Çok sağ ol canım umarım böyle devam ederSüpersin:)
Hadi ya okdar kısa mısın tatlım aman canım ya kısayken kilo almaya hakkın olmuyor en ufal kg da belli oluo ıyykkk bende 1.63ben heryerden alıom kısa olmak zor beya bence
:)) kısa boy candırr
şaka bir yana seviyorum boyumu, Allah verene şükür :)
Eşinin boyu kaç merak ettim
giTmişim pc karşısında uyumuşum bu seferdeAhaaaaa kabuscanım kvye bir arkadaşına anlattıklarını söyle onunla ilgisi yok felan de canım. Bi de yanlaronda herşeyi konuşma bence :)
Can'ım 5 kilo vermek mi 10 kilo vermiş gibi görünmek mi istersin? Kimse tartıdaki sayıyı görmeyecek hatırlatırım.
Kayınvalidem beni 1 ay önce gördü emeğine değmiş dedi.. Ve bu ay toplasan 4 kilo verdim vermedim. 80 kiloda 3 kilo hiçbirşey.
Kıyamam böyle durumlarda ben 3-4 ayrı alarm kuruyorum.. Boşver dinç kafayla şimdi daha çabuk girer kafana
giTmişim pc karşısında uyumuşum bu seferde
büyük ihtimalAyyy bıraksan 48 saat uyuyacaksın kanımcahadi dersine artık akşam oldu.. Ben de biraz kestirsem kızım uyurken..
evet canim tum hastalar biran evvel iyilesir insallah :)Cok sükür kaptanim :) bugün bircok arkadaslardan saglikla ilgili güzel haberler geldi Insalllah böylede gider
oyyy kolay gelsin fistigim, cok yorulmussunudur bugun...Günaydinn ben isin yolunu tutayim sonra eve gelince daha badana var :) ama mutsuzmuyun hayir cünkü spor olacak hepsi
sagol Mervem sen daha iyi misin gulum?Yawrukush kaptanım akının iyi olmasına sevindim çok şükür diyelim :) haydi sana iyi geceler özgemm:)
merhaba asyam, nasilsin guzelim?günaydın canlarr
cok sagol canim:)Bu hareket cok güzel ya. ben cok yapıyodum bunda.
Bu arada gecmiş olsun. Rabbim acil şifa versin.
ehehe tesekkur ederiz:)bonjourrr hanımlarrrrrrr
Kendini cocuk hisseden herkesin cocuk bayramı kutlu olsunn
sagol bir tanem:)Mutlu haftasonlarııı
Çok şükür canım, Akının iyi olmasına sevindim
yeni uyandim bir tanem, haftasonuna bomba gibi hazirim:)Canlarım nasılsınız?
ah canim ben uyanana kadar sagolsunBugünkü egzersiz ne kuzum?Yawrukush
oyyy guzel Defnem insallah kolayca, agrisi, sizizi olmadan atlatir kuzucugum..Kizlar merhabalar ulusal egemenlik bayramimiz kutlu olsun. Dunku menumu vereyim hemen
Sabah
Sadece 2 yumurta 8 zeytin ve zeytinyagi yedim
Aksam
Bir iki parca pide
defneyi dr goturduk uzaktaki bi ilceye aksam disardaydik sagliksiz oldu
Aralarda
Buyuk sade kahve
Yesil cay
4 lt geckin su
Spor yok gec geldik eve
Dun kosturmacaliydi önümüzdeki persembe defnenin geniz eti alincak kulaginin sivisi cekilip tup takilcak. Basit bir operasyon dedi dr. Kolayca geciririz insallah. Yoldayim kizlar simdi gecmisi okumadim. Hepiniz iyisinizdir umarim. Dun kilo veren herkesi tebrik ederim.
ahh ellerin dert gormesin kuzum:)
Bu canım :)
Hay Allah sen bana numarani ver kuzum ben hunharca arayio uyandirayim boyle zamanlarda:))12 de yattım 3 te kalkıp ders çalışacaktım bu saatte kalktım
tarti gununu persembe yapalaim ablam, cumartesi yaris bitiyor:))Selamlar güzel haftasonları hepimize. Bayramımız kutlu olsun ayrıca.
