Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hos geldin canim:) Azmin daim olsun, sinavinda basarilar:)

@abesle_istigal gecmis olsun gulum. Nasil oldu kuzun, bir sikinti yoktur insallah.

Asyaca yavrularin nasil canim?

@Saadetim33 goremiyorum kac gundur canisi. Ihmal etme bizi.
Ablacim Saadetin internet paketi bitmis o yüzden giremiyormus. Interneti yenilenince gelecek insallah :)
Nasilsin? Alistin mi yeni evine?

kızlar başımı dönderdiniz..maşallahınız var..kim nedir ne yapıyor aklım karıştı

Başta öyle oluyor canım Zaman'la alışırsın.. 1. Sayfada herkesin bilgileri var onlara bak az çok faydası olur :) ben insanları gerçekten kilo vermesi gerekenler, kilo vermesi gerekenler, yüzmüş kuyruğuna gelmişler ve tuzu kurular (azıcık fazlası olanlar) diye gruplandırdım ama onlara deme kızmasınlar bana

sabahlar ya çeyrek ekmek tost yada simit yiyebiliyorum süt peynir yumurta falan ağzıma koyamıyorum

Kızlar Günaydınnn

Yeşilçayımla herkese sevgiler.

Dün akşam yaşadıklarım kabus gibiydi.

Derbinin zararını iş çıkışında bizler yasadık.

Evim ve iş yerim normalde 25 dk metro otobüs gidiyorum. Ancak stada yakın oturdugumdan o yolu kullanamadım 4 vesait evime geldim ve geldiğimde 8bucuktu. Kahretsin otobüs yarıyolda bıraktı yürümek zorunda kaldım trafikten gidemedim yasadığım seyi anlatamıyorum kahretsin yaa ayaklarım balon gibi şişti nasır gibi şişlikler oldu klasik ayakkabı vardı mahvoldummm

Dünkü menümü paylaşıp kaçıcam kızlar geçmişe gün içinde uygun bir zamanda bakıcam

Sabah
Tek şekerli kahve+kek
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
Kepek ekmeğine tavuklu sandviç
Ara
Yeşilçay
Akşam
1 kabak haşlaması +2 dilim tbe

Su : 1.5 lt
Spor : Ay siz düşünün yürüdüğüm yoluu

günaydın kızlar ben geldim.. bakmadım bile kesin akşam akşam coşmuştur muhabbetönce menümü yazayım sonra sayfalara dalarım neler kaynatmışsınız bakalım..
çarşamba menüm:
9: 2 dilim kepek ekmeği arası domates, peynir, çay
13: yeşil salata,100 gr kadar tavuk döner
16: 1 pk çubuk kraker( iş çıkışı direkt parka gidince tuzlu isteğime dayanamadım, fıstıklar gözümde uçuştu ama)
19: 1 kase yeşil mercimek yemeği, 2 kaşık tavuk sote, kereviz salatası, 3 sarma
spor leslie 2 mile+ 45 dk yürüyüş+ 100 jj
su 3 lt kadar yeşil çay 2 kupa

selam gunaydnlarrr naslsnz kızlar
valla bnmki alerjk bsy mı bılemedm grıpmıyım neım anlamıorm gozum ve burnumfoş foş akıo asabım bozulamaya basladı sag gozum ıptl hepsulu goremıom ıs yapmamı engellıo oaket paket selpak bıtrdım agzm burnum yara oldu cokta yazısmamssnz ama okuamıcam mazur gorun yada fırsat buldkca bakıcam offff yaaa tipim mafolms vazıyette

nese dunki menüm

sabah
domates
peynr
zeytn
salatalk
cay
1 dılım ekmek
cevız ve badem

öglen
tavuk
2 catal patates
salata a
ayran

aksam
3 kofte
2 catal domates

su 2.5 lt cıvarı
spor yatma :) hasta olunca yatıom sureklı

aaa ciddimsn istanbulun rezalet yönü işte tühhh

Hos geldin canim:) Azmin daim olsun, sinavinda basarilar:)

@abesle_istigal gecmis olsun gulum. Nasil oldu kuzun, bir sikinti yoktur insallah.

Asyaca yavrularin nasil canim?

@Saadetim33 goremiyorum kac gundur canisi. Ihmal etme bizi.
Yavrular hasta canim. Kiz grip oglan oksuruyor ama dqha iyi gibi. Oglana grip gecer yakin da kardesinden o hasta olunca daha agir geciriyor.saol sordugun icin

Saolasin canim. Maske durdurmazlar, durdursalar bile hep sip dibeler canim. Gecmemesi zor yani. Bitki caylari vs seylerle destekliyorum bakalim

maskelerin üzerine sekilli şukullu bişiler çizsen belkimm takabilirler eğlenceli hale getirsen
görümcemden biliyorum biri hasta olunca evde felaket oluyor. En küçüğü 1 diğeri 3 en büyüğü 10 yasında

Saolasin canim sordugun icin. Kuzular hasta ates gunduz olmuyor kizin gece cikiyor, oglan simdilik oksuruyor buhar makinesiyle cozuyoruz onu, kiz bugun baya grip uyandi oglana bulasirsa is kotu oglan hasta oldumu agir geciriyor. Bitki cayi kizilcik marmelati oglana geceleri bal karabiber sirtina gogsune bakalim simdilik bole gidiyoruz

Denedim daha once cizdim de o dedigini biraz durdurup atiyolar. Bugun yeniden deneyeyim

Tesekkurler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…