Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

olmadı canım ya keşke olsa
inan kaç saatlerce uğraştırıyor

Tmm kuzum hergün dönüşümlü yaparım:)

iyi yolculuklar canım dikkat edin kendinize. senin her ters mekiği okuduğumda şu neymiş bi bakim diorm unutuorm bu kez bakayım hemen. süper olmuş sporun. artık leslie 2 ye mi geçsen ?
Canim bugun aklima geldi 2ye gecmek
Yola cikacagim icin vaktim yoktu dusumu alip zor yetistim
Evime dondugumde bende dusundum
Ya 2 ye gecicem
Yada 1i sabah aksam yapcam
Bir degisiklige ihtiyacim var

Kaptanim ben yarin bir dilim trilice yiyim o zaman
Coooook ozledim:)

[tr][td]4.Takım 461.Etap Haftalık Adım ve Egzersiz Yarışması[/td][/tr][tr][/tr]
[tr][td]Cumartesi[/td][td]Pazar[/td][td]Pazartesi[/td][td]Salı[/td][td]Çarşamba[/td] [tr][/tr][tr]
[tr][td]Adım[/td][td]Adım[/td][td]Adım+İp[/td][td]Adım+Mekik[/td][td]Adım+Squat[/td][/tr][tr][/tr][tr]
[/tr][/tr]
[tr][tr][/tr][/tr]
[tr][tr][/tr][/tr]
[tr]
[tr][td]Katılımcı Üyeler[/td]
[tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr]​
[tr][/tr]​
[tr][/tr]​
[tr][/tr]​
[tr][/tr]​
[tr][td]@CheGuevera[/td][td] Dahlia_ [/td][td] Mavibocuk [/td][td] gogo2405 [/td][td] abesle_istigal [/td] [tr][/tr][tr]
[tr][td] Harpy [/td][td] Asyaca [/td][td] O Ollalla [/td][td]@sevimlicadi0[/td][/tr][tr][/tr][tr]
[/tr][/tr]
[/tr][/tr][/tr][/tr]
[tr][tr][tr][tr][tr][tr]
[tr][td]Katılımcı Üyeler 23.00 da Günlük Olarak Asyaca Etiketiyle Sonuçlarını Bildiriceklerdir[/td][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr]
[/tr][/tr]
[tr][tr]
[/tr][/tr]
[tr][tr]
[/tr][/tr]
[tr][tr]
[/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]​
[tr][tr][tr][tr][tr][tr]
[/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Menüm
Sabah öğlen çerez 1 muz peynir zeytin domates salatalık

Ara sade kahve

Akşam bulgur köftecikleri Portakallı kereviz biraz kabak yoğurt yeşil biber

Sade kahve

Su 2 lt
Spor yok bugün
Yeşilçay 1 kupa
canım portakallı kereviz nasıl ? lezzetli oluyor mu ? ayy canım gece gece kereviz çektii

Canim ben katilmiyorum bu hafta disimi aldiricam bi kac gun yapamam bi yandan cocukta var oyuzden bu hafta es gec beni canm
inan düşündüğün ve korktuğun kadar büyük bir şey olmayacak. çok kastın kendini sen relax ol biraz canım benim. direk büyük bi önyargıyla gidiceksin kendini daha çok kasmana sebep olur bu. şimdiden çok çokk geçmiş olsun. inan bana aahh bumuymuşş diyceksin

canım portakallı kereviz nasıl ? lezzetli oluyor mu ? ayy canım gece gece kereviz çektii
Çok güzel oluyo bence hem kerevizin kokusu kalmıyorda.
1 kereviz küp doğranmış 1 küçük yada 2 orta boy havuç 1 soğan hepsini tencereye koy zeytinyağı 10 dk 15 dk kadar kısık ateşte çevir 2 portakal yarım limon sık 1 bardakta normal su kısık ateşte pişsin. Tuz şeker koyma hiç.
Benim tansiyonumu iyice düşürüyo bu çay. Normalde düşük zaten 100/70 falan olur hibiskus içince baş dönmesi falan tansiyon yerlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…