Doktora göre hareket edersin gülüm. Yok Asya'm bakmıyorum, bakmak mı gerekiyor? Ben şeker hastası olmadığım için pek bilmiyorum da :/öyle gülüm şükürler olsun binlerce kereben şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum ebrum ben zaten şeker hastasıyım ondan dolayı ama dr ille de yapılması lazım derse bakıcam duruma.tuzlu yediğimde bastırıyor yada hamur tarzı alışkanlıklarımın tam tersi yani idare edicem artık.ebrum senin açlık tokluk şekerin kaç bakıyorsun değil mi
Derya_idil canım telefonun gelmedi mi?
Derya_idil canım telefonun gelmedi mi?
Derya_idil ne Zaman gelecekmiş?
Derya_idil ayrıca ortada kalmamış olsan bile 4 çocuğa bakmak zordur. 1 az 2 fazladır. 4 doğum kontrol reklamlarına ilham verir..
Geldim yapldı telefonum bugün aldımDerya_idil bir de mezun olmak için acele etme ne acelen var? Bekle beraber olalım işte şurada benim mezun olmama ne kaldı hepi topu 23 kilo
Geldim yapldı telefonum bugün aldım
Kıs benim oğlum yok ki
Kızım var
Bugün ki egzersiz ne
Bugün ki egzersiz ne
Evet gülüm normal de 2 haftada 1 aç ve tok kontrol edip bakmak lazım.Doktora göre hareket edersin gülüm. Yok Asya'm bakmıyorum, bakmak mı gerekiyor? Ben şeker hastası olmadığım için pek bilmiyorum da :/
derece geliyor ozaman guzelim:)Günaydınnnnn
Ne demek canımm :))
Çok sessiz bugün burası, Edayla ben bile yokum yaniiYan gelip yatıyordumm Yalnış anlaşılmasın spor için yatmıştımm
Geç okudum ama çok teşekkürler
bende iyiyim Busem hava cok sicak oglani oyun parkina getirdik, bende size bakiyorum:)Canim cok sukur sen nasilsin
bende iyiyim canim, benimde arada bulanti oluyor, birde oglanin pesine kosuyorum surekli, ama iyiyim cok sukurAra ara artıyor yorgunluk gülüm sen nasılsın
afiyet olsun canim, fideleri ektin mi:)Sabah
3dilim sucuk
Yumurta salatasi
Peynir
2lokmalik balli ekmek
Ogle
1bardak ayran
Aksam
2yk kabak yemegi
1tavuk but birazda parcasi
3catal haslanmis et
4catal ispanak kavurma
1.5bardak ayran
Su 3ltreden fazla
Spor
45 dk yuruyus biraz kostummmm
50twist
100DK
30squat
75'er dumbell
Birde bugunun egzersizinden biraz yaptim
insallah 3 aydan sonra biter canim,Allah guc kuvvet versin:)8+1 olduk gülüm çok şükürbulantı bugün dibine vurdu bir artıyor bir azalıyor birgün hiç olmuyor sürekli dalgalanma halinde 3 ay bitene kadar sürüyormuş heralde bulantılar canım.
ayy cok sukur cok sevindim canim, insallah sonuclarda cok guzel cikarYok canim hepsini temizlemisler ankaraya yollanmis parcalar sonuc gelmedi tabi daha.
kalmamis canim cok sukur, kosturuyor suan karsimda:)Ozgecim insallah enfeksyon falan kalmamistir. Antibiyotikler bosa gitmemistir
canim azicik tatlarina bakabilirsin, emziriyorsun sonucta, cok zorlama kendiniÜstadım çookk teşekkür ediyorum Gerçekten sabah babam saçmalama ye diye resmen bağırdıbana bağırma bi zayıflim ben sizle dalga geçicem dedim ödülümü yedim izninle
canim bulantilar bitsin, bebis ve sen saglikli olunda sonra normal yeme duzenini gecersin:)evet ebruş bulantı benim kiloyla ilgili bütün planımı suya düşürdüilk 3 ay hiç almamam gerektiğini düşündüm başta ama bulantıdan ya aç kalıcaktım ki açlıktanda istifra ettim,yada tost yada simit ekmek yemeyen ben ekmek yemeye başladım.doğal beslenme şeklime geçmeyi çok istiyorum 13. haftaya da var daha artık en hafif şekilde atlatmaya çalışıcam
var watsap grubumuz kuzum,Yawrukush ben sen arıyacan diye uyuyamam bile varsa whatsap grubumuz falan bende isterim katılmak =)
Evet kuzumm muhtemelen psikolojik olarak oluyor birde çalıştığım şeyler aklımda kalmıyor tarihe kaç kere çalıştım hala aklımda tutamıyorum : ( ilaçlardanda olabilir..
