Ayy canım çık şükür vallaha yaa inşallah dahada iyi olacak Rabbim güzel günler çok mutlu günler nasip eder inşallah :)Cok iyi canim morali iyi annesi babasi da burda bizler yanindayiz kardesim etrafinda pervane o da utaniyo yazik ama mutlu
Bebişe birşeyler örsene annesi:)keşke benimde uğraşacak bişeyim olsa ya çok sıkılıyorum
Hayırlı akşamlar tatlım iyim ben sorularla cebelleşiyorum:)) sende nevar ne yok:)Canlarım hayırlı akşamlar bugün giremedim.Netim yoktu anca girebildim.Nasılsınız?
Ozgem merak etme ortaligin tozunu attircaz bu hafta ben bu pazari kazasiz atlattim ya beni tutamazsiniz :)))Canlarim nasilsiniz?
Nasil geciyor pazar gununuz?
Sizlere guzel bir haberim var, bu hafta normal cuma yarismamiz haricinde, 1.takim ile ozel olarak yarisiyoruz.
Yani katmerli yarislarimiz var bu hafta:)
Oyuzden kacamaksiz, bol egzersizli bir hafta gecirelim.
Arada 1. takima ugrayip, rakibelerinizi ziyaret edebilirsiniz:)
Saygi ve sevgi cercevesinde tatli yaris mesajlari yazabilirsiniz.
Hatta cay , kahve ikram edebilirsiniz guzeller:)
Ben cok heyecanliyim 1. takimla olan yarisimiz icin, sizlere guvenim sonsuz guzellerr :)
Simdi kahvalti hazirlamaya geciyorum, sonra gelip gecmise dalacagim:)
1. Takimla bizim yarisimiz varmis komsular yetisimYawrukush kaptanım kim kimle yarısıyor nolyor burda amannn allahımmmm
İnllh yatın intrnrtli olucammm ıyyyy pofffKaçak gelmişşşşş
Nr zamn nasıl ki1. Takimla bizim yarisimiz varmis komsular yetisim
İnllh yatın intrnrtli olucammm ıyyyy pofff
Nr zamn nasıl ki
Aklımda ama daha erken gülüm biraz daha geçsin kısmet olursa baslarimAyy canım çık şükür vallaha yaa inşallah dahada iyi olacak Rabbim güzel günler çok mutlu günler nasip eder inşallah :)
Bebişe birşeyler örsene annesi:)
bende iyiyim tatlımm:)Hayırlı akşamlar tatlım iyim ben sorularla cebelleşiyorum:)) sende nevar ne yok:)
ayy bana büyük iyilik =)
sormadı kayınvalidem belkide anlamadı, çocuklar ne dese he yavrumm guzumm seni şöyle yerim böyle atarım şurdan tutarım burdan yakalarımm
ayy çok yoruldumm bugünn, kayınvalidem 3. torun isteğinii hayali karakterlerin gelinlerinin ne kadar çok doğurduyla, efendimm o bitmek bilmeyen mahallede ki komşu tesellemelerine bir yenisini ekleyerek 3. yapmayanların ne kadar pişman olup hunharca kayınvalidemin nasihatlarını dinlemedikleri için pişman olduklarını, yokluğun insan yokluğu demek olduğunu, birine vurmuşlar 'vaayyyy arkaamm' dediklerinden gem vurup durdu. Çok kötülemişsin hastalığınmı var yoksa dedi, bi doğursam nasıl toparlanıp hiç bi hastalığım kalmayacağını iddia edip durdu işte. neyse süper kahramanım kocam aradı almaya geliyorum dedi kapatırken öptüm dedim, kayınvallidem kaçtır öptüm diyosunn ecükte oğlumu bana bıraksan dedi.. neyse yine çok uzattım kapatamıyorum konuyu
süper kahramanım geldi prensesle 2 cüceyi kurtardı, baya gezindik 23 nisanın nimetlerinden yararlandık çocuklar çok mutlu oldular. Başka ne anlatsam yav
Günaydın çıtır hatunlar :)
İlk kez senden duydum gülüm, e peki nasıl bakacağım? Elimde o minik cihaz yok, her yerde satılıyor mu onlar? Birde değerlerin kaç olması gerektiğini de bilmiyorum nasıl anlayacağım?
Helal sana ablam, amazonsun sen başaracağından şüphem yoktu zaten. Darısı pazara :)))
Tebrikler kızlar. Özgem ellerine sağlık :)
Sonraki aylarda sakıncası var mı peki gülüm? Az miktarda tüketilebilir mi acaba?
Sıkma canını gülüm, belki kuzenininde kendine göre sorunları vardır. Kaç yaşında kuzenin?
Hayırlı yolculuklar abla, iyi eğlenceler :)
Sutlac ve simit olmasa olurmus ama cok kosturmussundur enerji vermistir sana onlar arti.yapmaz bence bu yorgunlugaİçler acısı menüm.
Bu haftaki bu eksi bana hiç iyi gelmedi kızlar.. Bu arada menü değerlendirmesini hep kaçırıyorum biri beni etiketlesin lütfen..
Sabah
Yarım simit
Peynir
Omlet
Söğüş
Tereyağı
Öğlen
Sade Türk kahve
Yarım fırın sütlaç
1-2 lokma kol böreee
Ara
Kanlıca yoğurdu (şekersiz)
Ara 5 badem
Akşam
3 etli kabak dolması..
Yoğurt
Turşu
Jelapeno
Sutlac ve simit olmasa olurmus ama cok kosturmussundur enerji vermistir sana onlar arti.yapmaz bence bu yorgunluga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?