tamam denicem bu guntamam Edam ozaman duzenli yap leslieyi ki faydasini gorelim canim.
gunluk egzersizlerden de yapabildigin kadar yaparsin, fistik gibi olursun canimm:))
afiyet olsun Mervem:)
gec yazabildim gulum disaridaydik bugun hep, hakkini helal et canim..
afiyet olsun, dun odul yapmamistin:)
artik trilicenin gaziyla bu hafta guzel bir eksi gelir canim:)
abooovvv yine mi kiydin tavuga:))
evet canim, bebisler iyi olsunda sut niyetine dogum sonrasi icerim:))
sutlu cok guzel oluyor buarada mistik immm:)
halletmissiniz canim, gozunuzaydin:)
canim akrabalar arasindaki sorunlar hic hos olmuyor.
umarim halledersiniz her ne ise problem...
yap canim ama sen her gun epey adimliyorsun, sana tahminim hafif gelebilir.
bir dene bakalim leslie 2 mili mesela.
sonra hafif gelirse ben sana baska program paylasayim..
belki musait olmamistir, belki bir sIkintisi vardir, bence arar o uygun oldugunda..
yinede kusme sen ona canim:)
amin canim, biz kocaman bir aileyizz:))
canim leslie yapabilirsin, mesela 1 mili bir dene, kolay gelirse 2mili yaparsin:)
afiyet olsun odulun kaptanim, canim hic istemedi ki(
eger bakacak durumunuz, hevesiniz, isteginiz varsa cocuk cok guzel be Deryam.
Ama bu sizin vereceginiz bir karar, hayirlisi olsun..
sagol canim:)
hedefe epey yaklastiginda basla canim, son 6-7 kiloda olabilir mesela.
jilliani denedim biraz agir geldi )))Leslie güzel ama sana hafif kaçabilir. Sen bayağı aktifsin. Kendini zorlamayı seviyorsan jillian öneririm.
Canım hafif bir kardiyo yani kalp atışlarını hızlandırarak yağ yakmanı sağlıyor. Sana uygun gelebilir 1 mile dene istersen.
1, 2, 3, sanırım 5 mil de var 3ü bir dene ama sevmezsin kanımca.
Allah yardimcin olsun kolay gelsin...Kekimi oğlumla yaptık fırına koyduk evi topladım yeşil çayımı içtim evi süpürücem he bide çamaşırları makinaya atıcaktım he bide beyazları toplayıp katlayacaktım he bide spor yapmam lazım bide oğlanın ödevi var bide bir misafirliğe gidicem daha hoşgeldine bide bide bide bide
Canim sagol herkesler iyi burda gayet nutluyuz gelen gidenden bakamadim. Seviyorum sizi bozmadim diyetimi cok mutluyum o yuzden herkes cok zayiflamissin tas olmussun dedi hehehheeİyi yolculuklar abliş
Ahh kolay gelsin tatlım :)
Daha adam akilli birsey ögrenmedim desem yeridir :) artik uykusuz geceler beni beklerderece geliyor ozaman guzelim:)
bende iyiyim Busem hava cok sicak oglani oyun parkina getirdik, bende size bakiyorum:)
bende iyiyim canim, benimde arada bulanti oluyor, birde oglanin pesine kosuyorum surekli, ama iyiyim cok sukur
afiyet olsun canim, fideleri ektin mi:)
insallah 3 aydan sonra biter canim,Allah guc kuvvet versin:)
ayy cok sukur cok sevindim canim, insallah sonuclarda cok guzel cikar
kalmamis canim cok sukur, kosturuyor suan karsimda:)
canim azicik tatlarina bakabilirsin, emziriyorsun sonucta, cok zorlama kendini
canim bulantilar bitsin, bebis ve sen saglikli olunda sonra normal yeme duzenini gecersin:)
var watsap grubumuz kuzum, @E-brulim kaptanimiza numarani ozelm mesaj at seni eklesin gulum:)
afiyet olsun cnaim, keyifli oturmalar:)
iyiyiz gulum, senin keyifler nasil:)
canim sen bosver badanacilari sen sinavina calis, pazatesiyi atlat gerisi kolay guzelim:)
afiyet olsun ablacim:)
Tesekkür ederim :)Canımm kolaylıklar diliyorum
Kaptanim benim 23.000 adimi yazmayi unutmussun galiba
Ohh süper bu gazla dahada iyi devam ablacımmm:)Canim sagol herkesler iyi burda gayet nutluyuz gelen gidenden bakamadim. Seviyorum sizi bozmadim diyetimi cok mutluyum o yuzden herkes cok zayiflamissin tas olmussun dedi hehehhee
Kiz merve insan utaniyo yerin dibine gectim utancimdan her gelen ozgeyi dinleyip bana donuyor sen dokul bakalim bu ne kuculmussun diye:))Ohh süper bu gazla dahada iyi devam ablacımmm:)
:) ahh ablişim yaaçok iyi anlıyorum seni :))nazar değmesin vallaha oku kendine :) ayy abliş çok şükür özgede iyi değil mi ablacımmm :))Kiz merve insan utaniyo yerin dibine gectim utancimdan her gelen ozgeyi dinleyip bana donuyor sen dokul bakalim bu ne kuculmussun diye:))
İyim canım ben çocuklara not çıkartıyorum sen napıyorsun nasılsın :)Nasılsıniz kızlar
Teşekkür ediyorum canım evdeyim attım koltuğa kendimi spor yapmam lazımAllah yardimcin olsun kolay gelsin...
Yorgun canımm sen?Nasılsıniz kızlar
Nasılsıniz kızlar
Cok iyi canim morali iyi annesi babasi da burda bizler yanindayiz kardesim etrafinda pervane o da utaniyo yazik ama mutlu:) ahh ablişim yaaçok iyi anlıyorum seni :))nazar değmesin vallaha oku kendine :) ayy abliş çok şükür özgede iyi değil mi ablacımmm :))
keşke benimde uğraşacak bişeyim olsa ya çok sıkılıyorumİyim canım ben çocuklara not çıkartıyorum sen napıyorsun nasılsın :)
bende çok yorgun hissediyorum hem psikolojik hem bedenenYorgun canımm sen?
evet bugün hem bulantım vardı hem canım çok sıkkın bugün bu ev dar geldi yani banaBen de hafiften bir dökülüyorum ama iyiyim
Sen nasılsınn ? bulantın var mı bugün de ?
Çok iyi 1.takım bizim kardeş takımımızdı yanlış hatırlamıyorsam. 4 . takıma kaptanlık yaparken 1.takımı tekrar açıp aktifleştirmiştim ben sonrada kızlara devrettim bende yeri farklıdır her iki takımında.Canlarim nasilsiniz?
Nasil geciyor pazar gununuz?
Sizlere guzel bir haberim var, bu hafta normal cuma yarismamiz haricinde, 1.takim ile ozel olarak yarisiyoruz.
Yani katmerli yarislarimiz var bu hafta:)
Oyuzden kacamaksiz, bol egzersizli bir hafta gecirelim.
Arada 1. takima ugrayip, rakibelerinizi ziyaret edebilirsiniz:)
Saygi ve sevgi cercevesinde tatli yaris mesajlari yazabilirsiniz.
Hatta cay , kahve ikram edebilirsiniz guzeller:)
Ben cok heyecanliyim 1. takimla olan yarisimiz icin, sizlere guvenim sonsuz guzellerr :)
Simdi kahvalti hazirlamaya geciyorum, sonra gelip gecmise dalacagim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?