Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tamam denicem bu gun

jilliani denedim biraz agir geldi )))

Allah yardimcin olsun kolay gelsin...

Daha adam akilli birsey ögrenmedim desem yeridir :) artik uykusuz geceler beni bekler
Canımm kolaylıklar diliyorum
Tesekkür ederim :)
Kaptanim benim 23.000 adimi yazmayi unutmussun galiba

Kiz merve insan utaniyo yerin dibine gectim utancimdan her gelen ozgeyi dinleyip bana donuyor sen dokul bakalim bu ne kuculmussun diye:))
:) ahh ablişim yaaçok iyi anlıyorum seni :))nazar değmesin vallaha oku kendine :) ayy abliş çok şükür özgede iyi değil mi ablacımmm :))

Canlarim nasilsiniz?
Nasil geciyor pazar gununuz?
Sizlere guzel bir haberim var, bu hafta normal cuma yarismamiz haricinde, 1.takim ile ozel olarak yarisiyoruz.
Yani katmerli yarislarimiz var bu hafta:)
Oyuzden kacamaksiz, bol egzersizli bir hafta gecirelim.
Arada 1. takima ugrayip, rakibelerinizi ziyaret edebilirsiniz:)
Saygi ve sevgi cercevesinde tatli yaris mesajlari yazabilirsiniz.
Hatta cay , kahve ikram edebilirsiniz guzeller:)
Ben cok heyecanliyim 1. takimla olan yarisimiz icin, sizlere guvenim sonsuz guzellerr :)
Simdi kahvalti hazirlamaya geciyorum, sonra gelip gecmise dalacagim:)

:) ahh ablişim yaaçok iyi anlıyorum seni :))nazar değmesin vallaha oku kendine :) ayy abliş çok şükür özgede iyi değil mi ablacımmm :))
Cok iyi canim morali iyi annesi babasi da burda bizler yanindayiz kardesim etrafinda pervane o da utaniyo yazik ama mutlu

Çok iyi 1.takım bizim kardeş takımımızdı yanlış hatırlamıyorsam. 4 . takıma kaptanlık yaparken 1.takımı tekrar açıp aktifleştirmiştim ben sonrada kızlara devrettim bende yeri farklıdır her iki takımında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…