hayır canım sen beni tamamen yanlış anlamışsın ben o tarz hayatta konuşmam benim demek istediğim iğneye yada ilaca her türlü iğneyide vuruum ilaçta kullanırım yeter ki bebeğimm sağlıklı olsun anlamında söyledim sen çok yanlış anladın.Allah korusun ben rabbimden her zaman hayırlısını istedimOle acilar varki canin sökülür yeterki olsun ben hersey hazirim diosun tatlim buyuk laf ediosun allah hayrlisini versin de vallaji sinav yicen bitanem . ewlat oyle bisi ki igne batsa senin canin aciyo eee dusunsede rabbm agir bi sinav verse ben raziyim demek istiosun canm
boyle giderse etkileyecek galibaRegl dönemin mi canım İnşaallah tartıyı fazla etkilemez
Ben içemiyorum ama kptanlarımızın çneri bol bol yeşil çay iç ödemi atıyormuş en kötü ihtimallede zaten haftaya 2 katı kilo verirsin reglin bitinceboyle giderse etkileyecek galiba
her gun iciyom3 bardak etkisi olur her haldeBen içemiyorum ama kptanlarımızın çneri bol bol yeşil çay iç ödemi atıyormuş en kötü ihtimallede zaten haftaya 2 katı kilo verirsin reglin bitince
ben dayanamayip dun kendimi tartdim )her gun iciyom3 bardak etkisi olur her halde
Bugün her yerim hamlaştı da:)))Asyaca Kuzum ya ben squat yapamıyorum Aslında yapıyorum da çok fazla yapamam ya 30 anca olur benim:)
Saol canmmmmcok gecmis olsun gulum, insallah hemen toparlanir kuzun canim..
cocuklar hasta olmasinlar yaa..
Ben lafi baska bi tarafimdan anlamiisim ozman :):)hayır canım sen beni tamamen yanlış anlamışsın ben o tarz hayatta konuşmam benim demek istediğim iğneye yada ilaca her türlü iğneyide vuruum ilaçta kullanırım yeter ki bebeğimm sağlıklı olsun anlamında söyledim sen çok yanlış anladın.Allah korusun ben rabbimden her zaman hayırlısını istedim
Saol canmmmm
Ben lafi baska bi tarafimdan anlamiisim ozman :):)
K.bakma tatlim benm kafa gidik . anlamamam normalsen tamamen başka bir taraftan anlamışın gülümm,çünkü yawrukuşta benim anlatmak itediğim şeyi tam olarak anladı çünkü.Allah korusun rabbim herşeyin beterinden korusun hepimizi.
K.bakma tatlim benm kafa gidik . anlamam normalallahim korusun ewlatlarimizi
gecmis olsunYorgunluktan 6da uyuyakalmisimmmm
Okulada gidemedim bugun
2dr gezdim birsuru ilacla dondummm
Cabucak toparlanmam lazimmmm
Menumu yazayip gecmise bakayim
Sabah
Az sucuklu yumurta
Peynir zeytin
Ogle
1muz
1minik lokum kahveyle en kucuklerinden
Aksam
4kofte salata
Su sayamadim spor yokkkk
Cok dolastim hastanede ve temizlikkkk
Bir suru ilaca baslayacagimmmm
Umarim kilo vermemde sorun olmazzz
Basim catliyooo
Migren icin sogutucu jel sardim ilac ictim
Yesilcayimla gecmisi okuyayimmm
Biri beni kendime getirsinnnn lutfen
canim biz bu tablolara kacamaklari isliyoruz mutlaka takim kuralimiz bu sekilde:))AMA BEN KENDI CEZAMI KENDIME VERMISDIM HEMDE FAZLASIYLAAA )))))
herkes hergun menusunu tam bir sekilde yaziyor canim, kacamaklarida yaziyorlar:)HER KES SOYLUYORMU ACABA KACAMAKLARI ?????? ))))))
menude egzersizde cok guzel canim:)Geldiiim. Hafta sonu eşim yoktu benim oglanla yapışık ikiz gibiydik. Herkese selamlar.
