Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok şükür gülüm.dün söyleyince böyyle kaldı tepki bile veremedi başta böyle annelerde var işte

Vitaminlerini al
Kendine dikkat et
Ilk 3 ay bebegin en cok gelistigi donem canim
Ceviz badem muhakkak tuket
Bol protei
Gebelik surecinde tavuktan olabildigince uzak dur
Her gece sutunu ic
Meyve ozellikle muzunu tuket
Stresten uzak dur ve is yapma
Sadece keyfine bakk
Ustuste dogurunca birde biyoloji ogretmeni olunca kendim icin zaruri noktalari paylastim tatlimmmm
Bundan sonra sadece kendini dusunuyorsun
Gebeligin nasil gecerse bebeginde oyle buyur
Rahat ve sakinnn
Tekrar tebrik ediyorummm tatlimmmmmm
Cok mutlu ettin bizi

Hayırlı akşamlar kızlar hemen menümü vereyim:)
Sabah
Omlet

Ara
10 badem

Öğlen-ikindi
Ispanak
Yoğurt

Ara
10ar tane fındık fıstık

Ara
Mistik

2 litre su
20000adım
1 saat airobik:)
Su mistigi bulamadimmm
Migrosta varmiiii cok merak ettim
Ekmegimi kestinnnnn tatlimmm
Gununu cok begendim

Gunaydin canlar, keyifli persembeler:) Yarini iple cekiyorum
Ben hic istemiyorum cuma gelsin hic kacamak yapmadim sporumu yaptim rahatsiz oldugun 2 gun haric ve sonuc 200 gr artdayim. Antibiyotik mide koruyucu alerji ilaci ve spazm onleyici kullaniyorum ilgisi olabilir mi bana bi deyiverin de rahatlayim

Kızlar Günaydınnn

Dün gelemedim bu aralar ise başlayacak olmamdan kaynaklı inanlmaz yogunum bugünde dısarıda olucam .
Dün hayatımın en zor ikilemimde kaldım aslında sizede gelip danısacaktım ama inanın sinirlerim o kadar zedelendikibaş ağrısından geberdim birde dalgınlıgıma geldi yerden birşey alıp kalkarken kafamı fen bir sekilde dolaba vurdum bi yarım saat kendime gelemedim.
Dün müthiş ikilemde kalmamın nedeni 2 iş arasında kalmam ve fazla zamanımın olmamasıydı.
Biri yaklasık 6 yıldır bir şirket elbette ki işinde ilerlemiş ve belli seyler oturmuş bir yer
diğeri henüz yeni kurulan ancak sektöre hızlı giriş yapıp cok sağlam 2 ihale alarak başlayan ve ilerlemeyi düşünen bir şirket
yeni olan şirketin henüz 10 çalışanı var yönetim hariç ve bir 10 kişi daha alacak ve yıl sonuna kadar büyüme planları var haliyle yönetim kadrosu içeriden gelişecek ve benimde 4 senelik yöneticilik geçmişim odugundan dolayı avantajlı olacagımı düşünüyorum. Bu sektöre yeniyim benim uzmanlık alanım değil ancak yinede avantajlı oldugum noktalar var.
İnanın dün yasadıgım seyleri anlatmam mümkün değil remen içime öküz oturdu nasıl bir stres anlatamm.
Ben yeni var olan şirkete bir sans vermeye karar verdim eski olan şirkete açık kapı bırakıcam
Bu konuyla ilgili fikri olan bişiler söylemek isteyen olursa sevinirim kızlar.
Bu arada bu aralar beni idare edebilirseniz cok memnun olurum bugün tüm gün evrak hazırlıcm Cuma başlıcam

Canım hangi alanda çalışıyorsun
Yeni şirketi araştırdın mı peki iyice

ay selam herkese gunaydnlarrrrrrr gecmısı bırazdan okıcam once menü

sabah
domates
peynır
5 zeytın

ara
nescafe sek

oglen
haslama tavuk
1 mınık dılım patates
salata
corba

ara
1 portakal

aksam
1 tabak kuru fasulye
sogan
kapya bıber
mınık bıber tursusu 2adet

spor
yuruyus 1 saat

su yıne az 1 lt cıvarı

bu ara nedense su ıcemıorm

Canim hakkinda hayirlisi olsunn
Uzme kendini
Hayirlisi de devam et:)
Icin ferahlar

ahh işte bu cocuklar yok mu her istedikleri olsun isterler bnmkı daha 17 aylık bakkalın yolunu bılıo annemı herdkka bakkala goturuomus anne dedım katiyyen abur cubur yok asla bnm kız minik petitolar var ya bakkal o eylülün (kızımın ) hakkıymıs her gün bıtane verıo ama annem evde bırıktırıorm her gun yedırmıorm desede meçhul kesin her gün bir petito mideye ındırıo eylül hanım ondan eminim malesef o reyonlar cocuklarn vazgecılmezı tabı cocuklar gırınce bızde acaba bıze gore ne var dıe goz atarz ama ben atmam eşim gözümü oyar yemek konusunda cok katıdır kendısı fastfood bile yemez katiyyen nese ıste dıcem o ki cocugunn seni ele geçirmesne izin verme

ayyy ayyy eyvahhh en kötüsüde annenin hasta olması (temsili sigara normalde kullanmıorum yeşilaycıyım )

alllahhhımmmmm nasılll güzel haber verdn asyammm nasl mutlu oldm nasl keyflendımmm allah saglıkla kucagna almaı nasip etsn ınsalalh masallah nazarlardan korusun allah... ailelere söyleyn cevreye soylemeyn ne bılım sulaleye yaymayn komsulara solemeyn bı 3 ay dolsun ole solersn

özgemmm yakın olaydın yardm ederdm eminim cok zorlanıosn ama son 1 hafta dıe avut kendını 1 haftaya tamamen yerlesmıs olcaksn ve snrası hzuurrrr

Hayırlı akşamlar kızlar hemen menümü vereyim:)
Sabah
Omlet

Ara
10 badem

Öğlen-ikindi
Ispanak
Yoğurt

Ara
10ar tane fındık fıstık

Ara
Mistik

2 litre su
20000adım
1 saat airobik:)

menü güzel baby bravo valla taze enişte bey napıo keyfnz nasl?

Gunaydin canlar, keyifli persembeler:) Yarini iple cekiyorum

ay bnde cekmıorm yarını valla buun tartlcaktm unttm yarna kaldı hıc vermısım gıbı bı hıs yok vucudumda ama ıns. vermısımdır

Günaydin kizlar
Vallaha oturup aglayasim var ya ben 66 olmayi beklerken tarti bana 69 u gösteriyor

oyy oyyy oyyy sevimlimm

Kahvalti hazirlamaya gidiyorum :) ordan da disari cikacagiz biraz bugun. Temizlik memizlik yok :)))) annem duymasin ssssttt:) demet de duymasin :)

aman bosver temizligi bnde yapmıorm 1 pazarm var iş mi yapcam c.tesileri eşim yapıo işi gücü ayda bir kadın gelıo zaten ben ütü bile yapmam kociş saolsn o yapar iş yerndekıler bana ne bıcım kadnsın dıolar ne alaka canm yani bnm eşim keyf alıo iş yaparken ütü yaparken zorla yaptrmıorm hatta yapma dıorm yapıo ole bı manyak

zeynepcimmm hg cnm hyrlı olsn bnde olsam yenı fırmaya oncelık verırdım cnku tekrar yukselmek ıcın en buyuk sanstır yenı fırmalar umarm verdgn karar senı en zırveye tasır ve pişman olmazsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…