Kızlar jillianı 1 hafta ertelesek olur mu:)) hani ilk başladıgımızda bazen artı görülüyor yaa tabiKız jillian yapak yarımdan itibaren
Nie ama bana kaptanım yapmalısım eksi gormende yardımcı olur didididiKızlar jillianı 1 hafta ertelesek olur mu:)) hani ilk başladıgımızda bazen artı görülüyor yaa tabiYawrukush kaptanım size daha doğru bilgi verir
Nie gozumn yemedimi
Tabi yardımcı oluyor kuzum ama ilk 3-5 gün yeni başladıgımız için kas oluşumundan dolayı ben artı görmüştüm tabi işin piri olanNie ama bana kaptanım yapmalısım eksi gormende yardımcı olur didididi
Sekerim 1i yapatız sadce bunun ikincisi nasıldır allah Bilir sadce vucudu farklo sporla śoklamak amac2 kere başladım sonlara doğru bıraktım, ilkini niye bıraktım bilmiyorum ama 2-cisinde kötü oldum çok zorladı, herhalde ben yalnış yapmışımdır birşeyleri ama o halim aklıma geldikce jilliandan korkuyorumm
Nie ama bana kaptanım yapmalısım eksi gormende yardımcı olur didididi
Vala sekerim beni yarın zor bulursun eşim telden giriom suan :):)Yıkılmadımmm ayaktayımmmmmm
Artı görürsem vallahi temelden bırakorom sporu :)Merve haklı, şu an ağır egzersizler yapmadığın için jilliana başlarken artı görmem mümkünn :)) bu hafta artı görmeyi göze al sonrası mükemmel gelir zatennn :)))
Sekerim 1i yapatız sadce bunun ikincisi nasıldır allah Bilir sadce vucudu farklo sporla śoklamak amac
Bakalım ne dicik amam artı istemem canm benim yirmisine kadar en az bes kilo vermem lazım yawwwTabi yardımcı oluyor kuzum ama ilk 3-5 gün yeni başladıgımız için kas oluşumundan dolayı ben artı görmüştüm tabi işin piri olanYawrukush kaptanımızın yorumuna bak sen :)) gelince muhakkah yazar zaten
V
Vala sekerim beni yarın zor bulursun eşim telden giriom suan :):)
Artı görürsem vallahi temelden bırakorom sporu :)
Bakalım ne dicik amam artı istemem canm benim yirmisine kadar en az bes kilo vermem lazım yawww
Haklisin canm ya bende öle oluorum deneyim bakayım ben kırk beş dakkalık lesliede nefes nefes kalıorum baya fena oluorum deneyim en azından. Dinlenmeyle bi işe yaramazkş canm terleyemessin bile. Amaaannn en güzeli yürüyüşte havalar düzelmediHareketleri tek tek dinlenerek yapsam olur mucidden yarım saat benim için fazla, eskiden böyle değildim ama artık gücüm yetmiyor maalesef, kalbimi tutup oturduğumu bilirim, korkuyom kızzz
Tatlım azcık daha zayıfla sonra yap jillianı bence :) hayırdır 20sinde ne var kız:)Bakalım ne dicik amam artı istemem canm benim yirmisine kadar en az bes kilo vermem lazım yawww
Eşimden giriom canm rahatım suanGit uyuuu, yarına yetecek internet bırak bariii
Yok artıkkk
Git... Gittt. Giiiiitttmeeeee dur ne olursun gitme kal yalan söyledim dgru degil ayrılığa daha hazır değilimBayılcam artıkk uykusuzluktannngidiyorummm
Yürüyüş çok güzel gerçekten ama tempolu yürüyeceğiz kuzum bn okulda birtane beden eğitimi öğretmeni ilr konuştumda diyor koşun koşunca vucüt yağ yakar koşamıyorsanız hızlı bi tempoda yürüyün dedi:)Haklisin canm ya bende öle oluorum deneyim bakayım ben kırk beş dakkalık lesliede nefes nefes kalıorum baya fena oluorum deneyim en azından. Dinlenmeyle bi işe yaramazkş canm terleyemessin bile. Amaaannn en güzeli yürüyüşte havalar düzelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?