Ah namussuz adam ya . Ne biçim insanlar var . Helal olur mu aldığı para sanki??takke sart:)
dehsetengiz bir fikir:))
bilmez olur muSibelim bile bile satti..
iyi geceler canim:)
aa spor neden yok guzelim, o kadar gecmiside ozetledim sana:)
Taşınmışsın ablacim sen de hayırlısı olsun. Ben de Kıvırcık pasami öpüyorum.Gunaydin guzeller, bol egzersizli bir gun olsun:)
B belindamm evet bir tanem, okul yogun gidiyor. Alistim tempoya:) Pasani op yerime
Derya_idil bugun daha iyi misin gulum?
Yawrukush hic unutur muyum:) Bu haftasonu insallah
İyiyim mavişim. Nasil gidiyor düğün hazırlıkları kız az kaldı valla şu gibi geçer zman ağustos a kadar.Günaydın tatlışlar:)
Amin sibelim :)) nasılsın :)
Ah canım yaaa inşallah sıkıntı çıkmaz bidaha yaa gerçi idareten diyorsunda
Sağol kuzummm amin inşallah :) ah vallaha özgem koşmaktan ayaklarım ağrıyor ama 2 haftaya teog bitcek inşallah yoğunluğum azalcak:)
Birbirimizi yiyerek idare etceğiz kız ama sen hamilesin azcık ye:)))
Kizlar nasilsiniz bakalim?
Randevum haftaya güle, nasipse ögrenecegiz insallah
Canim biz bir aileyiz, aile bireylerinin arasinda kusur olmaz
Özgem sükür iyiyim sagolasin, sen nasilsin gülüm? Hastaligi atlatabildin mi?
Dün yogundum kuzum, biraz stresli gecti, aksam üstü de teyzemin dogum günü yemegine davetliydik firsat bulamadim.
Hoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya en kısa zamanda kavuşursun:))merhaba kızlar..benide aranıza alırmısınız?önce kendimi tanıtayım..2 cocuk annesiyim..kilo alıp vermede üstüme yoktur..yeri geldi 98 ile yeri geldi 75 kilo ile doğuma gittim..şimdi 65,5 kiloyum..idealim 55 olmak..artık ideal kiloma gelip orda durmak istiyorum..bende size katılabilir miyim?
Ay bende ders anlatmaya başladım okulda kuzum öyle koşuşturuyorum :) ayy aynn mayısta ev dizmeye gideceğiz vallaha yaa heycan sarıyor arada eşya felan bakıyorum :)) vallaha Allah'tan düşünmeye çok zamanım yokta stres yapmıyorum:))İyiyim mavişim. Nasil gidiyor düğün hazırlıkları kız az kaldı valla şu gibi geçer zman ağustos a kadar.
ben yesil cay iciyorum aclik hissi kalmiyorSize bir soru sorucam beni diyette en cok zorlayan gece ivir zivirlari. Aksamlari kendinizi nasil oyaliyosunuz??
merhaba kızlar..benide aranıza alırmısınız?önce kendimi tanıtayım..2 cocuk annesiyim..kilo alıp vermede üstüme yoktur..yeri geldi 98 ile yeri geldi 75 kilo ile doğuma gittim..şimdi 65,5 kiloyum..idealim 55 olmak..artık ideal kiloma gelip orda durmak istiyorum..bende size katılabilir miyim?
