
TUM CITIRLARIN DIKKATINE

Canlarim takim kaptanimiz ve yardimcilarimizin ortak karari ile;
Bu haftadan itibaren mazeretsiz bir sekilde menu ve sporlarimizi 3 gun ustuste yazmazsak 1 sari kart, 3 kez sari kart alirsak da 1 kirmizi kart alacagiz.Kirmizi kart aldigimizda eger yeni uyeysek listeye alinmama, listede bulunan uyeysek de listeden cikartilma durumlari uygulanacaktir.
Sari kart alan uyelerimiz tum hafta boyunca duzenli olarak menu ve sporlarini yazarlarsa sari kartlari silinecektir.Lutfen menu ve egzersizlerimizi yazmayi unutmayalim

Haftalik egzersizlerimiz 17655. sayfadadir.


CARSAMBA GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ


bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.

bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.