Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hıııı deme de kalk squat yapp
Ama tükendim sanırım, tükenmişlik sendromu yaşıyorum squat içinn
Sen 100 yaptiysan ben 200 yapmaliyim
Sekerim senin gibi bekar degilim savah kalk eetrafi tipla kahvalti hazirla cocuga kahvalti yaptr tekrar topla camasr yika as bi yandan pacanda cocuk asiliyor bagriyir isler biter cocugu uyut anca spor vakti gelior ki ben sguati tuvalete gttim afedersin o sira yaptim hemen uyusunda sguatin dibine vurucam ama koca ewde bide onun hizmeti var eeee namaz saatide gelio bende is bitmez

Valla çok haklısınnn.. Aslında bisürü işim var da yapan yokkbugün zaten son yarış bitsin yaparım diyorum, namaz da yoktu reglden dolayı, yarından o da başlıyacak, hoşçakal diyorum yavaştan yarışlaraa

Cocuk olmayinca hafta bir temzlik yapilirdi ole temz kaliodu ama smdi ole diill :) kiz regl oldunmu spora daha saril cok guzel kilo kaybi oluo biliomusun . nese sen beni oyalion masuz sguati yapamayim die farkindayim

Canım bünyem alışık hep aradayapıyorum

Saol kaptanım

Teşekkürler canım ama + olarak alcam galiba

Canım benim var ama çok ses çıkartıyor oyüzden kulanamıyorum bile
Markasi ne tatlimmm soylede bilgim olsun n

Peki cnm kosubandimi eliptikmiiii
Kalca basen popo genetik mirasimizzzz
Orantiliyim ama yinede tecrubeni aktarirmisin

Kizlar ya gecmisi okumaya ara verdim bitmeyecek okuldayim. Iyisinizdir insallah. Dun aksam ev biraz karisikti anlatmayim bos muhabbet insanoglu be garip. Bitecek diyorum. Hic takima giresim sohbete dahil olasim bile gelmedi soyle karsilikli oturma imkanikiz olsaydi bi guzel dertlesseydik be ya. Neyse sporuma bugun devam edecegim. Diyetime tam gaz devam fekat artidayim hala. Yawrukush um bu karbonhidrat yuklemmesi iyi gelmedi galiba kuzum bana

Peki cnm kosubandimi eliptikmiiii
Kalca basen popo genetik mirasimizzzz
Orantiliyim ama yinede tecrubeni aktarirmisin
Burnumu sokmus gibi olmayayim ama bence eliptik bisiklet daha faydali, tüm vücudun calismasini sagliyor :)
Ablam Allah yüregine ferahlik versin, her sey yoluna girer insallah. Sen üzme tatli canini ♥

Burnumu sokmus gibi olmayayim ama bence eliptik bisiklet daha faydali, tüm vücudun calismasini sagliyor :)

Ablam Allah yüregine ferahlik versin, her sey yoluna girer insallah. Sen üzme tatli canini ♥
Ebrusum canimm nasilsin minisin hissettiriyor mu kendini

Asyaca kaptanim bu arada dün bi kupa maydanoz suyu bi kupa yesilcay bi kupa sade kahve odem attirici olarak icildi bugun de bi kupa maydanoz suyu ve bi kupa sade kahve icildi yesil cay da icerim daha kuzum
şifa olsun canımm bende maydonoz suyu içmeye başlayım bugün

Ebrusum canimm nasilsin minisin hissettiriyor mu kendini
Sükür ablam iyiyim, is güc kosturmaca... Dünya telasi hic bitmiyor sen nasilsin? Prenseslerim nasillar?
Minisi hafif hafif hissetmeye basladim ablacim Allahim bu güzel duyguyu isteyen herkese tattirsin

Cocuk olmayinca hafta bir temzlik yapilirdi ole temz kaliodu ama smdi ole diill :) kiz regl oldunmu spora daha saril cok guzel kilo kaybi oluo biliomusun . nese sen beni oyalion masuz sguati yapamayim die farkindayim

Canım bizde en ufak çocuk 16 yaşında ama yine de dağılıyor ev temiz ev istiyorsan yeni evlencen çocuk da yapmicann regl bitiyor canım, zaten kaç gündür yürü-yürü bir hal oldum, 21 yılda yürümediğim kadar son 5 günde yürüdüm sanırım ama süper birşeymişş bacaklarımdaki ağrı hoşuma gitmeye başladı
evet evett ben de zaten seni oyalamak için konuşuyorummm, adımı geçtim hiç değilse squatta 1. olayım diyee sahi geçen sefer 500 yapan kimdiii ??? kimden korkmam gerektiğini bileyimmm

Canım ablamm, sıkma canını, moralini yüksek tutmaya çalışşş, stresten artı olabilirsin bak.. maydanozun, yeşilçayın dibine vuruyoruz bu 2 günü hadi hayırlısıı

Soyluyoruz tabi azarimizi isitip cezalarimizi yapip rahatliyoruz Stockholm Sendromu var bu cezalara karsi cogumuzda severek cekiyoruz:))
Kaçamakları yazmazsak eğlenceli olmazkiii
Asyaca kaptanim bu arada dün bi kupa maydanoz suyu bi kupa yesilcay bi kupa sade kahve odem attirici olarak icildi bugun de bi kupa maydanoz suyu ve bi kupa sade kahve icildi yesil cay da icerim daha kuzum
Maydanoz u çok abartma canım.
Sükür ablam iyiyim, is güc kosturmaca... Dünya telasi hic bitmiyor sen nasilsin? Prenseslerim nasillar?
Minisi hafif hafif hissetmeye basladim ablacim Allahim bu güzel duyguyu isteyen herkese tattirsin
Ayy çok güzel bi duygu hareketini hissetmek. Ben ilk 16.haftada hissetmiştim ultrasona gircektim dr un acil ameliyatı çıkınca girememiştim eve gelince ağlamaya başladım sonra içerden bi serçe parmak dürtüyomuş gibi tekmecikler ben burdayım anneciğim üzülme der gibiydi mucize gibi bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…