Aman tatlim artı cikarsin gerci kaptanim daha iyi bilirbir zarari olurmu ki???
Sekercimmmm hosgeldinnnn :) sevgillerleeben bugün başladım..başladıysam mutlaka devamını getiririm..karar verip adım attığım an 1-0 önde oluyorum..şimdi sporumu yaptım..
30 dakika aralıksız kol,bacak ve bel egzersizleri..birde gün içinde 50 dakika yürüdüm çocuklarla
bugün yediklerime çok dikkat ettim..
sabah 1 yumurta bol yeşillik
ara türk kahvesi
öğlen 1 kase yoğurt ve 2 kaşık makarna
ara 1 avuç leblebi ve kuru üzüm
akşam 1 kase çorba
2,5 litre su
Canim seni 3.takim davet etmisti, acaba gormedin mi onlarin davetlerini?
Yinede bizim takimimiza katilmak istersen cok mutlu oluruz seni aramizda gormekten..
Hosgeldin tekrar canim, ben Ozge,27 yasindayim,evliyim, 1 oglum var, 2. Bebis yolda kismetse.Kullanıcı Adı :keping
İsim (İsteğe Bağlı ):keping
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 çocuk 3yaş ve 5 yaş
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.62
Kilonuz:65,5
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :gebelikler
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? fit olmak
Canim cok az yiyorsun.Kahvalti - 3 sahanda yumurta kk peynir 2 dilim ekmek
Ogle - Yesil mercimek corbasi
Aksam - Lahana sarmasi 3 adet
Ilaveten
2.5 litre su
2 bardak yesil cay
5 kayisi kurusu
25000 adim
4000 gunun egzersizi
@Asyaca
Fazla spordan kas kitlen artar, kilon arti cikabilir.bir zarari olurmu ki???
Canim az yemissin yemeyi azaltmakla saglikli kg veremezsin canm sonradan geri alirsinben bugün başladım..başladıysam mutlaka devamını getiririm..karar verip adım attığım an 1-0 önde oluyorum..şimdi sporumu yaptım..
30 dakika aralıksız kol,bacak ve bel egzersizleri..birde gün içinde 50 dakika yürüdüm çocuklarla
ara türk kahvesi
akşam 1 kase çorba
2,5 litre su
Tamam canim cok seviniriz aramiza katilmanaevet gördüm ama burası daha cazip geldi
ama arti cikmiyomki bu gun eksiydiAman tatlim artı cikarsin gerci kaptanim daha iyi bilirYawrukush . burda bi arkadas daha var bizim citir minnagimiz. Oda cok spor yapio arti cikiyor
evet gördüm ama burası daha cazip geldi
İste tam benlik bi soru . yogurda hemen pul biber dereotu maydonoz nanae salatalik ooohhh misss ye hem sisiriyor hemide sabah wcye cikiyorrsunnn sekerm :)Size bir soru sorucam beni diyette en cok zorlayan gece ivir zivirlari. Aksamlari kendinizi nasil oyaliyosunuz??
bugün başladım normalde evi kalorisi az ürünlerle doldururum..cuma günü pazara gideceğim..karnıbahar,lahana,havuç,elma gibi midemin açlığını yatıştıracak kalorisi az şeyler yerim..söyle bir durum var..ben az ama sık beslenirim fakat kalorisi az şeyler tüketirim..verince geri almıyorum..gebeliklerden dolayı aldım hep..Canim az yemissin yemeyi azaltmakla saglikli kg veremezsin canm sonradan geri alirsin
tamam anladim tesekkurederimHosgeldin tekrar canim, ben Ozge,27 yasindayim,evliyim, 1 oglum var, 2. Bebis yolda kismetse.
Beden egitimi ogretmeniyim, ama suan ev hanimiyim:)
Canim cok az yiyorsun.
Oglen corba, aksamda 3 dolma cok cok az bunlar.
Vucudun kitlik var sanacak, depolayacak her seyi kilo vermeni engelleyecek.
Fazla spordan kas kitlen artar, kilon arti cikabilir.
Yeterince dinlenmezsende, kaslari dinlendirmezsen, strese sebep olursun kaslarda..
Bu da arti cikmana sebep olur guzelim..
