- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
Emeğine sağlık çok güzel ya anne olmayı ne güzel anlatmışDün yoktun ,
Bugün can oldun,
Geldin kondun yüreğime
Yer buldun en derinde.
Her gün senle doğarken,
Aldığım nefesi paylaşırken,
Yarım oldun,
Tam oldum...
Geldin ya !
Bana hayat verdin ya
Cansın, canımsın
Her an yanımdasın. ....
(Kitabi)
Bu kadar güzel haber alınca bana da ilham geldi ... Hamile kardeslerime gelsin sevgilerimle...
ben iyiyim abliş boll boll dinleniyorum ama ev işi kaldıkçada içim içimi yiyor,umarım yiğeninde iyidir ablişIyi aksamlar canlar:) @Asyaca @Harpy ve @abesle_istigal tebrikler guzeller. Cok guzel kilolar vermissiniz bu hafta. Takimin yukunu de tasimizsiniz
Hamile canlar, nasilsiniz? Yegenlerimizin keyfi yerindedir insallah
progestronu bende kullandım acayip mise bulantısı baş dönmesi yapar bilirimben iyiyim abliş boll boll dinleniyorum ama ev işi kaldıkçada içim içimi yiyor,umarım yiğeninde iyidir abliş
canim yediklerinin miktarini arttir.Ben neyi yanlış yapıyorum ya bi bilsem pazartesinden beri hergün en az 1 buçuk saqt spor yapmama yememe dikkat etmeme rağmen +500
Gecen hafta 67.9
Bu hafra 68.5
Tebrikler Zeynebim 5li rakamlarin hayirli olsun tekrardan:)Kizlar Gunaydinn Hayirli Cumalar
Bugün is yerinde ilk gunum bir kac gündür atif gelemiyorum kbakmayin.
Hemen bildirim yapim ben
Gecen hafta:60.2
Bu hafta :59.9
Sonunsa 5lileri gördüm devaminin gelmesi dilegimle kizlar
oyy ne guzel bir kilo kaybi bu tebrikler canim benim:)Gecen hafta 98.8
Bu hafta 97.3
Fark-1.5
%1.52
evet hamile hamile tasinmisim:)Ağır bir spor yaptığın için kaslanıyorsun bu yüzden + çıkman ya da sabit kalman normal 1-2 hafta sonra düzelir lütfen vazgeçme.
Benim bildiğim tavanda sabit bir noktaya bakmak gerek yani boynunu katlamak hem tehlikeli hem kasların çalışmasını azaltabilir..
Amannnn öldürmez süründürür valla
Amaniiiiin sen de benim gibi hamile hamile taşınmışsın bilmedenben de tam 6 haftalıktım taşındığımızda.. Bence elini çabuk tut bulantılar başlamadan yerleşin :)
Kolay değil gerçekten ki seninki hareketli bir çocuk ve benim oğlumdan küçükmüş. Yavaş yavaş hazırlanmaya başlayın. Mesela Bebek oyuncaklarını, Onun eski kıyafetlerini küçülenleri çıkarın gösterin bak sen bebekken bunları giyiyordun/oynuyordun büyüdün şimdi bebeğimiz giyecek diye eski resimleri videoları izleyin bak sen orada emekliyordun vs.. Ve yavaş yavaş eşine devret banyosunu yemeğini ve diğer ihtiyaçlarını ki Bebek doğup sen yapamadığımda bak Bebek yüzünden annem değil babam yıkıyor olmasın.. Aklıma bunlar geldi şimdilik Allah sağlıklı bir hamilelik ve tüm ailenize (artık 4 kişi sayılır :) mutluluk ve huzur versin
sagol canim icimi ferahlattin, sen tebriklerin en buyugunu hakettin canim, harikasin..Yawrukush
Tebriklerrr hamilemisin tatlim
Cok sevindimmmm
Ikinci gebelikte hep ikilemde kaliniyor
Ben 24 saat agladimmmm:)
Aldiralim kizima haksizlik bile dedim
Dogurdum ayni sekilde
Simdi alistik bileeeee
3.yu bile dusunuyorumm bazen silkelenip kendime geliyorum
Minigimin ilk kelimesiii adda(asya)