afiyet olsun cnaim, keyifli oturmalar:)Sabah
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
3 parça domates salatalık bol maydonoz
4 çatal közlenmiş kırmızı biber
1 çay kaşığı pekmez
Ara yok
Öğlen
1 yeşil elmanın 4 de 3 ü.
4 de 1 ini kaynım aldı yedi. Laf olsun diye yermisin dedim bir parça aldıadam nerden bilecek ben sıkı diyetteyim falan
Ara
Sade türk kahvesi
Akşam
3 yk pilav
Biraz yanına et
1 kase yoğurt
Salata
1 dilim börek
Az çorba
Ara
Misafirlikte oturuyorum şuanda ne gelirse yemicem sade kahve veya çay falan içerim
Hepinizi seviyore öpüyore yarın spor yapacağım bol bol
Bideeee misafirliklerde çok su içemedim 1 litre üstü ama kesin.
iyiyiz gulum, senin keyifler nasil:)Kızlar keyifler nasıl
canim sen bosver badanacilari sen sinavina calis, pazatesiyi atlat gerisi kolay guzelim:)Ben geldim menümü yazip cikcam hemen malesef
Sabah: bisey yiyemedim
Aralarda: 1 latte ve dün is icin 1 bucuk muz ve 1 kividen milkshake yaptim sekersiz o
Öglen: 1-2 catal normal salata ve meyve salatasi cok az 2-3 kücük küp sekr kadar karpuz kavun ananas ve elma dilimi
Ara: 1 bardak kakao
Aksam: 6-7 tane cerez, 3-4 yk pilav, 3-4 yk yesil fasülye bir parca kanat
Sabah ise gittim eve geldim ben banada bitti diye ümit ederken adam
Uyuysuk uyusuk sadece oturma odasi, mutfak ve arayi yapmis. Yarin gelip daha 2 odayi birde tuvalet banyonun tavanini yapcak sözde bugün bitirecekti yarinda yine badana sonra temizlik ve benim pazartesi sinavim varbide regl oldum sabahtan beri 2 tane hap ictim ama agrisi hafifte olsa hala var neyse sizinde basinizi sisirmeyim simdi gitcem ders yapcam uyuyacam sabah kalkip maratona devam spor olarak bugünün kosusturmasi 23.000 adim ama bugün hem iste hem evde toplam 10 perde takmisimdir birde is yerinde bisürü koli tasidim onlarda kolu calistirmis oldu
Yarinda fitness yok malesef ama pazartesiden itibaren söz düzenli sporumu ypcam
afiyet olsun ablacim:)Ben evimde değilim henüz bugünkü egzersiz yaşan oldu ama eve gidince yaparım geçte olsa tabi yarışa dahil olamam.
Menüm
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği peynir zeytin omlet
sade kahve
Öğlen az patates salatası çay
2 çilek yarım elma
Akşam 1 kepçe çorba 4 köfte 2 çiğköfte salata
su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş 5000 adımYawrukush kaptanellam
derece geliyor ozaman guzelim:)
bende iyiyim Busem hava cok sicak oglani oyun parkina getirdik, bende size bakiyorum:)
bende iyiyim canim, benimde arada bulanti oluyor, birde oglanin pesine kosuyorum surekli, ama iyiyim cok sukur
afiyet olsun canim, fideleri ektin mi:)
insallah 3 aydan sonra biter canim,Allah guc kuvvet versin:)
ayy cok sukur cok sevindim canim, insallah sonuclarda cok guzel cikar
kalmamis canim cok sukur, kosturuyor suan karsimda:)
canim azicik tatlarina bakabilirsin, emziriyorsun sonucta, cok zorlama kendini
canim bulantilar bitsin, bebis ve sen saglikli olunda sonra normal yeme duzenini gecersin:)
var watsap grubumuz kuzum,E-brulim kaptanimiza numarani ozelm mesaj at seni eklesin gulum:)
afiyet olsun cnaim, keyifli oturmalar:)
iyiyiz gulum, senin keyifler nasil:)
canim sen bosver badanacilari sen sinavina calis, pazatesiyi atlat gerisi kolay guzelim:)
afiyet olsun ablacim:)
canim ben 5000 atlamisdim ))))) 500 yazmissinvur guzelim, vur gitsin
canim jiliana ilk basladiginda 1 hafta-10 gun kadar kilonda artis olur, ama sonrasinda hizla gitmeye baslar.
