yuruyus bandin hayirli olsun canim siftah yapmissin :)Sabah 2 kuru kayisi bol su
Omlet
Peynir zeytin roka
1dilim tbe ile tahin pekmez
Ara
bir miktar karisik cerez
Max bir avuc
16.00 gibi
Salata
Et sote cok az yag ve bol sebzeli(kabak havus mantar biber)
2hurma
Belki yatmadan yogurt yada sut
Su 2lt
Spor 30 dk rampali hizli tempo yuruyus ve biraz kosu
Yesilcay bugun yokkkkk
Ve kilom gram oynamiyoooooooo
Umarim durmustur baska sebep yoktur
ablacim egzersiz yapmistin degil mi, sanki oyle hatirliyorum sabahki yazindan.Tekrar merhabalar bende menumu butun gun olarsk sayayim:
Sabah 1 bardak sut
Arada 2 kasik yulaf ve ayran
Oglen dolma patlican salata ve taze fasulye azar azar
Ikindi yarim paket altinbasak
Aksam 1 porsiyon tavuk izgara salata ve 3 tane cig kofte
Offf yazinca farkettim ne cok sey yemisim
tamam canim iyi geceler, leslie 2 mil yapabilirsin ya da 3 mil:)benim o yanım bu yanım ağrımaya başladı ben kaçıyom millet yarın daha az yicem ama spora gidemiycem eşim işte olacak çünkü evde bişeyler yapacam kendi kendime
Tekrar merhabalar bende menumu butun gun olarsk sayayim:
Sabah 1 bardak sut
Arada 2 kasik yulaf ve ayran
Oglen dolma patlican salata ve taze fasulye azar azar
Ikindi yarim paket altinbasak
Aksam 1 porsiyon tavuk izgara salata ve 3 tane cig kofte
Offf yazinca farkettim ne cok sey yemisim
canim tereyagi, zeytinyagi, hindistan cevizi yagi bunlari gonul rahatligiyla kullanabilirsin.
normal miktarlarda tuket canim, cok abartmadan..
tamam canim bizi bildirimsiz birakma:)
canim cumalari tartiliyoruz cumaya eksi gelir bence:)
anladim canim, cok iyi yapiyorsun, sok oyete ihtiyacin yok:)
Bu Bahar hangi Bahar:))
tamam ablacim eski mesajlardan bulmustum sporunu:)Bu arada sabah 35 dakika yuruyus yatim ve 2 litrede su ictim
altinbasak diyet biskuvi ablacim, zaten yarim paket yemissin, hemde ikindi vakti ara ogun olmus sorun degil yani.Altinbasakla cig kofteleri yemiyeydim iyiydi. Hepsi karbonhidrat sonucta gereksiz yani
ben aksamlari 2 maden suyuna bol limon sIkIp iciyorum.Size bir soru sorucam beni diyette en cok zorlayan gece ivir zivirlari. Aksamlari kendinizi nasil oyaliyosunuz??
Size bir soru sorucam beni diyette en cok zorlayan gece ivir zivirlari. Aksamlari kendinizi nasil oyaliyosunuz??
amcaya gerek yok papatyam ben vereyim sana koli koli magnum var gönderim.
hı hıı sorma çok eğleniyoruzz çokk
valla bende bu kadar beklemiyordum çok sevindim
saol canım önemli bişi yok şükür
luna ismine bayıldımmm... Teşekkür ederim canım önemli bişi deil elhamdülillah
saol goncacann
kaptanım garanti belgesine baktım kaşe yok faturasını da bulamadım. attıysam gönderemem zaten idare ederim.Bulup gönderirsem de pilates salonunda tartılırım tok karnına tam 2kg fazla geliorm ona göre bildirim yaparım. yada sağlık ocağı çok yakın oraya da giderim sabah aç karnına
Kulagim mosmor du kizlar yeter delikodumu yapa yapa
canim bu yedigin yagda hic birsey yok..Canımbence çok değil, tavsiye olarak sadece kahvaltını biraz güçlendirmeni tavsiye edebilirim.. İlk gün için çok çok güzel :)
Abartmadan derkenabartmak konusunda çok başarılı bir insan olarak elimden geleni yaparım.
Şöyle söyliyim sabah ekmeğe ince bir tabaka olarak tereyağı sürüyorum zaten sıcak tb ekmek 2 tane. Öğlene doğru spor yapacağım için karbonhidrattan çok kısmak istemiyorum sabahları.
