Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE
Canlarim takim kaptanimiz ve yardimcilarimizin ortak karari ile;
Bu haftadan itibaren mazeretsiz bir sekilde menu ve sporlarimizi 3 gun ustuste yazmazsak 1 sari kart, 3 kez sari kart alirsak da 1 kirmizi kart alacagiz.Kirmizi kart aldigimizda eger yeni uyeysek listeye alinmama, listede bulunan uyeysek de listeden cikartilma durumlari uygulanacaktir.
Sari kart alan uyelerimiz tum hafta boyunca duzenli olarak menu ve sporlarini yazarlarsa sari kartlari silinecektir.Lutfen menu ve egzersizlerimizi yazmayi unutmayalim:KK200:

:KK49:Haftalik egzersizlerimiz 17655. sayfadadir.:KK49:

:KK200::kk77:CUMARTESI GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
:KK12: bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
:mad: bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
belindamm:KK73: :KK73::KK200: :KK12:-----
hawar:KK12: :KK12::KK12: :KK12:-----
Yseeminn:KK73: :KK12::KK200: :KK12:-----
edsofi:KK73: :KK12::KK200: :KK200:-----
Slm09:KK73: :KK73::KK12: :KK12:-----
AKovser:KK73: :KK73::KK12: :KK200:-----
zey zey-:KK200: :KK12:-----
Zeynepela07:KK73: :KK73:------
Hayaller35:KK12: :KK12::KK200: :KK12:-----
Asyaca:KK73: :KK73::KK200: :KK200:-----
tiffany20:KK12: :KK12::KK200: :KK200:-----
saricicek123:KK73: :KK73:------
gogo2405:KK73: :KK12:------
Mavibocuk:KK73: :KK73::KK200: :KK200:-----
D3S1R3:KK73: :KK73::KK200: :KK200:-----
seyhan77:KK73: :KK12::KK12: :KK200:-----
haeshin:KK12: :KK12::KK12: :KK200:-----
yawrukush:KK73: :KK73::KK200: :KK200:-----
shrr:KK12: :KK73::KK12: :KK200:-----
asya_01:KK73: :KK12::KK200: :KK200:-----

[/td][/td][/td][/td]

Son düzenleme:
turkkahvesi1.webp

Afiyet olsun:)

Kizlar doktor soyledi haftada 5 saatten fazla spor yapilmazmis isinmadan spor yapilmazmis kisiye gore namiz rakami varmis onun ustune cikildiginda bu hem kalp ritim boxukluguna kalp kırizine kadr gidiomus ,, en iyu spor yuryyusmus heleki kilo vermeye calisanlar yuruyus ypmalari lazimmis bi sporcu degilsniz eger diger kalp atisini tavan yaptiricak spor seklleri uygulanmamalidir dior canlar haber verim dedim siz . Haftanina 5gunu gunluk yarim saaat 40dk yuruyus bizim gibi kilosu olan sporcu olmayanlar icin

Güzelim doktorunun bahsettigi agır egzersiz. Hiçbirimiz atlet degiliz. Haftanın 7 günü 1 er saat rahatlıkla yuruyebilirsin. Hiçbir saglık sıkıntısına neden olmaz. Saatte 5-6 km ancak yürürsün, o da günlük 10 bin adım bile yapmıyor. Agır bir egzersiz rutini degil, bilakis tavsiye edilen günlük aktivite. Kalp saglıgı için birebir, damar hastalıklarına ve kansere karşı da koruyuculugu var.

Soruma yanıt vermedin gülüm. Başlangıç kilon 60. Dün kilo bildiriminde 59.7 mi demek istedin?

Iyi gecti diyelim iyi olsun... Kuzu hasta kardesine de bulaştı. Ugrasiyoruz bakalim. Ya ben hep gec kaliyorum kahvaltiya off sanirim ondan az veriyorum. Aslinda buraya baslamadan once baslamistim diyete. 28 aralikta ama ilk ay olmasina ragmen 1.600 kilo verebildim toplamda. Buda bana bi yerde yanlış yapiyorum sorusunu sorduyor.

Çok az vermişsin gerçekten. İlk ay vücuttan ödemin atıldıgı ve en çok kilo verilen dönem. Menülerini ve egzersizini takıp edelim birkaç hafta. Gerekirse degişiklik öneririz. Bilinen bir hastalıgın var mı (tiroid bezlerinin yavaş çalışması ya da pko gibi).

