Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nie ama bana kaptanım yapmalısım eksi gormende yardımcı olur didididi
Tabi yardımcı oluyor kuzum ama ilk 3-5 gün yeni başladıgımız için kas oluşumundan dolayı ben artı görmüştüm tabi işin piri olan Yawrukush kaptanımızın yorumuna bak sen :)) gelince muhakkah yazar zaten

Sekerim 1i yapatız sadce bunun ikincisi nasıldır allah Bilir sadce vucudu farklo sporla śoklamak amac

Sekerim 1i yapatız sadce bunun ikincisi nasıldır allah Bilir sadce vucudu farklo sporla śoklamak amac

Hareketleri tek tek dinlenerek yapsam olur mu cidden yarım saat benim için fazla, eskiden böyle değildim ama artık gücüm yetmiyor maalesef, kalbimi tutup oturduğumu bilirim, korkuyom kızzz

Bakalım ne dicik amam artı istemem canm benim yirmisine kadar en az bes kilo vermem lazım yawww

Hareketleri tek tek dinlenerek yapsam olur mu cidden yarım saat benim için fazla, eskiden böyle değildim ama artık gücüm yetmiyor maalesef, kalbimi tutup oturduğumu bilirim, korkuyom kızzz
Haklisin canm ya bende öle oluorum deneyim bakayım ben kırk beş dakkalık lesliede nefes nefes kalıorum baya fena oluorum deneyim en azından. Dinlenmeyle bi işe yaramazkş canm terleyemessin bile. Amaaannn en güzeli yürüyüşte havalar düzelmedi

Yürüyüş çok güzel gerçekten ama tempolu yürüyeceğiz kuzum bn okulda birtane beden eğitimi öğretmeni ilr konuştumda diyor koşun koşunca vucüt yağ yakar koşamıyorsanız hızlı bi tempoda yürüyün dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…