Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hadi ya okdar kısa mısın tatlım aman canım ya kısayken kilo almaya hakkın olmuyor en ufal kg da belli oluo ıyykkk bende 1.63 ben heryerden alıom kısa olmak zor beya bence

Evet canım annemde 1:52 bizde genetik. Benim hep fit olma zorunluluğum var. Her zaman da fittim. hayatımda hep spor vardı zaten. Ağırlıklı hep yüzme. En sevdiğim spor haftada 2 gün yüz tüm kasların taş gibi...Doğumdan sonra iki ay dikişlerimin iyice düZelmesini bekledim şimdi yine 49 olucam inşallah. Kısa yani minyon olmanın en güzel avanajı her daim genç gösteriyor insan. Dimi ama kim der benim 2 çocuğum vaar

giTmişim pc karşısında uyumuşum bu seferde

Cok sükür kaptanim :) bugün bircok arkadaslardan saglikla ilgili güzel haberler geldi Insalllah böylede gider
evet canim tum hastalar biran evvel iyilesir insallah :)

Günaydinn ben isin yolunu tutayim sonra eve gelince daha badana var :) ama mutsuzmuyun hayir cünkü spor olacak hepsi
oyyy kolay gelsin fistigim, cok yorulmussunudur bugun...

Yawrukush kaptanım akının iyi olmasına sevindim çok şükür diyelim :) haydi sana iyi geceler özgemm:)
sagol Mervem sen daha iyi misin gulum?

günaydın canlarr
merhaba asyam, nasilsin guzelim?
az ugruyorsun artik takima, ozluyoruz:)
her sey yolunda mi canim, yegenimiz yoruyor mu seni?

Bu hareket cok güzel ya. ben cok yapıyodum bunda.

Bu arada gecmiş olsun. Rabbim acil şifa versin.
cok sagol canim:)

bonjourrr hanımlarrrrrrr
Kendini cocuk hisseden herkesin cocuk bayramı kutlu olsunn
ehehe tesekkur ederiz:)

Mutlu haftasonlarııı

Çok şükür canım, Akının iyi olmasına sevindim
sagol bir tanem:)
nerelerdesin?

Canlarım nasılsınız?
yeni uyandim bir tanem, haftasonuna bomba gibi hazirim:)

Bugünkü egzersiz ne kuzum? Yawrukush
ah canim ben uyanana kadar sagolsun Dahlia_ kuzum hep paylasiyor.
Senide etiketleyeyim bundan sonra egzersize:)

oyyy guzel Defnem insallah kolayca, agrisi, sizizi olmadan atlatir kuzucugum..
doktor basit demis ya icim rahatladi..
yavrular hasta olmasin
sen nasilsin Busem, Ozge nasil oldu?
Tekrar ameliyat olacak mi?

ahh ellerin dert gormesin kuzum:)

12 de yattım 3 te kalkıp ders çalışacaktım bu saatte kalktım
Hay Allah sen bana numarani ver kuzum ben hunharca arayio uyandirayim boyle zamanlarda:))

tarti gununu persembe yapalaim ablam, cumartesi yaris bitiyor:))

cok sevindim harpycim, insallah tamamen iyilesir prensesin...

@CheGuevera bir de mezun olmak için acele etme ne acelen var? Bekle beraber olalım işte şurada benim mezun olmama ne kaldı hepi topu 23 kilo
erisin gitsin o 23 kilo bir hisimla:))

evet cok dogru kisa boylu olunca her daim gencecik gosteriyor insan:)

giTmişim pc karşısında uyumuşum bu seferde
canim psikolojik olarak vucudun calismayasin diye mi boyle uyutuyor seni yoksa:))
banada vize final zamani hep uyku basardi:)

Şunu anladım diyet en güzel evde yapılıyor.sabah annemde kahvaltıdaydım sıcacık ekmek pişirmiş yumuşacık koydu ortaya balı tereyağı. Börek fırından çıkmış sofra Allahım olmayanlara da versin bin bir çeşit kahvaltı. Resmen ağlayarak tabağıma iki domates zeytin aldım ne bi dilim börek ne o sıcak ekmek... Eşimin teyzesine geçtim inanılmaz bir tatlı çikolata soslu bişi ayyy dedim yok ben çok yedim hiç almim ya elli takla yalan onuda yemedim. Şimdi kayınvalidemdeyim akşama boşnak yemeği olan Biriyan ( fırında pirinç üstüne incik etli yemek) leziz boşnak böreği olucak ama ben ne yicem yaa. Bi şekilde onu atlatmaya çalışıcam. Açım aç...

Canim kahvalti ve tatliyi cok guzel atlatmissin onca guzel yemegin icinde saglikli beslenme dile kolay, helal olsun sana.
Aksam buryandan bol et yersin canim varsa birde salata oh miss.
odul olarak da 1 porsiyon bosnak boregi yiyebilirsin, hem emziriyorsunda.
borek odulun olur canim, aksam doyur guzelce karnini:))

Günaydınnnnn
Ne demek canımm :))

Çok sessiz bugün burası, Edayla ben bile yokum yanii Yan gelip yatıyordumm Yalnış anlaşılmasın spor için yatmıştımm

Kuzum yaa minik minik ye hepsinden kendine bu kadar işkence etme. Yarım dilim börekle 1 kilo almazsın. Ama o çikolatalı tatlıyı yemediğin iyi olmuş kanımca :)

Geç okudum ama çok teşekkürler

Ara ara artıyor yorgunluk gülüm sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…