Aksama kadar ablaaa ge geeee diye geziyor
Ablasi gelir gelmez iyice sarilip opuyorrrrr
Sonradan anladim ki tek cocuk olmadigi icin buyuyunce bana tesekkur edecekkkkk
Ay ne cok yazdimmmm
Ama bende tebrigi hakettimmmm ne dersinnnn
Eki Görüntüle 1806712
ne guzel bir supriz olmusss :)Esim yolculuk yapacakti canta hazirladim ona
Icine bir paket cikolata yaninnda bir kagit
Kagitta kalp ve 4 adet ok vardi
Kizimin esimi benim bas harflerimiz bir ok da soru isaretini gosteriyordu
Bir camasirinin icine koydum
Gece yarisi beni aradi 2 gun sonra:)
Ben oyle yapmistimmmm
amin insallah canim:)Canim m cok tebrik ederim saglikla kucagina almak nasip etsin rabbim
ay bu da cok guzel bir supriz olmus:)Ben bi tane ufak suluktan aldim . kat kat hediye paketi yaptim her paketin ustune notlar yazdim . acti okudu acti okudu asla aklindan bile gecmedi bebek . sonra sulu gördu bu ne dedi anlamadimhamileyim dedim sok sok sok :) cok guzeldi
canim ablam Allah razi olsun, eksik olma..Sirf tebrik icin girdim canim tebrikler hic korkma ablan 4 tane büyüttü kardesi olmasi daha güzel inan bana
cok guzel canim:)günaydın güzeller
menümü yapayım bildiririmimi yapayım geçmişe döneyim
menü
sabah
2 cherry domates
2 kk peynir
2 dilim ekmek
ara
gojji beery- 10-15 adet
öğlen
karışık kızartma 2 y.k
salata
aksam
3 kofte fırında patates dılımlerıyle pişmiş
1 patates dilimi ınce sayılır
spor : zumba 1 saat
15 dkka egzersiz
su 1 lt civarı belkide gecmstr
8kg mi 2 ayda mi vermek istiyorsun guzelim?Geçen hafta:68,6
Bu hafta:68,3
Fark:0,3
Yüzde:0,43
Gelecek hafta için hedef kilo:68
kızlar gecen hafta sabittim bu hafta cok az vermısım azcık kacamagm oldu demekki bide su yeternce ıcmedm bitki çayı pek içmedim ama cok kastıgm ıcın sıkılmaya basladm dıetten sizden ricam kalan 8 kg mu biraz zamana yayıp vermek isitourm haftalık 1 kg bile verememeye basladm 2 ay ıcınde versem gec mı olur
oyy kaptanim 1.olmussun, tebriklerrr :)Gecen hafta: 77.500
Bu hafta: 75.800
Fark:1.7
Alllahhhhhhu
Are youuuu readdyyyy dittt dittt diii ditt diii
Dansssssrenk
Ilk kez bu kadar verdimmmm
insallah ebrum yine beraber verelim kilolari:)Günaydin kizlar hayirli cumalar ♥
Kilo veren herkesi tebrik ederim
alemsin
Sende öyle yapmayi düsünmüyorsun degil mi kuzum :)))
Ne güzel bir takimiz biz böyle, önce birlikte veriyoruz sonra yine birlikte aliyoruz ve Allah nasip ederse yine hep birlikte verecegiz ♥
Rabbim kuzularina uzun ömürler versin canim, insallah hep böyle güzel gecinirler ♥
canim sporunu arttir biraz.günaydın kızlar.. iyi haberler yok bende maalesef.. vermem gerekirken artmaya devam ediyorum..dün aklıma içtiğim folik asit, b12 geldi.. galiba onun yüzünden kilo alıyorum ben.. yeme düzenim çok kötü değil çünkü..
geçen hafta:61,6
bu hafta:62
fark+0,4
yüzdeyi hesaplayamadım..
tebrikler canim cok guzel gitmis kilolar:)Geçen hafta kaçtım ben yaa hatırlayan var mı yanlış hatırlamıyorsam 86.5
Bh: 84.9
Fark: 1.6
%1.85
Geçen haftanın kilosunu yine de bi kontrol edelim yanlış hatırlıyor olabilirim.. Ayrıca biraz susuz kalmış olabilirim yani haftaya az verir ya da hiç vermezsem şaşırmayın..