Kullerinden dogdu benim cekirgemm:)Aha yaptım 150 tane @Asyaca
Incelmissindir kizz, spor yapiyorsun okadar, gule gule giy kuzumm :)Menum
Sabah 4 sahanda yumurtacigiiimmm ayran peynir 2 dilim tbe
Oglen yok diaardaydim
Aksam kapuska 2 catal makarna
Ara arapsaci yogurt
Spor 15 bin adim
Su 1.5
Ayyy romatizmalarim azdı ilac ictim simdi
Bugun paltolon tarzi tayt aldim m beden benim bedenim 42 idi ne ara m beden oldu bilmiyorum sanirim kalibi genis okdar incelmis olamam herhal73lerde dolanmaktayim hala malsef
Canim sporun cok guzel ama yediklerinin miktarini arttirabilirsin.ben bugün başladım..başladıysam mutlaka devamını getiririm..karar verip adım attığım an 1-0 önde oluyorum..şimdi sporumu yaptım..
ara türk kahvesi
akşam 1 kase çorba
2,5 litre su
Ohhh bee bana boyle haberler verin, harikasin canim:)Sana söz fıstık kaptanım cumadan itibaren hiç sektirmeyeceğim ayrıca bu hafta da eksiyle geliyorum
O zaman problem yok canim:)ama arti cikmiyomki bu gun eksiydi
yururdum hep baska bisey yapmadim bu zamana kadar diyet yapmasamda yururdum seviyorum yurumeyiKullerinden dogdu benim cekirgemm:)
Incelmissindir kizz, spor yapiyorsun okadar, gule gule giy kuzumm :)
Canim sporun cok guzel ama yediklerinin miktarini arttirabilirsin.
Gunde 2-3 dilim ekmek tuketebilirsin.
Her turlu sebze, et urunu, sut,yogurt istedigin kadar ye guzelim.
Gunde 1 tane meyve yiyebilirsin.
Aralarda yesil cay, kahve icip, badem,ceviz, findik gibi cerezlerde gunluk 1 avuc kadar tuketebilirsin.
Ac kalma sakin, masadan tok kalk mutlaka:)
Ohhh bee bana boyle haberler verin, harikasin canim:)
O zaman problem yok canim:)
Hic spor yaptin mi aktif olarak guzelim?
Egzersizin goz kamastiriyor kuzum:)Menüm
Sahur
10 tane kadar kayısı kurusu (fazla oldu, uyu sersemliğinden yediğimi farketmemişim)
1 fincan yeşilçay
Su
İftar
Bozbaş (sadece köfte)
1 dilim çavdar ekmeği
Bol yeşillik
Su 1.5 lt
Spor Günün egzersizi 1200 tane
Anladim canim, merak ettim acaba bir spor gecmisin mi var diye.yururdum hep baska bisey yapmadim bu zamana kadar diyet yapmasamda yururdum seviyorum yurumeyi
Yi yi hepiciginden ye :) olmasi gereken az sık olmasi zati canm . bol bol yumurta ye yumurtayi aksatmabugün başladım normalde evi kalorisi az ürünlerle doldururum..cuma günü pazara gideceğim..karnıbahar,lahana,havuç,elma gibi midemin açlığını yatıştıracak kalorisi az şeyler yerim..söyle bir durum var..ben az ama sık beslenirim fakat kalorisi az şeyler tüketirim..verince geri almıyorum..gebeliklerden dolayı aldım hep..
Allah kabul etsin.Darisi benim basima artik :)Menüm
Bugün oruç tuttum
Akşam bir tane mangalda tavuk pirzola çok az lavaş
Bir koca tabak közlenmiş domates biber patlıcan kabak (kabak çok güzel oluyor soslu yapıyorum tavsiye ederim)soğan salatası ayran
Türk kahvesi
Bir tane pişmaniye
14 tane hap :)
150 hareket
12300 adım
Allah kabul etsin canımm :)Menüm
Bugün oruç tuttum
Akşam bir tane mangalda tavuk pirzola çok az lavaş
Bir koca tabak közlenmiş domates biber patlıcan kabak (kabak çok güzel oluyor soslu yapıyorum tavsiye ederim)soğan salatası ayran
Türk kahvesi
Bir tane pişmaniye
14 tane hap :)
150 hareket
12300 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?