Ahhh düğün var düğün sekerimTatlım azcık daha zayıfla sonra yap jillianı bence :) hayırdır 20sinde ne var kız:)
1 bardak su içte öyle gitBayılcam artıkk uykusuzluktannngidiyorummm
Ah biz ağır vasıtalar ah ne zaman hızlancagız ahhAhhh düğün var düğün sekerimbende katılıorum hemde yarım saat totoşuö erimedi daha bide kaçtane şınav cekio kadn kız ben iki tane anca cekebiliom
Bende oğlanı atıpm arabaya yuruom ama gecen üsüttüm cocugu ruzgarda hava duzelmeden asla cıkarmam yuruyuse falan ondan yutuyemiorum ben jjden vazgectim leslie ikiyi biraz daha yapim sonra 3e geceyim en iyisiYürüyüş çok güzel gerçekten ama tempolu yürüyeceğiz kuzum bn okulda birtane beden eğitimi öğretmeni ilr konuştumda diyor koşun koşunca vucüt yağ yakar koşamıyorsanız hızlı bi tempoda yürüyün dedi:)
Ben ömrü hayatımda spor yapmadım burda bi leslie yaptım oda burdan alştım o bile kırk beş dk ben yirmi beş dkkasını yapabiliomAh biz ağır vasıtalar ah ne zaman hızlancagız ahh
Kár kárdır1 bardak su içte öyle git
Aman kuzum mevsim geçişinde minişe dikkat et çıkma havaların hali belli olmuyor azdaha ısınsın vallaha aynen leslieyi artır senBende oğlanı atıpm arabaya yuruom ama gecen üsüttüm cocugu ruzgarda hava duzelmeden asla cıkarmam yuruyuse falan ondan yutuyemiorum ben jjden vazgectim leslie ikiyi biraz daha yapim sonra 3e geceyim en iyisi
Hatırlıyorum kuzum sana diyordum azcık yürü ben spor yapamam diyordunBen ömrü hayatımda spor yapmadım burda bi leslie yaptım oda burdan alştım o bile kırk beş dk ben yirmi beş dkkasını yapabiliom
Katılorum tatlım benm esimde dort litre su içio hemen nasıl zayflıo yazın. Sasırıorum. Ben unutuprum su içmeyi tatlım ya cocuhun beşinde koşmaktan yatarken soda iççem simdi banada bi sporcu arladaş su yerine soda tuket dedi buyuk kısmınıKızlar bu hafta su miktarlarımıza da dikkat edelim sporda bir arkadaş diyetisyene gitmeye başlamış ve kadın 1 haftada 2.5 kilo vermiş ve çogu yağdan kadın diyor ki günlük 3 litre su içtim gerçekten vucutum onda kilo verdi diyor
Bende yuruyus ve ter atmayla bide su gecen sene yazın 1ayda 9kg verdim herkes sok olduAman kuzum mevsim geçişinde minişe dikkat et çıkma havaların hali belli olmuyor azdaha ısınsın vallaha aynen leslieyi artır sen
Hatırlıyorum kuzum sana diyordum azcık yürü ben spor yapamam diyordun
Aynen öyle tatlım:)Kár kárdır
Bizede spordaki hoca eve gidince sodalı ayran için dedi yağ yakımını artırıyormuş galiba :) tatlım 1 litrelik şişelerden koy mutfağa gir çık iç :) benim şişem var şişemi annem atınca sinir oluyorum su içesim gelmiyor unutuyorum ama şişemle içiyorum bolca:)Katılorum tatlım benm esimde dort litre su içio hemen nasıl zayflıo yazın. Sasırıorum. Ben unutuprum su içmeyi tatlım ya cocuhun beşinde koşmaktan yatarken soda iççem simdi banada bi sporcu arladaş su yerine soda tuket dedi buyuk kısmını
Vayy inşallah bu yaza fit girip fit kalacağız tatlım; )Bende yuruyus ve ter atmayla bide su gecen sene yazın 1ayda 9kg verdim herkes sok oldutabi geri aldım kışın çarsaf borekleri boyozlar boşnak borekleri sağolsun
İnşallah canm ya asla kg almıcam daha hamile kalama kadarVayy inşallah bu yaza fit girip fit kalacağız tatlım; )
Aynen bende alıom elime bir litreyi yavas yavas içiorum :) optum tatlım bende yatim pglan kalkar bi kaç saate :):):):):)Aynen öyle tatlım:)
Bizede spordaki hoca eve gidince sodalı ayran için dedi yağ yakımını artırıyormuş galiba :) tatlım 1 litrelik şişelerden koy mutfağa gir çık iç :) benim şişem var şişemi annem atınca sinir oluyorum su içesim gelmiyor unutuyorum ama şişemle içiyorum bolca:)
Inşallah kuzumhadi iyi geceler; )İnşallah canm ya asla kg almıcam daha hamile kalama kadar
Aynen bende alıom elime bir litreyi yavas yavas içiorum :) optum tatlım bende yatim pglan kalkar bi kaç saate :):):):):)
vur guzelim, vur gitsinBu hafta diyetin dibine vuruciiimmm
canim jiliana ilk basladiginda 1 hafta-10 gun kadar kilonda artis olur, ama sonrasinda hizla gitmeye baslar.Kaptanım yapıcam senı dinlicem bakayım deneyim guzel bi eksi gorursem eger decam ederm yoksa bırakırım hıhh... Ben youtubede herhangi jj olurmuYawrukush
iyi yapmissin guzelimYawrukush indrdim canm jillian 30day
canim kilonu yukariya cekmek istiyorsan, haftaya cuma revize edeyim.bir az sinirlerim bozuk onun disinda iyiyim
hayir iri kemikli biri degilim
ama hedef kilomu gaza gelip o kadar yazdim galiba ilerleyen gunlerde bakicam artik istersem cogalta bilirmiyim acaba???
