Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

O Ollalla canim ne ye caninin skldi canm skkin demisin ? Hayrdir insallah ?
sozlumle kavga etdim tartisdim bozusdum hepsinden var 3 gundur kendime gelemiyordum bu gun hall etdik herseyi simdi iyiyim korkun benden yarindan itibaren deli gibi spor yapcam
senin leslieyle ilgili bir bilgin varmiyapmak istiyorumda

Günaydın kızlar, güzel bir haftasonunuz olsun kendinizi haftasonunun cilvesine kaptırıp yeme atakları geçirmeyin

Ay çok şirinmiş aynı ben.. Yani eski ben

Sabah domates slatalik 4 yumrta sahan da
Az tahin pekmez peynir zeytin 2 dilim tbe
Oglen yesil elma biberli yogrt
Aksam kizarmis tavuk 1 tane lavas yemedim .
Su 2.5
Spor leslie 2 mike 46 dk
10.000 adim
100 mekik
15 dk danceeeee :)

Ahaaaa yine tavuğu havuduyla götürmüş

O Ollalla canim ne ye caninin skldi canm skkin demisin ? Hayrdir insallah

Canim her kadin guzeldr bakimsiz kadin vardir :)

Valla 1i hasta 2 çocukla ne kadar bakımlı olunursa artık.. Şaçlarımı taradım evet

kuzenime gene çok pis kıl oldum konuşmayacam onunla hıh

Noldu kız? Neden sinirlendirdi seni?

sozlumle kavga etdim tartisdim bozusdum hepsinden var 3 gundur kendime gelemiyordum bu gun hall etdik herseyi simdi iyiyim korkun benden yarindan itibaren deli gibi spor yapcam
senin leslieyle ilgili bir bilgin varmiyapmak istiyorumda
Vala canim ben ben yan gelip yattim hep smdiye kadar hicccc spor yoktu . ilk leslie onerildi ben cok begendim tempolu bayagida adim yapio . ilk 15 dkkalik var onu bi sure yap kendini iyi hissetiginde 2 ye gec . jilliani yapamadim misal agir geldi sinavli falan . yok anam benim kollar beni kaldirmaz dedim . leslie2 de 46 dkka gene tempolu bi kac hareket katkili . bence cok guzel yeni kilo verenler icin . yapabilirsin . ben duzanli yapamiodum bu hafta ful duzenli yapicam ter aticam insallah . dene canm ama ilk 15 dkka ile basla cok hosuna gidicek

tesekkur edrim canim denicem)

burda tek yakınım dayım var onun kızı işte kuzenim dediğim, evime bile gelmediler 2 sene oldu.. Bende sıkldım ona yazdım konuşmaya çalışmadı işte kendimi kötü hissediyorum : (

aramıyo sormuyo.. sıkıldım ona yazdım konuşuruz diye o da pek hevesli değildi konuşmaya yazmıyoda zaten niye dürtüyosam üzüldüm gece gece yine bir daha yazmayacam ona
Sana yakışan akrabanın hal hatırını sormak.. Boş ver, o hevesli olmasa bile sen arayıp sormayı kesme derim.. Belki o sevinmez aradığına ama Allah seni sever aradın diye Akraba ilişkileri çok önemli, araya soğukluk girmesin, en azından bu soğukluk senden olmasın.. Sen yaz, ister cevap versin ister vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…