Artim cok gecGeldimmm geldimmmmmm
Yeme kız bu saatte
sozlumle kavga etdim tartisdim bozusdum hepsinden var 3 gundur kendime gelemiyordum bu gun hall etdik herseyi simdi iyiyim korkun benden yarindan itibaren deli gibi spor yapcam
Bende merak ediyorum çok yağ yakıyor mu leslie avantajları nedir? İlk duydumleslie yapmak istiyom yardimci olurmusunuz??? bilgilerinize ihtiyacim var.
cesitleride cokyaBende merak ediyorum çok yağ yakıyor mu leslie avantajları nedir? İlk duydum
cesitleride cokyahangisini yapayim onuda bilmiyom
kuzenime gene çok pis kıl oldum konuşmayacam onunla hıh
en cok ne kadarsa onu yaparim benKaç mil yapabiliyorsan onu yap canım :)
Günaydın kızlar, güzel bir haftasonunuz olsunkendinizi haftasonunun cilvesine kaptırıp yeme atakları geçirmeyin
Sabah domates slatalik 4 yumrta sahan da
Az tahin pekmez peynir zeytin 2 dilim tbe
Oglen yesil elma biberli yogrt
Aksam kizarmis tavuk 1 tanelavas yemedim .
Su 2.5
Spor leslie 2 mike 46 dk
10.000 adim
100 mekik
15 dk danceeeee :)
kuzenime gene çok pis kıl oldum konuşmayacam onunla hıh
aramıyo sormuyo.. sıkıldım ona yazdım konuşuruz diye o da pek hevesli değildi konuşmaya yazmıyoda zaten niye dürtüyosam üzüldüm gece gece yine bir daha yazmayacam onaNeden kii ? :)
Bende merak ediyorum çok yağ yakıyor mu leslie avantajları nedir? İlk duydum
Vala canim ben ben yan gelip yattim hep smdiye kadar hicccc spor yoktu . ilk leslie onerildi ben cok begendim tempolu bayagida adim yapio . ilk 15 dkkalik var onu bi sure yap kendini iyi hissetiginde 2 ye gec . jilliani yapamadim misal agir geldi sinavli falan . yok anam benim kollar beni kaldirmaz dedim . leslie2 de 46 dkka gene tempolu bi kac hareket katkili . bence cok guzel yeni kilo verenler icin . yapabilirsin . ben duzanli yapamiodum bu hafta ful duzenli yapicam ter aticam insallah . dene canm ama ilk 15 dkka ile basla cok hosuna gidiceksozlumle kavga etdim tartisdim bozusdum hepsinden var 3 gundur kendime gelemiyordum bu gun hall etdik herseyi simdi iyiyim korkun benden yarindan itibaren deli gibi spor yapcam
senin leslieyle ilgili bir bilgin varmiyapmak istiyorumda
tesekkur edrim canim denicem)Vala canim ben ben yan gelip yattim hep smdiye kadar hicccc spor yoktu . ilk leslie onerildi ben cok begendim tempolu bayagida adim yapio . ilk 15 dkkalik var onu bi sure yap kendini iyi hissetiginde 2 ye gec . jilliani yapamadim misal agir geldi sinavli falan . yok anam benim kollar beni kaldirmaz dedim . leslie2 de 46 dkka gene tempolu bi kac hareket katkili . bence cok guzel yeni kilo verenler icin . yapabilirsin . ben duzanli yapamiodum bu hafta ful duzenli yapicam ter aticam insallah . dene canm ama ilk 15 dkka ile basla cok hosuna gidicek
burda tek yakınım dayım var onun kızı işte kuzenim dediğim, evime bile gelmediler 2 sene oldu.. Bende sıkldım ona yazdım konuşmaya çalışmadı işte kendimi kötü hissediyorum : (Ay çok şirinmiş aynı ben.. Yani eski ben
Ahaaaa yine tavuğu havuduyla götürmüş
Valla 1i hasta 2 çocukla ne kadar bakımlı olunursa artık.. Şaçlarımı taradım evet
Noldu kız? Neden sinirlendirdi seni?
Vala avantaji bilmiorumda canm bayagi ter attirio yerlerde surunmek yok bunda hep ayaktasin tempolu sporlar varya ondan :)Bende merak ediyorum çok yağ yakıyor mu leslie avantajları nedir? İlk duydum
Sana yakışan akrabanın hal hatırını sormak.. Boş ver, o hevesli olmasa bile sen arayıp sormayı kesme derim.. Belki o sevinmez aradığına ama Allah seni sever aradın diyearamıyo sormuyo.. sıkıldım ona yazdım konuşuruz diye o da pek hevesli değildi konuşmaya yazmıyoda zaten niye dürtüyosam üzüldüm gece gece yine bir daha yazmayacam ona
burda tek yakınım dayım var onun kızı işte kuzenim dediğim, evime bile gelmediler 2 sene oldu.. Bende sıkldım ona yazdım konuşmaya çalışmadı işte kendimi kötü hissediyorum : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?