20sinde dugun var, hemde bikac haftadir kilon sabitlendi, o sebeple sana jiliani onerdim.
cumaya arti ciksada sorun degil.
bir sonraki hafta fazlasiyla eksilir..
iyi yapmissin guzelim
canim kilonu yukariya cekmek istiyorsan, haftaya cuma revize edeyim.
kac kiloya cekmek istiyorsun?
hadi gozun aydin canim, sunumlar, odevler biraz ferahlamis
ellerin dert gormesin Mervem.
tebrikler canlar
keyifli vakit gecirmeler canim
cok sirinmis ,minnoss
bende turkiyede hep dibek kahve ictim cok cok lezzetli
canim squat kac kilo olursan ol ise yarar.
ben her hafta katmaya calisiyorum egzersizlerimize:)
2. sorun icin jillianin boyle bir programi var fakat biraz agir buna baslayabilirsin
ya da daha kolay bir egzersiz olan buna baslayabilirsin kuzum
goguslere yapacain en buyuk iyilik sinav cekmek.Hergun 100 adet yapabilirsin, iste videosu..
postur icinde bunu dene canim, kolay gelsin:)
canim ilk 1 hafta-10 gun arti olur, kaslarin gelisecek ama sonra eksilecek kilon..
olur canim sabah basla jiliana aksama kadar yaya yaya bitir
Iyi aksamlar...
Iki uc gundur canim cok sıkkın ne yaptigim spordan nede yediklerimden hicbirsey anlamiyorum.
Ama söz yarından itibaren yediklerime icdiklerime vede sporuma cok özen göstericem bu hafta bomba gibi geliyorum bu cuma güzel eksiler görmek istiyorum.
Menümü yazayim.
Sahur - yok
İftar - yok
Oruc diyilim cünkü :)))
Kahvalti - 3 haslanmis yumurta 2 kepek ekmek
Oglen - Yok bayagi yogundum bu gun yiyemedim bir sey.
Aksam - Tavuk kebap, 3 kasik pirinc pilalvi, vede bomba geliyor 1 dilim cikolatali pasta cezayami gider odulemi siz karar verirsiniz artik.Yigenim dogum gunuydu tutamadim kendimi :)))
İlaveten
1 litre su
Yesil cay 2 gundur icmiyorum(( soz onada el aticam :)))
Adim 5100
Gunun egzersizi 650
Squat 150
Simdi misafirlerimiz var musait olursam sonra gelirim... Çok çok öpüldünüz :))))
Asyaca
Yawrukush
Mavibocuk
tamam celirim )))
Selam
Kaptanımın talebiyle izin günü menüm şöyle
Sabah
Omlet
Peynir
Yarım simit
Tereyağı
1 şekerli çay
Dondurma
Öğlen
1 mercimek çorba
Bamya
Ara
Sütlü mistik
1 kare bitter
Akşam
2 sk nohut
Domates çorbası
2 kornişon
Ara
Çok az karpuz peynir
Spor
9kiloluk yumuşak birşeyi tümgün kucakta taşıma oynatma, hoplatma ve zıplatma
Su içmeye çalıştım ama boğazım hala çok kötü yine de 1 lt yi geçmiştir
Yeşilçay 1 birazdan 2.yi içerim
Arkadaşlar mistik beni o kadar tok tutuyor ki inanılmaz.. Akşam resmen acıkmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?