Vala canim diger haftada bole bi spor tablosu istiyorum vallahi cingar cikaririm burdaOlur tabii
Spor adimi o sanirim normal yurumek degil ben ole anladim :)Canım ben varım ama adım her zaman pek mümkün olmuyor benim için, mesela pazartesi sadece ip atlamak için katılabilir miyim?
Vala canim diger haftada bole bi spor tablosu istiyorum vallahi cingar cikaririm burda
Spor adimi o sanirim normal yurumek degil ben ole anladim :)
Leslie yarim saat yaparsan sanirim 6bin yapablirsin 1saatligide var ama tabi sen 1mile ile baslarsin spora aliskinsan 2mile de yaparsin canmAdımsayarım yok, telefonda düz yürürken zor sayıyor spor adımı falan iyice kafası karışır sonraLeslie-ye başlamak istiyorum ben de, belli bir adım sayısı olsaydı Leslinin süper olurdu ona göre hesaplardım
Neden zor sayiyo telAdımsayarım yok, telefonda düz yürürken zor sayıyor spor adımı falan iyice kafası karışır sonraLeslie-ye başlamak istiyorum ben de, belli bir adım sayısı olsaydı Leslinin süper olurdu ona göre hesaplardım
Leslie yarim saat yaparsan sanirim 6bin yapablirsin 1saatligide var ama tabi sen 1mile ile baslarsin spora aliskinsan 2mile de yaparsin canm
Neden zor sayiyo tel
Ahh ablacımm çok geçmiş olsun aman iyi huylu olsunmerhaba arkadaşlar
umarım herkesler iyidir pek uğrayamıyorum kayın valideye biyopsi yaptılar sonuçlar haftaya çıkacak ama dr umutlu konuştu sanki tümör iyi huylu dedi
@asya_01 canım tebrik ederim umarım bebeğini sağ salim kucağına alırsın hiç insanları düşünme boş ver hani bir laf varya ağzı olan konuşuyor boş ver çok takma etraftakileri
Mavibocuk canım seninde nişanın hayırlı olsun umarım nişanlın atanırda sizde yuvanızı kurarsınız tez zamanda
okudum ama hatırlıyamıyorum kızlar
hasta olanlara geçmiş olsun
kendinize iyi bakınn
Kuzuş 7/24 adımda varım:))Kizlar soyle yapalim, demek istediginiz daha yeni anladim. Sanirim anlamam icin uzerinden 1gece gecmesi gerekti :)
Cumartesi adim yarismasi basliyorrr, ayni zaman da icerisinde egzersiz de yapalim.
Cumartesi pazar sadece adim
Pazartesi adim+ip atlama
Sali adim+mekik
Carsamba adim+squat
Carsamba aksam 11 de neticelendirelim yarisimizi.
Herkes beni etiketlerse tablo hazirliycam canlar
Allah yardımcın olsun kuzuşSelam kizlar disimin rongenini cektirdim bi disim yamuk cikmis yan taraftaki dise baski yapio gozukuyor . digeride icine gömülü yan yatmis. Megersem cikmis ama etin altinda kalmis görunurde gozukmuomus ... Nese dua edin bana c.tesi icin kardeslerim cektiricem birini . ama 3 tanesi alincak baska cagresi yok . zaman araliklariyla aldircam
Saol canm yaKuzuş 7/24 adımda varım:))
Allah yardımcın olsun kuzuş
S health bunu yukle canm cok hassaas cok guzel bi programBilmiyorum kii :)) zar zor bir uygun program buldum o da bazen eksik sayıyor :))
Selam kizlar disimin rongenini cektirdim bi disim yamuk cikmis yan taraftaki dise baski yapio gozukuyor . digeride icine gömülü yan yatmis. Megersem cikmis ama etin altinda kalmis görunurde gozukmuomus ... Nese dua edin bana c.tesi icin kardeslerim cektiricem birini . ama 3 tanesi alincak baska cagresi yok . zaman araliklariyla aldircam
S health bunu yukle canm cok hassaas cok guzel bi program
KorktummmVala canim diger haftada bole bi spor tablosu istiyorum vallahi cingar cikaririm burda
Yamuk olmasi diger taraftan baski yapior yan dise ve orayi yavas yavas oyuyor diger disleri skıstirip ust uste bindirio yapisini bozuor ve onemlisi hep intihap yapio bende . rontgeni gorunce sok oldum . intrnette bak cok guzel bilgisayar sisteminde aciklama yapmislar dur link atim sanaAllah yardımcın olsun canım..
Merak ettim durduk yere aldırmıyorsun herhalde, ne oldu ki? Benimkiler de yarım yamalak çıktılar, dr çıkar dedi ama çıkmadılar, ağrımasa da rahatsız oluyorum bazen.. korktum şimdi
Yamuk olmasi diger taraftan baski yapior yan dise ve orayi yavas yavas oyuyor diger disleri skıstirip ust uste bindirio yapisini bozuor ve onemlisi hep intihap yapio bende . rontgeni gorunce sok oldum . intrnette bak cok guzel bilgisayar sisteminde aciklama yapmislar dur link atim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?