Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gecmis olsun ...

PARDON AMA 4 LITRE SU FAZLA DEGILMI?

Ne deyim size 211 mesajı hangi ara yazdınız anam Nasıl okuyacam şimdi
Ben ne diyeyim 369 mesaj

Güle güle kullan canim, eglenerek zayiflamak ne güzel

Aramiza hosgeldin canim, en kisa zamanda saglikla zayiflamani ve cok mutlu olmani dilerim

Kira bir tanem, sagolasin:) Bugun kac bin adimdasin, birinciligi kaptirmistin dun:)
Hayirli olsun ablam, Rabbim agiz tadiyla oturmayi nasip etsin. Darisi isteyen herkese :) insallah ilerde kendi eviniz de olur ♥ Ne zaman tasiniyorsunuz belli mi?
@Saadetim33 E-brulim sizler nasil oldunuz canlar:)
Bugünlerime sükür ablacim :) Sen nasilsin?
Kalpleri kirmayayimda kupa kaldirmasamda olur )

Helal kiz sana ♥
aman beee bende abi cok biri azalsa ne olurki zaten azala azala gidiyoruz hepimiz olmeyecekmiyiz bir gun ?????
birakalimda sehit olsun
Elbette ki hepimiz bir gün ölecegiz ve sehit olarak ölmek en güzel ölüm ama bir insanin yokluguna alismak öyle cokta kolay bir sey degil. Belki bu sekilde söylemen askerde evladini, sevdigini, kardesini yada herhangi bir aile ferdini kaybetmis birini üzebilir canim.
kız bir gün orucum işten çıktın eve gidiyorum, kaldırımın arasında ot çıkmış canım onu istedi hiç unutmuyorum yok böyle bir pis boğazlık yaa
Hey Allahim
Cok gec yattimmm
Bugunde doktorum var okulum varrr
Evimi silip supurmem lazim
Yarin sinavim varrrr
Hayirdir canim önemli bir sey yoktur insallah?
Yarin ki sinavinda Allah zihin acikligi versin ♥
Bu hafta cok fazla kisi uzun zamandan beri beni gormuyorrr
Cok guzel tepkiler aldim gorunusumle ilgiliiii"))))
Bunu tabiki sizlerin morivastonunuza borcluyum kizlarr hepinize cok tesekkur ederim
Diyette insani en mutlu eden, en cok hirslandiran sey baskasinin sana ne kadar degistigini söylemesi
aman Tanrim
bu ne BOYLEEE?))))
Bir adet fazlaca genislemis popo
Ama bak kadincagiz kivir kivir, o bile kilolarindan kurtulmak icin bir seyler yapiyor

tesekkurler
Ben sehit kardesiyim kaybetmek nedir iyi bilirim.yinede sag olun yazdiklarima bundan sonra dikkat edicem.tesekkurler

KIZLAR HEPINIZI CANI GÖNÜLDEN TEBRIK EDIYORUM

Benim duygusal tatli anne adayima da bakin
O nota bu hafta gidecek
Bu takim böyle güzel yürekli kaptanlara ve böyle azimli üyelere sahip oldugu icin cok sansli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…