Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Belki de yenmesi gereken en uygun meyve elma, onu da ben sevmiyorum iyi mi zorla yiyorumm
Ay ben tüm meyvelere bayılırım yaaaa elma portakal greyfut kiraz çilek muz kivi üzüm karpuz şeftali yenidünya erik kayısı vişne hiç birini birbirinden ayırmadan hepsini itina ile yerdim :)) ama sonuç hiç bir yiycek vazgeçilmez değilmiş

Öylee, vazgeçmeden kilo gitmiyor onun dersini alıyoruz şimdi
Gün yemek değil, izlemek günü

Çok güzel düşünmüşsün canım, eminim enişte de çok sevinmiştir :) 1 nisana denk gelmesinden dolayı şaka olduğunu düşünmüş :)))

Öylee, vazgeçmeden kilo gitmiyor onun dersini alıyoruz şimdi
Gün yemek değil, izlemek günü
Aynen yaaa vallaha ne kadar sabrettim maşallah bana yaa hemde tam yazın ortasında üzüm karpuz dondurma hastası olan ben dedim yemeyecem sizi ve gerçektende yemedim ayy ne güzel yaaa kendime şaştım şimdi) gün 36 bedenleri giyme zamanını bekleme günü az kaldı ayyy :)

İyi ki varsınız ya, kafam dağıldı, uyku yoktu yoksa bu gece bana.. Dualarınızı esirgemeyin lütfen, çok ihtiyacım var ❤ ❤
İyi geceler, Allah rahatlık versin ❤ ❤ ❤
Kuzum Rabbim içini ferahlatsın nişanlın ve tüm askerimizi polisimizi korusun gözetsin inşallah iyi geceler tatlım

Derya_idil @seyhan77 tebrik ederim canlar

Yawrukush canım kayınvalidenin sonuçları pazar günü çıkıyor ama içim rahat artık çünkü değerleri normale döndü, ama tabikesin sonuç biyopsi sonucu

kilo konuısuna gelince cuma aynıydım 58.0 yani ama bu sabah 58,6 dım sanırım yarın daha çok çıkarım çünkü bu günde çok yedim spor da yok bayağıdır, umarım bu cumaya kadar toparlarım yine

Kız ben yazı karpuz için bekliyorum sevmek ne kelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…