Aktarcı bitanıdıkta dedi bana mistik getirdim diye:))Seviyorum siziii
Tatlim ya hala mistik alacagimmm bennnn
Menun guzel olmuss tatlim
Birazi fiziksel
Biraz ruhsalll
ay sonunda canim, dinlen artik:)onun derdi torun sevmekmiydiki gülüm zaten 5 tane torunu var onlara ne yapmış sanki.onun tüm maksadı benim beynimi yemekti torun falan değildi Allah görüyor gülüm ne diyeyim artık umurumda bile değiller bugün görümcemi uğurlicaz akşam sonrada evime çekilirim uzunca süre ne giderim nede misafir kabul ederim
canim cumaya kadar eksi gelir 2 gunumuz var..Günaydınlarrrr günaydınlarnasılsınız bu sabah? Herkes iyidir umarım.. Ben bu sabah da + çıktım geçen hafta verdiğim 1.7 kgnun bir kısmı su kaybıymış anlaşılan.. İnşallah az da olsa - ye düşebilirim cuma günü
Xs canım xs small büyük gelir
Pfffff al benden de o kadar kayısılı form içiyorum ben bi dene belki faydası olur kaptanım..
Ayy nası bişi bu maydanoz suyu bana tarif verin yaw?
Çakal sizi topla dedemde yapar..
Başımıza gelenler.. Dikkat et canım boşver liste dursun..
tamam canim:)56.9 canim
cok sukur kuzum:)Saol tatlim atesi cikmasin die 6 saatte bi ilaci var antibiyotikte iciyor . iyi sukur . atesi cikmiuir ates dusurucu ictigi icin
Bu hafta cok fazla kisi uzun zamandan beri beni gormuyorrr
Cok guzel tepkiler aldim gorunusumle ilgiliiii"))))
Bunu tabiki sizlerin morivastonunuza borcluyum kizlarr hepinize cok tesekkur ederim
Haftasonu tasiniyoruz kismetse gulum. Guzel dileklerin icin tesekkurler, Allah isteyen herkese guzel bir yuva nasip etsin insallah.
Yemen icmen nasil oldu, is yerinde duzen saglayabildin mi gulum?:)
Kivir kiz kivir erisin
Otururken popoyu sık birak kaslar calissin o bile fayda eder :)))
kızlar bir geçmişe bakım dedim anamm 400 küsür mesajj
ben en iyisi menümü yazayımda yavaş yavaş arkadan geleyişm
Dünkü Menüm
Sabah
Peynir domates salatalık maruldan olusan sandvic sekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
Tavuk salata
Ara
Türk kahvesi 1 küçük kek ( yeni iş tebriği için geldi kızlar yedim bi tane )
Akşam
Köfte salata
Su : 1.5 lt
Spor :topuklu ayakkabı ile 4km yürüyüş
bugün başıma ne işler açıldı ne işler
şimdi ben işe başlıcaktım ya kayınvalidem bakarım dedi gittiğin günler çocuklara çünkü yaz döneminde okul yok. neyse bu sabah sevdiceğimi aramış ben hastayım ben şuraya buraya gidiorm bakamam demiş. bu bana yarı yolda bıraktığı 2 oldu. hani bakmasada zaten hakkıdır zorunda da değil canımı sıkan yaparım diyip, sonra yarı yolda bırakması. gittim kreşle görüştüm haftada 3 gün die konuştuk alcağım paranın yarısı nerdeyse oraya gitcekti onada olur dedim kendi kendime sora saatlarde anlaşamadık çünkü ilçeden merkeze mesafe baya var o zaman da kreş kapanıyor eşim de o saatte daha işten çıkmamış oluyor. her hafta 3 gün bırakamam ben işimi dedi oda. Başlayacağım işi elimle arkadaşa teslim ettim o gitti bugün görüşcek,ben mahcup oldum insanlara. valla hiç şansım yok benim maşaAllah dediğim 3 gün yaşıyo
merhaba arkadaşlar
kayın validemin sonuçları iyi çıktı kızlar, tümör iyi huyluymuş , alınması lazım tabi onun için hoca gün verecek ve bir ameliyat geçirecek fakat daha hocadan randevu alamamışlar, umarım sorunsuz atlatırız bu sürecide
bu gün okuldayım o yüzden mekik falan yok kızlar
Ayyyyyyyyy biri annemi başımdan alabilir mi? Sabahtan beri yediğim herşeye karışıyor. Yemekten sonra Ağzıma 3 tane fıstık attım karnını tuta tuta güldü şimdi de aramı yapıyorum yeşil elma be yoğurt yulaf yiyorum o da yarım kase, habire yiyormuşum Nasıl kilo verecekmişim..Bi de spor yaparken onlar şöyle yapıyor sen yapmıyorsun senden hızlı yapıyor daha çok eğiliyor vs habire müdehale ediyor yaaa çıldıriciğim... Varlığı dert yokluğu dert ayol
O degilde arkadaslar ben bu kadar spor yapiyorum menülerim düzgün ama yinede bu hafta 66 yi göremicem galiba2 saatir fitnessdeyim daha 1 saat daha burdayim bide 11 bucuk saat okulda spor yaptim yani toplamda 4 bucuk saat eskiden 1 aylik sporlarimin toplami ama ben yine 68 cikiyorum acaba kendimi camdan asagi mi atsam
Bende raporumu vereyim.
