Allah kolaylık versin Can'ım topun bir donemden geçiyorsun.dün arkadaşlarım geldi gün boy bendeler di , akşam da eşleri eşimle buluşmuşlar bize geldiler neyse gece gittiler.
oğlanın okulda yemeği sıralı olarak hergün bir anne yapıyor bugün sıra bendeydi, gece misafirler gittikten sonra yemekleri yaptım ama artık tabanlarım yandı resmen. neyse yataga girebildim sonunda pert şekil de. bu kez kız, dız dız dız durmuyo hafif ateşi de var, ağlayıp duruyo kuzum burnu tıkanmış burnunu açtım serum suyuyla bu kez yaygarayı kopardı sakinleştirene aşkolsun bir saat bebek gibi bunu pışpışladım sakinleştirdim. tam yattım yeniden bir kah kah kah ses gelio oğlan öksrüyüorr kalktım buhar makinesini açtım odasına burnunu açtım genzi akmasın die bunla uğraşırken bir de farkettimmki yastığın altı dondurma çöpleri offf sonra kıza baktım o da aynıı daha devamı da var gardolabın için de de yemişler ütülü kıyafetler her yer dondurma bulaşığı. onlar neyse de hasta oldular. bugün okula gittim dedim yarın göz dr na gidicez cuma da gelemezler hastalar biraz, cuma günü de gösterileri varmış çok hazırlanmışlar cuma bir de o çıktı. Afff bu hafta bitsin artıkk lütfenn
Eki Görüntüle 1813835
Kizlarr bugun pilateste 1 ay doldu. Olcu aldilar yeniden baya baya incelmisim. Cok sevindim valla. Kg orda su an 78 cunku tok tartiliyorum orda oglen gittigim icin.. Toplam tum vucuttan 68 cm incelmisim
hadi bakalim, merakla bekliyorum:)
2 haftaya biraz daha ferahlarsin insallah Mervem.
Ben canimin cektiklerinden yiyorum kuzum azar azar:)
tum takimdan toparla yumurtalari bedavaya getir guzelim:)
bende iyiyim canim gece ve sabah kalktigimda cok kotu oluyor bogazim onun haricinde bir sorunum yok Ebrum.
Neden dun stres yaptin kuzum?
yesil cay, maydanoz suyu ic kuzum.
Bugun hafif seyler ye.
sporunuda yap, odem olabilir, ya da regli yakin mi?
guzelmis:)
bugun erken gelmissin takima canim:)
bende tam anlattigin gibiyim ablacim, hayat enerjim cekilmis resmen:)
cok iyi yapmissin canim oncelik spor :)
gecmiso lsun Nenam bugun nasilsin?
hosgeldiniz, motivasyon icin en dogru adres takimimiz:)
ablacim aksamlari tum gun yediklerini, ictigin suyu ve yaptigin egzersizi hep birlikte yazsan olur mu?
iyiyiz canim, sen nasilsin:)
Hay Allah stresi yasakliyorum sana Fatime...
sorma kuzum bir suru ugras dur.
yok canim parmak ucu degil..
bu nedir yaaaa, hic normal bir vucut degil.
isin icinde estetik var bence..
canim cok gecmis olsun kuzulara, Allah tez sifa versin.
Sende kendine dikkat et kuzum cok yogunsun..
YArin kacta dr randevunuz, hadi insallah guzel haberler...
iyiyim sanirim? nasil yani kuzum, her sey yolunda mi?
bende iyiym sadece acim biraz:)
kahvalti edecegiz oglusla:)
vaaaaaay ne guzel incelmissin kuzum, tebrikler, hemde en buyugunden:)
tekrar hosgeldiniz ablacim, ben Ozge, 27 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2.bebis yolda kismetse, ev hanimiyim, aslen beden egitimi ogretmeniyim:)
ayyy yerim ben o kucuk adami, emeklemesini de ayri yerim, masallah bugun daha iyi mi Mervem?
savmissin canim hadi gozunaydin:)
sen bu hfta bayagi bir eksiyle gelirsin kaptanim:)
https://www.facebook.com/harika.k.erturk/posts/10209511599336691
Bu köpüş bile zayıflamayı başardı :)
Ay inşallah kuzumm:)) ohh afiyet olsun tatlım bebişe yarasın:)2 haftaya biraz daha ferahlarsin insallah Mervem.
