tamam yapmamaya calisicam ) tesekkurler destek icinne oluyor bana boyle Mervem :)
tebrikler guzeller
oy yesinler seni
egzersizlerin cok guzel canim ,hemen motive oldun supersin:)
cumaya kadarda kacamak yapma guzelim olur mu:)
Kizcen insallah biran evvel iyilesir.
yakin arkadasimin kizi benzer bir rahatsizlik gecirmisti bu sene.1 hafta - 10gun kuzucuk ayni kizin gibiydi..
amaninnn ne guzel dereceler bunlar tabrikler canlar :)
iyi dinlenmeler Mervem
ablacim egzersizin super olmus:)
kayinvalidenizden haber var mi?
hep duamdasin gulum..
bugun guzel bir sporla acigi kapatirsin Busem :)
bizde seni sekerim
haziriz hazirizz ben dinlerim canim
Aman Allahim
Allah kavustursun canim...
Canim Allah size bagislasin abini, esirgesin...
sagol ablacim guzel bilgiler icin
canim nasil bir agri kas agrisi mi pilates esnasinda hissettigin?
kaslarin gelismesi esnasinda yani egzersiz suresince ve egzersiz sonrasinda agri olur ama kas agrisi mi yoksa baska bir agri mi iyi ayirt etmek lazim guzelim.
eger kas agrisiysa her egzersizde bir miktar agri esigini arttirirsin, kaslarda gelisir.
agrin eve geldikten sonra dinlendiginde geciyor mu?
ne yaptim bu bana 100 jj geldi ????]TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
DIPNOT: Haftalik egzersizlerimiz 19160. sayfadadir.
PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy - 150 DK - - - CheGuevera ODUL ODUL - - - melinda23 - 100 JJ 100 IA - - - - kitabi - - - - - - abesle_istigal ODUL - - - - sevimlicadi0 - - - Tombikminyon - - - - - - - edsofi ODUL MUAF MUAF - - - ddanes - - - - - - - AKovser ODUL - - - zey zey - - - - - - - Asyaca 100 JJ - - - tiffany20 - - - Ollalla 100 JJ - - - gogo2405 150 IA ODUL 150 JJ 50 M - - - Mavibocuk ODUL - - - haeshin ODUL 150 JJ 100 DK 50M 100JJ 100IA - - -
TR][/TR]
[/td][/td][/td][/td]
kacamaga goremi ??? bilseydim soylemezdim )))))ben
ne yaptim bu bana 100 jj geldi ????
siz ne yapiyonuzz yaaa ot falan iyimisiniz??? ))))))kız bir gün orucum işten çıktın eve gidiyorum, kaldırımın arasında ot çıkmış canım onu istedi hiç unutmuyorum yok böyle bir pis boğazlık yaa
kendimi savasta meydana cikiyormus gibi hiss etdimCanlarım, en güzel savaşcılarımm bugün adım+mekik te yarışıyoruzz...
@tiffany20 @AKovser O Ollalla @HarpyDerya_idil @hawar @seyhan77 @Mavibocuk abesle_istigal
@sevimlicadi0 @gogo2405 @edsofi
Canim 15 tane cipse geldi bu 100jj :))ben
ne yaptim bu bana 100 jj geldi ????
Evet canim kacamaklara boyle telafiler (cezalar) geliyor.kacamaga goremi ??? bilseydim soylemezdim )))))
AMA BEN KENDI CEZAMI KENDIME VERMISDIM HEMDE FAZLASIYLAAA )))))Canim 15 tane cipse geldi bu 100jj :))
Evet canim kacamaklara boyle telafiler (cezalar) geliyor.
Hergun menulerimizi duzenli bir sekilde yaziyoruz guzelim.
Soylememek yok :)
HER KES SOYLUYORMU ACABA KACAMAKLARI ?????? ))))))Canim 15 tane cipse geldi bu 100jj :))
Evet canim kacamaklara boyle telafiler (cezalar) geliyor.
Hergun menulerimizi duzenli bir sekilde yaziyoruz guzelim.
Soylememek yok :)
Yoo ne kırması onu nereden çıkardın kızabalm senin canin sag olsun bir az gerginim ozur dilerim kirdiysam sizleri
NE BILEYIM BANA OYLE GELDI ABLAYoo ne kırması onu nereden çıkardın kız
Ben seni yiyarımyaşasın kötülük
ayy nasıl kıyayım kızz ben onaaa pek tatlı o pek pek
Geldiiim. Hafta sonu eşim yoktu benim oglanla yapışık ikiz gibiydik. Herkese selamlar.T tabitabi canim yoksun 3 gundur nerelerdesin?
@melinda23 Nenacim menuleri gunluk yazmaya calissan kuzum..Mesela bugun hem pazartesinin hem sali gununun menusunu yazsan.Yarinda direk carsambayi yazsan:)
@zey zey gulum bugun senden menu bekledim..Ise basladin mi?
Yok gülüm yok relaxNE BILEYIM BANA OYLE GELDI ABLA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?