Bu gün kü tıkıntılarım :)
Sabah:
2 yumurta, bir dilim kaşar, üç zeytin, domates ,salatalık, sıkma portakal suyu
Öğlen:
1 muz, 1 bardak süt
ara öğün:
Türk kahvesi
Akşam:
4 kaşık kabak yemeği, 3 kaşık haşlama et, bol salata.
2lt su, 1 fincan yeşil çay içicem daha
Spor: 5km yürüyüş, 50 mekik
CanımAsyaca 50 mekik çekebildim. Adımlarım da 8000 olmuş maalesef.
İkinci gün için iyi sayılırım dime :)
ahaha ye ye arada lazımBen bugün çikilata yedim
Menüm
Sabah
Yarım greyfurt
2 dlm tbe
1 kk peynir
1 hşlnmş yumurta
5 zeytin
Ara
3 kaju
3 badem
Öğlen
1 sk bakla
1 parça et
1 Çiçek karnabahar
1 sk b pilavı
Ayran
Ara
3 fıstık
1 elma
Yoğurt yulaf tarçın
Akşam
1 sk bakla
Yarım Çiçek karnabahar (büyük)
Yarım sk makarna
Tavuk çorbası
Su bol
Yeşilçay 2Asyaca
Spor body project int.
Arada esneme hareketleri yaptım resmen popomun üzerine oturamıyorum..
Kizlarbugun yuruyus yapicam derken cocugu usutmusum bi ates bi aglama acile goturduk yeni geldik ona bisey olinca ben maf oluom. acil dolup tasio ya cok kalabalikti allah sifa versin .enfeksiyon dedi doktor hemen antibiyotigini icirim dedi ooofff
eyvah allah korusun ıyıkı farkettn cnm yaanammm liste yapcam derken ütüyü açık bırakmışımm
Canlar saat gecenin 3.30u burada. oglan ateslendi, bir size bakayim dedim.
Uyuyamiyor kuzum, sabaha gorusmek uzere...
Gecmiş olsun canım. İnşaallah sabaha düzelirCanlar saat gecenin 3.30u burada. oglan ateslendi, bir size bakayim dedim.
Göremicem zaten bugidşle cumaya iki gün var ben hala +dayımOYY ANAM GUNAYDINLAR YİNE BİN SAYFA OKUDUM GELDİM İŞLERİMİ SONRA YAPARIM DEDM
DUNKİ MENÜMÜ DÜ YAZMSTM ZATEN
ay masallah sana ne kdr guzel gözün aydn daha cok ekslerin olsn ınsalalh
aayyy canm cok sevndm nıhayet gönlüne göre ev buldun tasınıosun
ay senı okurken yaptmda ıyı fıkır bıde ınsanda guzel bır hıs olusturuo ama hiss ne hiisi anlayamadm :)
ayy bravo menüde güzel topukluyla yürüyüşte şahane canımmm
ayy hay allah buyuk talihszlk olmus napcan deryacm cocuklar daha önemli kv kazık atmıs sana kötü bi his hyrlısı olsn
hawarcm merhaba cok sevndm ınsallah ıyı bı operasyonla alırlar hadı gozunz aydn
aahahahah demotive edıo aynı benım koca
canm sporu cok uzun yapıosn malesef kaslarn şişer ve etkisini göremezsn
bence iyisin bozma ve devam et
ahaha ye ye arada lazım
masalah cok guzel beslenıosn hemz engn hem saglıklı
ay yazık kıyamam ya gecmıs olsun
eyvah allah korusun ıyıkı farkettn cnm ya
Sen haneye 0 yaz canım ozamanCanim yok olmaz gel sen squat yap:))
Yaglar eriyor hissidir o :)))ay senı okurken yaptmda ıyı fıkır bıde ınsanda guzel bır hıs olusturuo ama hiss ne hiisi anlayamadm :)
Kaynatildigi zamn butyn yarari ölüyor xanm sonucta kac derece sicaklik goruyo. İhlamur falan filan cok yanlis kaynatilmasi
Saol tatlim atesi cikmasin die 6 saatte bi ilaci var antibiyotikte iciyor . iyi sukur . atesi cikmiuir ates dusurucu ictigi icin
Cuma ki 150 ip atlamayıda yaptım dün gece kaptanişkom]TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
DIPNOT: Haftalik egzersizlerimiz 19160. sayfadadir.
SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy - 150 DK - - CheGuevera ODUL ODUL 50JJ - - melinda23 - 100 JJ 100 IA 100IA - - kitabi - - - - abesle_istigal ODUL - - - sevimlicadi0 - - mugehatun - - - - - - edsofi ODUL MUAF MUAF - - ddanes - - - - - - AKovser ODUL - - zey zey - - - 50JJ - - - Asyaca 100 JJ - - tiffany20 - - Ollalla 100 JJ - - gogo2405 150 IA ODUL 150 JJ 50 M - - Mavibocuk ODUL - - haeshin ODUL 150 JJ 100 DK 50M 100JJ 100IA 50M - -
TR][/TR]
[/td][/td][/td][/td]
Geçen gün markette eliptik denedim 10 adım falan bacakları acayip yoruyo merak ediyodum merakım geçti bana göre değil bacaklarım ince zaten. Ama twist bel için faydalı gibi geliyor bana tabi kaptan daha iyi bilirD3S1R3 kaptanim bilgi bekliyorummm
Birde eliptik baktimmmm
Ilk evlendigimde eliptigim dumbellarim twist fln vardi vermistim hepsini bir buhran zamanimda ben artik zayiflayamam diye
Bu kez dogru karar verip duzgun birsey dusunuyorumki bahanelere siginmayayim
Bana yardimci olun kizlar
Birazda limon sık 1 kupa iç ertesi gün tartılınca iğrenç olduğunu unutursun canım.ama tadina azicik baktim igrence cok yakin :)
Geçmiş olsun canım bu ara mevsim geçişi illa bi hasta oluyo bıdıklar hemen iyileşir inşallahCanlar saat gecenin 3.30u burada. oglan ateslendi, bir size bakayim dedim.
60 sguat hemde sandalyesiz hıh. :)
Vallaha çok hırsladım normalde okul olmasa tek 3 saat olcaktı ama okul gelince iş değişti
tebrikler kuzum:)
azmin daim olsun gulum :)
heyecan dorukta:)
tebrikler Mervem:)
tebrikler kuzum:)
cok sukur gozunuzaydin canim:)
hayirlisi guzelim:)
Allah utandirmasin..
pide ne kadardi guzelim?
tekrar tebrikler canim:)
amaninnn bu ne bomba bir sonuc boyle, tebrikler kuzum:)
tebrikler ablam:)
teknik destek ekini olarak her zaman buradayiz canim:)
tebrikler gulum:)
Salı Günü Mekik Yarışması Sonuçları
Bugünün Birincisi @sevimlicadi0 tebrikler canım
Bugünün İkincisi @tiffany20 veAsyaca tebrikler canım
Bugünün Üçüncüsü @CheGuevera tebrikler canım
Salı Günü Adım Yarışması Sonuçları
Bugünün Birincisi @sevimlicadi0 tebrikler canım
Bugünün İkincisi @Ollalla tebrikler canım
Bugünün Üçüncüsü @CheGuevera tebrikler canım
Bu hafta cumayı çok merak ediyorum kaç çıkıcam. Sporu artırdım menüler karışık yeşilçay içiyorum maden sulu refikin gelmesine 5--6 gün kaldı hormonlar fora.
Eksi çıkarsam adak adadım fazladan 100 jj yapıcam
]TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
DIPNOT: Haftalik egzersizlerimiz 19160. sayfadadir.
SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy - 150 DK - - CheGuevera ODUL ODUL 50JJ - - melinda23 - 100 JJ 100 IA 100IA - - kitabi - - - - abesle_istigal ODUL - - - sevimlicadi0 - - mugehatun - - - - - - edsofi ODUL MUAF MUAF - - ddanes - - - - - - AKovser ODUL - - zey zey - - - 50JJ - - - Asyaca 100 JJ - - tiffany20 - - Ollalla 100 JJ - - gogo2405 150 IA ODUL 150 JJ 50 M - - Mavibocuk ODUL - - haeshin ODUL 150 JJ 100 DK 50M 100JJ 100IA 50M - -
TR][/TR]
[/td][/td][/td][/td]
onun derdi torun sevmekmiydiki gülüm zaten 5 tane torunu var onlara ne yapmış sanki.onun tüm maksadı benim beynimi yemekti torun falan değildi Allah görüyor gülüm ne diyeyim artık umurumda bile değiller bugün görümcemi uğurlicaz akşam sonrada evime çekilirim uzunca süre ne giderim nede misafir kabul ederim
Yuz mu hıııı100 squat hem de sandalyesizz hıhh
Yarın yürüyemeyenler takımı olucaz
Yuz mu hıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?