöre yeniyim benim uzmanlık alanım değil ancak yinede avantajlı oldugum noktalar var.
İnanın dün yasadıgım seyleri anlatmam mümkün değil remen içime öküz oturdu nasıl bir stres anlatamm.
Ben yeni var olan şirkete bir sans vermeye karar verdim eski olan şirkete açık kapı bırakıcam
Bu arada bu aralar beni idare edebilirseniz cok memnun olurum bugün tüm gün evrak hazırlıcm Cuma başlıcam
Can'ım ben aldırdım. Çene cerrahına gittim zaten yüzeyden görünmüyordu yardı aldı hatta utanmasa kulağında çıkacakmış dedi
Operasyon 20 dk belki fazla sürmüştür hatırlamıyorum. Stres yapma bi acı hissetmezsin ama baskı falan hissediliyor yazanı. Sonrası fecaat bişi mutlaka ağrı kesici iğne yaptır sonrasında ve eve gidince yanağına buz koy benim yanağım morartmıştı dayak yemiş gibi..
Ah kızım ben de gitmem normalde de oğlum bişi Alcam dedi ondan girdim yoksa ne işim olur :)
Hasta bir çocuktan kötü ne olabilir?
Hasta iki çocuk
Peki hasta iki çocuktan daha kötü ne olabilir?
Hasta iki çocuk bir de anne
Anneden emin değilim ama midem bi garip bugün menümde gerip çetele görürseniz şaşırmayın..
geldimmmmmm kızlar yükselmiş çok şükürr değer 371 olmuş dr gebelik başladı dedi.ama keseyi göremedik ayın 8 inde gel dedi sanırım kese için.yalnız iğneler verdi hergün karından yapacakmışım düşük rikine karşı sanırım
Canlarim gece 3e kadar koli yaptik eve sonunda tasinabildik.
Hala eski evde kalan seylerimiz var
Bunca koliyi nasil yerlestircem bilmiyorum.
Internetimiz haftasonu baglancak.
Telle idare edecegim.
Sarj aletimde obur evde kalmis
Telin sarji bitti bitecekm.
Hepinizi cok ozledim bugunluk beni affedin guzeller.
Yarin gumbur gumbur geliyorum:)
Hayırlı akşamlar kızlar hemen menümü vereyim:)
Sabah
Omlet
Ara
10 badem
Öğlen-ikindi
Ispanak
Yoğurt
Ara
10ar tane fındık fıstık
Ara
Mistik
2 litre su
20000adım
1 saat airobik:)
Gunaydin canlar, keyifli persembeler:) Yarini iple cekiyorum
Günaydin kizlar
Vallaha oturup aglayasim var ya ben 66 olmayi beklerken tarti bana 69 u gösteriyor
Kahvalti hazirlamaya gidiyorum :) ordan da disari cikacagiz biraz bugun. Temizlik memizlik yok :)))) annem duymasin ssssttt:) demet de duymasin :)
Kızlar Günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?