- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
HıhBen başlamamışken 7000 adımı hazırdı onunnToparlanayım görür o gününüü
Aynen kuzum yaaa meyvede kilo aldırıyor bizzat test ettimOlur, ama dediğin gibi azcık azcık :)) bir yerden sonra o da delirtiyor yoksa :))
Meyve veren ağaç taşlanırmış hahaytOla bilir
Gelince küsmesinn dedi kodu yaptık diiyee
Aynen kuzum yaaa meyvede kilo aldırıyor bizzat test ettimvallaha korkar oldum meyve yemeye bile 1 dilim elma hiç bu kadar güzel olmamıştı
Acaba yarın neyde birinci olacağımKeşşşşke benim olsaahhh diyosunnn yani :) vala adimlariyla gozlerimizi oyar
Meyve veren ağaç taşlanırmış hahayt
Daha cebimde olmayan adımlarda var
Ay ben tüm meyvelere bayılırım yaaaa elma portakal greyfut kiraz çilek muz kivi üzüm karpuz şeftali yenidünya erik kayısı vişne hiç birini birbirinden ayırmadan hepsini itina ile yerdim :)) ama sonuç hiç bir yiycek vazgeçilmez değilmişBelki de yenmesi gereken en uygun meyve elma, onu da ben sevmiyorum iyi mizorla yiyorumm
Ayağımda daha iyi kuzum :) ayakkabıyı çıkarınca rahatladım :) sınıfta dört dönen ben sandalyeye oturup ayakkabının arkasını çıkarmam çok komikti diyorum kendime 60 yaşında emeklilik bekleyen öğretmenler gibi oldun merve:)))
Canım idilin doğum günü kutlu olsun:) ayrıca maşallah nazar değmesin adımlara:)
Canım daha yeni başladık yavaş yavaş açılcağız ve bi bakmışsın sen fark etmeden ayakların adım atıyor:))
Ay ben tüm meyvelere bayılırım yaaaa elma portakal greyfut kiraz çilek muz kivi üzüm karpuz şeftali yenidünya erik kayısı vişne hiç birini birbirinden ayırmadan hepsini itina ile yerdim :)) ama sonuç hiç bir yiycek vazgeçilmez değilmiş
Çok güzel düşünmüşsün canım, eminim enişte de çok sevinmiştir :) 1 nisana denk gelmesinden dolayı şaka olduğunu düşünmüş :)))Canim pilates reformer makinasi icin ekstra bir para odemesi yapma.
Zaten pilates yaparken ayni kaslari calistiriyorsun ki sen pilates yapiyorsun.
Bolgesel kilo verme diye bir sey yok guzelim, kiloyu orantili olarak tum vucuttan kaybedersin.
Bu makinanin buyuk bir marifeti yok canim, mucize bekleme, para tuzagi...
Sagol Demetim, toparladin mi evi?
Canim bir mektubun icine gebelik testini koydum, birde bahce duzenlemesiyle ilgili bir reklami koydum.
Aksam is cikis saatinde oglanla bahcede onu bekledik, o gelince aa mektup gelmis dedik, kapiya ilistirmistim:)
Bir acti, reklami okudu sonrada gebelik testini reklma olarak mi koymuslar dedi:)
Yani hediye urun gibi bisey sandi, bikac saniye sonra dank etti:))
Sonrada inanmadi saka yapiyorsun 1 nisan diye dedi:)
Iyi bari ablacim, bu hafta dinlenebildigin kadar dinlen:)
Ne guzeller :)
Aynen yaaa vallaha ne kadar sabrettim maşallah bana yaa hemde tam yazın ortasında üzüm karpuz dondurma hastası olan ben dedim yemeyecem sizi ve gerçektende yemedim ayy ne güzel yaaa kendime şaştım şimdiÖylee, vazgeçmeden kilo gitmiyor onun dersini alıyoruz şimdi
Gün yemek değil, izlemek günü
Kuzum Rabbim içini ferahlatsın nişanlın ve tüm askerimizi polisimizi korusun gözetsin inşallah iyi geceler tatlımİyi ki varsınız ya, kafam dağıldı, uyku yoktu yoksa bu gece bana.. Dualarınızı esirgemeyin lütfen, çok ihtiyacım var ❤ ❤
İyi geceler, Allah rahatlık versin ❤ ❤ ❤
Kız ben yazı karpuz için bekliyorum sevmek ne kelimeAy ben tüm meyvelere bayılırım yaaaa elma portakal greyfut kiraz çilek muz kivi üzüm karpuz şeftali yenidünya erik kayısı vişne hiç birini birbirinden ayırmadan hepsini itina ile yerdim :)) ama sonuç hiç bir yiycek vazgeçilmez değilmiş
Dualarımız seninle tatlım Allah'a emanet olİyi ki varsınız ya, kafam dağıldı, uyku yoktu yoksa bu gece bana.. Dualarınızı esirgemeyin lütfen, çok ihtiyacım var ❤ ❤
İyi geceler, Allah rahatlık versin ❤ ❤ ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?