Dünkü menu
Sabah.2 yumurta 6 ince dilim peynir. 3 tane zeytin. 1 dilim ekmek
Ara 1 elma bir kase yoğurt
Aralarda çilek atıştırdim
Aksam 4 küçük dolma yoğurt salata
Ara 3 tane hurma 2 tane ceviz
47 dk.yuruyus
3 dk.bisiklet
30 mekik
20 kol hareketi.
4 litre su
oooo bastan yenilgiyi kabul mu ettin gulum??:)Günaydın güzeller
Ben şimdiden bildirim yapsam iyi olacak 10 adım 2,5 mekik
Bugün beni Gönüllerin birincisi ilan edin olur mu Nasıl kalkacağım bu yataktan bilmiyorum
Öyle bir ağrıyor ki bacaklarım
Yazıyı neden bu kadar büyük yazdım Onuda bilmiyorum
olur canim, buz da uygulayabilirsin, kas gecsetici ya da agri kesici kremde surebilirsin..Kas gevşetici içsem olur mu sizce
selma canim nasilsin, seni gormek ne guzel:)Günaydın guzeller
sen harika hatunsun canim, sonsuuuuz tebrikler sana:)Gunaydinnnn
Enkaz gibiyim
Gece yarisina kadar kosturdummm
Herkese manti yaptim kolalar tatlilar lokumlarrrr
Yedimmi hayirrrr
Pismismi diye tadina bile bakmadimmm
Kahvemle minicik lokum bile yemedim
Yarin yerim dedimmm
Irademle herkesi sasirttim
Deli gibi hazirladim ama yemedim:)
Cok gec yattimmm
Bugunde doktorum var okulum varrr
Evimi silip supurmem lazim
Yarin sinavim varrrr
Benim spor yapamadigim icin cezalarimi kesin
Hepsini oderimmmm
Ama gercekten spor yok diye casiri dikkatliyim ve cok adimim varrr
Halbuki bu hafta neler hayal etmistim
Asyaca
En kotusu 4 gundur yesil cay icemedim
Hemen kalkip kahvaltidan once demliyorummmm
canim bu senin azmin,takimimizin motivasyonu..Bu hafta cok fazla kisi uzun zamandan beri beni gormuyorrr
Cok guzel tepkiler aldim gorunusumle ilgiliiii"))))
Bunu tabiki sizlerin morivastonunuza borcluyum kizlarr hepinize cok tesekkur ederim
oyy sorma Ebrusum benim hamileligin ilk aylari boyle geciyor:)Benim duygusal tatli anne adayima da bakin
O nota bu hafta gidecek
Bu takim böyle güzel yürekli kaptanlara ve böyle azimli üyelere sahip oldugu icin cok sansli
cenesi dusuk bir takimiz :))Günaydın kızlar iki dakka boş bırakmaya gelmiyorsunuz hemen yazışmışsınız bir sürü, laf yetiştireyim hemen
Bu total body workout benim total bodymi çalıştırmış çaktırmadan bütün akşam ip atlamış gibi her tarafım ağrıyor
Süper bişeymiş bu yaaben de kek yaparken kek harcını kaşık kaşık yememek için kendimi çok zor tutarım.. Bi gün sözde diyetteyim kek yapıyorum ve kendi kendime kek yetmeyeceğime dair telkinde bulunuyorum bu arada kek harcını parmaklayıp duruyorum sanki o kek değil hattaa bir de üzerine konsantre kek :)
Yaa ben bu sabah artı çıktım inşallah cumaya kadar değişir bu durum
E derdin büyük tabi ondan
Bence bi ağrı kesici ve kahve seni mekik gününe hazırlar
Ay Ebrumm ne guldum su filcige:))@AKovser gülüm hani dün ipsiz atlayanlar daha yüksek atlamali diye konusmustuk ya... Iple de hile yapiliyormus
Allaaaaaaahh :)))Kaptanimmmmmmmm ahhhh cok mutluyummmm ,Yawrukush guzel bi eksiyle kalktim hemen yarim litre suyu ictim :)
cumaya iner guzelim, inerrrr:)Benim dün güzel bir eksi çıkmıştı.Bugün sabitim ama regl oluyorum. Karnım baya bir şişti.İnşallah cumaya kadar değişir
eheehe:))Ahaaaaaaa bizim grubun videosu Facebook'a düşmüş
https://www.facebook.com/baattinofficial/posts/1450672878388511
efsane geri donmuss:)Düzeldim 4000 adım attım gelsin Melikler adımlar
dinlenebileceksin ne guzel ablacim:)Bugün mesaideyim yarın evde perşembe mesai cuma evdeyim. Özellikle cumaları evde olmaya ayarlamaya çalıştım iyi oluyor.
