Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese keyifli huzur dolu bir pazar günü diliyorum. Bu sabah eşim minik oğlumu aldı yanımdan sabah bende bir buçuk saat daha uyudum. Çayı demlemiş omleti yapmış bi kalktım ki sofra hazır. Tabiki her pazar bunu yapmaz ama gece çok uyandım bebeğe kıyamadı

Bugün misafirliğe gidicem giderkeb browni yapıcam ve bir dilim bile yemicem (yani inşallah amin :) )

Normalde Türkiye deki Dr ların istediği ilk kan tahlillerindendir gülüm yurtdışında çok çok farklı galiba bu gebelik kontrolleri.makinalar satılıyor gülüm istersen al ama ayda 1 kanda da baktirabilirsin.gebelik te açlık 90 ve altı tokluk ise 140 ve altında olması gerek mis Dr öyle söyledi. Tokluk yemekten 2 saat sonra ölçülür gülüm.

İyi pazarlar takımım
Telefonumu maalesef yapamamışlar
Yarın tekrar gidecek zor bela yazıyorum dokunmatiği çalışmıyor
Bu arada Refik geldi sabah sürpriz yapmış sagolsun
Gümbür gümbür sancıyla geldi
Sizler nasılsınız

Dünkü menüm
Kahvaltı yok
Öğlen yaptık çünkü
Tereyağında bir tane yumurta üç parça köy peyniri
10 tane zeytin domates salatalı cay
Akşam sade makarna bir tabak kadar
Bir kase yoğurt
2 fincan Türk kahvesi
Adım sayar çalışmadığı için sayamadım dün
Birde cuma günü bir dilim karpuz yemiştim yazmayı unutmuşum ama büyük bir dilim

Geçmiş olsun canım, daha iyisindir inşaAllah..
Telefon düzelsin de sahalara dön artık özledikk

Günaydın canım ne güzel cumaya kadar refik gider ve tartıda bol eksikerin olur

Kekimi oğlumla yaptık fırına koyduk evi topladım yeşil çayımı içtim evi süpürücem he bide çamaşırları makinaya atıcaktım he bide beyazları toplayıp katlayacaktım he bide spor yapmam lazım bide oğlanın ödevi var bide bir misafirliğe gidicem daha hoşgeldine bide bide bide bide

24 yaşında canım aslında sürekli ben yazarım o yazmaz, demekki konuşası yoktu napim :/

Anladık biz anladıkk Kolay gelsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…