Sabah kızın okulundaydık eve geldik süpürge çamaşır falan çayımızı içelim kvalidelere gitcez orda pazara gideriz.
Hee birde tartı gününün değişmesini talep ediyorum bu sabah 66 çıktım iyimi sinir oldum dün çıksaydı yaa.
cok sevindim harpycim, insallah tamamen iyilesir prensesin...Günaydın kızlar önce alıntıları yaptım sonra selam verdim tersten..Kafa bu kadar kaldı napim..
Kızımın ateşi daha iyi artık tek fitil düşürüyor..Dün bi 41.2 gördüm feleğim şaştı ama bugün belirgin biçimde daha iyi iştahı da arttı çok şükür..
haeshin canım hastan ameliyattan çıkmış çok sevindim bi gelişme var mı? Umarım toparlanmıştır.
Diğer hastalara da çok geçmiş olsun gece kızım uyanınca bakıyorum ama uyku sersemi pek bişey hatırlamıyorum.Affedin beni sevgiler
erisin gitsin o 23 kilo bir hisimla:))@CheGuevera bir de mezun olmak için acele etmene acelen var? Bekle beraber olalım işte şurada benim mezun olmama ne kaldı hepi topu 23 kilo
evet cok dogru kisa boylu olunca her daim gencecik gosteriyor insan:)Evet canım annemde 1:52bizde genetik. Benim hep fit olma zorunluluğum var. Her zaman da fittim. hayatımda hep spor vardı zaten. Ağırlıklı hep yüzme. En sevdiğim spor haftada 2 gün yüz tüm kasların taş gibi...Doğumdan sonra iki ay dikişlerimin iyice düZelmesini bekledim şimdi yine 49 olucam inşallah. Kısa yani minyon olmanın en güzel avanajı her daim genç gösteriyor insan. Dimi ama kim der benim 2 çocuğum vaar
canim psikolojik olarak vucudun calismayasin diye mi boyle uyutuyor seni yoksa:))giTmişim pc karşısında uyumuşum bu seferde
Canim kahvalti ve tatliyi cok guzel atlatmissin onca guzel yemegin icinde saglikli beslenme dile kolay, helal olsun sana.Şunu anladım diyet en güzel evde yapılıyor.sabah annemde kahvaltıdaydım sıcacık ekmek pişirmiş yumuşacık koydu ortaya balı tereyağı. Börek fırından çıkmış sofra Allahım olmayanlara da versin bin bir çeşit kahvaltı. Resmen ağlayarak tabağıma iki domates zeytin aldım ne bi dilim börek ne o sıcak ekmek... Eşimin teyzesine geçtim inanılmaz bir tatlı çikolata soslu bişi ayyy dedim yok ben çok yedim hiç almimya elli takla yalan onuda yemedim. Şimdi kayınvalidemdeyim akşama boşnak yemeği olan Biriyan ( fırında pirinç üstüne incik etli yemek) leziz boşnak böreği olucak ama ben ne yicem yaa. Bi şekilde onu atlatmaya çalışıcam. Açım aç...
@Asyaca büyü mü yaptın gruba ayol saatlerdir kimse tek kelime yazmadı giriyorum giriyorum hala aynı msjo da benim msjım
Hayatımda hiç kısa boylu erkeklere bakmadım gözüm yükseklerdeEşim 1.80
evet canim tum hastalar biran evvel iyilesir insallah :)
oyyy kolay gelsin fistigim, cok yorulmussunudur bugun...
sagol Mervem sen daha iyi misin gulum?
merhaba asyam, nasilsin guzelim?
az ugruyorsun artik takima, ozluyoruz:)
her sey yolunda mi canim, yegenimiz yoruyor mu seni?
cok sagol canim:)
ehehe tesekkur ederiz:)
sagol bir tanem:)
nerelerdesin?
yeni uyandim bir tanem, haftasonuna bomba gibi hazirim:)
ah canim ben uyanana kadar sagolsunDahlia_ kuzum hep paylasiyor.
Senide etiketleyeyim bundan sonra egzersize:)
oyyy guzel Defnem insallah kolayca, agrisi, sizizi olmadan atlatir kuzucugum..
doktor basit demis ya icim rahatladi..
yavrular hasta olmasin
sen nasilsin Busem, Ozge nasil oldu?
