Eki Görüntüle 1813835
Kizlarr bugun pilateste 1 ay doldu. Olcu aldilar yeniden baya baya incelmisim. Cok sevindim valla. Kg orda su an 78 cunku tok tartiliyorum orda oglen gittigim icin.. Toplam tum vucuttan 68 cm incelmisim
Bizde seni özlüyoruz gülümvalla öyle oldu ebrum. çok özledim sizi gerçekten kaç gündür bi türlü gelemedim doğru düzgün
Oy masallah ne güzel gitmis santimlerEki Görüntüle 1813835
Kizlarr bugun pilateste 1 ay doldu. Olcu aldilar yeniden baya baya incelmisim. Cok sevindim valla. Kg orda su an 78 cunku tok tartiliyorum orda oglen gittigim icin.. Toplam tum vucuttan 68 cm incelmisim
Yok kuzum çok şükür iyim :) oda evde emeklemeye başladı kafası ile emekliyor yeni adıda tosba teyzesi çok şeker:)))Gere gere gösteriyor
Bende hasta falan sandim Allah esirgesin. Panda nasil oldu gülüm?
Maşallah kuzum :)Eki Görüntüle 1813835
Hoşgeldin canım :))Mart09
40
Evli
1- 6 yasinda
Ankara
173
76
68
Yedim ve sismanladim
Zayifken kendimi iyi hissediyorum
inşallahh canım inşallahh. yaa evet ebruu çok sevindimm çokk hele karnım 14 cm birden gitmiş yetişsem öpcem karnımıBizde seni özlüyoruz gülüm
Cocuklar iyi olsunda biz yine görüsürüz
Oy masallah ne güzel gitmis santimlerharika sonuc almissin kuzum
saol papatyammmWaaoovv süpersin canımm, tebriklerrr
68 cmdiyecek söz bulamıyorummm
evet canım ben dün misafirlerle ilgilenirken dün götürmüşler kaçmış gözümden farkedemedim
hoşgeldinizz. ben derya 2 çocuk annesiyim 30 yaşındayım hep buralardayımm :)Mart09
40
Evli
1- 6 yasinda
Ankara
173
76
68
Yedim ve sismanladim
hadi bakalim, merakla bekliyorum:)Gunaydin guzeller, bol egzersizli bir gun olsun:)
@belindamm evet bir tanem, okul yogun gidiyor. Alistim tempoya:) Pasani op yerime
@CheGuevera bugun daha iyi misin gulum?
Yawrukush hic unutur muyum:) Bu haftasonu insallah
2 haftaya biraz daha ferahlarsin insallah Mervem.Günaydın tatlışlar:)
Amin sibelim :)) nasılsın :)
Ah canım yaaa inşallah sıkıntı çıkmaz bidaha yaa gerçi idareten diyorsunda
Sağol kuzummm amin inşallah :) ah vallaha özgem koşmaktan ayaklarım ağrıyor ama 2 haftaya teog bitcek inşallah yoğunluğum azalcak:)
Birbirimizi yiyerek idare etceğiz kız ama sen hamilesin azcık ye:)))
tum takimdan toparla yumurtalari bedavaya getir guzelim:)Vallahi 2 yumurtayu bedavaya getirdim kaldi 3 tane
bende iyiyim canim gece ve sabah kalktigimda cok kotu oluyor bogazim onun haricinde bir sorunum yok Ebrum.Kizlar nasilsiniz bakalim?
Randevum haftaya güle, nasipse ögrenecegiz insallah
Canim biz bir aileyiz, aile bireylerinin arasinda kusur olmaz
Özgem sükür iyiyim sagolasin, sen nasilsin gülüm? Hastaligi atlatabildin mi?
