Tavsiye ederim 2 günde kas yaptım bu hafta artı çıkarsam sebebi budurSporunu yerimmm
Tavsiye ederim 2 günde kas yaptım bu hafta artı çıkarsam sebebi budur
cift saymayalim da , kazandigin kaslar odulun olsun guzellik:))Bilmiyorum kaptanım ya, saat 23 oldu bıraktım :)) bir de fazla kaptırmışım kendimii bacağımı fazla kaldırıyormuşum ben de diyorum neden bu kadar ağrıdışimdi tekrar baktım videoya hiç o kadar zor değilmiş Ben şimdi yaptığımı 2-ye çarpıp yazabilirim dimi malum 2 kat kaldırmışım bacağımı çift sayalım lütfenn
hayirdir neyin var canim?Iyi aksamlar...
Iki uc gundur canim cok sıkkın ne yaptigim spordan nede yediklerimden hicbirsey anlamiyorum.
Ama söz yarından itibaren yediklerime icdiklerime vede sporuma cok özen göstericem bu hafta bomba gibi geliyorum bu cuma güzel eksiler görmek istiyorum.
Menümü yazayim.
Sahur - yok
İftar - yok
Oruc diyilim cünkü :)))
Kahvalti - 3 haslanmis yumurta 2 kepek ekmek
Oglen - Yok bayagi yogundum bu gun yiyemedim bir sey.
Aksam - Tavuk kebap, 3 kasik pirinc pilalvi, vede bomba geliyor 1 dilim cikolatali pasta cezayami gider odulemi siz karar verirsiniz artik.Yigenim dogum gunuydu tutamadim kendimi :)))
İlaveten
1 litre su
Yesil cay 2 gundur icmiyorum(( soz onada el aticam :)))
Adim 5100
Gunun egzersizi 650
Squat 150
Simdi misafirlerimiz var musait olursam sonra gelirim... Çok çok öpüldünüz :))))
@Asyaca
Yawrukush
@Mavibocuk
bin piskilete Busem bekliyorum:))Gunduz gecmis yarim kaldi menunu verip devam edecegim
Sabah
4 ceviz
Yesil cay
Ogleden sonra
Kiymali yumurta
Mercimek corbasi
Tursu
Yesil cay
Aksam
2 buyuk fincan filitre kahve
Spor henuz yok cocuklar uyursa bisiklet binip yazacagim
Su 4 olmustur.
afiyet olsun canim, bende mistige bayiliyordum, hamileyim diye icmeyi biraktimSelam
Kaptanımın talebiyle izin günü menüm şöyle
Sabah
Omlet
Peynir
Yarım simit
Tereyağı
1 şekerli çay
Dondurma
Öğlen
1 mercimek çorba
Bamya
Ara
Sütlü mistik
1 kare bitter
Akşam
2 sk nohut
Domates çorbası
2 kornişon
Ara
Çok az karpuz peynir
Spor
9kiloluk yumuşak birşeyi tümgün kucakta taşıma oynatma, hoplatma ve zıplatma
Su içmeye çalıştım ama boğazım hala çok kötü yine de 1 lt yi geçmiştir
Yeşilçay 1 birazdan 2.yi içerim
Arkadaşlar mistik beni o kadar tok tutuyor ki inanılmaz.. Akşam resmen acıkmıyorum
Gozun aydin ozge bi daha olmasin gelmis gecmis olsunCanlarim hapinize gunaydinlar, mutlu haftasonlari diliyorum.
Bugun odullerini yapmayanlar yapip bitirsinler.
Yeni haftaya bomba gibi baslayalim
Oglanin doktor randevusu iyi gecti, hastalik iyilesmis yeniden ilac vermedi sukur
5 cayinda gorusmek dilegiyle...
Dogustan gencsin tatlim ya minyon ahhh ole bi avantajki . ben iri kemikliyim yawwwww iiyyykkk . ama etim cok serttir ne kadar verirsem vereyim spor yapmasamda asla sarkma falan olmuyor her daim tas gibiyim: D ama gobek sarktiEvet canım annemde 1:52bizde genetik. Benim hep fit olma zorunluluğum var. Her zaman da fittim. hayatımda hep spor vardı zaten. Ağırlıklı hep yüzme. En sevdiğim spor haftada 2 gün yüz tüm kasların taş gibi...Doğumdan sonra iki ay dikişlerimin iyice düZelmesini bekledim şimdi yine 49 olucam inşallah. Kısa yani minyon olmanın en güzel avanajı her daim genç gösteriyor insan. Dimi ama kim der benim 2 çocuğum vaar
Cumartesiyi kazasiz atlattim sukur:)))Günaydın kızlar, güzel bir haftasonunuz olsunkendinizi haftasonunun cilvesine kaptırıp yeme atakları geçirmeyin
cift saymayalim da , kazandigin kaslar odulun olsun guzellik:))
hayirdir neyin var canim?