gececek insallah canim benim..Hadi hayirlisi ablacim, insallah tasinma isleri de bir cirpida hallolur cabucak yerlesirsin yeni yuvana ♥
Mide bulantilarim henüz gecmedigi icin genelde simit yiyorum ablacim bastirsin diye.
Böyle devam edecek galiba :/
senden katilim ve menu gormek ne guzel, cok mutlu oldum guzelim:)selam kızlar sabah sabah güldürdünüz beni, köpeklere ayrıca bittim yani, iyi kilo vermişler atlarkenbu arada dünün menüsünü yazayım.. akşamları giremeyince ertesi gün yazıyorum böyle. dün için kendimi de tebrik ediyorum akşam zorda olsa dayandım atıştırmadım
sabah: 4 kaşık yulaf ezmesi sütle
13: 1 yağı süzülmüş ton balığı, 1 dilim ekmek
17: 1 bardak süt
19: yarım kase tarhana çorbası,1 tb kabak yemeği, yoğurt
21: 1 parça peynir, 1 bardak süt
su 2 lt kadar spor leslie 3 mile+ 50 yarım mekik, 200 twister,100 jj( parça parça yaptım)
yeşil çay 2 kupa, 3 kahve
amaniiin dunden beri bizde de benzer problem var gulum...Yaaa logar kapaklari degisio borulari kullanmak yasak suda icemiorum cunku lavaboya gidemiosun
canim hep iyi dusunun, akliniza kotu seyler getirmeyin.evet abla çok haklısın bebeğimi sağlıkla kucağıma aldıktan sonrası sorumluluk ben tüm kalbimle hazırım o sorumluluğa,ama hamilelik çok uzun bir süreç haklısın daha sakin ve sabırlı olmam lazım ama sanırım o 1 kaybımız varya ondan dolayı abla.dün eşim 1 buket çiçek yaptırmış gelirken ağzım kulaklarıma vardısonra keyfim yerinde eşim birden durdu dedi asya ya buda öteki gibi kalbi atmazsa dedim eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme istersen güldü oda diyor sürekli aklımda Allah korusun ya öyle olursa ama Allaha emanet tabi olanla ölene çare yok demişler
kolay gelsin guzel gozlum:)Ayy kızlar yine gelmedim birazdan da derse geçeceğim:)
tamam canim demek ki kas agrisi, sen egitmeni dinle canim.eve gelince bazı hareketler yaptğımda ağrıyor sadece. dinlenince agrımıyor yok ama başımı sağa sola çevirinci eğilince filan ben burdayım diyor
olur canim menuyu ne zaman uygun olursan yazabilirsin:)Haklısın hayatım akşamdan akşama menü yazıcaz diye anladım ben gün ortasında da yazsam olur mu
enerjin bol olsun canim:)Canımm çok tşk ederim. Dün akşam tam incelemeyemeden çıkmak zorunda kaldım. Bundan sonra bol bol bende aktif olacağım inşallah. Sizlerle beraber bende yılllaaardır taşıdığım şu kilolardan kurtulmak istiyorum artık.
Maşşalah sana genç annesin ne güzel <3
onlarda olur guzelim:)Hoşbulduk canımAy ben eliptik bisikletimle plates topumla gelsem
tamam Zeynebim ,yeni isin hayirli olsun guzelim:)kızlar bir geçmişe bakım dedim anamm 400 küsür mesajj
ben en iyisi menümü yazayımda yavaş yavaş arkadan geleyişm
Dünkü Menüm
Sabah
Peynir domates salatalık maruldan olusan sandvic sekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
Tavuk salata
Ara
Türk kahvesi 1 küçük kek ( yeni iş tebriği için geldi kızlar yedim bi tane )
Akşam
Köfte salata
Su : 1.5 lt
Spor :topuklu ayakkabı ile 4km yürüyüş
sagol canim insallah:)Özgecim çok memnun oldum tşk ederim bilgiler için. Maşşalah sana inş bebişinde sağlıklıca ve kolayca gelir annesini üzmeden zorlamadan :) Bende evlendikten sonra bir türlü çalışamamış dolayısıyla evhanımı olup yiyip yiyip kilo almış bir hatunum :) Benim evde tartım yok henüz almayı düşünüyorum ama alasıya kadar diyetisyene gittikçe kilomu yazsam olur mu acaba?
