Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

leslie yapmak istiyom yardimci olurmusunuz??? bilgilerinize ihtiyacim var.

Leslie güzel ama sana hafif kaçabilir. Sen bayağı aktifsin. Kendini zorlamayı seviyorsan jillian öneririm.

Bende merak ediyorum çok yağ yakıyor mu leslie avantajları nedir? İlk duydum

Canım hafif bir kardiyo yani kalp atışlarını hızlandırarak yağ yakmanı sağlıyor. Sana uygun gelebilir 1 mile dene istersen.

cesitleride cokya hangisini yapayim onuda bilmiyom

1, 2, 3, sanırım 5 mil de var 3ü bir dene ama sevmezsin kanımca.

doğru diyosun ben hep aramız kötü olmasın diye uğraştım ama bilmiyorum ararmıyım bundan sonra kalbim kırıldı çünkü..

doğru diyosun ben hep aramız kötü olmasın diye uğraştım ama bilmiyorum ararmıyım bundan sonra kalbim kırıldı çünkü..

Biraz zaman geçsin kendini iyi hissetdiğin zaman yine ara sor.. karşılık beklemeden ama :) üzme canım kendinii

evet siz varsınız sıkıldığımda buraya geliyorum o yüzden =)

İnan benim de ailem dışında kimsem yok gibi şu an, kimseyle konuşamıyorum, hep yalnızım sanki, sıkıldım mı soluğu burda alıyorum

bakalım =)
Benimde bi eşim var bi ailem çok şükür rabbime Allah başımdan eksik etmesin onları =) şimdi bide siz varsınız umarım daim olur muhabbetimiz =)

bakalım =)
Benimde bi eşim var bi ailem çok şükür rabbime Allah başımdan eksik etmesin onları =) şimdi bide siz varsınız umarım daim olur muhabbetimiz =)

Amin canım aminnn, Allah eksik etmesin

İnşaAllah daim olur :) sadece diyet, kilo değil, arkadaş, dost gibi herşeyimizi paylaşabiliyoruz çok şükür.. yani en azından benim için öyle yer, öyle insanlar

Amin canım aminnn, Allah eksik etmesin

İnşaAllah daim olur :) sadece diyet, kilo değil, arkadaş, dost gibi herşeyimizi paylaşabiliyoruz çok şükür.. yani en azından benim için öyle yer, öyle insanlar
Benim içinde öyle =) sevdim burayı ben sınav bitince daha aktif olacam inşallah herşeyde, tüm yarışmalarda da geçicem hepinizi

Asyaca büyü mü yaptın gruba ayol saatlerdir kimse tek kelime yazmadı giriyorum giriyorum hala aynı msj o da benim msjım
ayy bana büyük iyilik =)
sormadı kayınvalidem belkide anlamadı, çocuklar ne dese he yavrumm guzumm seni şöyle yerim böyle atarım şurdan tutarım burdan yakalarımm
ayy çok yoruldumm bugünn, kayınvalidem 3. torun isteğinii hayali karakterlerin gelinlerinin ne kadar çok doğurduyla, efendimm o bitmek bilmeyen mahallede ki komşu tesellemelerine bir yenisini ekleyerek 3. yapmayanların ne kadar pişman olup hunharca kayınvalidemin nasihatlarını dinlemedikleri için pişman olduklarını, yokluğun insan yokluğu demek olduğunu, birine vurmuşlar 'vaayyyy arkaamm' dediklerinden gem vurup durdu. Çok kötülemişsin hastalığınmı var yoksa dedi, bi doğursam nasıl toparlanıp hiç bi hastalığım kalmayacağını iddia edip durdu işte. neyse süper kahramanım kocam aradı almaya geliyorum dedi kapatırken öptüm dedim, kayınvallidem kaçtır öptüm diyosunn ecükte oğlumu bana bıraksan dedi.. neyse yine çok uzattım kapatamıyorum konuyu
süper kahramanım geldi prensesle 2 cüceyi kurtardı, baya gezindik 23 nisanın nimetlerinden yararlandık çocuklar çok mutlu oldular. Başka ne anlatsam yav

gözünüz aydın, gelmiş geçmiş olsun.
Guzeller nerelerdesiniz:)
napıyon kaptanımm, ne var ne yok. ben jiliana kaç kiloda başlasamm

Okuması keyifliydii
Başka torunu yok muu 3.-yü senden istiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…