Busem yeni bir program oldugu icin +cikmis olabilir guzelim..Ikinci haftaya gectim dun. ama zaten devamli spor yapiyorum bu sefer cok su toplamamasu gerekiyordu. Ondan degil ya kesin yani. Takimin ortalamasini baya bi dusurduk bu hafta verenler de iyi vermis aslinda bizim yuzumuzden onlarin da faydasi olmayacak takima.
canim bu hafta menulerin duzeldi cok..Kızlar yaaaa beni atın takımdan faydam felan kalmadı size daha çok zararım varmış gibi geliyo kaptan yardımcısıyım ama sizle hiç ilgilenemiyorum üstüne bide hep Sabitimmbu haftada artı olarak geldim
Geçen hafta65
Bu hafta:65.4
Fark:0.4
Yüzde+0.615
Ekmeksizde yaşanabiliyor kuzum yaaa iyi karar vermişsin:)))
sagol canim benim:)Ayyy cokk sevindimm. Masaallahh ayyy aklemiz kocamann oluyorr. Saglikli huzurlu bi gebelik gecirirsin insAllah canimm
sagol Nenam :)ayy işte cehalet şekerim kıskanmak ne alaka smdı onalrda yapcak cocuk kımsenn sana faydası kalmıak
aman ıyı masalalh ınş. kısa sürede atanır feraha erersiniz
geçmiş olsn gogom yaaa bnde de kırıklık var gibi havalaardan he
aaa masallah bıldırcın topalıo kendını cok sevndm
hawar hg cnm cok gecmıs olsun arada ugra
bayram havası esio grubumzda yasasıınnnnn
bnm ıkıncı cocugum yok ama hep ıkıncı bebegı yapsam kzıma hakszlık yapıcakmsm gıbı hıssedıorm gerçi ıkıncıyıde dusunmuıorm yani sennle aynı hisse kapıldm özgem
aa süpersin helal sana be
napcaz bılmıorm
oo bravo kızzzz
canim hamileligini oldukca huzurlu, sakin, mutlu gecirmeye calis..kız naparsa yapsınlar gülüm görümcem BİSMİLLAHH daha hamile olduğunu söyledim kızdır seninki kesin diyor tövbe YARABBİ kızı küçümsüyor ya onlar bende rabbim sağlıklı nasip etsin kızda erkekte bir benim için dedim.söyledikleri zerre umrumda değil tek derdim yavrumu sağlıklı şekilde kucağıma almak
sagol ablacim:)Inşallah canım
Yapmıyım bari. Karatay 8 den sonra yemeyin diyo ya ben akam 6 , 6.30 gibi yemek yiyorum 7 ,7.30 gibide biraz çerez atıştırıyprum.
Gözünüz aydın canım sağlıkla mutlulukla kucağına al inşallah bebişini.
Bence olur sonlara doğru haftada 1 kilo hayal oluyo zaten.
Kadınlar neden kendilerini küçümser acaba.
tesekkur ederim ablacim insallah bende ustesinden gelebilirim..merhaba arkadaşlar kilo verene ve koruyan herkesi tebrik ederim
Yawrukush canım tebrik ederim umarım sağ salim kucağına alırsın bebeğini,
insan önceleri üzülüyor ama sonra lışıyor canım ikisinede zaman ayırmaya ya da hep beraber bir şeyler yapmaya
tebrikler gonca ablam karatay yuzumuzu guldurdu:)Kilo bildirimi
Geçen hafta 66.8
Bu hafta 66.2
Fark 0.6
Yüzde 0.90
dinlen guzelim bol bol..1 bardak süt içtim biraz önce şu an iyi gibiyim
Canimmmm ne guzel bir siir bu yuregine saglik, tesekkur ederiz...Dün yoktun ,
Bugün can oldun,
Geldin kondun yüreğime
Yer buldun en derinde.