Ben canimin cektiklerinden yiyorum kuzum azar azar:)
Daha iyimiş kuzumm yanına gidemedimde ablam yemek yedi dedi:)ayyy yerim ben o kucuk adami, emeklemesini de ayri yerim, masallah bugun daha iyi mi Mervem?
Canın karbonhidrat çok olmuş sanki patates pilav ikisini aynı günde tüketmemeye çalış:) bide ekmekte tam tahıllı ekmek yesen daha iyi olurMenümle geldim hatunlar =)
avuç büyüklüğünde ekmek
bir çatal otlu peynir
5 zeytin
1 buçuk tane orta boy haşlanmış patates
1 tane turşu
1 avuç leblebi
2 tane köfte
1 porsiyon pilav
2 litre su
1 şekersiz sütlü kahve
150 günün egzersizi
55 dk 4 km yürüyüş
16 dk leslie 1 mile
15 dk spor aletlerinde egzersiz
evet canım haklısın pilavı yememem lazımdı öğrencem örtmenim en çalışkan ben olacam : DCanın karbonhidrat çok olmuş sanki patates pilav ikisini aynı günde tüketmemeye çalış:) bide ekmekte tam tahıllı ekmek yesen daha iyi olur
Ooo süpersin bebeğim durmak yok aynen devam.Eki Görüntüle 1813835
Kizlarr bugun pilateste 1 ay doldu. Olcu aldilar yeniden baya baya incelmisim. Cok sevindim valla. Kg orda su an 78 cunku tok tartiliyorum orda oglen gittigim icin.. Toplam tum vucuttan 68 cm incelmisim
Eh yaşıt sayılırız hoşgeldin demişmiydimMart09
40
Evli
1- 6 yasinda
Ankara
173
76
68
Yedim ve sismanladim
Zayifken kendimi iyi hissediyorum
Bugün ki menüm
Sabah: uyuya kaldim sadece bir bardak süt icip ciktim evden icine tarcin attim biraz
Ara: cok actim okuldada hic birsey yoktu yine mecburen ev yapimi müsli buseferki hem kücük hemde cikolatasizdi
Öglen: 1 avuc kadar döner, salata, ayran ve cok tatli istedi canim 20 gramm bitter
Aksam: 1 bucuk bardak ayran, annem schnitzel yapmis ama cok az yagda ondan iki kücük lokma aldim
Spor: 1 saat fitness bide okulda felan baya yürüdüm kosusturmaliydi
Gecmisi okudum zar zor buaralar fazla katilim saglamiyorum biliyorum ama cok yogunum suan ögrenmem gereken 20-30 sayfa var. Bu haftayi bide önümüzdeki haftayi bi atlatsaydimneyse ben simdi kacar aksama yine ugrarim
Simdiden diyeyim bugün ki sporu hic yapmadim ama fitnessde bugün zaten bacak calismistim
evet canım haklısın pilavı yememem lazımdı öğrencem örtmenim en çalışkan ben olacam : D
Burdaki en dobiş benim dimi : P
Sağol canımm cuma pazara gitcem meyve sebze ne bulursam alıcam : DÇok az yemişsin Can'ım ondan bir lokma bundan bir avuç güzel bir öğün yok ;(
Menüne bira sebze, meyve ve çiğ badem-yer fıstığı ekle canım karbonhidrat olarak bana çok gelmedi ama eğer bunları tüketirsen karbonhidratlar da daha yavaş hazmedileceği için yağa çevrilmeden yakılacaktırhem daha uzun süre tok kalırsın :)
Kaç kilosun bilmiyorum ama yarışırım :) ilk sayfada yazıyor kimin kaç kilo olduğu..