Tekrar ameliyat olacak mi?
Hay Allah sen bana numarani ver kuzum ben hunharca arayio uyandirayim boyle zamanlarda:))
tarti gununu persembe yapalaim ablam, cumartesi yaris bitiyor:))
cok sevindim harpycim, insallah tamamen iyilesir prensesin...
erisin gitsin o 23 kilo bir hisimla:))
evet cok dogru kisa boylu olunca her daim gencecik gosteriyor insan:)
canim psikolojik olarak vucudun calismayasin diye mi boyle uyutuyor seni yoksa:))
banada vize final zamani hep uyku basardi:)
Hahakızı depresyona soktunn o kadar kısamısın dio ya
Şunu anladım diyet en güzel evde yapılıyor.sabah annemde kahvaltıdaydım sıcacık ekmek pişirmiş yumuşacık koydu ortaya balı tereyağı. Börek fırından çıkmış sofra Allahım olmayanlara da versin bin bir çeşit kahvaltı. Resmen ağlayarak tabağıma iki domates zeytin aldım ne bi dilim börek ne o sıcak ekmek... Eşimin teyzesine geçtim inanılmaz bir tatlı çikolata soslu bişi ayyy dedim yok ben çok yedim hiç almimya elli takla yalan onuda yemedim. Şimdi kayınvalidemdeyim akşama boşnak yemeği olan Biriyan ( fırında pirinç üstüne incik etli yemek) leziz boşnak böreği olucak ama ben ne yicem yaa. Bi şekilde onu atlatmaya çalışıcam. Açım aç...
Canlarim hapinize gunaydinlar, mutlu haftasonlari diliyorum.
Bugun odullerini yapmayanlar yapip bitirsinler.
Yeni haftaya bomba gibi baslayalim
Oglanin doktor randevusu iyi gecti, hastalik iyilesmis yeniden ilac vermedi sukur
5 cayinda gorusmek dilegiyle...
Canim cok sukur sen nasilsinBusemhaeshin adasim cikmis ameliyattan, cok sukur iyiymis degil mi?
Cok sevindim canim gozunuz aydin, tez zamanda sagligina kavussun insallah
Kuzum yaa minik minik ye hepsinden kendine bu kadar işkence etme. Yarım dilim börekle 1 kilo almazsın. Ama o çikolatalı tatlıyı yemediğin iyi olmuş kanımca :)
Ara ara artıyor yorgunluk gülüm sen nasılsınevet canim tum hastalar biran evvel iyilesir insallah :)
oyyy kolay gelsin fistigim, cok yorulmussunudur bugun...
sagol Mervem sen daha iyi misin gulum?
merhaba asyam, nasilsin guzelim?
az ugruyorsun artik takima, ozluyoruz:)
her sey yolunda mi canim, yegenimiz yoruyor mu seni?
cok sagol canim:)
ehehe tesekkur ederiz:)
sagol bir tanem:)
nerelerdesin?
yeni uyandim bir tanem, haftasonuna bomba gibi hazirim:)
ah canim ben uyanana kadar sagolsunDahlia_ kuzum hep paylasiyor.
Senide etiketleyeyim bundan sonra egzersize:)
oyyy guzel Defnem insallah kolayca, agrisi, sizizi olmadan atlatir kuzucugum..
doktor basit demis ya icim rahatladi..
yavrular hasta olmasin
sen nasilsin Busem, Ozge nasil oldu?
Tekrar ameliyat olacak mi?
Hay Allah sen bana numarani ver kuzum ben hunharca arayio uyandirayim boyle zamanlarda:))
tarti gununu persembe yapalaim ablam, cumartesi yaris bitiyor:))
cok sevindim harpycim, insallah tamamen iyilesir prensesin...
erisin gitsin o 23 kilo bir hisimla:))
evet cok dogru kisa boylu olunca her daim gencecik gosteriyor insan:)
canim psikolojik olarak vucudun calismayasin diye mi boyle uyutuyor seni yoksa:))
banada vize final zamani hep uyku basardi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?