Onun dışında etli yemeklere ekstra yağ koymuyorum kıymalıysa birazcık. Pilavlardan kısmıyorum ama zaten çok az yiyorum. Onun dışında salatalarda azbişey gezdiriyorum bundan sonra kaşıkla ölçecem. Avokadolu salatalara ekstra yağ koymuyorum. Sabah yediğim zeytinler de zeytin yağında yüzüyor ama yağından çok almıyorum ve 5den fazla yemiyorum genelde
Ay ne biliyim bu ikilem çok kötü acaba hata mı yapıyorum yoksa normal bir süreç mi?
Bu arada kahvaltımı değiştirmek istiyorum bir süre yulaf +süt+kuru meyve yarında yumurta Nasıl?
Anam be yazmışım pardon
erhaba ben Arzu 20 yasindayim tanisdigimiza memnun oldum aramiza hosgeldin...Mart09
40
Evli
1- 6 yasinda
Ankara
173
76
68
Yedim ve sismanladim
Zayifken kendimi iyi hissediyorum
Tahmin ettim canim:)
iyi istirahatler canim:)Ay bugün ben erken yatcam kızlar. Süze laf yetiştireyim diye her akşam 1 de yatmaktan bir hal oldum. Spor bildirimimi yapayım hemen:
400Asyaca
Bu arada geçmiş olsun kuzularına canım. Dondurmayı yemiş yemiş şifayı kapmışlar demek..
evet arada vaktim oldu biraz buralarda dolandimhadi bakalim, merakla bekliyorum:)
2 haftaya biraz daha ferahlarsin insallah Mervem.
Ben canimin cektiklerinden yiyorum kuzum azar azar:)
tum takimdan toparla yumurtalari bedavaya getir guzelim:)
bende iyiyim canim gece ve sabah kalktigimda cok kotu oluyor bogazim onun haricinde bir sorunum yok Ebrum.
Neden dun stres yaptin kuzum?
yesil cay, maydanoz suyu ic kuzum.
Bugun hafif seyler ye.
sporunuda yap, odem olabilir, ya da regli yakin mi?
guzelmis:)
bugun erken gelmissin takima canim:)
bende tam anlattigin gibiyim ablacim, hayat enerjim cekilmis resmen:)
cok iyi yapmissin canim oncelik spor :)
gecmiso lsun Nenam bugun nasilsin?
hosgeldiniz, motivasyon icin en dogru adres takimimiz:)
ablacim aksamlari tum gun yediklerini, ictigin suyu ve yaptigin egzersizi hep birlikte yazsan olur mu?
iyiyiz canim, sen nasilsin:)
Hay Allah stresi yasakliyorum sana Fatime...
sorma kuzum bir suru ugras dur.
yok canim parmak ucu degil..
bu nedir yaaaa, hic normal bir vucut degil.
isin icinde estetik var bence..
canim cok gecmis olsun kuzulara, Allah tez sifa versin.
Sende kendine dikkat et kuzum cok yogunsun..
YArin kacta dr randevunuz, hadi insallah guzel haberler...
iyiyim sanirim? nasil yani kuzum, her sey yolunda mi?
bende iyiym sadece acim biraz:)
kahvalti edecegiz oglusla:)
vaaaaaay ne guzel incelmissin kuzum, tebrikler, hemde en buyugunden:)
tekrar hosgeldiniz ablacim, ben Ozge, 27 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2.bebis yolda kismetse, ev hanimiyim, aslen beden egitimi ogretmeniyim:)
ayyy yerim ben o kucuk adami, emeklemesini de ayri yerim, masallah bugun daha iyi mi Mervem?
savmissin canim hadi gozunaydin:)
sen bu hfta bayagi bir eksiyle gelirsin kaptanim:)
Ay bugün ben erken yatcam kızlar. Süze laf yetiştireyim diye her akşam 1 de yatmaktan bir hal oldum. Spor bildirimimi yapayım hemen:
400Asyaca
Bu arada geçmiş olsun kuzularına canım. Dondurmayı yemiş yemiş şifayı kapmışlar demek..
cok sirin yaaa :))))https://www.facebook.com/harika.k.erturk/posts/10209511599336691
Bu köpüş bile zayıflamayı başardı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?