Ahh abla yaaa bende öyleyim sanki grip olacam gibi nefes almakta zorlanıyorum bide seminerdeyiz uyy çok sıkıcıBen mesaideyim bugün ama nasılım bilmiyorum sanki her yanım ağrıyo gibi ama ağrımıyo bi halsizlik varmış gibide yok gibide bi garibim mesai bitsede gitsem modundayım.
Sükür kuzum iyiyim is güc günler gecip gidiyor :) Sen nasilsin?canım napıyosun nasıl gidiyor bakalım? göremiyorum bi türlü denk gelemiyoruz bu ara..
Ben de dusunuyorum da
Kombo makinelerin veriminin daha az, daha cabuk bozulacagina dair bilgilere ulastim.
Merak ettim bizde kullanan var mi diye. Camasir asamiyorum oksuruk icinde kaliyorum kisin kurutmak buyuk problem eve sersem cocuklar oksurukle bogusuyor kokusundan rahatsiz oluyoruz vs.
Hangi marka ? Memmunmusun?
Canımmmmmmm, çoook sevindimmmmmmmmmmmmNasıl mutlu oldum anlatamammmm
Allah yardımcın olsun her konuda, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Canım, haftanın 3 günü yarış yapsak ya.. Perşembeyi hafif geçirelim sadece, pazartesi, salı, çarşamba her güne ayrı bir yarış.. Umarım ip atlamaya katıla bilirim, şimdiden birşey demeyeyim :)
Çok geçmiş olsun canımm, Allah acil şifa versinn..
Çocuklar nasıl oldu?
amiiinn gülüm inşallahCanımmmmmmm, çoook sevindimmmmmmmmmmmmNasıl mutlu oldum anlatamammmm
Allah yardımcın olsun her konuda, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Canım, haftanın 3 günü yarış yapsak ya.. Perşembeyi hafif geçirelim sadece, pazartesi, salı, çarşamba her güne ayrı bir yarış.. Umarım ip atlamaya katıla bilirim, şimdiden birşey demeyeyim :)
Çok geçmiş olsun canımm, Allah acil şifa versinn..
Çocuklar nasıl oldu?
tutunması için progesteron,kan pıhtılaşması içinde iğne verdi gülüm,1 düşüğüm vardı önlem amaçlı verdicanım verdiği ilacı ismi nedir? pıhtılaşma bozukuluğu mu vardı sende niye ilaç verdiki?
Ben de hotpoint in 10 kg yikama 7 kg kurutmasina tav oldum bi ara. Aqualtis serisinin tasarimi da beni benden aldi uzay mekigi gibi :)Hotpoint bnmki tatlim 9kg
Abimde arcelik var
Ablamlarda beko
Hepimiz memnunuz
Temizligini her kurutmadan sonra yaparsan hepsini sorunsuz kullanirsin ki gunde 5 makine kuruttugum cok oldu
Yastiklari yika yarim saate kuru pufucukk cikiyor
Havlular oyle
Ben yazinda havlulari atiyorum yumusacik oluyor ve her kurutmadan sonra cikan hav ve killari gorunce iyiki almisim diyeceksin
Evdeki toz oraninda azaliyor
Biz cok memnunuz
Abimler ablamlar istda
Giderken cocuklara 3er takim aliyorum
Aksamlari yika kurut yapiyorum mis gibi tasimiyorum cok esya
Her yonden avantajli
Ya simdilik yerim var ama kiraciyim sonucta, gerci yinede kucuk bi eve cikamam kalabaligim cok fazla. Bosver beni nasil oldunuz siz ? Geceyi rahat gecirebildiniz mi ?Canım bende ham kurutmamakinesi hemkurutmalı çamaşır makinesi var. Eski evde yerim yoktu kurutma makinesini veririz diye almıştım şimdi yerim var diye kullanıyorum. Kurutma makinesi kesinlikle çok daha iyi hassas ayarı var ayrıca Zaman'dan tasarruf oluyor mesela kurutma makinesinde 1.5 saatte kuruyor çarşaflar 1 saate yıkaması de 2.5 ama çamaşır makinesi 4-4,5 saatte yıkayıp kurutuyor. Kısacası yerin varsa ayrıca al makineyi.
Çocuklar çok daha iyi iştahları dışında bi sıkıntıları kalmadı..
Ama ben sabah çok kötü oldum ayakta duramadım resmen..
Eşim işe gitmedi sağolsun çocuklara bakıyor.
Çok şükür kızımın gece kusması kalmadı. Ben de erkenden yattım dün gece bayağı iyi geldi.. Gel gelelim sabah kalkamadım o ayrı Ateş'im var ve dayak yemiş gibi çok korkunç bel, eklem Ağrı'sı ve halsizlik var ;( Ağrı kesici aldım Ateş düştü ama halsizlik devam. sağolsun eşim bakıyor bize :)Ya simdilik yerim var ama kiraciyim sonucta, gerci yinede kucuk bi eve cikamam kalabaligim cok fazla. Bosver beni nasil oldunuz siz ? Geceyi rahat gecirebildiniz mi ?
çok şükür gülüm.dün söyleyinceböyyle kaldı tepki bile veremedi başta böyle annelerde var işte
Saolsun valla. Umarim yarina daha iyi kalkarsinizz.Çok şükür kızımın gece kusması kalmadı. Ben de erkenden yattım dün gece bayağı iyi geldi.. Gel gelelim sabah kalkamadım o ayrı Ateş'im var ve dayak yemiş gibi çok korkunç bel, eklem Ağrı'sı ve halsizlik var ;( Ağrı kesici aldım Ateş düştü ama halsizlik devam. sağolsun eşim bakıyor bize :)
Canim nasilsin?merhaba arkadaşlar
umarım herkesler iyidir pek uğrayamıyorum kayın valideye biyopsi yaptılar sonuçlar haftaya çıkacak ama dr umutlu konuştu sanki tümör iyi huylu dedi
asya_01 canım tebrik ederim umarım bebeğini sağ salim kucağına alırsın hiç insanları düşünme boş ver hani bir laf varya ağzı olan konuşuyor boş ver çok takma etraftakileri
Mavibocuk canım seninde nişanın hayırlı olsun umarım nişanlın atanırda sizde yuvanızı kurarsınız tez zamanda
okudum ama hatırlıyamıyorum kızlar
hasta olanlara geçmiş olsun
kendinize iyi bakınn
Ayy hasta olmazsin insAllahBen mesaideyim bugün ama nasılım bilmiyorum sanki her yanım ağrıyo gibi ama ağrımıyo bi halsizlik varmış gibide yok gibide bi garibim mesai bitsede gitsem modundayım.
Kizlar soyle yapalim, demek istediginiz daha yeni anladim. Sanirim anlamam icin uzerinden 1gece gecmesi gerekti :)
Cumartesi adim yarismasi basliyorrr, ayni zaman da icerisinde egzersiz de yapalim.
Cumartesi pazar sadece adim
Pazartesi adim+ip atlama
Sali adim+mekik
Carsamba adim+squat
Carsamba aksam 11 de neticelendirelim yarisimizi.
Herkes beni etiketlerse tablo hazirliycam canlar
Olur tabiiCanım ben varım ama adım her zaman pek mümkün olmuyor benim için, mesela pazartesi sadece ip atlamak için katılabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?