Dün yogundum kuzum, biraz stresli gecti, aksam üstü de teyzemin dogum günü yemegine davetliydik firsat bulamadim.
yesil cay, maydanoz suyu ic kuzum.Bu sabah kahvaltı sonrası WC'den sonra +2 çıktım desemben hiç böyle olmazdım neden böyle oluyorrrrr..
guzelmis:)
bugun erken gelmissin takima canim:)Moralinizi bozarsaniz zaten zayiflayamazsiniz hadi gulun
bende tam anlattigin gibiyim ablacim, hayat enerjim cekilmis resmen:)Dün evdeydim ama nasıl zaman geçirdim anlamadım mevsimdenmi nedir kafam kalkmadı yemeği bile menemenle geçiştirdim bugün de işteyim uykuluyum bi garibim bişey yapasım yok.
cok iyi yapmissin canim oncelik spor :)ya akşam olunca bu takım çok fena cosuyor.. 300 kusur mesaj birikmişokumaya başlarsam leslie ye vakit kalmayacak.. öncelik spor bugun canlar işyeri boş kalmışken 30 dk yapayım bari.. öptüm hepinizi
gecmiso lsun Nenam bugun nasilsin?selam bayanlar
dünki menüm
sabah
tost
çay
öğlen
1 tabak corba salata
aksam
balık
salata
az beslendm dün ama hastaym ve iştihm yok k.bakmaın
su 4 lt civarı
spor yok malesef
hosgeldiniz, motivasyon icin en dogru adres takimimiz:)Merhaba arkadaslar
Ben aranizda yeniyim. 76 kiloyum ve hedefim 68 olmak. Boyum 1.73. Yarisma ile motivasyonumu arttirmayi umut ediyorum
ablacim aksamlari tum gun yediklerini, ictigin suyu ve yaptigin egzersizi hep birlikte yazsan olur mu?Ben bu sabah 35 dakika yuruyus yaptim. 1 bardak sut ictim. Kuslukta 2 kasik yulafla yarim bardak ayran ictim. Oglen ise dolma+patlican salatasi + taze fasulye yedim ama azar azar.
iyiyiz canim, sen nasilsin:)merhaba kızlar nasılsınızzzz : ))
Hay Allah stresi yasakliyorum sana Fatime...Yapıcam işte bana neee
Şükür ablam iyiyim galiba ben de :)) Son aldığım şampuanla gayet mutluydum, kaşınmıyordum neredeyse.. Son günlerde biraz stres yaşadım deli gibi kaşınıyorum şu an
sorma kuzum bir suru ugras dur.ay özge ciddi ciddi işler cıktı size yaaa te allam valla ne denirki cok uzuldm
oo ciidimsn paraya bakarmsn hay allah yahu
merve nabr cnm ay msallah ıyılesr o hıc uzulmeın toparlıcak görüceksin
cnm bu menü bieaz saglıksz gibi geldi kaptanmz ve yardmcıalrmz yardm edicektr sana sglıklı gunler dilerim
aman bırak onu kıskanc işte
he cnm heee sen guzel ol bn olmasamda olur
o beni gömemez alcam onun aklınıda zaten azcık var ona kalsn dıorm
ilk 3 ü cok sevdm tebrık ederm kızlar chesız bır lısteee ohh be
hıc bsy yememıssn yahu
saol bıtanemmm
sararım tabi affern akıllandı edsoficiğimm deryaya uyma sen
hocam parmak ucu mu kosucaz acaba?
vurmam bitanemseviyorum seni
kim kardasin elektrik bandıyla bantlıo duydunmu hıc bak google yaz gorursn
ohh götürrrr afyt olsn
çiçekk cok ciciiii saollll
huhu demetim naslsn?
hastym grip oldm yaaa mümüklüyüm
selam hg bn nena 28 yasndaım 1 cocuk annesıyım ıstanbulluyum formu doldurup gel aramaıza canm
ohh hıcte sevmem ama olsnsaol sekerım
bu nedir yaaaa, hic normal bir vucut degil.Eki Görüntüle 1813771
Memiş'ler neyse de bu popiş nası böyle oluyoben onu çözemedim.. Benim popişim de Kocaman ama hiç böyle değil.. Squat popişi mi acaba.
canim cok gecmis olsun kuzulara, Allah tez sifa versin.dün arkadaşlarım geldi gün boy bendeler di , akşam da eşleri eşimle buluşmuşlar bize geldiler neyse gece gittiler.