Her gün senle doğarken,
Aldığım nefesi paylaşırken,
Yarım oldun,
Tam oldum...
Geldin ya !
Bana hayat verdin ya
Cansın, canımsın
Her an yanımdasın. ....
(Kitabi)
Bu kadar güzel haber alınca bana da ilham geldi ... Hamile kardeslerime gelsin sevgilerimle...
sagol canim benim:)Teşekkür ederimmmmmmm
Günlerdir lafı geçen temizliği yapamadığım için hepsi bir güne kalmıştı
Caaannııııımmmmmmm Çooook sevindimmm, tebrik ederimmmm
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Bir bebişler takımı da kurarız artıkk
cok haklisin canim, kac kuzun vardi senin?Yakın zamanda ben de bu duyguları yaşadığım için öylece içimden geldi.
Hamile kardeşlerim hiçbir şeyin sizi üzerine izin vermeyin. Kaynanam şunu dedi . Öbürü şunu yaptı. Inanin lüzumsuz teferruat bunlar.
Siz çocuğunuz doğduktan sonra onu birinin üzmesine izin verir misiniz?
Iste anne karninda da başkalarının saçma sapan hareketlerine takılıp Bebeğinizin üzülmesine izin vermeyin. En önemlisi sizin ve Bebeğinizin sağlığı. ...gerisi hikaye
Size abla tavsiyesi.
canim Sibelim sagol kzuum, darisi hayirli zamanda sana insallah:)Özgem çok mutluyum vallahi bu ne güzel haber böyle. Ardarda gelen mükemmel haberler. Görünce çığlık attım vallahi. Akın paşa ya kardes geliyor. İnşallah saglikla kucağına alırsın ve darısı başıma yaz tatilinde sonra :)))
Yüreğine sağlık.
tebrikler:)Geçen haftaki kilo 93.3
Bu hafta 92.9
Fark 400
Iki gün önce daha düşüktü ama bugün çözemedim sebebini
bak gor gununu dedi herhalde Refik, alinmis:)Refike ağır konuştum sanırım kızdı bana bir sancı veriyor sanki doğum yapacağım ya of
canim az yiyerek kilo vermen zorlasiyor, az yeme canim, yediklerinin miktarini arttir..Kızlar yeni okukdan çıktım direk fitnesse gidiyorum ordadan direk alışverişe geçecem düğün var 4 gündür doğru düzgün yemek bile yememe rağmen ve spora rağmen kilo aleım eğer haftayada böyle olursa atın beni bir faydam olmuyor.
Buarada kilo veren herkesi tebrik ederim akşam tek tek bütün geçmişi okuyacağım
harikasinnnn:)Eki Görüntüle 1806999 Ayy yerimm bu rakamii yerimmm
ellerine saglik ebrum:)***4. TAKIM 459. Etap ***
Mavibocuk (65/65.4/+0.4/%-0.62)
haeshin (62.3/62.7/+0.4/%-0.64)
Asyaca (77.5/75.8/1.7/%2.19)
edsofi (73.3///%) kilosu sabit
melinda23 (68.5/68.3/0.2/%0.29)
ddanes (61.6/62/+0.4/%-0.65)
Tombikminyon (56///%) bildirimde bulunmadi
CheGuevera (68.2/68.5/+0.3/%-0.44)
gogo2405 (66.8/66.2/0.6/%0.90)
sevimlicadi0 (67.9/68.5/+0.6/%0.88)
abesle_istigal (98.8/97.3/1.5/%1.52)
harpy (86.5/84.9/1.6/%1.85)
4. Takim Ortalaması: %0.440
***Turtles***
asya_01 (72.5///%) bildirimde bulunmadi
zey zey (60.2/59.9/0.3/%0.50)
tiffany20 (57.4/57/0.4/%0.70)
betusi (75.2///%) bildirimde bulunmadi
kitabi (93.3/92.9/0.4/%0.43)
AKovser (56.5/55.6/0.9/%1.59)
Ortalama: %0.537
ellerine saglik Ebrum:)
