Ablacim Saadetin internet paketi bitmis o yüzden giremiyormus. Interneti yenilenince gelecek insallah :)Hos geldin canim:) Azmin daim olsun, sinavinda basarilar:)
@abesle_istigal gecmis olsun gulum. Nasil oldu kuzun, bir sikinti yoktur insallah.
Asyaca yavrularin nasil canim?
@Saadetim33 goremiyorum kac gundur canisi. Ihmal etme bizi.
kızlar başımı dönderdiniz..maşallahınız var..kim nedir ne yapıyor aklım karıştı
sabahlar ya çeyrek ekmek tost yada simit yiyebiliyorum süt peynir yumurta falan ağzıma koyamıyorumGünaydın canlarım hepinize bol eksili bir gün diliyorum
Yeriçerim isyanına bayıldımgeç anladım ama sesli güldüm
Yok yok zayıflamaya gerek yok çok kalorili bişeye benzemiyor :) zaten hepimiz diyetteyiz çok da yemeyiz :)
Ay kaptanım benimki yanlış alarmmış bugün yanlış hesap tartıdan döndü
Ayy kuzum yaa Nasıl oldular bugün?
Hıh zayıfmış ben de tombişim napalım yani?
Aynen ben de çok serum aldım bulantılardan dolayı.. Son güne kadar da istifra ettimzor günlerdi..
Can'ım tuzlu bişeyler atsan ağzına şöyle çubuk kraker falan gibi..
Aynen teyzoşu bende pandam tosbam teyzoş herşeyi diyorum :))Ay masallah kuzumaben o minik tosbaya panda ismini cok yakistirmistim hani minik pandalar olur ya böyle icine sokasin gelir, o da ayni öyle
Aynen teyzoşu bende pandam tosbam teyzoş herşeyi diyorum :))Ay masallah kuzumaben o minik tosbaya panda ismini cok yakistirmistim hani minik pandalar olur ya böyle icine sokasin gelir, o da ayni öyle
Kızlar Günaydınnn
Yeşilçayımla herkese sevgiler.
Dün akşam yaşadıklarım kabus gibiydi.
Derbinin zararını iş çıkışında bizler yasadık.
Evim ve iş yerim normalde 25 dk metro otobüs gidiyorum. Ancak stada yakın oturdugumdan o yolu kullanamadım 4 vesait evime geldim ve geldiğimde 8bucuktu. Kahretsin otobüs yarıyolda bıraktı yürümek zorunda kaldım trafikten gidemedim yasadığım seyi anlatamıyorum kahretsin yaa ayaklarım balon gibi şişti nasır gibi şişlikler oldu klasik ayakkabı vardı mahvoldummm
Dünkü menümü paylaşıp kaçıcam kızlar geçmişe gün içinde uygun bir zamanda bakıcam
Sabah
Tek şekerli kahve+kek
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
Kepek ekmeğine tavuklu sandviç
Ara
Yeşilçay
Akşam
1 kabak haşlaması +2 dilim tbe
Su : 1.5 lt
Spor : Ay siz düşünün yürüdüğüm yoluu
aaa ciddimsn istanbulun rezalet yönü işte tühhh
Yavrular hasta canim. Kiz grip oglan oksuruyor ama dqha iyi gibi. Oglana grip gecer yakin da kardesinden o hasta olunca daha agir geciriyor.saol sordugun icinHos geldin canim:) Azmin daim olsun, sinavinda basarilar:)
@abesle_istigal gecmis olsun gulum. Nasil oldu kuzun, bir sikinti yoktur insallah.
Asyaca yavrularin nasil canim?
@Saadetim33 goremiyorum kac gundur canisi. Ihmal etme bizi.
Yavrular hasta canim. Kiz grip oglan oksuruyor ama dqha iyi gibi. Oglana grip gecer yakin da kardesinden o hasta olunca daha agir geciriyor.saol sordugun icin
Saolasin canim. Maske durdurmazlar, durdursalar bile hep sip dibeler canim. Gecmemesi zor yani. Bitki caylari vs seylerle destekliyorum bakalim
cok geçmiş olsun canım
maske kullanma sansınız yokmu ?
Saolasin canim. Maske durdurmazlar, durdursalar bile hep sip dibeler canim. Gecmemesi zor yani. Bitki caylari vs seylerle destekliyorum bakalim
Saolasin canim sordugun icin. Kuzular hasta ates gunduz olmuyor kizin gece cikiyor, oglan simdilik oksuruyor buhar makinesiyle cozuyoruz onu, kiz bugun baya grip uyandi oglana bulasirsa is kotu oglan hasta oldumu agir geciriyor. Bitki cayi kizilcik marmelati oglana geceleri bal karabiber sirtina gogsune bakalim simdilik bole gidiyoruzGünaydın canlarım hepinize bol eksili bir gün diliyorum
Yeriçerim isyanına bayıldımgeç anladım ama sesli güldüm
Yok yok zayıflamaya gerek yok çok kalorili bişeye benzemiyor :) zaten hepimiz diyetteyiz çok da yemeyiz :)
Ay kaptanım benimki yanlış alarmmış bugün yanlış hesap tartıdan döndü
Ayy kuzum yaa Nasıl oldular bugün?
Hıh zayıfmış ben de tombişim napalım yani?
Aynen ben de çok serum aldım bulantılardan dolayı.. Son güne kadar da istifra ettimzor günlerdi..
Can'ım tuzlu bişeyler atsan ağzına şöyle çubuk kraker falan gibi..
Denedim daha once cizdim de o dedigini biraz durdurup atiyolar. Bugun yeniden deneyeyim
maskelerin üzerine sekilli şukullu bişiler çizsen belkimm takabilirler eğlenceli hale getirsen
görümcemden biliyorum biri hasta olunca evde felaket oluyor. En küçüğü 1 diğeri 3 en büyüğü 10 yasında
Tesekkurler canimGünaydin kizlar
Ay masallah kuzumaben o minik tosbaya panda ismini cok yakistirmistim hani minik pandalar olur ya böyle icine sokasin gelir, o da ayni öyle
Iyi olmana sevindim bitanem
Evvelki gün hep kosusturmacayla gecti özgem o yüzden stresli gecti biraz
Gülüm muhtesem bir fark var arada, gurur duyuyoruz takimca seninleHem zayifladin hemde inceldin
Senin kiz panda degil lutka, o minik kelebek
Artik hayirlisi canededigin cikarsa seni ermis ilan edecegim
keping aramiza hosgeldin canim
Insallah canim.. SaolasinBu gecede mi dinlenemedin canim
Insallah iyi olur kuzular..
amin guzelim:)
Canım çok geçmiş olsun..çocuklarının yaşı kaç acabaYavrular hasta canim. Kiz grip oglan oksuruyor ama dqha iyi gibi. Oglana grip gecer yakin da kardesinden o hasta olunca daha agir geciriyor.saol sordugun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?