Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yuruyus bandin hayirli olsun canim siftah yapmissin :)

ablacim egzersiz yapmistin degil mi, sanki oyle hatirliyorum sabahki yazindan.
cok yememissin diyete uygun yemissin ablacim, miktar olarak da azar azar demissin endise edecek bir sey yok.
doymadan kalkma ablacim masadan:)

Canımbence çok değil, tavsiye olarak sadece kahvaltını biraz güçlendirmeni tavsiye edebilirim.. İlk gün için çok çok güzel :)

Abartmadan derken abartmak konusunda çok başarılı bir insan olarak elimden geleni yaparım.

Şöyle söyliyim sabah ekmeğe ince bir tabaka olarak tereyağı sürüyorum zaten sıcak tb ekmek 2 tane. Öğlene doğru spor yapacağım için karbonhidrattan çok kısmak istemiyorum sabahları.

Onun dışında etli yemeklere ekstra yağ koymuyorum kıymalıysa birazcık. Pilavlardan kısmıyorum ama zaten çok az yiyorum. Onun dışında salatalarda azbişey gezdiriyorum bundan sonra kaşıkla ölçecem. Avokadolu salatalara ekstra yağ koymuyorum. Sabah yediğim zeytinler de zeytin yağında yüzüyor ama yağından çok almıyorum ve 5den fazla yemiyorum genelde
Ay ne biliyim bu ikilem çok kötü acaba hata mı yapıyorum yoksa normal bir süreç mi?
Bu arada kahvaltımı değiştirmek istiyorum bir süre yulaf +süt+kuru meyve yarında yumurta Nasıl?

Anam be yazmışım pardon

Bu arada sabah 35 dakika yuruyus yatim ve 2 litrede su ictim
tamam ablacim eski mesajlardan bulmustum sporunu:)

Altinbasakla cig kofteleri yemiyeydim iyiydi. Hepsi karbonhidrat sonucta gereksiz yani
altinbasak diyet biskuvi ablacim, zaten yarim paket yemissin, hemde ikindi vakti ara ogun olmus sorun degil yani.
cog koftede 3 tanecik bir sey olmaz:)

Size bir soru sorucam beni diyette en cok zorlayan gece ivir zivirlari. Aksamlari kendinizi nasil oyaliyosunuz??
ben aksamlari 2 maden suyuna bol limon sIkIp iciyorum.
diyetteykende boyle yapiyordum, birde cok ac hissedersen 1 kase yogurt, ya da havuc, salatalik yiyebilirsin ablacim gece ivir ziviri olarak:)
limonlu havuc, salatalik, hazirlayip cerez niyetine yiyebilirsin:)

Size bir soru sorucam beni diyette en cok zorlayan gece ivir zivirlari. Aksamlari kendinizi nasil oyaliyosunuz??

Su soda çay bunlar mideni doldurup seni tok tutar. Baktın olacak gibi değil biraz süt ya da yoğurt en doğru seçimdir. Diyette en önemli şey sana neyin kilo aldırdığını iyice analiz etmektir. Eğer sana akşam atıştırmak kilo aldırıyorsa bu alışkanlığını mutlaka bırakmalısın..

Yok yok canım kalsıınn, 1 ay durmadan zıplamam gerekir sonraa

Kulagim mosmor du kizlar yeter delikodumu yapa yapa

Bak boş bırakma bizii, kulaklarına da yazıkkk

canim bu yedigin yagda hic birsey yok..
zeytinlerden de ye doyasiya.
yemeklerede,salatalarada cok koymuyormussun normal gayet.
Kahvaltida yulafli olabilir, yumurtanida yersen tok tutar:)

Ay bugün ben erken yatcam kızlar. Süze laf yetiştireyim diye her akşam 1 de yatmaktan bir hal oldum. Spor bildirimimi yapayım hemen:

400 Asyaca

Bu arada geçmiş olsun kuzularına canım. Dondurmayı yemiş yemiş şifayı kapmışlar demek..

e
evet arada vaktim oldu biraz buralarda dolandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…