Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eki Görüntüle 1813835
Kizlarr bugun pilateste 1 ay doldu. Olcu aldilar yeniden baya baya incelmisim. Cok sevindim valla. Kg orda su an 78 cunku tok tartiliyorum orda oglen gittigim icin.. Toplam tum vucuttan 68 cm incelmisim

Waaoovv süpersin canımm, tebriklerrr
68 cm diyecek söz bulamıyorummm

valla öyle oldu ebrum. çok özledim sizi gerçekten kaç gündür bi türlü gelemedim doğru düzgün
Bizde seni özlüyoruz gülüm
Cocuklar iyi olsunda biz yine görüsürüz
Eki Görüntüle 1813835
Kizlarr bugun pilateste 1 ay doldu. Olcu aldilar yeniden baya baya incelmisim. Cok sevindim valla. Kg orda su an 78 cunku tok tartiliyorum orda oglen gittigim icin.. Toplam tum vucuttan 68 cm incelmisim
Oy masallah ne güzel gitmis santimler harika sonuc almissin kuzum

Bizde seni özlüyoruz gülüm
Cocuklar iyi olsunda biz yine görüsürüz

Oy masallah ne güzel gitmis santimler harika sonuc almissin kuzum
inşallahh canım inşallahh. yaa evet ebruu çok sevindimm çokk hele karnım 14 cm birden gitmiş yetişsem öpcem karnımı

Yesil cay, afiyet olsun:)

Asyaca gecmis olsun canim. Senden gizli mi alip yedi yaramazlar?:)
evet canım ben dün misafirlerle ilgilenirken dün götürmüşler kaçmış gözümden farkedemedim
aslında almıyorum ben sadece yiyecekleri zaman alıp veriyorum ama amcaları algida da çalışıyor geldikçe poşet poşet getiriyor yaz kış.

Gunaydin guzeller, bol egzersizli bir gun olsun:)

@belindamm evet bir tanem, okul yogun gidiyor. Alistim tempoya:) Pasani op yerime

@CheGuevera bugun daha iyi misin gulum?

Yawrukush hic unutur muyum:) Bu haftasonu insallah
hadi bakalim, merakla bekliyorum:)

2 haftaya biraz daha ferahlarsin insallah Mervem.
Ben canimin cektiklerinden yiyorum kuzum azar azar:)

Vallahi 2 yumurtayu bedavaya getirdim kaldi 3 tane
tum takimdan toparla yumurtalari bedavaya getir guzelim:)

bende iyiyim canim gece ve sabah kalktigimda cok kotu oluyor bogazim onun haricinde bir sorunum yok Ebrum.
Neden dun stres yaptin kuzum?

Bu sabah kahvaltı sonrası WC'den sonra +2 çıktım desem ben hiç böyle olmazdım neden böyle oluyorrrrr..
yesil cay, maydanoz suyu ic kuzum.
Bugun hafif seyler ye.
sporunuda yap, odem olabilir, ya da regli yakin mi?

Eki Görüntüle 1813530

Yaz tatili için aradığım bikini...
guzelmis:)

Moralinizi bozarsaniz zaten zayiflayamazsiniz hadi gulun
bugun erken gelmissin takima canim:)

Dün evdeydim ama nasıl zaman geçirdim anlamadım mevsimdenmi nedir kafam kalkmadı yemeği bile menemenle geçiştirdim bugün de işteyim uykuluyum bi garibim bişey yapasım yok.
bende tam anlattigin gibiyim ablacim, hayat enerjim cekilmis resmen:)

ya akşam olunca bu takım çok fena cosuyor.. 300 kusur mesaj birikmiş okumaya başlarsam leslie ye vakit kalmayacak.. öncelik spor bugun canlar işyeri boş kalmışken 30 dk yapayım bari.. öptüm hepinizi
cok iyi yapmissin canim oncelik spor :)

selam bayanlar
dünki menüm

sabah
tost
çay

öğlen
1 tabak corba salata

aksam
balık
salata

az beslendm dün ama hastaym ve iştihm yok k.bakmaın

su 4 lt civarı
spor yok malesef
gecmiso lsun Nenam bugun nasilsin?

