Bende kerevizi bu haliyle yapiyorumÇok güzel oluyo bence hem kerevizin kokusu kalmıyorda.
1 kereviz küp doğranmış 1 küçük yada 2 orta boy havuç 1 soğan hepsini tencereye koy zeytinyağı 10 dk 15 dk kadar kısık ateşte çevir 2 portakal yarım limon sık 1 bardakta normal su kısık ateşte pişsin. Tuz şeker koyma hiç.
Benim tansiyonumu iyice düşürüyo bu çay. Normalde düşük zaten 100/70 falan olur hibiskus içince baş dönmesi falan tansiyon yerlerde.
Nota almak ne demek cnmGunaydin guzeller, keyifli haftasonlari:) Sonucumuz degismis, nota almisiz. Lutfen bu hafta azami dikkat edip dereceye girelim. Bu hafta sizi daha siki takipteyim
Squat yine carsamba[tr][tr][tr][tr][tr][tr]
[tr][td]4.Takım 461.Etap Haftalık Adım ve Egzersiz Yarışması[/td][/tr][tr][/tr]
[tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][td]Cumartesi[/td][td]Pazar[/td][td]Pazartesi[/td][td]Salı[/td][td]Çarşamba[/td] [tr][/tr][tr]
[tr][td]Adım[/td][td]Adım[/td][td]Adım+İp[/td][td]Adım+Mekik[/td][td]Adım+Squat[/td][/tr][tr][/tr][tr]
[/tr][/tr][tr][tr][/tr][/tr][tr][tr][/tr][/tr] [tr]
[tr][td]Katılımcı Üyeler[/td][tr][td]@CheGuevera[/td][td]@AKovser[/td][td]@Mavibocuk[/td][td]@gogo2405[/td][td][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr]abesle_istigal [/td] [tr][/tr][tr]
[tr][td]@Harpy[/td][td]Asyaca [/td][td] O Ollalla [/td][td]@sevimlicadi0[/td][/tr][tr][/tr][tr]
[/tr][/tr] [/tr][/tr][/tr][/tr]
[/tr][/tr][tr][tr][tr][td]Katılımcı Üyeler 23.00 da Günlük Olarak
Asyaca Etiketiyle Sonuçlarını Bildiriceklerdir[/td][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [/tr][/tr][tr][tr]
[/tr][/tr][tr][tr]
[/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
Bende kerevizi bu haliyle yapiyorum
Hatta hic su koymadan portakali fazla
Sapinida ekliyorum
Ama ne esim ne kizim yemediginden bayadir yapmadim
En kisa zamanda yapiim cnm cektiiii
Nota almak ne demek cnm
Canim gunydin afiyet olsun. Ne uaptiniz tasinma isini?Sabah kahvesi afiyet olsun:)
kaptanım bende yarışmalara katıla bilirmiyim bu hafta[tr][tr][tr][tr][tr][tr]
[tr][td]4.Takım 461.Etap Haftalık Adım ve Egzersiz Yarışması[/td][/tr][tr][/tr]
[tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][td]Cumartesi[/td][td]Pazar[/td][td]Pazartesi[/td][td]Salı[/td][td]Çarşamba[/td] [tr][/tr][tr]
[tr][td]Adım[/td][td]Adım[/td][td]Adım+İp[/td][td]Adım+Mekik[/td][td]Adım+Squat[/td][/tr][tr][/tr][tr]
[/tr][/tr][tr][tr][/tr][/tr][tr][tr][/tr][/tr] [tr]
[tr][td]Katılımcı Üyeler[/td][tr][td]@CheGuevera[/td][td]@AKovser[/td][td]@Mavibocuk[/td][td]@gogo2405[/td][td][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr]abesle_istigal [/td] [tr][/tr][tr]
[tr][td]@Harpy[/td][td]Asyaca [/td][td] O Ollalla [/td][td]@sevimlicadi0[/td][/tr][tr][/tr][tr]
[/tr][/tr] [/tr][/tr][/tr][/tr]
[/tr][/tr][tr][tr][tr][td]Katılımcı Üyeler 23.00 da Günlük Olarak
Asyaca Etiketiyle Sonuçlarını Bildiriceklerdir[/td][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [/tr][/tr][tr][tr]
[/tr][/tr][tr][tr]
Tabiki cok sevinirizzgünaydın arkadaşlar
herkese iyi hafta sonları
kaptanım bende yarışmalara katıla bilirmiyim bu hafta
liste dışı olarak, mezun oldum ama biraz daha vermek istiyorum
Tesekkurler iyiyim siz nasilsiniz? InsaAllah iyi gecer
Canim gunydin afiyet olsun. Ne uaptiniz tasinma isini?
Demetim nasilsin oglun nasil kolay gelsin güle güle oturun evinizde canim@D3S1R3Tuttuk evi canim. Gelecek haftasonu tasiniyoruz kismetse. Sen nasilsin?:)
Kuzum demek ki sıkıntı tartıdaymış :/ ama ne güzel çünkü aslında tartının gösterdiği rakamdan daha zayıfsın :)Kizlar yeni eve girdim ve hemen gecmise daldim anca bitti iki günlük oldugu icin uzun sürdü kusuruma bakmayin.
Doktordan degil o evde iltihab kaptirti dikkat etmedigi icin sen dikkat et kendine canim
Aynen de öyle yaptim kaptanim
Evet bende öyle karar verdim simdi bir ay gitcem sonra memnun kalirsam yillik yaparim
Haklisin ama gercekten 3 gündür sabah alarmi kapatip uyuya kaliyorum zar zor yetisiyorum
Yok kaptanim ya daha yeni basliyor stres 5. ayin ortasina kadar hep stress var
Yeni gördüm kaptanim hayirli olsun cooook sevindim. Insaallah hayirli bir evlat olur. Basta belki biraz kiskanir ama sonra arkadas olurlar sen hic üzme kendini artik tasinma islerindede dikkat et kendine.
Tebrik ederim canim Insaallah devami gelir
Aynen dedigini yaptim kaptanim 500 gram fark var bide sabah ödem vardi galiba simdi bile sabahtan daha az cikiyorum
Hosgeldin canim bende Büsra. Grubun en kücügü 18 yasindayim. Ögrenciyim ve yurt disinda yasiyorum
Haklisin buara düzenim yine bozuldu toparlancam en kisa sürede
Elimden geleni yapcam kaptanim söz. Ne zamana kadar adim yarismasi
Haklisin kaptanim bu hafta düzen alt üst oldu toparlancam söz
Dikkat et kendine canim. Insaallah hayirlisiyla bu kucagina aldiginda bütün bunlari unutursun
kolay gelsin canım gözünüz aydınn..Tuttuk evi canim. Gelecek haftasonu tasiniyoruz kismetse. Sen nasilsin?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?