- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
tmm relax ))))Yok gülüm yok relax
Bişey yok
aman TanrimGünaydin kizlaaar
gecmis olsun ...Günaydın güzeller
Ben şimdiden bildirim yapsam iyi olacak 10 adım 2,5 mekik
Bugün beni Gönüllerin birincisi ilan edin olur mu Nasıl kalkacağım bu yataktan bilmiyorum
Öyle bir ağrıyor ki bacaklarım
Yazıyı neden bu kadar büyük yazdım Onuda bilmiyorum
tebrikler basariniza...Bu hafta cok fazla kisi uzun zamandan beri beni gormuyorrr
Cok guzel tepkiler aldim gorunusumle ilgiliiii"))))
Bunu tabiki sizlerin morivastonunuza borcluyum kizlarr hepinize cok tesekkur ederim
PARDON AMA 4 LITRE SU FAZLA DEGILMI?Geldiiim. Hafta sonu eşim yoktu benim oglanla yapışık ikiz gibiydik. Herkese selamlar.
Dünkü menu
Sabah.2 yumurta 6 ince dilim peynir. 3 tane zeytin. 1 dilim ekmek
Ara 1 elma bir kase yoğurt
Aralarda çilek atıştırdim
Aksam 4 küçük dolma yoğurt salata
Ara 3 tane hurma 2 tane ceviz
47 dk.yuruyus
3 dk.bisiklet
30 mekik
20 kol hareketi.
4 litre su
COK SUKURDüzeliyorum sabaha göre
Ben ne diyeyim 369 mesajNe deyim size 211 mesajı hangi ara yazdınız anam Nasıl okuyacam şimdi
Güle güle kullan canim, eglenerek zayiflamak ne güzelAldım ipi:)))
Aramiza hosgeldin canim, en kisa zamanda saglikla zayiflamani ve cok mutlu olmani dilerimKullanıcı Adı : Mügehatun
İsim (İsteğe Bağlı ): Müge
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 160
Kilonuz:79
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : yedim yedim şiştim valla :) Tamamen keyfi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?:
Çünkü çok mutsuzum ve sağlığım elden gidiyor. Artık sağlıklı yaşamak, rahatça fotoğraf çektirmek ve alışveriş yapmak istiyorum. Pskolojim bozuluyor bundan kurtulmak istiyorum. Hayatım diyetlerle geçti artık diyet yapmak değilde sağlıklı yaşamayı öğrenmek istiyorum. Umarım hepimiz başarırız
Hayirli olsun ablam, Rabbim agiz tadiyla oturmayi nasip etsin. Darisi isteyen herkese :) insallah ilerde kendi eviniz de olur ♥ Ne zaman tasiniyorsunuz belli mi?Kira bir tanem, sagolasin:) Bugun kac bin adimdasin, birinciligi kaptirmistin dun:)
Bugünlerime sükür ablacim :) Sen nasilsin?
Kalpleri kirmayayimda kupa kaldirmasamda olur )
Elbette ki hepimiz bir gün ölecegiz ve sehit olarak ölmek en güzel ölüm ama bir insanin yokluguna alismak öyle cokta kolay bir sey degil. Belki bu sekilde söylemen askerde evladini, sevdigini, kardesini yada herhangi bir aile ferdini kaybetmis birini üzebilir canim.aman beee bende abi cok biri azalsa ne olurki zaten azala azala gidiyoruz hepimiz olmeyecekmiyiz bir gun ?????
birakalimda sehit olsun
Hey Allahimkız bir gün orucum işten çıktın eve gidiyorum, kaldırımın arasında ot çıkmış canım onu istedi hiç unutmuyorum yok böyle bir pis boğazlık yaa
Hayirdir canim önemli bir sey yoktur insallah?Cok gec yattimmm
Bugunde doktorum var okulum varrr
Evimi silip supurmem lazim
Yarin sinavim varrrr
Diyette insani en mutlu eden, en cok hirslandiran sey baskasinin sana ne kadar degistigini söylemesiBu hafta cok fazla kisi uzun zamandan beri beni gormuyorrr
Cok guzel tepkiler aldim gorunusumle ilgiliiii"))))
Bunu tabiki sizlerin morivastonunuza borcluyum kizlarr hepinize cok tesekkur ederim
Bir adet fazlaca genislemis popoaman Tanrim
bu ne BOYLEEE?))))
