uyardığın için ben teşekkür ederim canım. Kusura bakma lütfen gözden kaçırmışım canım dahası 2200 diye okudum ismide aklımda tutamadım sonradan yeniden senin ismini aradım =)
Yarın ki egzersiz adım ve squat dimi canım:)kızlar squatta zorlanacağınızı düşünüyorsanız sandalye koyun altınıza, hafif popo dışarı eller iler modda gidip gelip oturun ayol daha ne istiyosunuz =)
İyidede sansalye b Ana uzun gelirkızlar squatta zorlanacağınızı düşünüyorsanız sandalye koyun altınıza, hafif popo dışarı eller iler modda gidip gelip oturun ayol daha ne istiyosunuz =)
kesinlikle öyle :) iyi geceler kaptanım da benim heryerim ağrıyoo, birde cuma günü gördüğüm rakamı hala göremedim neden oldu yaa uff bi canımı sıkıyorki bu iş. çok özür dileyerek perşembe biraz fazla tuvalete çıkmıştım acaba ondanmı o rakamı gördümde şimdi göremiyorumozaman hedefe ulasana dek cekilen aci kutsaldir kuzum, iyi geceler:)
boyle deme ablam yuregime inerBu hafta cumayı çok merak ediyorum kaç çıkıcam. Sporu artırdım menüler karışık yeşilçay içiyorum maden sulu refikin gelmesine 5--6 gün kaldı hormonlar fora.
Eksi çıkarsam adak adadım fazladan 100 jj yapıcam
olsun daha kolay işte, yine olmazsa tabure kullanİyidede sansalye b Ana uzun gelir
Suan buyuk hakaret isitiyorummmm 3 tane yapiyorum ben ayip ettin
Bu hafta cumayı çok merak ediyorum kaç çıkıcam. Sporu artırdım menüler karışık yeşilçay içiyorum maden sulu refikin gelmesine 5--6 gün kaldı hormonlar fora.
Eksi çıkarsam adak adadım fazladan 100 jj yapıcam
evet canim:)Yarın ki egzersiz adım ve squat dimi canım:)
Canim karistirma oralariiii :) benim bilgisayar yokCanım kabul edersen bir önerim var.. böyle seni yoruyoruz, hergün kendimiz liste hazırlayalım, listeye kendimizi ekleyelim, daha kolay olur..
evet canım yaparsın sennYarın ki egzersiz adım ve squat dimi canım:)
olabilir canim, daha 2 gunumuz var cumaya stres yapma:)kesinlikle öyle :) iyi geceler kaptanım da benim heryerim ağrıyoo, birde cuma günü gördüğüm rakamı hala göremedim neden oldu yaa uff bi canımı sıkıyorki bu iş. çok özür dileyerek perşembe biraz fazla tuvalete çıkmıştım acaba ondanmı o rakamı gördümde şimdi göremiyorum
Teşekkür ederim canım:)evet canim:)
hunharca maydonoz suyu o zaman :)olabilir canim, daha 2 gunumuz var cumaya stres yapma:)
Bilmem ki pek umudum yokevet canım yaparsın senn
Canim karistirma oralariiii :) benim bilgisayar yok
Sporda son gun sekerim.:)Bilmem ki pek umudum yokYarın her yerim hamlaşmış olcak gibi hadi hayırlısı:)
canım çok incesin, çok teşekkür ederim. Ama gerek yok hayatım yarın son zaten bu haftalık..Canım kabul edersen bir önerim var.. böyle seni yoruyoruz, hergün kendimiz liste hazırlayalım, listeye kendimizi ekleyelim, daha kolay olur..
Heee olur ole :) herkesin rakamlarinla oynarizzz hahahhaBitanesii bilgisayarı napcann sadece yazılan listeyi alıntılayıp kendini ekliyeceksin bu kadarr :)) liste dediğim de öyle çerceveli falan kaptanların yaptığından değill, :))))
mesela
edsofi - 10bin adım
akovser - 10bin adım
gibii :))) sana bunu alıntı yapıp kendi ismini yazmak kalıyor :)
canım çok incesin, çok teşekkür ederim. Ama gerek yok hayatım yarın son zaten bu haftalık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?