Merhaba arkadaslar
Ben aranizda yeniyim. 76 kiloyum ve hedefim 68 olmak. Boyum 1.73. Yarisma ile motivasyonumu arttirmayi umut ediyorum
hosgeldiniz, motivasyon icin en dogru adres takimimiz:)

Ben bu sabah 35 dakika yuruyus yaptim. 1 bardak sut ictim. Kuslukta 2 kasik yulafla yarim bardak ayran ictim. Oglen ise dolma+patlican salatasi + taze fasulye yedim ama azar azar.
ablacim aksamlari tum gun yediklerini, ictigin suyu ve yaptigin egzersizi hep birlikte yazsan olur mu?

merhaba kızlar nasılsınızzzz : ))
iyiyiz canim, sen nasilsin:)

Yapıcam işte bana neee
Şükür ablam iyiyim galiba ben de :)) Son aldığım şampuanla gayet mutluydum, kaşınmıyordum neredeyse.. Son günlerde biraz stres yaşadım deli gibi kaşınıyorum şu an
Hay Allah stresi yasakliyorum sana Fatime...

sorma kuzum bir suru ugras dur.
yok canim parmak ucu degil..

Eki Görüntüle 1813771

Memiş'ler neyse de bu popiş nası böyle oluyo ben onu çözemedim.. Benim popişim de Kocaman ama hiç böyle değil.. Squat popişi mi acaba.
bu nedir yaaaa, hic normal bir vucut degil.
isin icinde estetik var bence..

canim cok gecmis olsun kuzulara, Allah tez sifa versin.
Sende kendine dikkat et kuzum cok yogunsun..
YArin kacta dr randevunuz, hadi insallah guzel haberler...

Ben iyiyim sanırım
Sen nasılsınnn ?
iyiyim sanirim? nasil yani kuzum, her sey yolunda mi?
bende iyiym sadece acim biraz:)
kahvalti edecegiz oglusla:)

Eki Görüntüle 1813835
vaaaaaay ne guzel incelmissin kuzum, tebrikler, hemde en buyugunden:)

Mart09
40
Evli
1- 6 yasinda
Ankara
173
76
68
Yedim ve sismanladim
Zayifken kendimi iyi hissediyorum
tekrar hosgeldiniz ablacim, ben Ozge, 27 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2.bebis yolda kismetse, ev hanimiyim, aslen beden egitimi ogretmeniyim:)

Yok kuzum çok şükür iyim :) oda evde emeklemeye başladı kafası ile emekliyor yeni adıda tosba teyzesi çok şeker:)))
ayyy yerim ben o kucuk adami, emeklemesini de ayri yerim, masallah bugun daha iyi mi Mervem?

savmissin canim hadi gozunaydin:)
sen bu hfta bayagi bir eksiyle gelirsin kaptanim:)

kaptanım sabah artıydım çok az uyudum ama ondan sanırım. bugün maydanoz suyuna başlıorm yarında devam tabi. ayy evet bende sevindim moral oldu valla. diğer üyeler gözüyle devircekti beni
randevumuz 14:20 oğlanın 14:30 kızın 14:40 benim =)
aile boyu gircez bakalım inşAllahh hiçbişey çıkmaz hiçbirimizde.
aha bide şimdi çocuklara prova yaptırcakmışım cumaya kadar yarın da yollamıcam zaten okula. kutlu doğum haftası için ilahi filan söliceklermiş anam valla dayanamıom artıkk :)

insallah birsey cikmaz kuzum, yarin ben uyandigimda sen yazmis olursun takima, habersiz birakma canim..
ne guzel iste yaparsiniz prova, ben cok severim boyle etkinlikleri:)

ayyy birde tartım habire değişik sonuçlar veriyor, daha 3 ay önce aldım bi kaç yer gezmem gerekiyor doğruyu bulmak için. faturasını bulursam garantiye göndericem. teknik servisle görüştüm ayarları bozulmuş olabilir dedi. 15-20 günde geliormuş geri garantiden. ben o arada ne yapcam

insallah birsey cikmaz kuzum, yarin ben uyandigimda sen yazmis olursun takima, habersiz birakma canim..
ne guzel iste yaparsiniz prova, ben cok severim boyle etkinlikleri:)
yazarım tabi canım.
ayy ikisi birlikte olunca zor oluyo, ben az söyledim sen çok söyledin. ben daha güzel söyledim , heeeee sen çok bebek gibi söyledin... vs.vs.vs

Kızlar nabersinizz;? Ben bugun gezmelerdeydim ama dikkat ettim yememe içmeme

Bugünkü tıkıntılarım

Sabah:
1 yumurta, domates,salatalık,peynir,zeytin

Öğle:
1 büyük kase diyet gevrek,3 tane mısır gevreği

Araöğün:
3 çilek

Akşam:
Yarım kase şehriye çorba, 4 kaşık sebze yemeği, yoğurt

30 dk eliptik bisiklet, 30 dk egzersiz. 1lt su

Bugünüm böyleydi

Ben de amcamı algidaya mı göndersem çalışmayaa Ben de istiyorum o amcadannn

İyiyim iyiyimm canımmm, Askerim aradı sesini duydum kendime geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…