egzersiz nasil gidiyor kizlar???
canım hoşgeldin ilk sayfada katılım formumuz var onu doldurup katılabilirsin aramıza. günlük olarak akşamları öğğünlerimizi su ve spor u da dahil ederek paylaşıyoruz. cuma günleri sabah wc den sonra aç karnına çıplak olarak tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz. 2 hafta deneme süremiz var takımımıza katılımına paylaşımları bakıp karar veriyoruz. Hoşgeldin yenidenMerhaba arkadaslar
Ben aranizda yeniyim. 76 kiloyum ve hedefim 68 olmak. Boyum 1.73. Yarisma ile motivasyonumu arttirmayi umut ediyorum
halsiz mutsuz uykusuzum canım sen napıosun nasılsınHoşgeldin nasılsın canımm ??
Kim Kardashian olunca böyle oluyor demek kiEki Görüntüle 1813771
Memiş'ler neyse de bu popiş nası böyle oluyoben onu çözemedim.. Benim popişim de Kocaman ama hiç böyle değil.. Squat popişi mi acaba.
halsiz mutsuz uykusuzum canım sen napıosun nasılsın
Kim Kardashian olunca böyle oluyor demek ki
Bence kesinlikle hile var, normal bir popo degil bence
hatun sehpa kurmuşMisafirler mi yordu seni kuzum bi kahve içseydin.
Böle popiş bende olsa utanır insan içine çıkamam.. Ablamın yaptığına bak saygılar ablama
Yoğunluktan kuzum yaaa geç oluncada yemek yemek istemedim :))Kuzum hayirdir neyin var?
Öyle ama hiç fırsat bulamadım kiHalsiz düşersin canım ama böyle
Gere gere gösteriyorBöle popiş bende olsa utanır insan içine çıkamam.. Ablamın yaptığına bak saygılar ablama
Bende hasta falan sandim Allah esirgesin. Panda nasil oldu gülüm?Yoğunluktan kuzum yaaa geç oluncada yemek yemek istemedim :))
Öyle ama hiç fırsat bulamadım ki
dün arkadaşlarım geldi gün boy bendeler di , akşam da eşleri eşimle buluşmuşlar bize geldiler neyse gece gittiler.
oğlanın okulda yemeği sıralı olarak hergün bir anne yapıyor bugün sıra bendeydi, gece misafirler gittikten sonra yemekleri yaptım ama artık tabanlarım yandı resmen. neyse yataga girebildim sonunda pert şekil de. bu kez kız, dız dız dız durmuyo hafif ateşi de var, ağlayıp duruyo kuzum burnu tıkanmış burnunu açtım serum suyuyla bu kez yaygarayı kopardı sakinleştirene aşkolsun bir saat bebek gibi bunu pışpışladım sakinleştirdim. tam yattım yeniden bir kah kah kah ses gelio oğlan öksrüyüorr kalktım buhar makinesini açtım odasına burnunu açtım genzi akmasın die bunla uğraşırken bir de farkettimmki yastığın altı dondurma çöpleri offf sonra kıza baktım o da aynıı daha devamı da var gardolabın için de de yemişler ütülü kıyafetler her yer dondurma bulaşığı. onlar neyse de hasta oldular. bugün okula gittim dedim yarın göz dr na gidicez cuma da gelemezler hastalar biraz, cuma günü de gösterileri varmış çok hazırlanmışlar cuma bir de o çıktı. Afff bu hafta bitsin artıkk lütfenn
aminnÇok geçmiş olsun canım, Allah bebelerine acil şifa versin..
Gecmis olsun canim, Allah yardim etsin stres almis basini.dün arkadaşlarım geldi gün boy bendeler di , akşam da eşleri eşimle buluşmuşlar bize geldiler neyse gece gittiler.
oğlanın okulda yemeği sıralı olarak hergün bir anne yapıyor bugün sıra bendeydi, gece misafirler gittikten sonra yemekleri yaptım ama artık tabanlarım yandı resmen. neyse yataga girebildim sonunda pert şekil de. bu kez kız, dız dız dız durmuyo hafif ateşi de var, ağlayıp duruyo kuzum burnu tıkanmış burnunu açtım serum suyuyla bu kez yaygarayı kopardı sakinleştirene aşkolsun bir saat bebek gibi bunu pışpışladım sakinleştirdim. tam yattım yeniden bir kah kah kah ses gelio oğlan öksrüyüorr kalktım buhar makinesini açtım odasına burnunu açtım genzi akmasın die bunla uğraşırken bir de farkettimmki yastığın altı dondurma çöpleri offf sonra kıza baktım o da aynıı daha devamı da var gardolabın için de de yemişler ütülü kıyafetler her yer dondurma bulaşığı. onlar neyse de hasta oldular. bugün okula gittim dedim yarın göz dr na gidicez cuma da gelemezler hastalar biraz, cuma günü de gösterileri varmış çok hazırlanmışlar cuma bir de o çıktı. Afff bu hafta bitsin artıkk lütfenn
ya yazdım ya dün çok çok yoruldum gece de çocuklar uyutmadı çok halsizim. içtim kahve ama hayretmedi geceyi iple çekiyorum uyumak için uyuyabilirsemMisafirler mi yordu seni kuzum bi kahve içseydin.
Böle popiş bende olsa utanır insan içine çıkamam.. Ablamın yaptığına bak saygılar ablama
valla öyle oldu ebrum. çok özledim sizi gerçekten kaç gündür bi türlü gelemedim doğru düzgünGecmis olsun canim, Allah yardim etsin stres almis basini.
halsiz mutsuz uykusuzum canım sen napıosun nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?