SIRA İSİM YAŞ BOY BAŞL. KG GÜNCEL KG HEDEF KG 1 Mavibocuk 22 165 74.2 65.4 60 2 harpy 33 168 88.0 84.9 60 3 haeshin 33 168 76.1 62.7 60 4 belindamm 27 162 80.0 63.9 60 5 Herazeus 28 167 78.0 77.6 59 6 kitabi 35 165 95.0 92.9 65 7 asya_01 25 160 77.0 74.0 65 8 gogo2405 38 167 77.5 66.2 60.0 9 zey zey 26 170 60.7 59.9 56.0 10 Asyaca 30 168 84.0 75.8 63 11 AKovser 20 153 57.0 55.6 48.0 12 edsofi 24 163 76.2 72.7 66 13 Tombikminyon 25 155 60.0 56.5 50 14 tiffany20 20 163 60.0 57.0 50 15 kitabi 35 165 95.0 92.5 65 16 CheGuevera 30 168 75.9 68.5 68 17 melinda23 28 160 77.0 68.3 60 18 betusi 30 165 76.6 74.4 57 19 ddanes 34 153 65.0 62.0 50 20 sevimlicadi0 18 169 73.6 68.5 55 21 abesle_istigal 29 175 104.2 97.3 91
kizlar hepinize yurekten tebrikler, takimi sirtladiniz bu hafta......Takim ici ilk 3...
1. sira 1.7 kilo hafifleyen @Asyaca kaptanimiza ait
2. sirada 1.6 kiloyla onu takip eden @Harpy yer aliyor
3.'lük 1.5 kilo kaybeden @abesle_istigal'e gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybedenDahlia_ 'i de
tebrik ediyoruz - 0.9 gram
Basarilarinizin devamini dileriz
canim iyi yolculuklar, guzel vakit gecirmeler.Cantalarimi hazirladim
Annem fethiyeye esim sehirdisina
E ben evde yalnizmi kaliyim
Istanbula ablamaa giderim kizlarimla
Dusa girmeden sporumuda yapayim dedim
2araya onuda sıkıstirdim:)
Unutmadan yaziyim
Leslie 1mil
110 mekik
Minik kafama yatti bukadar anca yaptirdi
9ters mekik
50 twist
40 kol hareketiiii
Regl oldugum icin ip atlamadim kucugume carpar diyede korktummm
Ben mekik cekerken oda kafamda karnimda gezip kahkaha atti oyun sandi
Kaptanim ist da diyete devam firsatim olursa biliyorsunki sporumu ihmal etmem
Ama firsat bulamazsam cezalarimi verirsi nnn
Gece girerim insssss
Simdiden guzel haftasonlariii
canim evdeki tartinin pili bitiyor olmasin, evdeki tartin dogru mu tartiyor bir emin ol guzelim.....Kizlar cikista fitnessde tartildim oda üstünde pantalon ve bluz vardi pantolon normalde 600 gramm farkediyor bide su icmeme ragmen 68.2 ciktim hangi tarti dogru bilmiyorum yani eger tarti dogruysa yaklasik 67.4 felan olmam lazim
canim hosgeldin ben ozge 27 yasindayim, evliyim, 1 oglum vae 2. bebis kismetse yolda.Kullanıcı Adı : Ollalla
İsim (İsteğe Bağlı ): Arzu
Yaşınız : 20
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: XXX
Yaşadığınız şehir: Azerbaycan Mingecevir
Boyunuz : 155
Kilonuz: 57.2
Hedef kilonuz : 45
Kilo alma hikayeniz : Galiba fazla yemem :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? : Evlenicem :)
oyy ne mutlu oldun degil mi Deryacim.bugün saksılar,çiçek tohumları aldık çocuklarla birlikte. çokk acıktım gidim yemek yiyim sonra kuzularla çiçeklerimizi dikelimm. ay bide kahretmesin çok havalıyım medium tayt aldım xl den medium a
ay hakkaten 75.8 de medium sa şimdi ben 65 de small mı giycem ?