Ben 95le başladım Can'ım 88le buraya başladım en son tartı gününde 84.5 çıktım :) böyle anlatınca bayağı ilerleme kaydetmiş hissettim kendimi :)Sağol canımm cuma pazara gitcem meyve sebze ne bulursam alıcam : D
92 KİLOYUM KOCAMANIMMM
Dahada yeniymis tartin canim, yolla madem garantiye.ayyy birde tartım habire değişik sonuçlar veriyor, daha 3 ay önce aldım bi kaç yer gezmem gerekiyor doğruyu bulmak için. faturasını bulursam garantiye göndericem. teknik servisle görüştüm ayarları bozulmuş olabilir dedi. 15-20 günde geliormuş geri garantiden. ben o arada ne yapcam
eglenceli yinede kuzum, kolay gelsin size:)yazarım tabi canım.
ayy ikisi birlikte olunca zor oluyo, ben az söyledim sen çok söyledin. ben daha güzel söyledim , heeeee sen çok bebek gibi söyledin... vs.vs.vs
menude egzersizde bugun guzel gayet canim:)Kızlar nabersinizz;? Ben bugun gezmelerdeydim ama dikkat ettim yememe içmeme
Bugünkü tıkıntılarım
Sabah:
1 yumurta, domates,salatalık,peynir,zeytin
Öğle:
1 büyük kase diyet gevrek,3 tane mısır gevreği
Araöğün:
3 çilek
Akşam:
Yarım kase şehriye çorba, 4 kaşık sebze yemeği, yoğurt
30 dk eliptik bisiklet, 30 dk egzersiz. 1lt su
Bugünüm böyleydi
ooo hadi gozunaydin:)Ben de amcamı algidaya mı göndersem çalışmayaaBen de istiyorum o amcadannn
İyiyim iyiyimm canımmm, Askerim aradı sesini duydum kendime geldim
bakliyati haftada 1-2 kez ye canim, onlar sisirmis olarbilir.Allah kolaylık versin Can'ım topun bir donemden geçiyorsun.
Ayyyyy harika sonuçlar Can'ım ben de ölçüneyim bugün merak ettim :)
Regli geçeli 2 hafta oldu ama düzensiz biraz, şaşırtabilir. Acaba bu aralar çok mu baklagil yedim.. O mu yaptı acaba. Neyse yarın sabah maydanoz suyu içiyim ben..
Bir de yeni spora başladım ya kaslanıyorm mu kinee;(
ohh hadi gozunuzaydin canim:)Ay inşallah kuzumm:)) ohh afiyet olsun tatlım bebişe yarasın:)
Daha iyimiş kuzumm yanına gidemedimde ablam yemek yedi dedi:)
canim patates 1 kucuk boy yesen yeter 1 gunde.Menümle geldim hatunlar =)
avuç büyüklüğünde ekmek
bir çatal otlu peynir
5 zeytin
1 buçuk tane orta boy haşlanmış patates
1 tane turşu
1 avuç leblebi
2 tane köfte
1 porsiyon pilav
2 litre su
1 şekersiz sütlü kahve
150 günün egzersizi
55 dk 4 km yürüyüş
16 dk leslie 1 mile
15 dk spor aletlerinde egzersiz
az yemissin guzelim, aksam bari yeseydin doyasiya..Bugün ki menüm
Sabah: uyuya kaldim sadece bir bardak süt icip ciktim evden icine tarcin attim biraz
Ara: cok actim okuldada hic birsey yoktu yine mecburen ev yapimi müsli buseferki hem kücük hemde cikolatasizdi
Öglen: 1 avuc kadar döner, salata, ayran ve cok tatli istedi canim 20 gramm bitter
Aksam: 1 bucuk bardak ayran, annem schnitzel yapmis ama cok az yagda ondan iki kücük lokma aldim
Spor: 1 saat fitness bide okulda felan baya yürüdüm kosusturmaliydi
Gecmisi okudum zar zor buaralar fazla katilim saglamiyorum biliyorum ama cok yogunum suan ögrenmem gereken 20-30 sayfa var. Bu haftayi bide önümüzdeki haftayi bi atlatsaydimneyse ben simdi kacar aksama yine ugrarim
Simdiden diyeyim bugün ki sporu hic yapmadim ama fitnessde bugün zaten bacak calismistim
ohh mis sevindim canim:)Yawrukush iyiyim canım çok şükür spordan geldim duşumu aldım oh =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?