canim hakkida her seyin hayirlisi olsun.bugün başıma ne işler açıldı ne işler
şimdi ben işe başlıcaktım ya kayınvalidem bakarım dedi gittiğin günler çocuklara çünkü yaz döneminde okul yok. neyse bu sabah sevdiceğimi aramış ben hastayım ben şuraya buraya gidiorm bakamam demiş. bu bana yarı yolda bıraktığı 2 oldu. hani bakmasada zaten hakkıdır zorunda da değil canımı sıkan yaparım diyip, sonra yarı yolda bırakması. gittim kreşle görüştüm haftada 3 gün die konuştuk alcağım paranın yarısı nerdeyse oraya gitcekti onada olur dedim kendi kendime sora saatlarde anlaşamadık çünkü ilçeden merkeze mesafe baya var o zaman da kreş kapanıyor eşim de o saatte daha işten çıkmamış oluyor. her hafta 3 gün bırakamam ben işimi dedi oda. Başlayacağım işi elimle arkadaşa teslim ettim o gitti bugün görüşcek,ben mahcup oldum insanlara. valla hiç şansım yok benim maşaAllah dediğim 3 gün yaşıyo
ayy cok sevindim ablacim, gozunuzaydin:)merhaba arkadaşlar
kayın validemin sonuçları iyi çıktı kızlar, tümör iyi huyluymuş , alınması lazım tabi onun için hoca gün verecek ve bir ameliyat geçirecek fakat daha hocadan randevu alamamışlar, umarım sorunsuz atlatırız bu sürecide
bu gün okuldayım o yüzden mekik falan yok kızlar
canim sen is yerinde sIkIntiya girme guzelim, musait oldugunda yazarsin bize:)
mügecim hoşgeldin tatlım
tatlım sabah gelemedim paylaştım menümü
işe başladım malum ilk günler oldugundan cok dikkat cekmemeye calısıyorum
internet serbest ancak malum her dk burayada öyle gelemiyorum
yaa asyammm nasıl sevindim anlatamamammmm inan içim bir sey oldu gözlerim doldu
Allahım hayırlısıyla saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin
kızzz nasıl oldun yavrum
bu ip atlamalar ipsiz mi ipli mi yahu ?
vallahi helal olsun tatlım azmine bayıldım bu yarısmada sende benim gönlümün birincisisin
@sevimlicadi0 @CheGuevera @AKovser kılar tebrik ederimmm
tebrikler kızlarrrrrr
cok ayıp cokkkkk
ben özledim sizi deryacım cok sağol iş güç toparlanma derken zaman geçti gitti gelemedim
ne güzel canım tebrik ederim seni
inan daha güzel motiveler kazanacaksın yeterki azimli istekli ol
kız nasıl güldüm anlatamammm
canım yaa kendisiniz böyle seylere sokmayın lütfen anın tadını cıkarın hissedin Allahım hayırlısını nasip edecek insallah
ay sorma yavrum nasıl yürüdüm bende bilmiyorum mecburi bir yürüyüşte olsa yürüdüm vallahi bir daha olsa yapmam o ayrı
ah canım yaa cok üzüldüm gerçekten
canım geçmiş olsun insallahh
sevin guzelim, hatta sevincten gobek at:))Çok sevdiğim elbisem vardı. O şimdi biraz bol geliyo... Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
ooo gumbur gumbur geliyor guzelim:)Gümbür gümbür geliyorum depreme hazir olun kücük bir tiyo simdiden 8000 adim daha yeni fitnese girdim üc sast burdayim haberiniz olsunm mekiklerde aksama süpriz
