Sükür ablam iyiyim, is güc kosturmaca... Dünya telasi hic bitmiyorsen nasilsin? Prenseslerim nasillar?
Minisi hafif hafif hissetmeye basladim ablacimAllahim bu güzel duyguyu isteyen herkese tattirsin
şifa olsun canımm bende maydonoz suyu içmeye başlayım bugün
Canım bizde en ufak çocuk 16 yaşında ama yine de dağılıyor evtemiz ev istiyorsan yeni evlencen çocuk da yapmicann regl bitiyor canım, zaten kaç gündür yürü-yürü bir hal oldum, 21 yılda yürümediğim kadar son 5 günde yürüdüm sanırım ama süper birşeymişş bacaklarımdaki ağrı hoşuma gitmeye başladı
evet evett ben de zaten seni oyalamak için konuşuyorummm, adımı geçtim hiç değilse squatta 1. olayım diyeesahi geçen sefer 500 yapan kimdiii ??? kimden korkmam gerektiğini bileyimmm
Canım ablamm, sıkma canını, moralini yüksek tutmaya çalışşş, stresten artı olabilirsin bak.. maydanozun, yeşilçayın dibine vuruyoruz bu 2 günü hadi hayırlısıı
Ben de içtim az öncehem de saksıdaki maydanozlarımla ama tadı Hakkı'nda güzel şeyler söyleyemicem;(
Bendim Can'ım ama daha başlamadım desem iddiam yok bu sefer..
Ben de içtim az öncehem de saksıdaki maydanozlarımla ama tadı Hakkı'nda güzel şeyler söyleyemicem;(
Bendim Can'ım ama daha başlamadım desem iddiam yok bu sefer..
He he he yaşasın kötülükAlllahimmm efsane geri dönuyorrrrrt KAÇIIIIINNNNNN !!
1000 squat yapar mı acabaHe he he yaşasın kötülük
Yapar vallaha sınırlari zotlayin kizlar sıkı rekabet var1000 squat yapar mı acaba
tamamCuma ki 150 ip atlamayıda yaptım dün gece kaptanişkom
Geçen gün markette eliptik denedim 10 adım falan bacakları acayip yoruyo merak ediyodum merakım geçti bana göre değil bacaklarım ince zaten. Ama twist bel için faydalı gibi geliyor bana tabi kaptan daha iyi bilir
Birazda limon sık 1 kupa iç ertesi gün tartılınca iğrenç olduğunu unutursun canım.
Geçmiş olsun canım bu ara mevsim geçişi illa bi hasta oluyo bıdıklar hemen iyileşir inşallah
bende 150 yaptim hemde sandalyesiz hih :)60 sguat hemde sandalyesiz hıh. :)
canım çok geçmiş olsun. kuzular hasta olmasın yaaCanlar saat gecenin 3.30u burada. oglan ateslendi, bir size bakayim dedim.
Uyuyamiyor kuzum, sabaha gorusmek uzere...
yok papatyam yeter 2 fincan ya maydanoz suyu iç sen =)Asyaca kaptanımmm 2 gün 3 fincan yeşilçay içebilir miyimmmmm ? :) 2 günlük sadecee, artıdayım maydanozun, yeşilçayın dibine vurayım dedimmm
totona sağlıkbende 150 yaptim hemde sandalyesiz hih :)
REGILIM IZIN VERSE FAZLASINI YAPCAM AMA AKSAMA DAHA COK VAR :)totona sağlık
ben şu şekilde yapıyorum:Asyaca BANA SU MAYDONOZU NASIL YAPICAM BIR ANLATIRMISIN ??
TAMAM TESEKKURLER YARIN BENDE YAPCAM ONDAN SORDUMben şu şekilde yapıyorum:
maydonoz saplarını kaynayan suya atıp kısık ateşte 3 dk kaynatıp biraz demlenmesini ve soğumasını bekliyorum daha sonra limon sıkıp içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?