- 15 Şubat 2016
- 605
- 3.196
- 28
- 29
Rabbim hayirlisiyla kavusturmayi nasip etsin. Rabbim bütün askerlerimizi aileleri bagislasinCanlar ben şu an dağılmış durumdayım, 12 şehidimiz var, onlara mı üzüleyim, nişanlımımı düşüneyim çok kötüyüm gerçektenNişanlım sınırda değil ama çok uzakta da değil, durumlar da hiç iyi değil Allah yardımcıları olsun ne diyeyim
Asyaca canım 6400 adım, daha da yürüyecek takatim yok bugün, yeşilçay da içmedim, bir şey içecek halde de değilim
Menümü toparlayamıyorum kafamda, biraz sakinleşirsem gece uğrayıp yazarım..
Prensesin dogum günü kutlu olsub. Daha nice senelere Insallah.Teşekkür ederim kaptanım
Doğum günümüz çok güzel geçti aile dostlarıyla kızım çok sevindi en önemlisi o
Adımları geç bildirdim misafirler gider gitmez yazdım daha önce giremedim kusura bakmayın lütfen
Tabiki canim cok sevinirim.Tatlım bende yarışmaya katılabilir miyim?
Canim aksam saatlerinde pilav tuketmesen daha iyi olur. Birde aksam yemeginden sonra ara ogun yapmazsan daha iyi sonuclr alacagini dusunuyorum. Canim yesilcay in nerde ? :))Cok sükür eve geldim ve gecmisi okudum
Ilk menümü pylasayim sonra alintilara gecerim
Sabah: sucuklu peynirli omlet
Ara: nescafe süt tozu ile
Aksam: 2-3 yk et sote, 2-3 yk pilav ve salata
Ara cerez ve 1 kücük mandalina
6558 adim gün icinde dügünde 3 saat felan oynadim kac adim oldu bilmiyorum ama ben 10000 diyorum daha fazla ama olsun az olmasindan iyidir
tatlım 4 fincan yeşil çay çok fazla 2 den fazla içme pekAsyaca
Kahvalti - 1 adet portakal,1 adet kivi, 1 fincan yesil cay esliginde 7 hurma.
Ogle - Haslanmis tavuk
Ara - 1kase yogurt
Aksam - Yesil mercimek corbasi+salata
Ilaveten
1 adet limon
2 litre su
4 fincan yesil cay
1 bardak soda
10.000 adim
Jillian Michaels 30 day shred level 2\7 gunumdeyim.
canım yeşilçayın eksik, bu hafta düzenli olarak menülerde yeşilçay görmek istiyoruz =)Menümü yazayım
Sabah 2 yumurtadan omlet çerez peynir zeytin domates salatalık çay
Akşam 4 çiğköfte marulla yarım haşhaşlı çörek bu ödül olsun az peynir
Su 2 lt
Spor 6570 adımAsyaca
papatyam suyun az, arttır lütfen birde yeşil çayı bu hafta menülerde eksik etmeyelim canımMenüm
Öğlen
Balık
5-6 çatal makarna
Ara
çay, 1 küçük çikolata
Akşam
Köfteli çorba
Su 1 lt oldu sanırım
Spor 1 saat kadar yürüyüş
canım güzel olmuş menün. triliçe de şifa olsun =)Sabah
Peynor zeytin yumurta
1dilim tbe az tereyag bal
Ara
3_4 cilek
Ogle
Yayla corbasi
5yk makarna az yogurt
3_4dilim karpuz
Aksam
2 minik parca et
Salata
Yogurtlu koz biber salatasi
1adet trilice
Ara
3-4 erik ve cilek
Su 3lt
iyi geceler minnosummYatıyorum ben sabah kalkıp yürüyüşe gideceğim siz mışıl mışıl uyurken Hemde
İyi geceler
Düğünde okadar hoplayıp zıpladım ki çok açıkıp dayanamadımCanim aksam saatlerinde pilav tuketmesen daha iyi olur. Birde aksam yemeginden sonra ara ogun yapmazsan daha iyi sonuclr alacagini dusunuyorum. Canim yesilcay in nerde ? :))
Yesil cay icemiyorsan hibiskus al ondan tuket tatlim. Tadi cok guzel onunDüğünde okadar hoplayıp zıpladım ki çok açıkıp dayanamadım
kuruyemiş yemekten önceydi yanlış yazmışım
Normalde ben akşamdan sonra ara öğün yapmam sadece bazen akşam öğünümü 3-4 de yerim ozaman 5-6 da ara öğün yaparım onun dışından yapmam zaten
Bide ben çay içemiyorum
SIk mavisim benim :)Geçen sonbaharda almıştım 2-3 kez giydim sonra kış geldi bide babet normalde giymem kuzum yaaa dedim kıyafetime uysun demeseydim keşke
Afiyet olsun canim :)Sabah
Peynor zeytin yumurta
1dilim tbe az tereyag bal
Ara
3_4 cilek
Ogle
Yayla corbasi
5yk makarna az yogurt
3_4dilim karpuz
Aksam
2 minik parca et
Salata
Yogurtlu koz biber salatasi
1adet trilice
Ara
3-4 erik ve cilek
Su 3lt
Hayirdir insallah, hasta falan olmasin kuzucuk...Kizlae kusura bakmayin
Kucuk kizim uyumuyor seferber olduk hala ayakta
Adim enson 7bini gecmisti gecmisi goremedim s healt bilen varsa tarif etsin
Gec kalmisim saatin farkina bile varmadim
Yegenime verdim dinlenmek icin uyutmaya caliscsm kusuruma bakmayin
Sporuda yaxmistim
