- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Normalde Türkiye deki Dr ların istediği ilk kan tahlillerindendir gülüm yurtdışında çok çok farklı galiba bu gebelik kontrolleri.makinalar satılıyor gülüm istersen al ama ayda 1 kanda da baktirabilirsin.gebelik te açlık 90 ve altı tokluk ise 140 ve altında olması gerek mis Dr öyle söyledi. Tokluk yemekten 2 saat sonra ölçülür gülüm.Günaydın çıtır hatunlar :)
İlk kez senden duydum gülüm, e peki nasıl bakacağım? Elimde o minik cihaz yok, her yerde satılıyor mu onlar? Birde değerlerin kaç olması gerektiğini de bilmiyorum nasıl anlayacağım?
Helal sana ablam, amazonsun sen başaracağından şüphem yoktu zaten. Darısı pazara :)))
Tebrikler kızlar. Özgem ellerine sağlık :)
Sonraki aylarda sakıncası var mı peki gülüm? Az miktarda tüketilebilir mi acaba?
Sıkma canını gülüm, belki kuzenininde kendine göre sorunları vardır. Kaç yaşında kuzenin?
Hayırlı yolculuklar abla, iyi eğlenceler :)
İyi pazarlar takımımPAZAR GUNU EGZERSIZLERIMIZ
Bugun saat 23e kadar attiginiz ADIMLARI ve KARIN EGZERSIZIMIZI kac adet yaptiginizi beni etiketleyerek @Yawrukush yaziniz canlar.
Bugunku egzersizimiz karin kaslarimiz icin, evde varsa agirlikla, yoksa su sisesiyle, oda yoksa kavanoz vs gibi esit agirliktaki esyalarla bu hareketimizi yapabilirsiniz.Her egildiginiz yonu 1 adet olarak sayiniz :) (saga egildik 1adet, sola egildik 2 adet seklinde)
Kolay gelsin guzeller bol ter atmalar..
@edsofi @Ollalla
Kizlar gunaydinlar yataktan kalkiyorum izmire ucuyorum hemen. Pazar bugun kacamak yapmayin bak:))) ben de yapmicam söz :)))
İyi pazarlar takımım
Telefonumu maalesef yapamamışlar
Yarın tekrar gidecek zor bela yazıyorum dokunmatiği çalışmıyor
Bu arada Refik geldi sabah sürpriz yapmış sagolsun
Gümbür gümbür sancıyla geldi
Sizler nasılsınız
Runtastic me canım.gogo2405 ablam bizim kullandığımız adımsayarın adı neydi
Günaydın canım ne güzel cumaya kadar refik gider ve tartıda bol eksikerin olurİyi pazarlar takımım
Telefonumu maalesef yapamamışlar
Yarın tekrar gidecek zor bela yazıyorum dokunmatiği çalışmıyor
Bu arada Refik geldi sabah sürpriz yapmış sagolsun
Gümbür gümbür sancıyla geldi
Sizler nasılsınız
İyi keyifler canımmGünaydınlar kahvaltı yaptık çay keyfi yapıyoruz western izliyoruz yaşasın pazar
24 yaşında canım aslında sürekli ben yazarım o yazmaz, demekki konuşası yoktu napim :/Günaydın çıtır hatunlar :)
İlk kez senden duydum gülüm, e peki nasıl bakacağım? Elimde o minik cihaz yok, her yerde satılıyor mu onlar? Birde değerlerin kaç olması gerektiğini de bilmiyorum nasıl anlayacağım?
Helal sana ablam, amazonsun sen başaracağından şüphem yoktu zaten. Darısı pazara :)))
Tebrikler kızlar. Özgem ellerine sağlık :)
Sonraki aylarda sakıncası var mı peki gülüm? Az miktarda tüketilebilir mi acaba?
Sıkma canını gülüm, belki kuzenininde kendine göre sorunları vardır. Kaç yaşında kuzenin?
Hayırlı yolculuklar abla, iyi eğlenceler :)
Kekimi oğlumla yaptık fırına koyduk evi topladım yeşil çayımı içtim evi süpürücem he bide çamaşırları makinaya atıcaktım he bide beyazları toplayıp katlayacaktım he bide spor yapmam lazım bide oğlanın ödevi var bide bir misafirliğe gidicem daha hoşgeldine bide bide bide bide
24 yaşında canım aslında sürekli ben yazarım o yazmaz, demekki konuşası yoktu napim :/
iyiyim şükür canım sen nasılsınBugün nasılsınnnn ??
iyiyim şükür canım sen nasılsın
biri 22 mayıs biri 29 mayısÇok şükür iyiyim ben de :)
Sınav ne zamann ??
biri 22 mayıs biri 29 mayıs
Allah razı olsun canım =) aminnnnHaberimiz olsun da dua edelim :)
Allah yardımcın olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?