Hayirlisi olsun mavişim taze öğretmenliğin. Güzel telaşlar bunlarHoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya en kısa zamanda kavuşursun:))
Ay bende ders anlatmaya başladım okulda kuzum öyle koşuşturuyorum :) ayy aynn mayısta ev dizmeye gideceğiz vallaha yaa heycan sarıyor arada eşya felan bakıyorum :)) vallaha Allah'tan düşünmeye çok zamanım yokta stres yapmıyorum:))
Kullanıcı Adı :keping
İsim (İsteğe Bağlı ):keping
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 çocuk 3yaş ve 5 yaş
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.62
Kilonuz:65,5
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :gebelikler
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? fit olmak
Ah canlarim ya ben ister burda 7/24 olmakYok yok canım kalsıınn, 1 ay durmadan zıplamam gerekir sonraa
Bak boş bırakma bizii, kulaklarına da yazıkkk
Aramaiza hosgeldiniz.Ben Arzu 20 yasindayim sozluyum bu kadar :) Tanisdigimiza memnun oldum tekrar hosgeldiniz saglikli kilo vermeler...Kullanıcı Adı :keping
İsim (İsteğe Bağlı ):keping
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 çocuk 3yaş ve 5 yaş
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.62
Kilonuz:65,5
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :gebelikler
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? fit olmak
Sekerim sende cok spor yapion yawKahvalti - 3 sahanda yumurta kk peynir 2 dilim ekmek
Ogle - Yesil mercimek corbasi
Aksam - Lahana sarmasi 3 adet
Ilaveten
2.5 litre su
2 bardak yesil cay
5 kayisi kurusu
25000 adim
4000 gunun egzersizi
Asyaca
Iyi yaptin canim:)e
evet arada vaktim oldu biraz buralarda dolandim
Canim seni 3.takim davet etmisti, acaba gormedin mi onlarin davetlerini?merhaba kızlar..benide aranıza alırmısınız?önce kendimi tanıtayım..2 cocuk annesiyim..kilo alıp vermede üstüme yoktur..yeri geldi 98 ile yeri geldi 75 kilo ile doğuma gittim..şimdi 65,5 kiloyum..idealim 55 olmak..artık ideal kiloma gelip orda durmak istiyorum..bende size katılabilir miyim?
Evet Sibelim hayirlisi, yavas yavas gucumuz yettigince yaptiracagiz tamirlik isleri..Ah namussuz adam ya . Ne biçim insanlar var . Helal olur mu aldığı para sanki??
Taşınmışsın ablacim sen de hayırlısı olsun. Ben de Kıvırcık pasami öpüyorum.
İyiyim mavişim. Nasil gidiyor düğün hazırlıkları kız az kaldı valla şu gibi geçer zman ağustos a kadar.
Hadi bakalım hayırlısı gule ama oglansa ilk ben demiştim bak ona göre:))))
Ayy Mavisim ev mi dizecekmis, ne tatli heyecanlar.Hoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya en kısa zamanda kavuşursun:))
Ay bende ders anlatmaya başladım okulda kuzum öyle koşuşturuyorum :) ayy aynn mayısta ev dizmeye gideceğiz vallaha yaa heycan sarıyor arada eşya felan bakıyorum :)) vallaha Allah'tan düşünmeye çok zamanım yokta stres yapmıyorum:))
Eee hadi oyle olsun bakalimbugunluk muaf ol canim.Kaptanlarım Can'larım ciğerlerim göz bebeklerim beni muaf edin şu yarıştan bu hafta bugün hiç yapmadım çünkü
Okulda çok yoruldum eve geldim iş güç birazda ağzımı ayırdık orda burda
Birde mangal muhabbeti zaten altıda eve geliyorum
Ha derseniz geçen hafta kaçta geliyorsun o Zaman. Da o saatte geliyordum Çamura yatayım dedim olmadı sanırım neyse yapamadım işte
Ah canlarim ya ben ister burda 7/24 olmakparanin gozu kor olsun
bir zarari olurmu ki???Sekerim sende cok spor yapion yaw
Sana söz fıstık kaptanım cumadan itibaren hiç sektirmeyeceğim ayrıca bu hafta da eksiyle geliyorumIyi yaptin canim:)
Canim seni 3.takim davet etmisti, acaba gormedin mi onlarin davetlerini?
Yinede bizim takimimiza katilmak istersen cok mutlu oluruz seni aramizda gormekten..
Evet Sibelim hayirlisi, yavas yavas gucumuz yettigince yaptiracagiz tamirlik isleri..
Ayy Mavisim ev mi dizecekmis, ne tatli heyecanlar.
Takimimizin ilk taze gelini:)
Eee hadi oyle olsun bakalimbugunluk muaf ol canim.
Ama haftaya kacmak yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?