Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok iyi canim morali iyi annesi babasi da burda bizler yanindayiz kardesim etrafinda pervane o da utaniyo yazik ama mutlu
Ayy canım çık şükür vallaha yaa inşallah dahada iyi olacak Rabbim güzel günler çok mutlu günler nasip eder inşallah :)
keşke benimde uğraşacak bişeyim olsa ya çok sıkılıyorum
Bebişe birşeyler örsene annesi:)

Ozgem merak etme ortaligin tozunu attircaz bu hafta ben bu pazari kazasiz atlattim ya beni tutamazsiniz :)))

Kizlar iyi aksamlar donuyorum evime otobusteyim kalkacak birazdan kacamaksiz bir izmir ziyareti atlattim beni goren herkes karataya basladi bugun ann3min aksam yemegine yaptigi pirinc pilavina kimse dokunmadi ama bu durum anneme dokundu
Menum canlarim
Sabah
Uyanir uyanmaz limonlu yesil cay
Iki saat sonra
2 yumurta
9 zeytin
Bol roka ve tere
Iki dilim peynir
Bol salatalik

Ara
Iki sade kahve
Bir cay
Bir buyuk limonlu yesil cay

Aksam
Firinda kofte bol ama ekmeksiz
Zeytinyagli baklali enginar
Yogurt corbasi pirincli degil bulgurlu
Ve huzurrr
Su
Baya ictim belki 2.5 lt gecmistir daha icerim hatta su an bi sn
Bir kucuk suyu daha gumlettim 3 olmustur.
Spor yok gece defnenin uyuma saatine bagli olarak yapabilirim bildiririm kizlar.
1. Takimla yarista basarilar :)))

Ayy canım çık şükür vallaha yaa inşallah dahada iyi olacak Rabbim güzel günler çok mutlu günler nasip eder inşallah :)

Bebişe birşeyler örsene annesi:)
Aklımda ama daha erken gülüm biraz daha geçsin kısmet olursa baslarim

Kızlar nasılsınız yaw? Ben galiba ölüyorum kayınpederim her İstanbul'a geldiği de kendine gelmem 3 günümü alıyor.. Ne enerjik insanlar yarabbi.. İstanbul Anadolu yakasını karış karış gezdik resmen pestilim çıktı oğlum yol boyu kucağımda oturdu hopbidi hopbidi içim dışıma çıktı dönerken kızım kaka yaptı tüm araba it ölmüş gibi koktu eve geldiğimde resmen yalpalayarak yürüyordum. Ama ama ama ben bu sporun faydasını çok net yaşıyorum. O kadar yorgunluğun üzerine ağzıma 3 badem atıp biraz su içince yine atom karıncaya bağladım. Yemeği hallettim yedik kızı yıkadım felan bayağı koşturdum daha bi koşu daha yapacak enerjim var maşallah harikayım..

Senin kv de süpermiş yaa benimki size 2 yeter diyo halimi gördükçe zaten bana 2. Baskısı yaptıklarında bakacaksanız hemen yapayım diyordum kesiyorlardı seslerini hiç gelemem baskıya.. Ama tekrar ediyorum senin kv süpermiş

Can'ım az birşey sütüne ya da tatlına atsan bişey olmaz herhalde ama eğer gebeliğin riskliyse dikkat etmek gerek tabi..

İçler acısı menüm.
Bu haftaki bu eksi bana hiç iyi gelmedi kızlar.. Bu arada menü değerlendirmesini hep kaçırıyorum biri beni etiketlesin lütfen..

Sabah
Yarım simit
Peynir
Omlet
Söğüş
Tereyağı

Öğlen
Sade Türk kahve
Yarım fırın sütlaç
1-2 lokma kol böreee

Ara
Kanlıca yoğurdu (şekersiz)
Ara 5 badem

Akşam
3 etli kabak dolması..
Yoğurt
Turşu
Jelapeno

Sutlac ve simit olmasa olurmus ama cok kosturmussundur enerji vermistir sana onlar arti.yapmaz bence bu yorgunluga

Sutlac ve simit olmasa olurmus ama cok kosturmussundur enerji vermistir sana onlar arti.yapmaz bence bu yorgunluga

Dimi Can'ım yaa simit 2 ekmek niyetine yedim, yawrukush kaptanım kızmaz ona ama sütlaç yemeye mecbur kaldım çünkü yollara düşecektik en az 5 saat yiyecek yoktu aç kalmak da istemedim en masum yine sütlaç göründü.. Umarım hamile arkadaşların canı çelmemiştir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…