Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sükür ablam iyiyim, is güc kosturmaca... Dünya telasi hic bitmiyor sen nasilsin? Prenseslerim nasillar?
Minisi hafif hafif hissetmeye basladim ablacim Allahim bu güzel duyguyu isteyen herkese tattirsin

Amin ablamm aminnnnn❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

şifa olsun canımm bende maydonoz suyu içmeye başlayım bugün

Ben de içtim az önce hem de saksıdaki maydanozlarımla ama tadı Hakkı'nda güzel şeyler söyleyemicem;(

Bendim Can'ım ama daha başlamadım desem iddiam yok bu sefer..

Ben de içtim az önce hem de saksıdaki maydanozlarımla ama tadı Hakkı'nda güzel şeyler söyleyemicem;(

1 kere yaptın mı korkarım benn :))) 2. si de gelir inşaAllah :)) derece bekliyoruzz ne demek iddiam yokkkkkkk

Dedim ve 100 tane yaptım bir kerede :) iddialıyım galiba :)

tamam

Asyaca BANA SU MAYDONOZU NASIL YAPICAM BIR ANLATIRMISIN ??
ben şu şekilde yapıyorum:
maydonoz saplarını kaynayan suya atıp kısık ateşte 3 dk kaynatıp biraz demlenmesini ve soğumasını bekliyorum daha sonra limon sıkıp içiyorum.

kızlar sormayın akşam küçük kızım yataktan düştü, sora bir kusma hastanede aldık soluğu defalarca kustu dr dedi emara girmesi lazım, burda yok dedi sonra ile gittik sabah döndük şükür emarda bir şey çıkmadı ama diken, üstündeyim nasıl oldu da böyle dikkatsiz davrandım dünden beri kendime kızıyorum, çok üzgünüm ay bebeğime bir şey olursa ne yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…