Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyiyim canım günlerdir birincilik ala ala vücut tıkandı biliyon mu
Yarın squat var ya
Çömele çömele işe gitmem lazım
abla acilip kapanan sandalyeler varya onlardan al bir tane kendine acip acip oturursun squat olur :)

Allah razı olsun gülümbu aralar ağlak oldum zaten paylaştığım kişiler kv tarafı hariç hep mutluluk gözyaşı döktürabbim sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

ky tarafi neden oyle sey etti yavrum onlar istiyorlardi seni yiyorlardi ??

Gümbür gümbür geliyorum depreme hazir olun kücük bir tiyo simdiden 8000 adim daha yeni fitnese girdim üc sast burdayim haberiniz olsunm mekiklerde aksama süpriz

canim ben yazana kadar arkadaslarda soylemis ama sen sporu abartmissin kendine yapma bunu. tamam bugun yaris vardi ama genel anlamda aklinda bulunsun mutlaka

Kizlarbugun yuruyus yapicam derken cocugu usutmusum bi ates bi aglama acile goturduk yeni geldik ona bisey olinca ben maf oluom. acil dolup tasio ya cok kalabalikti allah sifa versin . enfeksiyon dedi doktor hemen antibiyotigini icirim dedi ooofff

canim cok gecmis olsun Allah sifa versin tum hastalara

bir sorum olacak sizlere yaptigim spordan veya yediklerimden reglimde degisiklik olurmu??
bende normalde 22 gunde oluyo ama bu gun 25 gun hala haber yok

olur tabiki tatlim

her gun iciyom3 bardak etkisi olur her halde

gunde 2 bardak yeterli fazlasina gerek yok canim

evet ozgem yeni yere basladim hayirlisi olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…