Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah kolaylık versin Can'ım topun bir donemden geçiyorsun.

Eki Görüntüle 1813835
Kizlarr bugun pilateste 1 ay doldu. Olcu aldilar yeniden baya baya incelmisim. Cok sevindim valla. Kg orda su an 78 cunku tok tartiliyorum orda oglen gittigim icin.. Toplam tum vucuttan 68 cm incelmisim

Ayyyyy harika sonuçlar Can'ım ben de ölçüneyim bugün merak ettim :)

Regli geçeli 2 hafta oldu ama düzensiz biraz, şaşırtabilir. Acaba bu aralar çok mu baklagil yedim.. O mu yaptı acaba. Neyse yarın sabah maydanoz suyu içiyim ben..
Bir de yeni spora başladım ya kaslanıyorm mu kinee;(

Menümle geldim hatunlar =)
avuç büyüklüğünde ekmek
bir çatal otlu peynir
5 zeytin
1 buçuk tane orta boy haşlanmış patates
1 tane turşu
1 avuç leblebi
2 tane köfte
1 porsiyon pilav
2 litre su
1 şekersiz sütlü kahve
150 günün egzersizi
55 dk 4 km yürüyüş
16 dk leslie 1 mile
15 dk spor aletlerinde egzersiz

Bugün ki menüm
Sabah: uyuya kaldim sadece bir bardak süt icip ciktim evden icine tarcin attim biraz
Ara: cok actim okuldada hic birsey yoktu yine mecburen ev yapimi müsli buseferki hem kücük hemde cikolatasizdi
Öglen: 1 avuc kadar döner, salata, ayran ve cok tatli istedi canim 20 gramm bitter
Aksam: 1 bucuk bardak ayran, annem schnitzel yapmis ama cok az yagda ondan iki kücük lokma aldim
Spor: 1 saat fitness bide okulda felan baya yürüdüm kosusturmaliydi
Gecmisi okudum zar zor buaralar fazla katilim saglamiyorum biliyorum ama cok yogunum suan ögrenmem gereken 20-30 sayfa var. Bu haftayi bide önümüzdeki haftayi bi atlatsaydim neyse ben simdi kacar aksama yine ugrarim
Simdiden diyeyim bugün ki sporu hic yapmadim ama fitnessde bugün zaten bacak calismistim

Canın karbonhidrat çok olmuş sanki patates pilav ikisini aynı günde tüketmemeye çalış:) bide ekmekte tam tahıllı ekmek yesen daha iyi olur

Canın karbonhidrat çok olmuş sanki patates pilav ikisini aynı günde tüketmemeye çalış:) bide ekmekte tam tahıllı ekmek yesen daha iyi olur
evet canım haklısın pilavı yememem lazımdı öğrencem örtmenim en çalışkan ben olacam : D

Eki Görüntüle 1813835
Kizlarr bugun pilateste 1 ay doldu. Olcu aldilar yeniden baya baya incelmisim. Cok sevindim valla. Kg orda su an 78 cunku tok tartiliyorum orda oglen gittigim icin.. Toplam tum vucuttan 68 cm incelmisim
Ooo süpersin bebeğim durmak yok aynen devam.
Mart09
40
Evli
1- 6 yasinda
Ankara
173
76
68
Yedim ve sismanladim
Zayifken kendimi iyi hissediyorum
Eh yaşıt sayılırız hoşgeldin demişmiydim

Çok az yemişsin Can'ım ondan bir lokma bundan bir avuç güzel bir öğün yok ;(

evet canım haklısın pilavı yememem lazımdı öğrencem örtmenim en çalışkan ben olacam : D

Menüne bira sebze, meyve ve çiğ badem-yer fıstığı ekle canım karbonhidrat olarak bana çok gelmedi ama eğer bunları tüketirsen karbonhidratlar da daha yavaş hazmedileceği için yağa çevrilmeden yakılacaktır hem daha uzun süre tok kalırsın :)

Burdaki en dobiş benim dimi : P

Kaç kilosun bilmiyorum ama yarışırım :) ilk sayfada yazıyor kimin kaç kilo olduğu..

Sağol canımm cuma pazara gitcem meyve sebze ne bulursam alıcam : D
92 KİLOYUM KOCAMANIMMM

Sağol canımm cuma pazara gitcem meyve sebze ne bulursam alıcam : D
92 KİLOYUM KOCAMANIMMM
Ben 95le başladım Can'ım 88le buraya başladım en son tartı gününde 84.5 çıktım :) böyle anlatınca bayağı ilerleme kaydetmiş hissettim kendimi :)

Tabi çok yolum var daha o ayrı..

Dahada yeniymis tartin canim, yolla madem garantiye.
Komsunun falan tartisini kullanamaz misin bu surecte?

yazarım tabi canım.
ayy ikisi birlikte olunca zor oluyo, ben az söyledim sen çok söyledin. ben daha güzel söyledim , heeeee sen çok bebek gibi söyledin... vs.vs.vs
eglenceli yinede kuzum, kolay gelsin size:)

menude egzersizde bugun guzel gayet canim:)

Ben de amcamı algidaya mı göndersem çalışmayaa Ben de istiyorum o amcadannn

İyiyim iyiyimm canımmm, Askerim aradı sesini duydum kendime geldim
ooo hadi gozunaydin:)

bakliyati haftada 1-2 kez ye canim, onlar sisirmis olarbilir.
Birde yeni programda kaslari sisirmis olabilir..

Ay inşallah kuzumm:)) ohh afiyet olsun tatlım bebişe yarasın:)

Daha iyimiş kuzumm yanına gidemedimde ablam yemek yedi dedi:)
ohh hadi gozunuzaydin canim:)

canim patates 1 kucuk boy yesen yeter 1 gunde.
patates yedigin gun pilavida ya yeme ya da 3-4 kasik ye sadece canim:)
ama egzersizler cok guzel olmus:)

az yemissin guzelim, aksam bari yeseydin doyasiya..
Neyse haydi kolay gelsin sana:)

Yawrukush iyiyim canım çok şükür spordan geldim duşumu aldım oh =)
ohh mis sevindim canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…