Gonca ablam tam olarak hareket gibi degil daha cok biraz orada bir pitpit biraz burada bir pitpit. Belkide harekettir ama ben tam olarak algilayamiyorumdur. Ay Allahim ne güzel hissettirmis güzel kizin kendiniAyy çok güzel bi duygu hareketini hissetmek. Ben ilk 16.haftada hissetmiştim ultrasona gircektim dr un acil ameliyatı çıkınca girememiştim eve gelince ağlamaya başladım sonra içerden bi serçe parmak dürtüyomuş gibi tekmecikler ben burdayım anneciğim üzülme der gibiydi mucize gibi bişey.
CanimsinAmin ablamm aminnnnn❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Yerim ben onlari, benim icin öp ablacimSuper tadini cikar en guzel zamanlar hamilelikte. Cadilar buyuyolar deniz tuvaleti ogrendi en buyuk yenilik bu simdilik :))
Gecmis olsun.Allah buyuk insaAllah bir sey olmaz dualarim senin kucuk kizinla...kızlar sormayın akşam küçük kızım yataktan düştü, sora bir kusma hastanede aldık soluğu defalarca kustu dr dedi emara girmesi lazım, burda yok dedi sonra ile gittik sabah döndük şükür emarda bir şey çıkmadı ama diken, üstündeyim nasıl oldu da böyle dikkatsiz davrandım dünden beri kendime kızıyorum, çok üzgünüm ay bebeğime bir şey olursa ne yaparım
küçük harf nie kullanmıosun tatlım :)TAMAM TESEKKURLER YARIN BENDE YAPCAM ONDAN SORDUM
Ayyy Allah esirgesin. Çok geçmiş olsun canımkızlar sormayın akşam küçük kızım yataktan düştü, sora bir kusma hastanede aldık soluğu defalarca kustu dr dedi emara girmesi lazım, burda yok dedi sonra ile gittik sabah döndük şükür emarda bir şey çıkmadı ama diken, üstündeyim nasıl oldu da böyle dikkatsiz davrandım dünden beri kendime kızıyorum, çok üzgünüm ay bebeğime bir şey olursa ne yaparım
150 mi peehhhhbende 150 yaptim hemde sandalyesiz hih :)
YAŞASINNNNArkadaşlar Dikkatinize;
Perşembe Günü (Yarın) Egzersiz Yapmıyor ve Sakin Bir Gün Geçirip Yeşil Çay İle Maydanoz Suyumuzu Tüketip Bol Bol Dinleniyoruz.
N REGLİM BASLADİ SİMDİYE KADAR SADECE 150 AMAA AKSAMA COK VAR SİNİRLENDİRME BENİ 1000 YAPARİM BAK !!!)))150 mi peehhhh
Regl döneminde yaptığın sporla çok daha fazla kalori yakarsın, metobolizma çok iyi çalıştığı için her zaman ki yaptığın spordan çok daha fazla verim alırsın.REGILIM IZIN VERSE FAZLASINI YAPCAM AMA AKSAMA DAHA COK VAR :)
ne güzel geçmiş günün canım. Cumaya yüzün güler inşAllahselam kızlar hiç gelemedim bugün.. menü de çok geç kaldı ama yazayım hemen dünkü menümü:
sabah: 2 dilim ekmek, beyaz peynir yeşillik, biraz yağda yumurta
öğle: 1 tabak kabak yemeği, yoğurt
16: 1 bardak ayran
19: 2 dilim tam buğday arası beyaz peynir, domates
21: 2 kare bitter, 1 bardak süt
su 2 lt kadar yeşil çay 2 kupa
spor leslie 2 mile+ 50 yarım mekik
Allah askina sekerim gozumuze girior harflerYAŞASINNNN
sabret bence canım, elbet böyle gitmeyecektir bu, hem evine yakın hem kuzun senin yanında için daha rahat. bekle bence biraz gittiğin yerin de nasıl olacağını bilemezsinkızlar işyeri yine çok problemli benim.. yeni başlayan kişilerle bir türlü düzgün bir iletişim kuramıyorum.. sürekli gergin bir ortam.. işyerim evime çok yakın ama o kadar bunaldım ki artık.. uzakta olsa başka biryere geçsem mi sessizce kenarda durup hiçbirşeye karışmadan beklesem mi bilemiyorum..burda öğlen kızımı da alıp getiriyorum birde yanıma..
Sabret canm hyatta hersey mukemmel olmuo mutlaka biyerde puruz olucakkızlar işyeri yine çok problemli benim.. yeni başlayan kişilerle bir türlü düzgün bir iletişim kuramıyorum.. sürekli gergin bir ortam.. işyerim evime çok yakın ama o kadar bunaldım ki artık.. uzakta olsa başka biryere geçsem mi sessizce kenarda durup hiçbirşeye karışmadan beklesem mi bilemiyorum..burda öğlen kızımı da alıp getiriyorum birde yanıma..
evet canım 2 haftadır falan böyle maalesef.. sonunda canıma tak edecek herşeyi boşverip değiştiricem işyerini..sabret bence canım, elbet böyle gitmeyecektir bu, hem evine yakın hem kuzun senin yanında için daha rahat. bekle bence biraz gittiğin yerin de nasıl olacağını bilemezsin
REGL BİTİRDİ BENİ O YUZDEN SEVİNİYOM YARİN YAN GELİP YATCAM BUTUN GUN )))Allah askina sekerim gozumuze girior harfler
Gecmis olsun ablacim. Aklina kötü seyler getirme, insallah hic bir sey olmaz kuzuna. Benim kardesime de oldu ablacim, müsade altinda tuttular beyin sarsintisi olabilir diye. Rabbim melekleri koruyor ablacim. Kendini suclama, olacagi varmis.kızlar sormayın akşam küçük kızım yataktan düştü, sora bir kusma hastanede aldık soluğu defalarca kustu dr dedi emara girmesi lazım, burda yok dedi sonra ile gittik sabah döndük şükür emarda bir şey çıkmadı ama diken, üstündeyim nasıl oldu da böyle dikkatsiz davrandım dünden beri kendime kızıyorum, çok üzgünüm ay bebeğime bir şey olursa ne yaparım
YAPİYOM KOYMADİM YERE GİDİYOM YURUCEMRegl döneminde yaptığın sporla çok daha fazla kalori yakarsın, metobolizma çok iyi çalıştığı için her zaman ki yaptığın spordan çok daha fazla verim alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?