Teyzemizin ellerinden opuyorum, anneler bas taci :)Ayyyyyyyyy biri annemi başımdan alabilir mi? Sabahtan beri yediğim herşeye karışıyor. Yemekten sonra Ağzıma 3 tane fıstık attım karnını tuta tuta güldü şimdi de aramı yapıyorum yeşil elma be yoğurt yulaf yiyorum o da yarım kase, habire yiyormuşum Nasıl kilo verecekmişim..Bi de spor yaparken onlar şöyle yapıyor sen yapmıyorsun senden hızlı yapıyor daha çok eğiliyor vs habire müdehale ediyor yaaa çıldıriciğim... Varlığı dert yokluğu dert ayol
hay Allah bir dunya para..hg canımaramıza ben nena istanbuldan 28 yasındayım 1 kızım var en iyi takımdasn bunu şimdiden sölimmmm
valla cok para özgem ama actırdım az önce dayanamadm daha arayan ulasamıo bana rezıl oldum ama peşlerini bırakmıcam
süper menü
ayyykızz aglatcaksn benideee amanınnn
süpersn cnm tebriks
dereceye girenleri tebrik ediyorummm
ay kıyamam sana mavişim yaaa öperim gecer yorgnlugun amannn
çegirge
döndüm döndüm deryameksilerimle sizi mesut edeceğum
ayy allah korusun yaaaa
canim sabah kahvalti yapppp olur mu:)İyi akşamlarrrrrr
Menüm
Öğlen
Balık
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
et patates yemeği (sadece et yedim)
2.5 dilim cavdar ekmeği, dilimler çok inceydi ama
Açlıktan çıkmış gibi ekmeğe saldırdımbütün günüm berbat geçti diyebilirim, akşamüstü haberler iyi olunca toparlandım, yemek de yemeğince ölüyordum açlıktannn
Su 2 lt
2 fincan yeşilçay
Spor henüz belli değil. :)
cok guzel canim:))Bende raporumu vereyim.
Bu gün kü tıkıntılarım :)
Sabah:
2 yumurta, bir dilim kaşar, üç zeytin, domates ,salatalık, sıkma portakal suyu
Öğlen:
1 muz, 1 bardak süt
ara öğün:
Türk kahvesi
Akşam:
4 kaşık kabak yemeği, 3 kaşık haşlama et, bol salata.
2lt su, 1 fincan yeşil çay içicem daha
Spor: 5km yürüyüş, 50 mekik
CanımAsyaca 50 mekik çekebildim. Adımlarım da 8000 olmuş maalesef.
İkinci gün için iyi sayılırım dime :)
aboooovvvvvvvv :)Ben bugün çikilata yedim
rekabet, rekabet :))Ben gaza geldimmi kimse beni durduramaz cok hirsliyim hele ki @CheGuevera görünce hirsim ikiye katlaniyor
canim demek ki egzersizi dogru yapmissin bikac gune gecer bu agrilar:)Aynen yaa doğum yapıp bebeği kucağına alınca koskoca o geçmek bilmeyen hamilelik teferruat kalıyor
Çikolata yemiş Nasıl güzel kaptanım yaa
Ay sormayın dün yaparken çok zevk alarak yaptım ama tutulacağım aklıma gelmemişti bugün dünden kötü yaptım. Neyse ağrıyor olması işe yaradığını gösterir hem de en güzel en çalışmasını istediğim yerler ağrıyorne güzel değil mi ? Adeta oturamıyorum
yoruluyorsun ablacim, dinlenmeni ihmal etme..Menümü yazayım geç olmadan.
Sabah azcık çerez 1 parça peynir canım pek istemedi
Ara 1 avuç leblebi sade kahve
Öğlen lor dağ otu keten tohumlu salata 1 sarma
Ara sade kahve
Akşam 1 küçük muz 2 yaprak sarma
su 2.5 lt
Spor Henüz 8035 adım 10 mekik oldu
Mekik zorladı beni ne zamandır yapmamıştım. Birde iki gecedir uykusuzluk dünden ip atlama pertliği 7 den 8/30 a Uyudum yatıp iyi geldi.
Asyaca yeşilçay 2 kupa canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?