Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah
3dilim sucuk
Yumurta salatasi
Peynir
2lokmalik balli ekmek
Ogle
1bardak ayran
Aksam
2yk kabak yemegi
1tavuk but birazda parcasi
3catal haslanmis et
4catal ispanak kavurma
1.5bardak ayran

Su 3ltreden fazla
Spor
45 dk yuruyus biraz kostummmm
50twist
100DK
30squat
75'er dumbell
Birde bugunun egzersizinden biraz yaptim

Bulantilarin birsonraki hafta azalmaya baslayacak canim
Nasil oldun
9.haftaya girmissin
8+1 olduk gülüm çok şükürbulantı bugün dibine vurdubir artıyor bir azalıyor birgün hiç olmuyor sürekli dalgalanma halinde 3 ay bitene kadar sürüyormuş heralde bulantılar canım.

Yok canim hepsini temizlemisler ankaraya yollanmis parcalar sonuc gelmedi tabi daha.

Ozgecim insallah enfeksyon falan kalmamistir. Antibiyotikler bosa gitmemistir

8+1 olduk gülüm çok şükürbulantı bugün dibine vurdubir artıyor bir azalıyor birgün hiç olmuyor sürekli dalgalanma halinde 3 ay bitene kadar sürüyormuş heralde bulantılar canım.
İnşallah 13. haftana girer girmez bulantıların diner gülüm. İnsanı çok zorluyor

Üstadım çookk teşekkür ediyorum Gerçekten sabah babam saçmalama ye diye resmen bağırdı bana bağırma bi zayıflim ben sizle dalga geçicem dedim ödülümü yedim izninle

İnşallah 13. haftana girer girmez bulantıların diner gülüm. İnsanı çok zorluyor
evet ebruş bulantı benim kiloyla ilgili bütün planımı suya düşürdüilk 3 ay hiç almamam gerektiğini düşündüm başta ama bulantıdan ya aç kalıcaktım ki açlıktanda istifra ettim,yada tost yada simit ekmek yemeyen ben ekmek yemeye başladım.doğal beslenme şeklime geçmeyi çok istiyorum 13. haftaya da var daha artık en hafif şekilde atlatmaya çalışıcam

Canım hayırlı uğurlu olsun ilk bebeğin mi ? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Çok iyi anlıyorum seni, bende hala devam ediyor. Hayatım simit üzerine kurulu bir daha ki randevumda şeker yüklemesi yapılacak biraz tırsıyorum açıkcası. Artık Allah yardımcımız olsun. Beterin beteri var bunada şükür.

Yawrukush ben sen arıyacan diye uyuyamam bile varsa whatsap grubumuz falan bende isterim katılmak =)
Evet kuzumm muhtemelen psikolojik olarak oluyor birde çalıştığım şeyler aklımda kalmıyor tarihe kaç kere çalıştım hala aklımda tutamıyorum : ( ilaçlardanda olabilir..

öyle gülüm şükürler olsun binlerce kereben şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum ebrum ben zaten şeker hastasıyım ondan dolayı ama dr ille de yapılması lazım derse bakıcam duruma.tuzlu yediğimde bastırıyor yada hamur tarzı alışkanlıklarımın tam tersi yaniidare edicem artık.ebrum senin açlık tokluk şekerin kaç bakıyorsun değil mi

Sabah
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
3 parça domates salatalık bol maydonoz
4 çatal közlenmiş kırmızı biber
1 çay kaşığı pekmez

Ara yok

Öğlen
1 yeşil elmanın 4 de 3 ü.
4 de 1 ini kaynım aldı yedi. Laf olsun diye yermisin dedim bir parça aldı adam nerden bilecek ben sıkı diyetteyim falan

Ara
Sade türk kahvesi

Akşam
3 yk pilav
Biraz yanına et
1 kase yoğurt
Salata
1 dilim börek
Az çorba

Ara
Misafirlikte oturuyorum şuanda ne gelirse yemicem sade kahve veya çay falan içerim

Hepinizi seviyore öpüyore yarın spor yapacağım bol bol
Bideeee misafirliklerde çok su içemedim 1 litre üstü ama kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…