tamamAllah ne verdiyse yapıyoruz, sabah kaktığın andan itibaren adımsayarımızı çıkarmıyoruz akşama kadar ne atııysak akşam beni etiketleyerek belirt canım sana zahmet =)
Ah canim bu tablolari hazirlamak canindan bezdiriyoe insani,Canım var yok diye mi yapcaz yoksa miktar mı vercez?
Bir de naçizane fikrim cumartesiyi yukarı yaşan daha iyi olmaz mıydı?
squarti yaparim amma mekik ve ip atlamaya soz veremem kotu gunlerime denk gelicek galiba ))tamam sen de adım kısmında yarışırsın
ceyrek mekik olurmu ???Yarım mekik canım, kolay yani :))
HAFTALIK EGZERSIZLERIMIZ
1) Canlar ilk egzersizimiz burpee egzersizi.Kol, omuz,bacak, kalflar icin bir egzersizimiz.20 tekrar yapiyoruz.
2) Ikinci egzersizimiz karin kaslarimiz icin.Her iki yonede 20 tekrar yapiyoruz.
3) Ucuncu egzersizimiz jumping jack egzersizi.50 tekrar yapiyoruz canlar.
4) Dorduncu egzersizimiz squat jump. 30 tekrar yapiyoruz guzeller..
5) Besinci egzersizimiz skater hops canlar.30 tekrar yapiyoruz.
6)Son egzersimiz de kol ve omuz kaslarimiz icin.Agirlik yerine su siseleri kullanabilirsiniz.
https://m.youtube.com/watch?v=XZDCKmgNNyE
Kolay gelsin, bol ter atmalar canlar :)
Hah tamam yaa ben bunu yapabiliyoom ))
Benim kastettiğim bu canım :)
Hah tamam yaa ben bunu yapabiliyoom ))
tesekkurler...
Kaptanim cok tesekkur ederim. Valla desteklerinizCanim bu hafta yeni bir duzen oturtursun:)
Cok tesekkur ederim iyi dileklerine..
Hala toparlanamadin degil mi canim?
Canim bugun disarida oldugun icin boyle olmus.
Ama yediklerinin miktarini arttir lutfen..
Cok az yiyorsun:)
Cok guzel olmus ellerine saglik canim:)
Hay Allah haftaya tartinin azizligibe ugramayalim guzelim :)
Canim cok yorgun oluyorsun ya, bir programa baslamak seni zorlayabilir.
Onun yerine mesela 250jj, 250 ip atlama, 250 oldugun yerde kosma egzersizleri yapsan, normal egzersizine ek olarak.
Tablolar gittikce guzellesiyor Deryam, astin kendini :)
Egzersizin cok cok guzel canim, haftaya yuzumuzu guldureceksin belli..
Iyi geceler kaptanimm.Canlarim hepinize iyi geceler, Allah rahatlik versin
Menu tablolarimizi hazirlayacagim, yarin gorusmek uzere
Iyi geceler canimmHer kese iyi geceler uyumak gerek uyumakkkk :)
HAFTALIK EGZERSIZLERIMIZ
1) Canlar ilk egzersizimiz burpee egzersizi.Kol, omuz,bacak, kalflar icin bir egzersizimiz.20 tekrar yapiyoruz.
2) Ikinci egzersizimiz karin kaslarimiz icin.Her iki yonede 20 tekrar yapiyoruz.
3) Ucuncu egzersizimiz jumping jack egzersizi.50 tekrar yapiyoruz canlar.
4) Dorduncu egzersizimiz squat jump. 30 tekrar yapiyoruz guzeller..
5) Besinci egzersizimiz skater hops canlar.30 tekrar yapiyoruz.
6)Son egzersimiz de kol ve omuz kaslarimiz icin.Agirlik yerine su siseleri kullanabilirsiniz.
https://m.youtube.com/watch?v=XZDCKmgNNyE
Kolay gelsin, bol ter atmalar canlar :)
Ah canim bu tablolari hazirlamak canindan bezdiriyoe insani,Asyaca Derya iyi bile dayandi :)
Denerim Can'ım ama hafta sonu olunca pek iddialı olanıycam sözümü tutup bir pedonetremde olmadığı için telefonla idare etmeye çalışcam :.(Harpy canim katiliomusun adim yarislarina
Canim ben katilmiyorum bu hafta disimi aldiricam bi kac gun yapamam bi yandan cocukta var oyuzden bu hafta es gec beni canmYarın adım yarışına başlıyoruz katılımcılarımızın artmasını bekliyorummm.KAtılan Arkadaşlar beni yeniden etiketlerseniz çok sevinirim.
gogo2405 @abesle_istigal Dahlia_ edsofi @Mavibocuk @CheGuevera arkadaşlar ben katılımcılardan bu arkadaşlarımı hatırlıyorum lütfen unuttuğum varsa etiketleyin beni.
O Ollalla canım adım ve egzersiz yarışması yapıyıruz çarşamba akşama kadar sürecek bi kaç sayfa öncesinde içeriği var katılmak istermisin ?
Nefret ediyorum ya o harekttensandalyeye oturarak yap, alışırsın bir süre sonra :) biraz gıcık hareket farkındayımm
Bak ozaman iddalıyımO zaman sende squat yerine şınav cek.
O 500 ü yapan sen değilmiydim yoksa benmi karıştırıyorumBen de bi onu gözüme kestirdim be yalan sölim
Bu skater hops nası sexy leg yapıyormuş acaba? Ben o hareketi çok severdim vakti Zaman'ında :) bende hiç ondan olmadı
Vallaha mı? Exelde hazırlayıp resim formatında atsanız olmuyor mu?
Denerim Can'ım ama hafta sonu olunca pek iddialı olanıycam sözümü tutup bir pedonetremde olmadığı için telefonla idare etmeye çalışcam :.(
Yesil cay ödem atmiomuydu canm bide bi haftada maydonoz suyu deniyellimmiArkadaslar hepimiz cumaya kadar hergun en az 1 fincan en cok 2 fincan yesilcay tuketiyoruz. Yesilcayin tadindan hoslanmayanlar aktarlardan hibiskus temin edip onu tuketebilirler. Bu bitki de ayni islevi goruyor. Ve hergun rica ediyorum menulerimizde eksiksiz olarak tukettigimiz bitki cayini belirtelim.
YEŞİL ÇAYIN FAYDALARI
HİBİSKUS ÇAYININ FAYDALARI
- Güçlü bir antioksidandır
- Kansere karşı koruma sağlar
- Kötü kolesterolü düşürür
- Kalp sağlığına iyi gelir
- Kan basıncını düşürür
- Diş çürüklerini önler
- Diş eti hastalıklarına karşı koruma sağlar
- Metabolizmayı hızlandırır
- Kilo vermeye yardımcı olur
- Bağışıklık sistemini güçlendirir
Eki Görüntüle 1807205
- Tansiyonu düşürür
- Tip 2 diyabette yüksek kan basıncını düşürmek için kullanılır
- Bağışıklık sistemini güçlendirir
- Antioksidandır
- Kolesterolü düşürür
- Mide kanserine karşı koruma sağlar
- Şişliği alır
- Sindirim sistemini çalıştırır
- Kalp ve karaciğer hastalıklarına karşı kullanılır
- Kilo vermeye yardımcıdır
Her kese iyi geceler uyumak gerek uyumakkkk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?