Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kizlar disimin rongenini cektirdim bi disim yamuk cikmis yan taraftaki dise baski yapio gozukuyor . digeride icine gömülü yan yatmis. Megersem cikmis ama etin altinda kalmis görunurde gozukmuomus ... Nese dua edin bana c.tesi icin kardeslerim cektiricem birini . ama 3 tanesi alincak baska cagresi yok . zaman araliklariyla aldircam

Spor adimi o sanirim normal yurumek degil ben ole anladim :)

Adımsayarım yok, telefonda düz yürürken zor sayıyor spor adımı falan iyice kafası karışır sonra Leslie-ye başlamak istiyorum ben de, belli bir adım sayısı olsaydı Leslinin süper olurdu ona göre hesaplardım

Leslie yarim saat yaparsan sanirim 6bin yapablirsin 1saatligide var ama tabi sen 1mile ile baslarsin spora aliskinsan 2mile de yaparsin canm

Leslie yarim saat yaparsan sanirim 6bin yapablirsin 1saatligide var ama tabi sen 1mile ile baslarsin spora aliskinsan 2mile de yaparsin canm

Yok Leslie benim için kolay, ilk 3 mille başlamıştım gayet iyiydi, o da 45 dakika sürüyor senin dediğin gibiyse 9000 adım kadar oluyor 3 mile :))

Ahh ablacımm çok geçmiş olsun aman iyi huylu olsun sağol ablişimmm inşallah :)

Kuzuş 7/24 adımda varım:))
Allah yardımcın olsun kuzuş

Allah yardımcın olsun canım..
Merak ettim durduk yere aldırmıyorsun herhalde, ne oldu ki? Benimkiler de yarım yamalak çıktılar, dr çıkar dedi ama çıkmadılar, ağrımasa da rahatsız oluyorum bazen.. korktum şimdi

Yamuk olmasi diger taraftan baski yapior yan dise ve orayi yavas yavas oyuyor diger disleri skıstirip ust uste bindirio yapisini bozuor ve onemlisi hep intihap yapio bende . rontgeni gorunce sok oldum . intrnette bak cok guzel bilgisayar sisteminde aciklama yapmislar dur link atim sana

Anladım canım, yok çok şükür öyle sorunlarım yok, ama tamamen çıkmaması tedirgin ediyor beni..
İnşaAllah ağrısız, acısız atlatırsın..
tamam bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…