Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gonca ablam tam olarak hareket gibi degil daha cok biraz orada bir pitpit biraz burada bir pitpit. Belkide harekettir ama ben tam olarak algilayamiyorumdur. Ay Allahim ne güzel hissettirmis güzel kizin kendini gözlerim doldu Rabbimin mucizeleri sonsuz
Amin ablamm aminnnnn❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Canimsin
Super tadini cikar en guzel zamanlar hamilelikte. Cadilar buyuyolar deniz tuvaleti ogrendi en buyuk yenilik bu simdilik :))
Yerim ben onlari, benim icin öp ablacim

Gecmis olsun.Allah buyuk insaAllah bir sey olmaz dualarim senin kucuk kizinla...

Ayyy Allah esirgesin. Çok geçmiş olsun canım

selam kızlar hiç gelemedim bugün.. menü de çok geç kaldı ama yazayım hemen dünkü menümü:
sabah: 2 dilim ekmek, beyaz peynir yeşillik, biraz yağda yumurta
öğle: 1 tabak kabak yemeği, yoğurt
16: 1 bardak ayran
19: 2 dilim tam buğday arası beyaz peynir, domates
21: 2 kare bitter, 1 bardak süt
su 2 lt kadar yeşil çay 2 kupa
spor leslie 2 mile+ 50 yarım mekik

kızlar işyeri yine çok problemli benim.. yeni başlayan kişilerle bir türlü düzgün bir iletişim kuramıyorum.. sürekli gergin bir ortam.. işyerim evime çok yakın ama o kadar bunaldım ki artık.. uzakta olsa başka biryere geçsem mi sessizce kenarda durup hiçbirşeye karışmadan beklesem mi bilemiyorum..burda öğlen kızımı da alıp getiriyorum birde yanıma..

ne güzel geçmiş günün canım. Cumaya yüzün güler inşAllah

sabret bence canım, elbet böyle gitmeyecektir bu, hem evine yakın hem kuzun senin yanında için daha rahat. bekle bence biraz gittiğin yerin de nasıl olacağını bilemezsin

Sabret canm hyatta hersey mukemmel olmuo mutlaka biyerde puruz olucak

sabret bence canım, elbet böyle gitmeyecektir bu, hem evine yakın hem kuzun senin yanında için daha rahat. bekle bence biraz gittiğin yerin de nasıl olacağını bilemezsin
evet canım 2 haftadır falan böyle maalesef.. sonunda canıma tak edecek herşeyi boşverip değiştiricem işyerini..

Gecmis olsun ablacim. Aklina kötü seyler getirme, insallah hic bir sey olmaz kuzuna. Benim kardesime de oldu ablacim, müsade altinda tuttular beyin sarsintisi olabilir diye. Rabbim melekleri koruyor ablacim. Kendini suclama, olacagi varmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…