Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben mesaideyim bugün ama nasılım bilmiyorum sanki her yanım ağrıyo gibi ama ağrımıyo bi halsizlik varmış gibide yok gibide bi garibim mesai bitsede gitsem modundayım.
Ahh abla yaaa bende öyleyim sanki grip olacam gibi nefes almakta zorlanıyorum bide seminerdeyiz uyy çok sıkıcı

canım napıyosun nasıl gidiyor bakalım? göremiyorum bi türlü denk gelemiyoruz bu ara..
Sükür kuzum iyiyim is güc günler gecip gidiyor :) Sen nasilsin?
Dogru diyorsun denk gelemedik bir türlü, simdi baharda geliyor hava isiniyor atariz kendimizi sokaklara :)

Canım bende ham kurutmamakinesi hemkurutmalı çamaşır makinesi var. Eski evde yerim yoktu kurutma makinesini veririz diye almıştım şimdi yerim var diye kullanıyorum. Kurutma makinesi kesinlikle çok daha iyi hassas ayarı var ayrıca Zaman'dan tasarruf oluyor mesela kurutma makinesinde 1.5 saatte kuruyor çarşaflar 1 saate yıkaması de 2.5 ama çamaşır makinesi 4-4,5 saatte yıkayıp kurutuyor. Kısacası yerin varsa ayrıca al makineyi.

Çocuklar çok daha iyi iştahları dışında bi sıkıntıları kalmadı..
Ama ben sabah çok kötü oldum ayakta duramadım resmen..
Eşim işe gitmedi sağolsun çocuklara bakıyor.

amiiinn gülüm inşallah

Ben de hotpoint in 10 kg yikama 7 kg kurutmasina tav oldum bi ara. Aqualtis serisinin tasarimi da beni benden aldi uzay mekigi gibi :)
Sonra da heo makineden camasirmi ayiklicam, ayni paraya ayri ayri alinabilir gibi dusundum. Simdi sende bole diince hem yer tasarrufu hem kullancinin onerisi bak yine kafam karisti

Ya simdilik yerim var ama kiraciyim sonucta, gerci yinede kucuk bi eve cikamam kalabaligim cok fazla. Bosver beni nasil oldunuz siz ? Geceyi rahat gecirebildiniz mi ?

Ya simdilik yerim var ama kiraciyim sonucta, gerci yinede kucuk bi eve cikamam kalabaligim cok fazla. Bosver beni nasil oldunuz siz ? Geceyi rahat gecirebildiniz mi ?
Çok şükür kızımın gece kusması kalmadı. Ben de erkenden yattım dün gece bayağı iyi geldi.. Gel gelelim sabah kalkamadım o ayrı Ateş'im var ve dayak yemiş gibi çok korkunç bel, eklem Ağrı'sı ve halsizlik var ;( Ağrı kesici aldım Ateş düştü ama halsizlik devam. sağolsun eşim bakıyor bize :)

merhaba arkadaşlar
umarım herkesler iyidir pek uğrayamıyorum kayın valideye biyopsi yaptılar sonuçlar haftaya çıkacak ama dr umutlu konuştu sanki tümör iyi huylu dedi

asya_01 canım tebrik ederim umarım bebeğini sağ salim kucağına alırsın hiç insanları düşünme boş ver hani bir laf varya ağzı olan konuşuyor boş ver çok takma etraftakileri

Mavibocuk canım seninde nişanın hayırlı olsun umarım nişanlın atanırda sizde yuvanızı kurarsınız tez zamanda

okudum ama hatırlıyamıyorum kızlar
hasta olanlara geçmiş olsun
kendinize iyi bakınn

çok şükür gülüm.dün söyleyince böyyle kaldı tepki bile veremedi başta böyle annelerde var işte

Boşver gülüm ... Sen Huzurlu bir hamilelik geçirmeye çalış. Stresten uzak dur. Öyle insanları görme ya da görmezlikten gel. Bundan sonra daha dikkat et. Allah senin ve tüm hamillerin yardımcısı olsun.

Saolsun valla. Umarim yarina daha iyi kalkarsinizz.

Canim nasilsin?
Kayinvaliden nasil oldu?
Sonuclar iyi gelir insallah

Kizlar soyle yapalim, demek istediginiz daha yeni anladim. Sanirim anlamam icin uzerinden 1gece gecmesi gerekti :)
Cumartesi adim yarismasi basliyorrr, ayni zaman da icerisinde egzersiz de yapalim.
Cumartesi pazar sadece adim
Pazartesi adim+ip atlama
Sali adim+mekik
Carsamba adim+squat
Carsamba aksam 11 de neticelendirelim yarisimizi.
Herkes beni etiketlerse tablo hazirliycam canlar

Canım ben varım ama adım her zaman pek mümkün olmuyor benim için, mesela pazartesi sadece ip atlamak için katılabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…