sagol canim iyiyiz sen nasilsin?Iyi aksamlar canlar:) @Asyaca @Harpy ve @abesle_istigal tebrikler guzeller. Cok guzel kilolar vermissiniz bu hafta. Takimin yukunu de tasimizsiniz
Hamile canlar, nasilsiniz? Yegenlerimizin keyfi yerindedir insallah
ellerine saglik kaptanim:)[tr] [tr] [/tr][/tr]
Cumartesi Adım Yarışmas ı Pazar Adım Yarışması Pazartesi Adım+İp Atlama Salı Adım +Mekik Çarşamba Adım+Squat
haftaya sen yuzumuzu guldureceksin biliyorum canim..Can'ım kaptanım edepsiz Refik rezil etti beni umarım haftaya çok iyi sonuçlar veririz
canim bosver ev isini, azar azar hallolur, oldugu kadar...ben iyiyim abliş boll boll dinleniyorum ama ev işi kaldıkçada içim içimi yiyor,umarım yiğeninde iyidir abliş
canim yazdim ya bu hafta herkes 1-2 ogun diledigi her seyi yiyecek.Kaptanlarım yarın kızımın doğum gününü kutlayacağız şey işte pasta felan olacak napayım ödül Hakkı'mda yok ne derseniz onu yapacam
[tr] [tr] [/tr][/tr]
Cumartesi Adım Yarışmas ı Pazar Adım Yarışması Pazartesi Adım+İp Atlama Salı Adım +Mekik Çarşamba Adım+Squat
Bayaa kalın bir kıl demek ki
canim bosver ev isini, azar azar hallolur, oldugu kadar...
canim yazdim ya bu hafta herkes 1-2 ogun diledigi her seyi yiyecek.
ye guzelim, kutlayin dogum gununu mis gibi:)
yok canim hala soylemedim :)Enişteye söyledin mii ???
arkadaşlar haftalık egzersiz ve adım yarışmamız yarın başlıyor.
katılımlarınızı rica ediyorumm..
birde bu hafta herkes yeşilçayını menüsüne lütfen eklesin. Bu hafta yeşil çay tablosu hazırlayacağım içeni içmeyeni günlük olarak tabloya ekliycem. yeşil çay yerine hibiskus da olabilir.
yok canim hala soylemedim :)
kaptanımm hoşgeldinn =)
teşekkür ederim kaptanım valla ben de çok mutluyum ayaklarım yere değmiyor
bulantı değilde baş dönmesi aman Allahım ben hayatımda böyle birşey yaşamadımprogestronu bende kullandım acayip mise bulantısı baş dönmesi yapar bilirim
öyle gülüm hergün bir tarafı yapıyoruz ufak ufak.şu aralar görümcemden dolayı kv gile sık gidip gelmek zorunda kaldım çarşamba günü görümcem gidiyor sonrasında hem daha sakin hem daha az göreceğim için kv mi daha mutlu olurumcanim bosver ev isini, azar azar hallolur, oldugu kadar...
canim yazdim ya bu hafta herkes 1-2 ogun diledigi her seyi yiyecek.
ye guzelim, kutlayin dogum gununu mis gibi:)
yok canim hala soylemedim :)
Aynen öyle ben kızımdan önce iki defa yaşadım karnımda öldü bebekler biri de ikizdi progestrona başladım kızımdabulantı değilde baş dönmesi aman Allahım ben hayatımda böyle birşey yaşamadımolsun katlanırım artık herşeye
Aynen öyle kaptanım biz bebeği kundak edeceğiz neredeyse babasının haberi yoksöylemedin mi ben olsam çatlardımmm
Teşekkür ederim.Emeğine sağlık çok güzel ya anne olmayı ne güzel anlatmış
Tanistimiza memnun oldum.Saglikli bir bebek olur insaAllahcanim yediklerinin miktarini arttir.
sporun gayet guzel,yeni fitnesa basladin ondan dolayi + gelmis olabilir.
kaslarin gelisiyor.
bu hafta o artilar gider.