tesekkurlerBen ne diyeyim 369 mesaj
Güle güle kullan canim, eglenerek zayiflamak ne güzel
Aramiza hosgeldin canim, en kisa zamanda saglikla zayiflamani ve cok mutlu olmani dilerim
Hayirli olsun ablam, Rabbim agiz tadiyla oturmayi nasip etsin. Darisi isteyen herkese :) insallah ilerde kendi eviniz de olur ♥ Ne zaman tasiniyorsunuz belli mi?
Bugünlerime sükür ablacim :) Sen nasilsin?
Helal kiz sana ♥
Elbette ki hepimiz bir gün ölecegiz ve sehit olarak ölmek en güzel ölüm ama bir insanin yokluguna alismak öyle cokta kolay bir sey degil. Belki bu sekilde söylemen askerde evladini, sevdigini, kardesini yada herhangi bir aile ferdini kaybetmis birini üzebilir canim.
Hey Allahim
Hayirdir canim önemli bir sey yoktur insallah?
Yarin ki sinavinda Allah zihin acikligi versin ♥
Diyette insani en mutlu eden, en cok hirslandiran sey baskasinin sana ne kadar degistigini söylemesi
Bir adet fazlaca genislemis popo
Ama bak kadincagiz kivir kivir, o bile kilolarindan kurtulmak icin bir seyler yapiyor
Pazartesi Günü Adım Yarışması Sonuçları
Bugünün adım birincisiDerya_idil tebrikler canım
Bugünün Adım ikincisi @sevimlicadi0 tebrikler canım
Bugünün Adım üçüncüsü @AKovser tebrikler canım
Bugün listede yeni isimler görmek beni çok çok mutlu etti canlarım, hepinizin emeğine sağlık…
Pazartesi Günü İp Atlama Yarışması Sonuçları
Birincimiz çekirgemizDerya_idil tebrikler tatlım
İkinci @Asyaca tebrikler kendisine =)
Üçüncümüz @hawar tebriklerrrr canımm
Pazartesi Günü İp Atlama Yarışması Yeni üyelerin ve Gönüllerin Birincisi
O Ollalla Tebrikler canımmm süpersinn
Pazartesi Günü Adım Yarışması Yeni üyelerin ve Gönüllerin Birincisi
O Ollalla Tebriklerrrr canımmm harikasınnEki Görüntüle 1808662
Benim duygusal tatli anne adayima da bakinBu haftaya bomba gibi basladik guzeller
Sporlarimiz super, menulerimiz super, motivasyonumuz super
1 nota aldik ama beraberce sildirecegiz bu notayi
Basta kaptanlarimiza (@D3S1R3 @MavibocukE-brulim @Asyaca )sonrada hepinize ayri ayri tesekkur ederim, ohom ohom gozlerim sulanmadi yok, hep hormonlardan
Enerjiniz cumaya kadar daim, eksileriniz de bol olsun canlarimmm
Basin sagolsun gülüm, Rabbim sabir versintesekkurler
Ben sehit kardesiyim kaybetmek nedir iyi bilirim.yinede sag olun yazdiklarima bundan sonra dikkat edicem.tesekkurler
AMINBasin sagolsun gülüm, Rabbim sabir versin
Üzdüysem özür dilerim
Mesaj düzenleme süresi 10 dakika canim, silme süresi gecti.AMIN
HAYIR ALISTIK ARTIK
O MESAJI SILEMEZMIYIM? BIR AZ FAZLA OLMUS
TMMMesaj düzenleme süresi 10 dakika canim, silme süresi gecti.
Dert etme kendine
Ayyyy tuylerim diken diken oldu kiyamam ya .. Allah hayrlisini nasip etsin insallahAmin ama o donmek istemiyor sehit olmaya gidiyorum dedi giderken
Amin..Ayyyy tuylerim diken diken oldu kiyamam ya .. Allah hayrlisini nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?