hadi gozun aydin canim, sunumlar, odevler biraz ferahlamiscanlar kızlar kuzular
ben sunumun birini bitirdim
bir diğeri için okula gittim kütühaneye gittim makale kaynak buldummm elim kolum dosyalar yürüdüm yürüdüm az gittim uz gittim çiçekçiye gittim yeni fidele aldım
balkonumdaki minik bahçemi iyice düzenledimmmm
bu arada yemek çocuklar heryer çamur oldu falan neyse
sonra ödevime oturdummmm birinide bitirdimmmm derkennnnn bu saat oldu aklım sizlerdeydi ama saniye fırsatım olmadı:)
ellerin dert gormesin Mervem.CUMA GÜNÜ EGZERSİZLERİ
@tiffany20 spor yok
edsofi spor yok
@sevimlicadi0 = 50 (mekik,şinav,kol-bacak hareketi)+5dk simit bölgesi için hareket+3500adım
@Ollalla =15100 adım+500 ipsiz atlama
@gogo2405 =12000 adım+300 ip atlama
@AKovser =10 min abs workout+600zıplama+4500adım
@happy_moon =2mil leslie
@CheGuevera =24000 adım
Mavibocuk =1saat airobik+6000adım
@abesle_istigal =10000 adım geçti
Kızlar unuttuğum biri varsa hatırlatsın:)
keyifli vakit gecirmeler canimNapiyorsunuz gencler, yarin kayinvalideme gidiyorum giremem muhtemelen. Cok yazisip sayfa biriktirmeyin aciyin bana
cok sirinmis ,minnossEki Görüntüle 1818983
Aha bu da evin kucuk oglu... Artik ailecek taniyin bizi :))
bende turkiyede hep dibek kahve ictim cok cok lezzetlibende dibek kahvesine taktım kafayı bu ara hunharca içiyorum. Evde kalmamış eşimi yalvar yakar arkadaşa gönderdim şimdi getirecekk heryer kapalı bu saatte. Aşerdin sanki diye söylene söylene çıktı
canim squat kac kilo olursan ol ise yarar.Dikkat dikkatYawrukush
Kaptanim squati kucuk popolularmi yapmali yoksa buyukkende yaparsak etkisi olurmu
Eger olursa squat aylik programi baslatalimm
2.sorum benim gobegim cok guzel eriyor ama hala bedenime gore cok dikkat cekiyorrr ne yapmaliyimki ciddi fark goreyim kisa zamanda
3.kisimmm
2emzirme onca kilo al ver gogus bedenim 110dan 95e dustu bu 9 ayda
Sıkılastirici krremle masajimi hergun yapiyorum ama baska ne yapabilirim..
Veeee en onemlisi
Durus bozuklugum var
Ozellikle farkinda olmadan resmen boynum yamukcak ne yapmaliyimmmm
Verecegin egzersizleri banttan sonra uygulayacagim isindiktan sonra simdiden tesekkur eder saygilarimi sunarim
canim ilk 1 hafta-10 gun arti olur, kaslarin gelisecek ama sonra eksilecek kilon..Artı görürsem vallahi temelden bırakorom sporu :)
olur canim sabah basla jiliana aksama kadar yaya yaya bitirHareketleri tek tek dinlenerek yapsam olur mucidden yarım saat benim için fazla, eskiden böyle değildim ama artık gücüm yetmiyor maalesef, kalbimi tutup oturduğumu bilirim, korkuyom kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?