Tebrikler Zeynebim 5li rakamlarin hayirli olsun tekrardan:)
oyy ne guzel bir kilo kaybi bu tebrikler canim benim:)
evet hamile hamile tasinmisim:)
oyy cok da agir seyler kaldirdim, tum kolileri ben yaptim,tasidim vs vs..
sagol canim icimi ferahlattin, sen tebriklerin en buyugunu hakettin canim, harikasin..
ne guzel bir supriz olmusss :)
amin insallah canim:)
tesekkur ederim..
ay bu da cok guzel bir supriz olmus:)
canim ablam Allah razi olsun, eksik olma..
Korkmuyorum desem yalan olur ama hayirlisi..
cok guzel canim:)
8kg mi 2 ayda mi vermek istiyorsun guzelim?
tam anlayamadim..
oyy kaptanim 1.olmussun, tebriklerrr :)
insallah ebrum yine beraber verelim kilolari:)
canim sporunu arttir biraz.
birde makarna vs gibi yiyecekleri en gec haftasonu ye bitir guzelim..
tebrikler canim cok guzel gitmis kilolar:)
Busem yeni bir program oldugu icin +cikmis olabilir guzelim..
odul ogunu yap mutlaka 1-2 kez.
canim bu hafta menulerin duzeldi cok..
stresten kilo veremiyor olabilirsin.
bu hafta biraz kafani rahatlat bir de yeni bir egzersiz programina baslayabilirsin mavisim..
sagol canim benim:)
sagol Nenam :)
canim hamileligini oldukca huzurlu, sakin, mutlu gecirmeye calis..
eger stresten uzak durmazsan bebegini de etkileyecek bu durum..
yavrunu dusun..
sagol ablacim:)
tesekkur ederim ablacim insallah bende ustesinden gelebilirim..
tebrikler gonca ablam karatay yuzumuzu guldurdu:)
dinlen guzelim bol bol..
Canimmmm ne guzel bir siir bu yuregine saglik, tesekkur ederiz...
sagol canim benim:)
cok haklisin canim, kac kuzun vardi senin?
yaslari kacti?
calisiyor musun?
denk gelemiyoruz pek.
Ben ozge 27 yasindayim 1 oglum var 2. kismet olursa yolda:)
evdeyim calismiyorum henuz, beden egitimi ogretmeniyim..
canim Sibelim sagol kzuum, darisi hayirli zamanda sana insallah:)
tebrikler:)
bak gor gununu dedi herhalde Refik, alinmis:)
canim az yiyerek kilo vermen zorlasiyor, az yeme canim, yediklerinin miktarini arttir..
harikasinnnn:)
ellerine saglik ebrum:)
ellerine saglik Ebrum:)
kizlar hepinize yurekten tebrikler, takimi sirtladiniz bu hafta...
canim iyi yolculuklar, guzel vakit gecirmeler.
sporuda pas gecmemissin harika:)
haftasonu 1-2 ogun diledigin seyleri ye canim.
firsat buldukcada brkliyoruz takima:)
canim evdeki tartinin pili bitiyor olmasin, evdeki tartin dogru mu tartiyor bir emin ol guzelim.....
canim hosgeldin ben ozge 27 yasindayim, evliyim, 1 oglum vae 2. bebis kismetse yolda.
calismiyorum simdilik, evdeyim:)
sende hayirlisiyla yuvani kurarsin insallah:)
oyy ne mutlu oldun degil mi Deryacim.
small beden heyecanini da beraber yasamak dilegiyle:)
sagol canim iyiyiz sen nasilsin?
ellerine saglik kaptanim:)
haftaya sen yuzumuzu guldureceksin biliyorum canim..
Tesekkur ederimHoşgeldin canım
Ben che
Kilolarıyla devrim yapan şahıs takımın en güzeli şaka şaka
Umarım hedefine en kısa zamanda ulaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?