Canim aramiza katilman icin ilk sayfada ki katilim formunu doldurman yeterliMerhaba.Bu grupta zayiflayanlar ne yapiyor?bu gruba katilmam icin ne yapmam gerek bir yardimci olurmusunuz acaba.
Tesekkur ederim yardiminiz icin birde bir sorum olacak burda herkes yedikleriniz yaziyor yazmasam olurmu acaba?Canim aramiza katilman icin ilk sayfada ki katilim formunu doldurman yeterli
Beslenmemize dikkat ederek ve spor yaparak zayifliyoruztabi en önemlisi de birbirimize olan destegimiz
Her aksam herkes günlük menüsünü paylasiyor... Yediklerini bilmezsek sana diyet konusunda nasil yardimci olabiliriz ki? Amac saglikla zayiflamak o yüzden sende günlük menülerini yazsan iyi olur.Tesekkur ederim yardiminiz icin birde bir sorum olacak burda herkes yedikleriniz yaziyor yazmasam olurmu acaba?
Evet canim bilgilerini burada paylasacaksinBen KKda yeniyim daha nasil oluyor bu isler tam bilmiyorum ama katilim formunu bilgilerimi burayami yazicam?
Hayirlsi kuzum. Önce bi siz saglikla dogurun bebişler inizi görelim Allah in izniyle.Rabbim vakti istedigin zaman sanada bekletmeden nasip etsin Sibelim ♥
...Takim ici ilk 3...
1. sira 1.7 kilo hafifleyenAsyaca kaptanimiza ait
2. sirada 1.6 kiloyla onu takip edenHarpy yer aliyor
3.'lük 1.5 kilo kaybeden @abesle_istigal'e gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @AKovser'i de
tebrik ediyoruz - 0.9 gram
Basarilarinizin devamini dileriz
Ilk sayfada ki kurallarimizi da okuyup kabul ettigini belirtmen gerekiyor. Böylelikle aramiza katilmis oluyorsun.Bilgilerimi buraya yazdigimda katilmismi oluyorum bu kadarmi yani?
Amin bitanem Rabbim herkesin gönlüne göre versin ♥Hayirlsi kuzum. Önce bi siz saglikla dogurun bebişler inizi görelim Allah in izniyle.
Tebrikler
Aramiza hosgelsin aybalam, azeri kizlarimiz iki oldu :)Kullanıcı Adı : Ollalla
İsim (İsteğe Bağlı ): Arzu
Yaşınız : 20
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: XXX
Yaşadığınız şehir: Azerbaycan Mingecevir
Boyunuz : 155
Kilonuz: 57.2
Hedef kilonuz : 45
Kilo alma hikayeniz : Galiba fazla yemem :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? : Evlenicem :)
Regl iken siskinlikten dolayi fazla cikabilirsin ama bu seni korkutmasin regl bitiminde kilon birden düsüyor.InsaALLAH tesekkur ederim aksama yediklerimide yazarim.Bu hafta regl haftam insaAllah azda olsa zayiflarim zaten sporda yapamicam halim olmuyor.
Arzu meraba...Kullanıcı Adı : Ollalla
İsim (İsteğe Bağlı ): Arzu
Yaşınız : 20
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: XXX
Yaşadığınız şehir: Azerbaycan Mingecevir
Boyunuz : 155
Kilonuz: 57.2
Hedef kilonuz : 45
Kilo alma hikayeniz : Galiba fazla yemem :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? : Evlenicem :)
Refike ağır konuştum sanırım kızdı bana bir sancı veriyor sanki doğum yapacağım ya of
Kızlar yeni okukdan çıktım direk fitnesse gidiyorum ordadan direk alışverişe geçecem düğün var 4 gündür doğru düzgün yemek bile yememe rağmen ve spora rağmen kilo aleım eğer haftayada böyle olursa atın beni bir faydam olmuyor.
Buarada kilo veren herkesi tebrik ederim akşam tek tek bütün geçmişi okuyacağım
tatlım evet kesinlikle içelim. bir de çok özür dileyerek söylüyorum tuvalet problemim var dı dün çözüldü o problemim ben bu kadar vermemi ona bağladım açıkçası. bir de bu hafta farklı olarak çiğ kaju tükettim sanırım bağırsaklarıma filan o iyi geldi
allah böyle insanları ıslah etsinn ne diyeyim kendileri sanki başka bir evrenden.
benim kayınvalidem de kızım doğduğunda çeyiz bohçası yapmış tı 40 lı çocuğa. çocuk beşikte el eşikte koy kenara dedi. şok oldum o ince düşünmüş olabilir kendince gerçekten de öyledir ama ne bilim minicik bebeğe pikolar,dantel kenar çarşaflar bilmem ne.
regl döneminde spor yaparsan eger metabolizma hızlı çalıştığı için çok daha iyi verim alırsın. krizi fırsata çevirmek diyebiliriz.InsaALLAH tesekkur ederim aksama yediklerimide yazarim.Bu hafta regl haftam insaAllah azda olsa zayiflarim zaten sporda yapamicam halim olmuyor.
valla sanırım ondan bu hafta değişik tükettiğim şey oydu yada tesadüf bilmiyorum artık. ay sorma bi tuvalete gidiyorum kapısına dayanıyolar kırk tane soru o olmazsa kavgaAhiyş aynen ben de o durumdayım kafam bugün neden bozul neden sinirliyim diye düşünürken bi baktım aaaa
Doğru düzgün yemek yemeden kilo verilmez hele spor yapıyorsan metabolizmana zarar verirsin
Vallaha mı? Hemen alıyorum çiğ kaju.. Aslında en iyisi Zaman ayırmak ama iki çocukla mümkün değil malesef. Her sabah aynı saatte 15 dk oturun bir süre sonra vücut alışıyor ve o saatte hazır ediyor postayı
Ayyy ben de çok üzülürdüm herhalde o günleri düşünmek bile istemiyorum
Ay teşekkür ederim.@KİTABİ CANIM O NE KADANNN GÜZEL BİR ŞİİR ÇOK BEGENDİKOSSS TEBRİKOSSS
MİLLETİN ERKEK MERAKI NE ANLAMIORUM ALLAH SAGLIKLISINI VERSİN
SENİN SİNİRLER NİE TEPENDE CANIM HAYROLSUN
REFİK BU AĞIR KONUSURSAN İCABINA BAKAR
Hosgeldin canimmMerhaba.Bu grupta zayiflayanlar ne yapiyor?bu gruba katilmam icin ne yapmam gerek bir yardimci olurmusunuz acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?