pasta odulun olsun afiyet olsun:)
bin piskilete Busem bekliyorum:))
afiyet olsun canim, bende mistige bayiliyordum, hamileyim diye icmeyi biraktim(
Huhuuuu ben geldimint. Bitti esim uyuyunca girebildim nabersinizi
Ahahaha supersin en iyisiHayatımda hiç kısa boylu erkeklere bakmadım gözüm yükseklerdeEşim 1.80
Ahhh cancazim napyosun ozledim seniTamam tamam saymayalımhaklısın ben ödülümü o şekil alayımmm
Hoşgeldin kaçakkkkk
Verecen iki cocuk eline bakalim canin sikiliomucanım sıkılıyorr
Iyiymis canim sagol yarin gideceğim görmeye insallahGünaydın kızlar önce alıntıları yaptım sonra selam verdim tersten..Kafa bu kadar kaldı napim..
Kızımın ateşi daha iyi artık tek fitil düşürüyor..Dün bi 41.2 gördüm feleğim şaştı ama bugün belirgin biçimde daha iyi iştahı da arttı çok şükür..
haeshin canım hastan ameliyattan çıkmış çok sevindim bi gelişme var mı? Umarım toparlanmıştır.
Diğer hastalara da çok geçmiş olsun gece kızım uyanınca bakıyorum ama uyku sersemi pek bişey hatırlamıyorum.Affedin beni sevgiler
Ahhh cancazim napyosun ozledim seni
ay yok teker teker verin komaya sokmayın beniVerecen iki cocuk eline bakalim canin sikiliomu
haklısın gülüm ya senin ufaklıkta varya Allah esirgesin onunda peşinden koşturuyosun :) ben evde kapalı kalmaktan çok bunaldım pazartesi dr la görüşücem arada dışarı gezmeye çıkmak istiyorum.şu an hergünüm bir öncekinin aynısıderece geliyor ozaman guzelim:)
bende iyiyim Busem hava cok sicak oglani oyun parkina getirdik, bende size bakiyorum:)
bende iyiyim canim, benimde arada bulanti oluyor, birde oglanin pesine kosuyorum surekli, ama iyiyim cok sukur
afiyet olsun canim, fideleri ektin mi:)
insallah 3 aydan sonra biter canim,Allah guc kuvvet versin:)
ayy cok sukur cok sevindim canim, insallah sonuclarda cok guzel cikar
kalmamis canim cok sukur, kosturuyor suan karsimda:)
canim azicik tatlarina bakabilirsin, emziriyorsun sonucta, cok zorlama kendini
canim bulantilar bitsin, bebis ve sen saglikli olunda sonra normal yeme duzenini gecersin:)
var watsap grubumuz kuzum, @E-brulim kaptanimiza numarani ozelm mesaj at seni eklesin gulum:)
afiyet olsun cnaim, keyifli oturmalar:)
iyiyiz gulum, senin keyifler nasil:)
canim sen bosver badanacilari sen sinavina calis, pazatesiyi atlat gerisi kolay guzelim:)
afiyet olsun ablacim:)
iyi diyeyim iyi olsun gülüm çok şükür.şu sıralar çok monoton geçiyor hep aynı şeyler ama idare ediyorum.sende ne var ne yokNasılsınn canımm ??
Sagol canim 30 dk lik bir operasyon defneninkievet canim tum hastalar biran evvel iyilesir insallah :)
oyyy kolay gelsin fistigim, cok yorulmussunudur bugun...
sagol Mervem sen daha iyi misin gulum?
merhaba asyam, nasilsin guzelim?
az ugruyorsun artik takima, ozluyoruz:)
her sey yolunda mi canim, yegenimiz yoruyor mu seni?
cok sagol canim:)
ehehe tesekkur ederiz:)
sagol bir tanem:)
nerelerdesin?
yeni uyandim bir tanem, haftasonuna bomba gibi hazirim:)
ah canim ben uyanana kadar sagolsunDahlia_ kuzum hep paylasiyor.
Senide etiketleyeyim bundan sonra egzersize:)
oyyy guzel Defnem insallah kolayca, agrisi, sizizi olmadan atlatir kuzucugum..
doktor basit demis ya icim rahatladi..
yavrular hasta olmasin
sen nasilsin Busem, Ozge nasil oldu?
Tekrar ameliyat olacak mi?
ahh ellerin dert gormesin kuzum:)
Hay Allah sen bana numarani ver kuzum ben hunharca arayio uyandirayim boyle zamanlarda:))
tarti gununu persembe yapalaim ablam, cumartesi yaris bitiyor:))
cok sevindim harpycim, insallah tamamen iyilesir prensesin...
erisin gitsin o 23 kilo bir hisimla:))
evet cok dogru kisa boylu olunca her daim gencecik gosteriyor insan:)
canim psikolojik olarak vucudun calismayasin diye mi boyle uyutuyor seni yoksa:))
banada vize final zamani hep uyku basardi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?