oğlanın okulda yemeği sıralı olarak hergün bir anne yapıyor bugün sıra bendeydi, gece misafirler gittikten sonra yemekleri yaptım ama artık tabanlarım yandı resmen. neyse yataga girebildim sonunda pert şekil de. bu kez kız, dız dız dız durmuyo hafif ateşi de var, ağlayıp duruyo kuzum burnu tıkanmış burnunu açtım serum suyuyla bu kez yaygarayı kopardı sakinleştirene aşkolsun bir saat bebek gibi bunu pışpışladım sakinleştirdim. tam yattım yeniden bir kah kah kah ses gelio oğlan öksrüyüorr kalktım buhar makinesini açtım odasına burnunu açtım genzi akmasın die bunla uğraşırken bir de farkettimmki yastığın altı dondurma çöpleri offf sonra kıza baktım o da aynıı daha devamı da var gardolabın için de de yemişler ütülü kıyafetler her yer dondurma bulaşığı. onlar neyse de hasta oldular. bugün okula gittim dedim yarın göz dr na gidicez cuma da gelemezler hastalar biraz, cuma günü de gösterileri varmış çok hazırlanmışlar cuma bir de o çıktı. Afff bu hafta bitsin artıkk lütfenn
iyiyim sanirim? nasil yani kuzum, her sey yolunda mi?Ben iyiyim sanırım
Sen nasılsınnn ?
vaaaaaay ne guzel incelmissin kuzum, tebrikler, hemde en buyugunden:)Eki Görüntüle 1813835
tekrar hosgeldiniz ablacim, ben Ozge, 27 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2.bebis yolda kismetse, ev hanimiyim, aslen beden egitimi ogretmeniyim:)Mart09
40
Evli
1- 6 yasinda
Ankara
173
76
68
Yedim ve sismanladim
ayyy yerim ben o kucuk adami, emeklemesini de ayri yerim, masallah bugun daha iyi mi Mervem?Yok kuzum çok şükür iyim :) oda evde emeklemeye başladı kafası ile emekliyor yeni adıda tosba teyzesi çok şeker:)))
savmissin canim hadi gozunaydin:)ayy özge kaptanımm beni etiketledğin yazıyı alıntıladım cevap yazdım, sonra senin diğer arkadaşları etiketlerini görünce ben onları alıbtıladım sandım. amannn yine ambale oldum hayatsann =)
geldiler ballı böreğimm geldilerYawrukush
kaptanım sabah artıydım çok az uyudum ama ondan sanırım. bugün maydanoz suyuna başlıorm yarında devam tabi. ayy evet bende sevindim moral oldu valla. diğer üyeler gözüyle devircekti benihadi bakalim, merakla bekliyorum:)
2 haftaya biraz daha ferahlarsin insallah Mervem.
Ben canimin cektiklerinden yiyorum kuzum azar azar:)
tum takimdan toparla yumurtalari bedavaya getir guzelim:)
bende iyiyim canim gece ve sabah kalktigimda cok kotu oluyor bogazim onun haricinde bir sorunum yok Ebrum.
Neden dun stres yaptin kuzum?
yesil cay, maydanoz suyu ic kuzum.
Bugun hafif seyler ye.
sporunuda yap, odem olabilir, ya da regli yakin mi?
bugun erken gelmissin takima canim:)
bende tam anlattigin gibiyim ablacim, hayat enerjim cekilmis resmen:)
cok iyi yapmissin canim oncelik spor :)
gecmiso lsun Nenam bugun nasilsin?
hosgeldiniz, motivasyon icin en dogru adres takimimiz:)
ablacim aksamlari tum gun yediklerini, ictigin suyu ve yaptigin egzersizi hep birlikte yazsan olur mu?
iyiyiz canim, sen nasilsin:)
Hay Allah stresi yasakliyorum sana Fatime...
sorma kuzum bir suru ugras dur.
yok canim parmak ucu degil..
bu nedir yaaaa, hic normal bir vucut degil.
isin icinde estetik var bence..
canim cok gecmis olsun kuzulara, Allah tez sifa versin.
Sende kendine dikkat et kuzum cok yogunsun..
