Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba kızlar..benide aranıza alırmısınız?önce kendimi tanıtayım..2 cocuk annesiyim..kilo alıp vermede üstüme yoktur..yeri geldi 98 ile yeri geldi 75 kilo ile doğuma gittim..şimdi 65,5 kiloyum..idealim 55 olmak..artık ideal kiloma gelip orda durmak istiyorum..bende size katılabilir miyim?

takke sart:)

dehsetengiz bir fikir:))

bilmez olur muSibelim bile bile satti..

iyi geceler canim:)

aa spor neden yok guzelim, o kadar gecmiside ozetledim sana:)
Ah namussuz adam ya . Ne biçim insanlar var . Helal olur mu aldığı para sanki??
Taşınmışsın ablacim sen de hayırlısı olsun. Ben de Kıvırcık pasami öpüyorum.
İyiyim mavişim. Nasil gidiyor düğün hazırlıkları kız az kaldı valla şu gibi geçer zman ağustos a kadar.

Hadi bakalım hayırlısı gule ama oglansa ilk ben demiştim bak ona göre:))))

Hoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya en kısa zamanda kavuşursun:))
İyiyim mavişim. Nasil gidiyor düğün hazırlıkları kız az kaldı valla şu gibi geçer zman ağustos a kadar.
Ay bende ders anlatmaya başladım okulda kuzum öyle koşuşturuyorum :) ayy aynn mayısta ev dizmeye gideceğiz vallaha yaa heycan sarıyor arada eşya felan bakıyorum :)) vallaha Allah'tan düşünmeye çok zamanım yokta stres yapmıyorum:))

Hoşgeldinizzz
İlk sayfada kurallar ve katılım formu var.. Kuralları okuyup, katılım formunu doldur canım

Kaptanlarım Can'larım ciğerlerim göz bebeklerim beni muaf edin şu yarıştan bu hafta bugün hiç yapmadım çünkü
Okulda çok yoruldum eve geldim iş güç birazda ağzımı ayırdık orda burda
Birde mangal muhabbeti zaten altıda eve geliyorum
Ha derseniz geçen hafta kaçta geliyorsun o Zaman. Da o saatte geliyordum Çamura yatayım dedim olmadı sanırım neyse yapamadım işte

Hayirlisi olsun mavişim taze öğretmenliğin. Güzel telaşlar bunlar

Kullanıcı Adı :keping
İsim (İsteğe Bağlı ):keping
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 çocuk 3yaş ve 5 yaş
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.62
Kilonuz:65,5
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :gebelikler
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? fit olmak

Tekrar hoşgeldinizzz

Aramaiza hosgeldiniz.Ben Arzu 20 yasindayim sozluyum bu kadar :) Tanisdigimiza memnun oldum tekrar hosgeldiniz saglikli kilo vermeler...

e

evet arada vaktim oldu biraz buralarda dolandim
Iyi yaptin canim:)

Canim seni 3.takim davet etmisti, acaba gormedin mi onlarin davetlerini?
Yinede bizim takimimiza katilmak istersen cok mutlu oluruz seni aramizda gormekten..

Evet Sibelim hayirlisi, yavas yavas gucumuz yettigince yaptiracagiz tamirlik isleri..

Ayy Mavisim ev mi dizecekmis, ne tatli heyecanlar.
Takimimizin ilk taze gelini:)

Eee hadi oyle olsun bakalimbugunluk muaf ol canim.
Ama haftaya kacmak yok:)

Menum
Sabah 4 sahanda yumurtacigiiimmm ayran peynir 2 dilim tbe
Oglen yok diaardaydim
Aksam kapuska 2 catal makarna
Ara arapsaci yogurt
Spor 15 bin adim
Su 1.5
Ayyy romatizmalarim azdı ilac ictim simdi
Bugun paltolon tarzi tayt aldim m beden benim bedenim 42 idi ne ara m beden oldu bilmiyorum sanirim kalibi genis okdar incelmis olamam herhal 73lerde dolanmaktayim hala malsef

ben bugün başladım..başladıysam mutlaka devamını getiririm..karar verip adım attığım an 1-0 önde oluyorum..şimdi sporumu yaptım..
30 dakika aralıksız kol,bacak ve bel egzersizleri..birde gün içinde 50 dakika yürüdüm çocuklarla

bugün yediklerime çok dikkat ettim..

sabah 1 yumurta bol yeşillik
ara türk kahvesi
öğlen 1 kase yoğurt ve 2 kaşık makarna
ara 1 avuç leblebi ve kuru üzüm
akşam 1 kase çorba
2,5 litre su

Sana söz fıstık kaptanım cumadan itibaren hiç sektirmeyeceğim ayrıca bu hafta da eksiyle geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…