Alllahimmm efsane geri dönuyorrrrrt KAÇIIIIINNNNNN !!Günaydın güzeller
Bacak Ağrım baya bir hafiflemiş bugün
Artık yürürüm ben
Gun aydin canmgünaydın güzeller
hayirAyyyy o icilirmi yaaa yesil cayi zor iciorum zatenn sen hic ictinmi
ama tadina azicik baktim igrence cok yakin :)Ayyyy o icilirmi yaaa yesil cayi zor iciorum zatenn sen hic ictinmi
Kisaca igrenc deama tadina azicik baktim igrence cok yakin :)
Derya persembe gunu icersek cuma gunu tartida faydasini gore bilecegimi soylemisdiKisaca igrenc debence 1 bardak daha yesil cay onun ihtiyacini karsilar :)
Cok gecmis olsun gülümKizlarbugun yuruyus yapicam derken cocugu usutmusum bi ates bi aglama acile goturduk yeni geldik ona bisey olinca ben maf oluom. acil dolup tasio ya cok kalabalikti allah sifa versin .enfeksiyon dedi doktor hemen antibiyotigini icirim dedi ooofff
Salı Günü Mekik Yarışması Sonuçları
Bugünün Birincisi @sevimlicadi0 tebrikler canım
Bugünün İkincisi @tiffany20 veAsyaca tebrikler canım
Bugünün Üçüncüsü @CheGuevera tebrikler canım
Salı Günü Adım Yarışması Sonuçları
Bugünün Birincisi @sevimlicadi0 tebrikler canım
Bugünün İkincisi O Ollalla tebrikler canım
Bugünün Üçüncüsü @CheGuevera tebrikler canım
Kizlar otlari hic bi zaman kaynatmayin lutfen
Kisaca igrenc debence 1 bardak daha yesil cay onun ihtiyacini karsilar :)
Kaynatildigi zamn butyn yarari ölüyor xanm sonucta kac derece sicaklik goruyo. İhlamur falan filan cok yanlis kaynatilmasiNeden canımm ??
Maydonozu mesela kaynatın yazıyor, fazla değil de 2-3 dakika kadar
Saol tatlim atesi cikmasin die 6 saatte bi ilaci var antibiyotikte iciyor . iyi sukur . atesi cikmiuir ates dusurucu ictigi icinCanım yavrun nasıl olduu? ateşi var mı hala ?
Canm sen zaten yeni basladin diyete yani saglikli beslenmeye o yuzden 2 hafta cok guzel kilolar verirsin tabi kacakamak yapmazsan ... Kilo vermede tikanma olur duraklama olur ozman icersin istersen ...bol su ic bu aradaDerya persembe gunu icersek cuma gunu tartida faydasini gore bilecegimi soylemisdi
Canım bünyem alışık hep aradayapıyorum600 mekik miSende göbek namına bir şey kalmamış olması lazım
Saol kaptanımtebrikler kuzum:)
azmin daim olsun gulum :)
heyecan dorukta:)
tebrikler Mervem:)
tebrikler kuzum:)
cok sukur gozunuzaydin canim:)
hayirlisi guzelim:)
Allah utandirmasin..
pide ne kadardi guzelim?
tekrar tebrikler canim:)
amaninnn bu ne bomba bir sonuc boyle, tebrikler kuzum:)
tebrikler ablam:)
teknik destek ekini olarak her zaman buradayiz canim:)
tebrikler gulum:)
Teşekkürler canım ama + olarak alcam galiba@sevimlicadi0 tebrikler Can'ım süpersin emğinin karşılığını alırsın inşallah
Canım benim var ama çok ses çıkartıyor oyüzden kulanamıyorum bileEvde kosu bandi kullanan varmiiii
Sessiz olmasi cok onemli
Bugun uyuyakalmasaydim almaya gidecektikkkk
Esim disarida yurumektense evde yurumemi tercih ediyormusss:)
Maydonoz suyu saplari bi kac dk kaynatiorm ben canim. Topla guzel oluo oneririm :))Günaydınlarrrr günaydınlarnasılsınız bu sabah? Herkes iyidir umarım.. Ben bu sabah da + çıktım geçen hafta verdiğim 1.7 kgnun bir kısmı su kaybıymış anlaşılan.. İnşallah az da olsa - ye düşebilirim cuma günü
Xs canım xs small büyük gelir
Pfffff al benden de o kadar kayısılı form içiyorum ben bi dene belki faydası olur kaptanım..
Ayy nası bişi bu maydanoz suyu bana tarif verin yaw?
Çakal sizi topla dedemde yapar..
Başımıza gelenler.. Dikkat et canım boşver liste dursun..
Canim yok olmaz gel sen squat yap:))Asyaca kaptanım dünde sordum ama ya sen görmedin yada ben verdiğin cevabı görmedim sen gecen hafta squat yerine şınav çebilirsin demiştim hala geçerlimi? Geçerliyse squatla aynımı sayılcak
Gunaydin guzelliklerr...
Kahvalti yapip, cocuklari okula birakip patese gidecegim. Donunce gorusuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?