Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush kaptanim simdi senin ora sabahmi oglenmi aramizda kac saat var :)
canim Turkiye 8 saat ileride buradan..
Burada saat 23.15 suan Trde sabah 07.15 :)

Asyaca Merhaba. ben kayit olurken kilomu yalnis yazmisim degisdirmemiz mumkunmu? Benim icin hava hos cuma gunu 300 gram fazla zayiflamis olucam.
canim basladigin gunki kilon nedir?

Günaydın güzeller
Bacak Ağrım baya bir hafiflemiş bugün
Artık yürürüm ben
yuru be Deryam:)

]TUM CITIRLARIN DIKKATINE

Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma

DIPNOT: Haftalik egzersizlerimiz 19160. sayfadadir.

SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy - 150 DK --
CheGueveraODUL ODUL 50JJ --
melinda23- 100 JJ100 IA 100IA --
kitabi -- --
abesle_istigal ODUL - --
sevimlicadi0 --
mugehatun---- --
edsofiODUL MUAF MUAF --
ddanes--- ---
AKovser ODUL --
zey zey---50JJ ---
Asyaca 100 JJ --
tiffany20 --
Ollalla 100 JJ --
gogo2405 150 IAODUL 150 JJ 50 M --
MavibocukODUL --
haeshinODUL 150 JJ100 DK 50M 100JJ 100IA 50M--

TR][/TR]
[/td][/td][/td][/td]

Son düzenleme:
Canim D3S1R3 kaptanimizda yuruyus bandi var, o memnundu guzelim.
Cok da verimli bir sekilde kullandi kendisi.
Ancak marka ve modeli hakkinda bilgim yok.
Kendisi musait oldugunda yazar eminim:)
D3S1R3 kaptanim bilgi bekliyorummm
Birde eliptik baktimmmm
Ilk evlendigimde eliptigim dumbellarim twist fln vardi vermistim hepsini bir buhran zamanimda ben artik zayiflayamam diye

Bu kez dogru karar verip duzgun birsey dusunuyorumki bahanelere siginmayayim
Bana yardimci olun kizlar

onun derdi torun sevmekmiydiki gülüm zaten 5 tane torunu var onlara ne yapmış sanki.onun tüm maksadı benim beynimi yemekti torun falan değildiAllah görüyor gülüm ne diyeyim artık umurumda bile değiller bugün görümcemi uğurlicaz akşam sonrada evime çekilirim uzunca süre ne giderim nede misafir kabul ederim

Günaydınlarrrr günaydınlar nasılsınız bu sabah? Herkes iyidir umarım.. Ben bu sabah da + çıktım geçen hafta verdiğim 1.7 kgnun bir kısmı su kaybıymış anlaşılan.. İnşallah az da olsa - ye düşebilirim cuma günü

teşekkür ederim kaptanım, ne demek severek yapıyorum. herşey small u yok mu bu tişörtün demek ve dedirtmek için =)

Xs canım xs small büyük gelir

Pfffff al benden de o kadar kayısılı form içiyorum ben bi dene belki faydası olur kaptanım..

hunharca maydonoz suyu o zaman :)

Ayy nası bişi bu maydanoz suyu bana tarif verin yaw?

senin pilates topun var sanırım, ayaklarınla topu duvara sıkıştır onun üzerinde yap. onun üstünde yapınca yaylanma sağlıyo daha kolay kalkılıyo =)

Çakal sizi topla dedemde yapar..

anammm liste yapcam derken ütüyü açık bırakmışımm

Başımıza gelenler.. Dikkat et canım boşver liste dursun..

Günaydın güzeller
Bacak Ağrım baya bir hafiflemiş bugün
Artık yürürüm ben
ben duymusdum bunu arastirayim dedimbir siteden bu yaziyi buldum
Kaynamış su içerisine 15-20 yaprak kadar maydanozu atın, 10-15 dakika kadar beklettikten sonra çay olarak içebilirsiniz.

ben duymusdum bunu arastirayim dedimbir siteden bu yaziyi buldum
Kaynamış su içerisine 15-20 yaprak kadar maydanozu atın, 10-15 dakika kadar beklettikten sonra çay olarak içebilirsiniz.
Ayyyy o icilirmi yaaa yesil cayi zor iciorum zatenn sen hic ictinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…