- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
bonjourrr hanımlarrrrrrr
Kendini cocuk hisseden herkesin cocuk bayramı kutlu olsunn
Saol canım sen nasılsın?Canlarım nasılsınız?
Bulantilarin birsonraki hafta azalmaya baslayacak canimAra ara artıyor yorgunluk gülüm sen nasılsın
8+1 olduk gülüm çok şükürBulantilarin birsonraki hafta azalmaya baslayacak canim
Nasil oldun
9.haftaya girmissin
Yok canim hepsini temizlemisler ankaraya yollanmis parcalar sonuc gelmedi tabi daha.bekliyoruz canim
haftaya epey cok gider guzelim merak etme
tebrikler canim bomba gibi geliyorsun
ahahahh takimimizin akil kupu kuzum benim
bende bugun coook mesudummmmm
tartiya sevgilerimi iletiyorum canim tebrikler
canim tebrikler, bu hafta oruca ragmen gutmis, supersin
ooooo takimin rekorcusu da gelmisss, tebrikler Edam
bak dinle beni zor vs deme jilliana basla canim...
hastaligin iyilessin Mervem, sonrada gitsin kilolar
canim bizler iyiyiz sen nasilsin, prenses nasil?
ayakkabi alabildin mi kuzuya?
buradaki doktorlar genel olarak cok rahatlar, ama ben seviyorum boyle olmalarini
ne guzel ailecek gidiyorsunuz gosteriye canim, keyifli gecer insallah
anne olmak boyle birsey iste
canim benimde birgun cok oluyor, bir gun olmuyor degisiyor canim, endise etme cok normal...
bencede Ebrum Merveden harika anne olur insallah
az kaldi donmene kuzummmm
olsun canim dugunde kacamaklarin vardi vs normal, fazla cikmamis bile artilar:)
tebrikler canim
cok dogru soylemis doktor, evham yapma gulum, her sey yolunda insallah
insallah Allah yardimcin olsun, her sey gonlune gore olsun canim
cok sukur Busem , cok cok sevindim, Allah tekrar yasatmasin..
peki o kucuk sicrama icin tekrar mi ameliyat olacak??
tamam canim biz bekliyoruz , ne zaman kendini iyi hissedersen gel
insallah kuzun iyilesir, biran evvel...
haftaya gor sen o tartiyi, yuzumuzu guldurecek, hatta kahkaha attiracak bize:)
tuyolara gel, bunlar hep taktik
Saol canım benimSüpersin:)
Ozgecim insallah enfeksyon falan kalmamistir. Antibiyotikler bosa gitmemistirCanlarim biliyorsunuz oglan 2 hafta once goz-kulak enfeksiyonu olmustu.
10 gun antibiyotik kullandik, simdi 1 saat sonraya doktor randevumuz var, doktor kontrol edecek enfeksiyon gecmis mi, oglan iyilesmis mi diye.
O yuzden biz hazirlanip , doktora gidiyoruz.
Eski evimizin orada doktorumuz, 1 saat yol surecek, donuste de Turk marketine ugrayacagiz, demem o ki geldigimizde uyumus olabilirsiniz guzeller.
Bugun hepiniz yuzumu guldurdunuz, hepinizi cok seviyorum ve sizlerle gurur duyuyorum.
Yarisma listelerini bu linkten takip edebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1733
ONEMLI DIPNOT: Bugun saat 23te yaptiginiz egzersizleri lutfen @Mavibocuk kaptanimizi etiketleyerek yazin.Sagolsun listeleri bugun o halledecek.
İnşallah 13. haftana girer girmez bulantıların diner gülüm. İnsanı çok zorluyor8+1 olduk gülüm çok şükürbulantı bugün dibine vurdu bir artıyor bir azalıyor birgün hiç olmuyor sürekli dalgalanma halinde 3 ay bitene kadar sürüyormuş heralde bulantılar canım.
Canim kahvalti ve tatliyi cok guzel atlatmissin onca guzel yemegin icinde saglikli beslenme dile kolay, helal olsun sana.
Aksam buryandan bol et yersin canim varsa birde salata oh miss.
odul olarak da 1 porsiyon bosnak boregi yiyebilirsin, hem emziriyorsunda.
borek odulun olur canim, aksam doyur guzelce karnini:))
evet ebruş bulantı benim kiloyla ilgili bütün planımı suya düşürdüİnşallah 13. haftana girer girmez bulantıların diner gülüm. İnsanı çok zorluyor
8+1 olduk gülüm çok şükürbulantı bugün dibine vurdu bir artıyor bir azalıyor birgün hiç olmuyor sürekli dalgalanma halinde 3 ay bitene kadar sürüyormuş heralde bulantılar canım.
sağol canımCanım hayırlı uğurlu olsun ilk bebeğin mi ? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok iyi anlıyorum seni, bende hala devam ediyor. Hayatım simit üzerine kuruluevet ebruş bulantı benim kiloyla ilgili bütün planımı suya düşürdüilk 3 ay hiç almamam gerektiğini düşündüm başta ama bulantıdan ya aç kalıcaktım ki açlıktanda istifra ettim,yada tost yada simit ekmek yemeyen ben ekmek yemeye başladım.doğal beslenme şeklime geçmeyi çok istiyorum 13. haftaya da var daha artık en hafif şekilde atlatmaya çalışıcam
öyle gülüm şükürler olsun binlerce kereÇok iyi anlıyorum seni, bende hala devam ediyor. Hayatım simit üzerine kurulubir daha ki randevumda şeker yüklemesi yapılacak biraz tırsıyorum açıkcası. Artık Allah yardımcımız olsun. Beterin beteri var bunada şükür.
Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip eylesin inşallah =)sağol canımaslında ilk değil ilki 2 aylıkken kaybettim kalp atımı yoktu,ama bu ilkim olucak inşallah kazasız belasız
Amiiinn gülüm inşallahhAllah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip eylesin inşallah =)
aminnnn =)Amiiinn gülüm inşallahhrabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?