Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba.Bu grupta zayiflayanlar ne yapiyor?bu gruba katilmam icin ne yapmam gerek bir yardimci olurmusunuz acaba.
Canim aramiza katilman icin ilk sayfada ki katilim formunu doldurman yeterli
Beslenmemize dikkat ederek ve spor yaparak zayifliyoruz tabi en önemlisi de birbirimize olan destegimiz

Canim aramiza katilman icin ilk sayfada ki katilim formunu doldurman yeterli
Beslenmemize dikkat ederek ve spor yaparak zayifliyoruz tabi en önemlisi de birbirimize olan destegimiz
Tesekkur ederim yardiminiz icin birde bir sorum olacak burda herkes yedikleriniz yaziyor yazmasam olurmu acaba?

Tesekkur ederim yardiminiz icin birde bir sorum olacak burda herkes yedikleriniz yaziyor yazmasam olurmu acaba?
Her aksam herkes günlük menüsünü paylasiyor... Yediklerini bilmezsek sana diyet konusunda nasil yardimci olabiliriz ki? Amac saglikla zayiflamak o yüzden sende günlük menülerini yazsan iyi olur.
Ben KKda yeniyim daha nasil oluyor bu isler tam bilmiyorum ama katilim formunu bilgilerimi burayami yazicam?
Evet canim bilgilerini burada paylasacaksin

Rabbim vakti istedigin zaman sanada bekletmeden nasip etsin Sibelim ♥
Hayirlsi kuzum. Önce bi siz saglikla dogurun bebişler inizi görelim Allah in izniyle.

Tebrikler

Kullanıcı Adı : Ollalla
İsim (İsteğe Bağlı ): Arzu
Yaşınız : 20
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: XXX
Yaşadığınız şehir: Azerbaycan Mingecevir
Boyunuz : 155
Kilonuz: 57.2
Hedef kilonuz : 45
Kilo alma hikayeniz : Galiba fazla yemem :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? : Evlenicem :)

Hayirlsi kuzum. Önce bi siz saglikla dogurun bebişler inizi görelim Allah in izniyle.

Tebrikler
Amin bitanem Rabbim herkesin gönlüne göre versin ♥
Aramiza hosgelsin aybalam, azeri kizlarimiz iki oldu :)
Önünde cok güzel bir sebebin var, incecik olup gelinliginin icinde prensesler gibi gözükeceksin insallah.

InsaALLAH tesekkur ederim aksama yediklerimide yazarim.Bu hafta regl haftam insaAllah azda olsa zayiflarim zaten sporda yapamicam halim olmuyor.
Regl iken siskinlikten dolayi fazla cikabilirsin ama bu seni korkutmasin regl bitiminde kilon birden düsüyor.

Arzu meraba...
Aramıza hoşgeldinn kilo vermek için çok güzel bir sebebin var. eminim incecik bir gelin olacaksın.
benim ismim derya 2 çocuk annesiyim 30 yaşındayım =)
takımımız da 2 hafta deneme süremiz var,şu şekil de işliyor sistemimiz;
düzenli menü paylaşımı ve takıma katılımın ve uyum sağlanması
Tekrar Hoşgeldinn

Refike ağır konuştum sanırım kızdı bana bir sancı veriyor sanki doğum yapacağım ya of

Ahiyş aynen ben de o durumdayım kafam bugün neden bozul neden sinirliyim diye düşünürken bi baktım aaaa

Doğru düzgün yemek yemeden kilo verilmez hele spor yapıyorsan metabolizmana zarar verirsin

Vallaha mı? Hemen alıyorum çiğ kaju.. Aslında en iyisi Zaman ayırmak ama iki çocukla mümkün değil malesef. Her sabah aynı saatte 15 dk oturun bir süre sonra vücut alışıyor ve o saatte hazır ediyor postayı

Ayyy ben de çok üzülürdüm herhalde o günleri düşünmek bile istemiyorum

InsaALLAH tesekkur ederim aksama yediklerimide yazarim.Bu hafta regl haftam insaAllah azda olsa zayiflarim zaten sporda yapamicam halim olmuyor.
regl döneminde spor yaparsan eger metabolizma hızlı çalıştığı için çok daha iyi verim alırsın. krizi fırsata çevirmek diyebiliriz.

valla sanırım ondan bu hafta değişik tükettiğim şey oydu yada tesadüf bilmiyorum artık. ay sorma bi tuvalete gidiyorum kapısına dayanıyolar kırk tane soru o olmazsa kavga
sormaa valla benim kayınvallidem çok egzantirik =)) oğlana da doğduğun da 12 kg tencere getirmişti ayrıyeten. ne bu dedimm sonuna kadar kazanı kaynasın yavrumun dedi
kışlık hazırlıklarında,aşure zamanın da iyi oluo saolsun artık

bugün saksılar,çiçek tohumları aldık çocuklarla birlikte. çokk acıktım gidim yemek yiyim sonra kuzularla çiçeklerimizi dikelimm. ay bide kahretmesin çok havalıyım medium tayt aldım xl den medium a
ay hakkaten 75.8 de medium sa şimdi ben 65 de small mı giycem ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…