Oyy Merve sen ne tatlisin kuzum ya, seviliyorsun bilesin :)Ay ben tüm meyvelere bayılırım yaaaa elma portakal greyfut kiraz çilek muz kivi üzüm karpuz şeftali yenidünya erik kayısı vişne hiç birini birbirinden ayırmadan hepsini itina ile yerdim :)) ama sonuç hiç bir yiycek vazgeçilmez değilmiş
Evet canim saka gibi bir bebis oldu :)Çok güzel düşünmüşsün canım, eminim enişte de çok sevinmiştir :) 1 nisana denk gelmesinden dolayı şaka olduğunu düşünmüş :)))
Az kaldi 36 bedene az, bu hafta guzel bir bildirim gelsin senden mavisim:)Aynen yaaa vallaha ne kadar sabrettim maşallah bana yaa hemde tam yazın ortasında üzüm karpuz dondurma hastası olan ben dedim yemeyecem sizi ve gerçektende yemedim ayy ne güzel yaaa kendime şaştım şimdi) gün 36 bedenleri giyme zamanını bekleme günü az kaldı ayyy :)
Cok sevindim ablacim, tez sifalar..Derya_idil @seyhan77 tebrik ederim canlar
Yawrukush canım kayınvalidenin sonuçları pazar günü çıkıyor ama içim rahat artık çünkü değerleri normale döndü, ama tabikesin sonuç biyopsi sonucu
kilo konuısuna gelince cuma aynıydım 58.0 yani ama bu sabah 58,6 dım sanırım yarın daha çok çıkarım çünkü bu günde çok yedim spor da yok bayağıdır, umarım bu cumaya kadar toparlarım yine
Dugun nasildi guzelim, kurtlarini doktun mu :)Cok sükür eve geldim ve gecmisi okudum
6558 adim gün icinde dügünde 3 saat felan oynadim kac adim oldu bilmiyorum ama ben 10000 diyorum daha fazla ama olsun az olmasindan iyidir
Ilik su ile dinlendirebilirsin guzelim ayaklarini :)Rabbim hayirlisiyla kavusturmayi nasip etsin. Rabbim bütün askerlerimizi aileleri bagislasin
Prensesin dogum günü kutlu olsub. Daha nice senelere Insallah.
D3S1R3 yeni evin hayirli olsun canim, güle güle oturun
edsofi insaallah yarina birsey kalmaz canim. Digerleride böyle kolay olur insalllah
Yawrukush bütün giremedim dogal olarak stress vardi. Cok sagol canim. Buarada süprizin cok hos olmus.
Neyse ben uyuyayim artik ayaklarim zonkluyor resmen
Abooovv rekabet forever :))Yatıyorum ben sabah kalkıp yürüyüşe gideceğim siz mışıl mışıl uyurken Hemde
İyi geceler
Ahh deryamm vallaha yaaa karpuz dondurma üzüm yaz :)) aşırı aşırısından seviyorum yani:)Kız ben yazı karpuz için bekliyorum sevmek ne kelime
Suyunu yazmamışsın kuzuş:)Cok sükür eve geldim ve gecmisi okudum
Sizlerde çook seviliyorsunuz tatlımm:)) ayy vallahi bende 2 aydır güzel bildirim yapmayı bekliyorum yaaaSIk mavisim benim :)
Afiyet olsun canim :)
Hayirdir insallah, hasta falan olmasin kuzucuk...
Oyy Merve sen ne tatlisin kuzum ya, seviliyorsun bilesin :)
Evet canim saka gibi bir bebis oldu :)
Az kaldi 36 bedene az, bu hafta guzel bir bildirim gelsin senden mavisim:)
Cok sevindim ablacim, tez sifalar..
Yarismalarimiza katil ablacim 1 haftada gide o fazlaliklar :)
Dugun nasildi guzelim, kurtlarini doktun mu :)
Ilik su ile dinlendirebilirsin guzelim ayaklarini :)
Abooovv rekabet forever :))
Amin canim inssssHmm tamm tatlım takip edemediğim için kusura bakma afiyet olsuninşallah en kısa zamanda 8leride kutlarsın
Canim yesilcaysiz gecmez gunum ablamdayimmm diyecanım güzel olmuş menün. triliçe de şifa olsun =)
bu hafta menülerimizden yeşil çayı eksik etmeyelim canım cumaya yüzümüz gülsün
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | - | - | - | - | - | - | |
CheGuevera | ODUL | ODUL | - | - | - | - | - |
melinda23 | - | - | - | - | - | - | - |
abesle_istigal | ODUL | - | - | - | - | - | |
sevimlicadi0 | - | - | - | - | - | ||
Tombikminyon | - | - | - | - | - | - | - |
edsofi | ODUL | MUAF | - | - | - | - | - |
ddanes | - | - | - | - | - | - | - |
AKovser | ODUL | - | - | - | - | - | |
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
Asyaca | - | - | - | - | - | ||
tiffany20 | - | - | - | - | - | ||
Ollalla | - | - | - | - | - | ||
gogo2405 | ODUL | - | - | - | - | - | |
Mavibocuk | ODUL | - | - | - | - | - | |
haeshin | ODUL 150 JJ | - | - | - | - | - | - |
bu hafta olacak Mervem:)Sizlerde çook seviliyorsunuz tatlımm:)) ayy vallahi bende 2 aydır güzel bildirim yapmayı bekliyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?