Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar merhabalar ulusal egemenlik bayramimiz kutlu olsun. Dunku menumu vereyim hemen
Sabah
Sadece 2 yumurta 8 zeytin ve zeytinyagi yedim
Aksam
Bir iki parca pide
defneyi dr goturduk uzaktaki bi ilceye aksam disardaydik sagliksiz oldu
Aralarda
Buyuk sade kahve
Yesil cay
4 lt geckin su
Spor yok gec geldik eve
Dun kosturmacaliydi önümüzdeki persembe defnenin geniz eti alincak kulaginin sivisi cekilip tup takilcak. Basit bir operasyon dedi dr. Kolayca geciririz insallah. Yoldayim kizlar simdi gecmisi okumadim. Hepiniz iyisinizdir umarim. Dun kilo veren herkesi tebrik ederim.

Esimi kizlarla oyuncakciya yolladim
Eve bir girdim simdi bitti
Kizlari doyurup en azindan kucugu uyutup bir kahve icip spor yapacagim kismetse
Aksamda ders
Guzel tatillerrrr
Aksam belki birde tatli yiyecegim odul icin

Oyuncakçıyı eve getirmesinlerr
Kolay gelsinn canımmmm

Ahaaaaa kabus canım kvye bir arkadaşına anlattıklarını söyle onunla ilgisi yok felan de canım. Bi de yanlaronda herşeyi konuşma bence :)

Bakalım ne dicik amam artı istemem canm benim yirmisine kadar en az bes kilo vermem lazım yawww

Can'ım 5 kilo vermek mi 10 kilo vermiş gibi görünmek mi istersin? Kimse tartıdaki sayıyı görmeyecek hatırlatırım.
Kayınvalidem beni 1 ay önce gördü emeğine değmiş dedi.. Ve bu ay toplasan 4 kilo verdim vermedim. 80 kiloda 3 kilo hiçbirşey.

12 de yattım 3 te kalkıp ders çalışacaktım bu saatte kalktım

Kıyamam böyle durumlarda ben 3-4 ayrı alarm kuruyorum.. Boşver dinç kafayla şimdi daha çabuk girer kafana

Selamlar güzel haftasonları hepimize. Bayramımız kutlu olsun ayrıca.
Sabah kızın okulundaydık eve geldik süpürge çamaşır falan çayımızı içelim kvalidelere gitcez orda pazara gideriz.
Hee birde tartı gününün değişmesini talep ediyorum bu sabah 66 çıktım iyimi sinir oldum dün çıksaydı yaa.

Günaydın kızlar önce alıntıları yaptım sonra selam verdim tersten.. Kafa bu kadar kaldı napim..

Kızımın ateşi daha iyi artık tek fitil düşürüyor.. Dün bi 41.2 gördüm feleğim şaştı ama bugün belirgin biçimde daha iyi iştahı da arttı çok şükür..

haeshin canım hastan ameliyattan çıkmış çok sevindim bi gelişme var mı? Umarım toparlanmıştır.

Diğer hastalara da çok geçmiş olsun gece kızım uyanınca bakıyorum ama uyku sersemi pek bişey hatırlamıyorum. Affedin beni sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…