Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

uyardığın için ben teşekkür ederim canım. Kusura bakma lütfen gözden kaçırmışım canım dahası 2200 diye okudum ismide aklımda tutamadım sonradan yeniden senin ismini aradım =)

Canım kabul edersen bir önerim var.. böyle seni yoruyoruz, hergün kendimiz liste hazırlayalım, listeye kendimizi ekleyelim, daha kolay olur..

ozaman hedefe ulasana dek cekilen aci kutsaldir kuzum, iyi geceler:)
kesinlikle öyle :) iyi geceler kaptanım da benim heryerim ağrıyoo, birde cuma günü gördüğüm rakamı hala göremedim neden oldu yaa uff bi canımı sıkıyorki bu iş. çok özür dileyerek perşembe biraz fazla tuvalete çıkmıştım acaba ondanmı o rakamı gördümde şimdi göremiyorum

boyle deme ablam yuregime iner

Suan buyuk hakaret isitiyorummmm 3 tane yapiyorum ben ayip ettin

Çok çoook özür dilerim bitanesiii edsofi 3 akovser hala 1

İnşaAllah ablamm çıkıcaksınn :) adağını seveyimm

olabilir canim, daha 2 gunumuz var cumaya stres yapma:)

Canim karistirma oralariiii :) benim bilgisayar yok

Bitanesii bilgisayarı napcann sadece yazılan listeyi alıntılayıp kendini ekliyeceksin bu kadarr :)) liste dediğim de öyle çerceveli falan kaptanların yaptığından değill, :))))
mesela

edsofi - 10bin adım
akovser - 10bin adım
gibii :))) sana bunu alıntı yapıp kendi ismini yazmak kalıyor :)

Canım kabul edersen bir önerim var.. böyle seni yoruyoruz, hergün kendimiz liste hazırlayalım, listeye kendimizi ekleyelim, daha kolay olur..
canım çok incesin, çok teşekkür ederim. Ama gerek yok hayatım yarın son zaten bu haftalık..

Heee olur ole :) herkesin rakamlarinla oynarizzz hahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…