leslie yapmak istiyom yardimci olurmusunuz??? bilgilerinize ihtiyacim var.
Bende merak ediyorum çok yağ yakıyor mu leslie avantajları nedir? İlk duydum
cesitleride cokyahangisini yapayim onuda bilmiyom
doğru diyosun ben hep aramız kötü olmasın diye uğraştım ama bilmiyorum ararmıyım bundan sonra kalbim kırıldı çünküSana yakışan akrabanın hal hatırını sormak.. Boş ver, o hevesli olmasa bile sen arayıp sormayı kesme derim.. Belki o sevinmez aradığına ama Allah seni sever aradın diyeAkraba ilişkileri çok önemli, araya soğukluk girmesin, en azından bu soğukluk senden olmasın.. Sen yaz, ister cevap versin ister vermesin
en cok ne kadarsa onu yaparim ben
evet siz varsınız sıkıldığımda buraya geliyorum o yüzden =)Sıkma canınııı, biz varız gel bizimle konuşsanaa
Sen 3u yap canm spora aliskinsin nede olsaen cok ne kadarsa onu yaparim ben
doğru diyosun ben hep aramız kötü olmasın diye uğraştım ama bilmiyorum ararmıyım bundan sonra kalbim kırıldı çünkü..
evet siz varsınız sıkıldığımda buraya geliyorum o yüzden =)
bakalım =)Biraz zaman geçsin kendini iyi hissetdiğin zaman yine ara sor.. karşılık beklemeden ama :) üzme canım kendinii
İnan benim de ailem dışında kimsem yok gibi şu an, kimseyle konuşamıyorum, hep yalnızım sanki, sıkıldım mı soluğu burda alıyorum
bakalım =)
Benimde bi eşim var bi ailem çok şükür rabbime Allah başımdan eksik etmesin onları =) şimdi bide siz varsınız umarım daim olur muhabbetimiz =)
Kaptan yönlendirse yapın derse yapalım benim 6 kilom kaldı hemen acilen toparlanması lazım vucudumun 15 mayıs düğün var amaannn Allah ımmmmcesitleride cokyahangisini yapayim onuda bilmiyom
Vala avantaji bilmiorumda canm bayagi ter attirio yerlerde surunmek yok bunda hep ayaktasin tempolu sporlar varya ondan :)
Benim içinde öyle =) sevdim burayı ben sınav bitince daha aktif olacam inşallah herşeyde, tüm yarışmalarda da geçicem hepiniziAmin canım aminnn, Allah eksik etmesin
İnşaAllah daim olur :) sadece diyet, kilo değil, arkadaş, dost gibi herşeyimizi paylaşabiliyoruz çok şükür.. yani en azından benim için öyle yer, öyle insanlar
Benim içinde öyle =) sevdim burayı ben sınav bitince daha aktif olacam inşallah herşeyde, tüm yarışmalarda da geçicem hepinizi
ben uçiimm artık hepinize sevgiler görüşemk üzereeee
ayy bana büyük iyilik =)Asyaca büyü mü yaptın gruba ayol saatlerdir kimse tek kelime yazmadı giriyorum giriyorum hala aynı msj o da benim msjım
gözünüz aydın, gelmiş geçmiş olsun.Canlarim hapinize gunaydinlar, mutlu haftasonlari diliyorum.
Bugun odullerini yapmayanlar yapip bitirsinler.
Yeni haftaya bomba gibi baslayalim
Oglanin doktor randevusu iyi gecti, hastalik iyilesmis yeniden ilac vermedi sukur
5 cayinda gorusmek dilegiyle...
napıyon kaptanımm, ne var ne yok. ben jiliana kaç kiloda başlasammGuzeller nerelerdesiniz:)
Okuması keyifliydiiayy bana büyük iyilik =)
sormadı kayınvalidem belkide anlamadı, çocuklar ne dese he yavrumm guzumm seni şöyle yerim böyle atarım şurdan tutarım burdan yakalarımm
ayy çok yoruldumm bugünn, kayınvalidem 3. torun isteğinii hayali karakterlerin gelinlerinin ne kadar çok doğurduyla, efendimm o bitmek bilmeyen mahallede ki komşu tesellemelerine bir yenisini ekleyerek 3. yapmayanların ne kadar pişman olup hunharca kayınvalidemin nasihatlarını dinlemedikleri için pişman olduklarını, yokluğun insan yokluğu demek olduğunu, birine vurmuşlar 'vaayyyy arkaamm' dediklerinden gem vurup durdu. Çok kötülemişsin hastalığınmı var yoksa dedi, bi doğursam nasıl toparlanıp hiç bi hastalığım kalmayacağını iddia edip durdu işte. neyse süper kahramanım kocam aradı almaya geliyorum dedi kapatırken öptüm dedim, kayınvallidem kaçtır öptüm diyosunn ecükte oğlumu bana bıraksan dedi.. neyse yine çok uzattım kapatamıyorum konuyu
süper kahramanım geldi prensesle 2 cüceyi kurtardı, baya gezindik 23 nisanın nimetlerinden yararlandık çocuklar çok mutlu oldular. Başka ne anlatsam yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?