iyi diyeyim iyi olsun gülüm çok şükür.şu sıralar çok monoton geçiyor hep aynı şeyler ama idare ediyorum.sende ne var ne yok
İyim kuzum çok şükür:)sagol Mervem sen daha iyi misin
Burdayimmmm burdayimmmm heyyyy
Yok yokk inceldin görünmüyorsun galibaaBurdayimmmm burdayimmmm heyyyygorunmezmi oldum acep
15842 adim atmisim simdi bildirim geldi :))Nerelerdesiniz canlar bugun kimse spor yapmadi mi yoksa
Ben tekte oldugum halde amaannnnn. Gecirdigimiz gunu hatrlayinca beynim bile yoruluyor. millet 2 3 cocuga nasil bakio ya anlams degilim yada benm ki cok aktif kizlar bole degil. oglan cok fena yakinda tavana yapisik yuruyor gorsem hic sasrmam yaay yok teker teker verin komaya sokmayın beni
Dal dal oldumYok yokk inceldin görünmüyorsun galibaa
Canımm kolaylıklar diliyorumBen geldim menümü yazip cikcam hemen malesef
Sabah: bisey yiyemedim
Aralarda: 1 latte ve dün is icin 1 bucuk muz ve 1 kividen milkshake yaptim sekersiz o
Öglen: 1-2 catal normal salata ve meyve salatasi cok az 2-3 kücük küp sekr kadar karpuz kavun ananas ve elma dilimi
Ara: 1 bardak kakao
Aksam: 6-7 tane cerez, 3-4 yk pilav, 3-4 yk yesil fasülye bir parca kanat
Sabah ise gittim eve geldim ben banada bitti diye ümit ederken adam
Uyuysuk uyusuk sadece oturma odasi, mutfak ve arayi yapmis. Yarin gelip daha 2 odayi birde tuvalet banyonun tavanini yapcak sözde bugün bitirecekti yarinda yine badana sonra temizlik ve benim pazartesi sinavim varbide regl oldum sabahtan beri 2 tane hap ictim ama agrisi hafifte olsa hala var neyse sizinde basinizi sisirmeyim simdi gitcem ders yapcam uyuyacam sabah kalkip maratona devam spor olarak bugünün kosusturmasi 23.000 adim ama bugün hem iste hem evde toplam 10 perde takmisimdir birde is yerinde bisürü koli tasidim onlarda kolu calistirmis oldu
Yarinda fitness yok malesef ama pazartesiden itibaren söz düzenli sporumu ypcam
zaten hafiften bi korkum vardı katlandı sayende sağol yaniBen tekte oldugum halde amaannnnn. Gecirdigimiz gunu hatrlayinca beynim bile yoruluyor. millet 2 3 cocuga nasil bakio ya anlams degilim yada benm ki cok aktif kizlar bole degil. oglan cok fena yakinda tavana yapisik yuruyor gorsem hic sasrmam ya
Kaptan, ben şimdi eve geldim çook yorgunum ki saat 23 yarın spor yapıcam inşallahNerelerdesiniz canlar bugun kimse spor yapmadi mi yoksa
Dal dal oldumtesekkur ederim teveccugunuzzz
4
Bak yarın ayın 24-ü internet işin hall olucak mıı ?
Allah insafını bol eylesin o zamannSekerim 24 gece 12de bitior 25 i esim insafa gelirse yapaxak insallah
4
Dogustan gencsin tatlim ya minyon ahhh ole bi avantajki . ben iri kemikliyim yawwwww iiyyykkk . ama etim cok serttir ne kadar verirsem vereyim spor yapmasamda asla sarkma falan olmuyor her daim tas gibiyim: D ama gobek sarkti
esini uyutup kactin bize haa:)Huhuuuu ben geldimint. Bitti esim uyuyunca girebildim nabersinizi
git ders calis kuzum:)canım sıkılıyorr
sagol Busem insallah :)Gozun aydin ozge bi daha olmasin gelmis gecmis olsun
gozumuzaydin:))Cumartesiyi kazasiz atlattim sukur:)))
afiyet olsun kuzum:)Bugünkü menüm
Sabah
1 kk peynir
Şekersiz çay
2 dilim ekmek
5 adet zeytin
Domates salatalık
Ara
Sade türk kahve
Öğle
Sulu yemek
1 dilim ekmek
Yoğurt
Salatalık
Ara
2 adet kuru kayısı
Akşam
Fasulye yemeği
Ekmek yok
Yoğurt
Biber
Çorba
Su 1.5 litre
Bugünkü egzersiz 400Yawrukush
Pilates
2 fincan yeşil çay
canim evet biliyorum 25i randevun vardi, haftaya gezmelere baslarsin kuzum, hava guzel olursa:)haklısın gülüm ya senin ufaklıkta varya Allah esirgesin onunda peşinden koşturuyosun :) ben evde kapalı kalmaktan çok bunaldım pazartesi dr la görüşücem arada dışarı gezmeye çıkmak istiyorum.şu an hergünüm bir öncekinin aynısı
insallah kuzucugun guzel haberlerini bekliyoruz Busem..Sagol canim 30 dk lik bir operasyon defneninki
Ozgeyi yarin gorecegim simdilik baska ameliyat demedi dr lar bu kadarla kalir umarim. Senin kuzenin nasil oldu ozge onun ameliyati ne zaman
afiyet olsun kuzum:)Menüm
Sahur
2 küçük lavaş
su
İftar
fırında tavuk
azıcık makarna :)
salatalık
su 1 lt
3 fincan çay
Spor - 800 günün egzersizi, yaklaşık 1 saat yürüyüş ama adım sayısı yok :/
Yawrukush
oooo sampiyonummmm:))15842 adim atmisim simdi bildirim geldi :))
tamam canim yarina insallah:)Kaptan, ben şimdi eve geldim çook yorgunum ki saat 23 yarın spor yapıcam inşallah
esini uyutup kactin bize haa:)
git ders calis kuzum:)
sagol Busem insallah :)
gozumuzaydin:))
afiyet olsun kuzum:)
canim evet biliyorum 25i randevun vardi, haftaya gezmelere baslarsin kuzum, hava guzel olursa:)
insallah kuzucugun guzel haberlerini bekliyoruz Busem..
yarin Ozgeden de haber ver bize olur mu canim:)
Kuzenim hala ameliyat olmadi, pazartesi gorusecegim onlarla..
afiyet olsun kuzum:)
Allah kabul etsin..
oooo sampiyonummmm:))
tamam canim yarina insallah:)
Allah kabul etsin orucunu canım.Menüm
Sahur
2 küçük lavaş
su
İftar
fırında tavuk
azıcık makarna :)
salatalık
su 1 lt
3 fincan çay
Spor - 800 günün egzersizi, yaklaşık 1 saat yürüyüş ama adım sayısı yok :/
Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?