Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay yok teker teker verin komaya sokmayın beni
Ben tekte oldugum halde amaannnnn. Gecirdigimiz gunu hatrlayinca beynim bile yoruluyor. millet 2 3 cocuga nasil bakio ya anlams degilim yada benm ki cok aktif kizlar bole degil. oglan cok fena yakinda tavana yapisik yuruyor gorsem hic sasrmam ya

Canımm kolaylıklar diliyorum

Ben tekte oldugum halde amaannnnn. Gecirdigimiz gunu hatrlayinca beynim bile yoruluyor. millet 2 3 cocuga nasil bakio ya anlams degilim yada benm ki cok aktif kizlar bole degil. oglan cok fena yakinda tavana yapisik yuruyor gorsem hic sasrmam ya
zaten hafiften bi korkum vardı katlandı sayende sağol yani

Yawrukush kaptancigim jillian ben yapamadim cok agir geldi . ama leslie 2 mile yi 25 dkka yapiodum onu 45 dkkaya cikardim bayagida tempolu baya ter attim mekik te duzenli 100 cekiorum sabah elli aksam elli cekiyorum . ben 3 4 kg verip daha sonra jilliana gecicem vucut agir gelio suan . ters biside yapmak istemiorum allahkorusun . birzdaha 2 mileyi yapip 3 e gecicem. Vallahi bugunden itibaren baya sıkı guzel gidio diyetim tartilmicam da suyu bol iciorum bu kadan :)

Dogustan gencsin tatlim ya minyon ahhh ole bi avantajki . ben iri kemikliyim yawwwww iiyyykkk . ama etim cok serttir ne kadar verirsem vereyim spor yapmasamda asla sarkma falan olmuyor her daim tas gibiyim: D ama gobek sarkti

Teşekkür ediyorum canım. Minyonluğun tek çilesini ilk okulda yaşardım kantin sırasında tezgaha uzanamaz ezilme olayları yaşardım. Çok çenem kuvvetlidir üst sınıflara aldırırdım ordada hallederdim işimi :) onun dışında hep avantajdı şuanda benimde göbeğim sarkık hele 2.çocukta... Bide bölgesel kilo alıyorum...göbek. Napalım halledicem bir şekilde. Etlerinin sert olması büyük avantaj gerçekten

Huhuuuu ben geldim int. Bitti esim uyuyunca girebildim nabersinizi
esini uyutup kactin bize haa:)

canım sıkılıyorr
git ders calis kuzum:)

Gozun aydin ozge bi daha olmasin gelmis gecmis olsun
sagol Busem insallah :)

Cumartesiyi kazasiz atlattim sukur:)))
gozumuzaydin:))

afiyet olsun kuzum:)

canim evet biliyorum 25i randevun vardi, haftaya gezmelere baslarsin kuzum, hava guzel olursa:)

Sagol canim 30 dk lik bir operasyon defneninki
Ozgeyi yarin gorecegim simdilik baska ameliyat demedi dr lar bu kadarla kalir umarim. Senin kuzenin nasil oldu ozge onun ameliyati ne zaman
insallah kuzucugun guzel haberlerini bekliyoruz Busem..
yarin Ozgeden de haber ver bize olur mu canim:)
Kuzenim hala ameliyat olmadi, pazartesi gorusecegim onlarla..

afiyet olsun kuzum:)
Allah kabul etsin..

15842 adim atmisim simdi bildirim geldi :))
oooo sampiyonummmm:))

Kaptan, ben şimdi eve geldim çook yorgunum ki saat 23 yarın spor yapıcam inşallah
tamam canim yarina insallah:)

Amin.. Çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…