Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tatlım azcık daha zayıfla sonra yap jillianı bence :) hayırdır 20sinde ne var kız:)
Ahhh düğün var düğün sekerim bende katılıorum hemde yarım saat totoşuö erimedi daha bide kaçtane şınav cekio kadn kız ben iki tane anca cekebiliom

Bende oğlanı atıpm arabaya yuruom ama gecen üsüttüm cocugu ruzgarda hava duzelmeden asla cıkarmam yuruyuse falan ondan yutuyemiorum ben jjden vazgectim leslie ikiyi biraz daha yapim sonra 3e geceyim en iyisi

Bende oğlanı atıpm arabaya yuruom ama gecen üsüttüm cocugu ruzgarda hava duzelmeden asla cıkarmam yuruyuse falan ondan yutuyemiorum ben jjden vazgectim leslie ikiyi biraz daha yapim sonra 3e geceyim en iyisi
Aman kuzum mevsim geçişinde minişe dikkat et çıkma havaların hali belli olmuyor azdaha ısınsın vallaha aynen leslieyi artır sen
Ben ömrü hayatımda spor yapmadım burda bi leslie yaptım oda burdan alştım o bile kırk beş dk ben yirmi beş dkkasını yapabiliom
Hatırlıyorum kuzum sana diyordum azcık yürü ben spor yapamam diyordun

Katılorum tatlım benm esimde dort litre su içio hemen nasıl zayflıo yazın. Sasırıorum. Ben unutuprum su içmeyi tatlım ya cocuhun beşinde koşmaktan yatarken soda iççem simdi banada bi sporcu arladaş su yerine soda tuket dedi buyuk kısmını

Aman kuzum mevsim geçişinde minişe dikkat et çıkma havaların hali belli olmuyor azdaha ısınsın vallaha aynen leslieyi artır sen

Hatırlıyorum kuzum sana diyordum azcık yürü ben spor yapamam diyordun
Bende yuruyus ve ter atmayla bide su gecen sene yazın 1ayda 9kg verdim herkes sok oldu tabi geri aldım kışın çarsaf borekleri boyozlar boşnak borekleri sağolsun

Aynen öyle tatlım:)
Bizede spordaki hoca eve gidince sodalı ayran için dedi yağ yakımını artırıyormuş galiba :) tatlım 1 litrelik şişelerden koy mutfağa gir çık iç :) benim şişem var şişemi annem atınca sinir oluyorum su içesim gelmiyor unutuyorum ama şişemle içiyorum bolca:)

Vayy inşallah bu yaza fit girip fit kalacağız tatlım; )
İnşallah canm ya asla kg almıcam daha hamile kalama kadar
Aynen bende alıom elime bir litreyi yavas yavas içiorum :) optum tatlım bende yatim pglan kalkar bi kaç saate :):):):):)

Bu hafta diyetin dibine vuruciiimmm
vur guzelim, vur gitsin

Kaptanım yapıcam senı dinlicem bakayım deneyim guzel bi eksi gorursem eger decam ederm yoksa bırakırım hıhh... Ben youtubede herhangi jj olurmu Yawrukush
canim jiliana ilk basladiginda 1 hafta-10 gun kadar kilonda artis olur, ama sonrasinda hizla gitmeye baslar.
20sinde dugun var, hemde bikac haftadir kilon sabitlendi, o sebeple sana jiliani onerdim.
cumaya arti ciksada sorun degil.
bir sonraki hafta fazlasiyla eksilir..

Yawrukush indrdim canm jillian 30day
iyi yapmissin guzelim

bir az sinirlerim bozuk onun disinda iyiyim
hayir iri kemikli biri degilim
ama hedef kilomu gaza gelip o kadar yazdim galiba ilerleyen gunlerde bakicam artik istersem cogalta bilirmiyim acaba???
canim kilonu yukariya cekmek istiyorsan, haftaya cuma revize edeyim.
kac kiloya cekmek istiyorsun?

hadi gozun aydin canim, sunumlar, odevler biraz ferahlamis

ellerin dert gormesin Mervem.
tebrikler canlar

Napiyorsunuz gencler, yarin kayinvalideme gidiyorum giremem muhtemelen. Cok yazisip sayfa biriktirmeyin aciyin bana
keyifli vakit gecirmeler canim

Eki Görüntüle 1818983
Aha bu da evin kucuk oglu... Artik ailecek taniyin bizi :))
cok sirinmis ,minnoss

bende dibek kahvesine taktım kafayı bu ara hunharca içiyorum. Evde kalmamış eşimi yalvar yakar arkadaşa gönderdim şimdi getirecekk heryer kapalı bu saatte. Aşerdin sanki diye söylene söylene çıktı
bende turkiyede hep dibek kahve ictim cok cok lezzetli

canim squat kac kilo olursan ol ise yarar.
ben her hafta katmaya calisiyorum egzersizlerimize:)
2. sorun icin jillianin boyle bir programi var fakat biraz agir buna baslayabilirsin
ya da daha kolay bir egzersiz olan buna baslayabilirsin kuzum
goguslere yapacain en buyuk iyilik sinav cekmek.Hergun 100 adet yapabilirsin, iste videosu..
postur icinde bunu dene canim, kolay gelsin:)

Artı görürsem vallahi temelden bırakorom sporu :)
canim ilk 1 hafta-10 gun arti olur, kaslarin gelisecek ama sonra eksilecek kilon..

Hareketleri tek tek dinlenerek yapsam olur mu cidden yarım saat benim için fazla, eskiden böyle değildim ama artık gücüm yetmiyor maalesef, kalbimi tutup oturduğumu bilirim, korkuyom kızzz
olur canim sabah basla jiliana aksama kadar yaya yaya bitir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…