YArin kacta dr randevunuz, hadi insallah guzel haberler...
iyiyim sanirim? nasil yani kuzum, her sey yolunda mi?
bende iyiym sadece acim biraz:)
kahvalti edecegiz oglusla:)
vaaaaaay ne guzel incelmissin kuzum, tebrikler, hemde en buyugunden:)
tekrar hosgeldiniz ablacim, ben Ozge, 27 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2.bebis yolda kismetse, ev hanimiyim, aslen beden egitimi ogretmeniyim:)
ayyy yerim ben o kucuk adami, emeklemesini de ayri yerim, masallah bugun daha iyi mi Mervem?
savmissin canim hadi gozunaydin:)
sen bu hfta bayagi bir eksiyle gelirsin kaptanim:)
insallah birsey cikmaz kuzum, yarin ben uyandigimda sen yazmis olursun takima, habersiz birakma canim..kaptanım sabah artıydım çok az uyudum ama ondan sanırım. bugün maydanoz suyuna başlıorm yarında devam tabi. ayy evet bende sevindim moral oldu valla. diğer üyeler gözüyle devircekti beni
randevumuz 14:20 oğlanın 14:30 kızın 14:40 benim =)
aile boyu gircez bakalım inşAllahh hiçbişey çıkmaz hiçbirimizde.
aha bide şimdi çocuklara prova yaptırcakmışım cumaya kadar yarın da yollamıcam zaten okula. kutlu doğum haftası için ilahi filan söliceklermiş anam valla dayanamıom artıkk :)
yazarım tabi canım.insallah birsey cikmaz kuzum, yarin ben uyandigimda sen yazmis olursun takima, habersiz birakma canim..
ne guzel iste yaparsiniz prova, ben cok severim boyle etkinlikleri:)
evet canım ben dün misafirlerle ilgilenirken dün götürmüşler kaçmış gözümden farkedemedim
aslında almıyorum ben sadece yiyecekleri zaman alıp veriyorum ama amcaları algida da çalışıyor geldikçe poşet poşet getiriyor yaz kış.
hadi bakalim, merakla bekliyorum:)
2 haftaya biraz daha ferahlarsin insallah Mervem.
Ben canimin cektiklerinden yiyorum kuzum azar azar:)
tum takimdan toparla yumurtalari bedavaya getir guzelim:)
bende iyiyim canim gece ve sabah kalktigimda cok kotu oluyor bogazim onun haricinde bir sorunum yok Ebrum.
Neden dun stres yaptin kuzum?
yesil cay, maydanoz suyu ic kuzum.
Bugun hafif seyler ye.
sporunuda yap, odem olabilir, ya da regli yakin mi?
bugun erken gelmissin takima canim:)
bende tam anlattigin gibiyim ablacim, hayat enerjim cekilmis resmen:)
cok iyi yapmissin canim oncelik spor :)
gecmiso lsun Nenam bugun nasilsin?
hosgeldiniz, motivasyon icin en dogru adres takimimiz:)
ablacim aksamlari tum gun yediklerini, ictigin suyu ve yaptigin egzersizi hep birlikte yazsan olur mu?
iyiyiz canim, sen nasilsin:)
Hay Allah stresi yasakliyorum sana Fatime...
sorma kuzum bir suru ugras dur.
yok canim parmak ucu degil..
bu nedir yaaaa, hic normal bir vucut degil.
isin icinde estetik var bence..
canim cok gecmis olsun kuzulara, Allah tez sifa versin.
Sende kendine dikkat et kuzum cok yogunsun..
YArin kacta dr randevunuz, hadi insallah guzel haberler...
iyiyim sanirim? nasil yani kuzum, her sey yolunda mi?
bende iyiym sadece acim biraz:)
kahvalti edecegiz oglusla:)
vaaaaaay ne guzel incelmissin kuzum, tebrikler, hemde en buyugunden:)
tekrar hosgeldiniz ablacim, ben Ozge, 27 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2.bebis yolda kismetse, ev hanimiyim, aslen beden egitimi ogretmeniyim:)
ayyy yerim ben o kucuk adami, emeklemesini de ayri yerim, masallah bugun daha iyi mi Mervem?
savmissin canim hadi gozunaydin:)
sen bu hfta bayagi bir eksiyle gelirsin kaptanim:)
yazarım tabi canım.
ayy ikisi birlikte olunca zor oluyo, ben az söyledim sen çok söyledin. ben daha güzel söyledim , heeeee sen çok bebek gibi söyledin... vs.vs.vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?