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
çok uzun zamandır böyle hasta olmamıştım,
umarım yakında geçer gerçi kızlarım iyi olsun da benimki önemli değil

sabah 10.30 gibi
yağda yumurta, beyaz peynir
2 dilim çavdar, domates, 5 zeytin
2 çatal helva

akşam 16.00
2 kaşık pirinç pilavı
kavurma, salata
yarım bardak fanta ( dayımın adağı vardı kurban kesti, menüde bu )

ara 18.00 bir avuç fıstık

2 lt su , bolca kuşburnu şekersiz çay, nane limon
spor yok malesef

Biran once iyileşirsiniz inşallah güzelim. Sen iyi ol ki, kuzuların da daha iyi olsun.

Günaydın iyi pazarlar kızlar
5 mil sporumu yapıp güne zinde başladım. Oğlum dün gece biraz daha rahat uyudu ama sabah öksürüğümüz şiddetlendi yarın randevu aldım doktora götüreceğim.

Egzersiz tamamlanınca günün geri kalanı daha güzel geçiyor:) Paşamıza da gecmiş olsun. İnşallah tedavi edilebilir bir durumdur ve ataklardan kurtulursunuz canım.

Iyi gecti diyelim iyi olsun... Kuzu hasta kardesine de bulaştı. Ugrasiyoruz bakalim. Ya ben hep gec kaliyorum kahvaltiya off sanirim ondan az veriyorum. Aslinda buraya baslamadan once baslamistim diyete. 28 aralikta ama ilk ay olmasina ragmen 1.600 kilo verebildim toplamda. Buda bana bi yerde yanlış yapiyorum sorusunu sorduyor.
Çok geçmiş olsun canım
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
çok uzun zamandır böyle hasta olmamıştım,
umarım yakında geçer gerçi kızlarım iyi olsun da benimki önemli değil

sabah 10.30 gibi
yağda yumurta, beyaz peynir
2 dilim çavdar, domates, 5 zeytin
2 çatal helva

akşam 16.00
2 kaşık pirinç pilavı
kavurma, salata
yarım bardak fanta ( dayımın adağı vardı kurban kesti, menüde bu )

ara 18.00 bir avuç fıstık

2 lt su , bolca kuşburnu şekersiz çay, nane limon
spor yok malesef
Geçmiş olsun canım
Gecmis olsun canim, insallah biran evvel toparlanir..
Ozledik seni :)

Iyiyiz canim sen daha iyi misin?

Rica ederim canim :)

Baklava cok mu guzeldi Busem:)

Canim sporun hafttalik yapilmasi gereken net bir saati yok fakat gunde 30-45 dk olmak kaydiyla haftada 4gun egzersiz idealdir.
Ancak kilo verme doneminde spor miktarini arttirirsan kilo veriminde hizlanir.
Doktor tedbirli davranmak istemis anladigim kadariyla..
Eger yuruyus yapabilirsen cok guzel olur gercekten.
Kalp atim hizinin yukselmesinin bir zarari yok ancak, sporcu olmayn sedanter birinin kalp atisini yavas yavas yukseltmesinde fayda vardir.
Sozun ozu hergun yarim saat yuruyus yapman ideal olur :)

Canim esim iyi grip devam etmedi sukur :)

Evet canim karbonhidratlar, et urunleri sutu arttirir dogru :)

Canim benim iyiyim sen nasilsin.
Oglus hastaymis, sende firsat buldukca dinlen.
Insallah toparlanir kuzucuk..

Hadi hayirlisi canim:))

Ohh kayinvalidenin elinden pasta yersinde cezalar gelmez mi guzelim:)

Canim cok gecmis olsun, kizin nasil oldu ?

Canim az mi 41 km :)

Demetcim haftasonlari kosturmacali oluyor,esimde evdeyken internet yasagi koyuyor:)
Ben bozsam bu kurali oda bilgisayar basindan kalkmaz:)
Sağol canım oğlanın hastalığı dışında iyiyim
Bu haftadan itibaren mazeretsiz bir sekilde menu ve sporlarimizi 3 gun ustuste yazmazsak 1 sari kart, 3 kez sari kart alirsak da 1 kirmizi kart alacagiz.Kirmizi kart aldigimizda eger yeni uyeysek listeye alinmama, listede bulunan uyeysek de listeden cikartilma durumlari uygulanacaktir.
Sari kart alan uyelerimiz tum hafta boyunca duzenli olarak menu ve sporlarini yazarlarsa sari kartlari silinecektir.Lutfen menu ve egzersizlerimizi yazmayi unutmayalim:KK200:

:KK12: bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
:mad: bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

zoombiiee-------
Slm09-------

[/td][/td][/td][/td]
Spor cezası yemişim a

Egzersiz tamamlanınca günün geri kalanı daha güzel geçiyor:) Paşamıza da gecmiş olsun. İnşallah tedavi edilebilir bir durumdur ve ataklardan kurtulursunuz canım.
Evet çok iyi oldu oğluş uyanmadan hallettim antibiyotik ve alerji ilacı verecek büyük ihtimalle hafif de ateş var çünkü

Canim sporun hafttalik yapilmasi gereken net bir saati yok fakat gunde 30-45 dk olmak kaydiyla haftada 4gun egzersiz idealdir.
Kalp atim hizinin yukselmesinin bir zarari yok ancak, sporcu olmayn sedanter birinin kalp atisini yavas yavas yukseltmesinde fayda vardir.

Demetcim haftasonlari kosturmacali oluyor,esimde evdeyken internet yasagi koyuyor:)

cok şükür özgemm
bu arada dun sporu yazmayi unuttum 1.5 saat yürüyüş yaptim

Kızlar Tunaydinn

Pazar sabahina esimin hastaligiyla uyandik aman Allahim bi kirilgan bi bitmis gibi ki sormayinn isim bugun zor yanii anlayacaginiz :KK48:

Sizlere bisey soracagim kizlar
Sizce basen kalca ve bacak bölgesi sorunlu olan bir vücut icin eliptik bisiklet mi yoksa kosu bandi mi ?
Faydasini birebir goren var mi ?

Kızlar Tunaydinn

Pazar sabahina esimin hastaligiyla uyandik aman Allahim bi kirilgan bi bitmis gibi ki sormayinn isim bugun zor yanii anlayacaginiz :KK48:

Sizce basen ve bacak bölgesi sorunlu olan bir vücut icin eliptik bisiklet mi yoksa kosu bandi mi ?
Geçmiş olsun zeynebim, eşin hastalığı fazla nazlanmadan atlatır inşallah :)

Bence eliptik, koşuyu dışarda da yaparsın hem daha sağlıklı :)

Kızlar Tunaydinn

Sizce basen kalca ve bacak bölgesi sorunlu olan bir vücut icin eliptik bisiklet mi yoksa kosu bandi mi ?

Bisiklet de kosu bandı da bahsettigin bölgelerde etkili canım. Biri birinden daha iyi diyemem. Ebru nun dedigi gibi dışarıda yürüme imkanın varsa bisiklet alabilirsin.

Tatlim 41 az degildi ama baklava cok guzeldi evet :))

Arkadaslarim hepinize gunaydin ve iyi pazarlar bugun annem cocuklar ve ben basbasayiz babam esimi gezmeye gorurdu koye azcik rahatlasin diye :) sabahtan 1 saat yürüyüş yaptim geldim alisveris bahanesiyle cezalarimi yaptim. Bisiklet surcem sonra :) ev de temizlemem lazim biraz bugun ama yarin tatil :)))) yani tembellik de edebilirim biraz :)
Gununuz guzel gecsiiiin:)))

günaydın arkadaşlar herkese iyi pazarlar
Helva, fanta, pirinç baya enerjik bir menü olmus :KK49:
evet aslında buraya yakışan bir menü değil ama
size karşı kendimi sorumlu hissettiğim için yazdım,
ama iyi olan menüm
tartıya yansımamış :)
azar azar yedim çünkü

Slm09:KK73: :KK73::KK12: :KK12:-----

[/td][/td][/td][/td]

söz ceza sporları mı yapacağım bu gün üstüne birde 3 mil yapabilirsem süper olur

Günaydın iyi pazarlar kızlar
5 mil sporumu yapıp güne zinde başladım. Oğlum dün gece biraz daha rahat uyudu ama sabah öksürüğümüz şiddetlendi yarın randevu aldım doktora götüreceğim.

ne güzel güne zinde başlamısın, oğluna çok çok geçmiş olsun umarım bu gün daha iyi olur

Güzelim doktorunun bahsettigi agır egzersiz. Hiçbirimiz atlet degiliz. Haftanın 7 günü 1 er saat rahatlıkla yuruyebilirsin. Hiçbir saglık sıkıntısına neden olmaz. Saatte 5-6 km ancak yürürsün, o da günlük 10 bin adım bile yapmıyor. Agır bir egzersiz rutini degil, bilakis tavsiye edilen günlük aktivite. Kalp saglıgı için birebir, damar hastalıklarına ve kansere karşı da koruyuculugu var.

Soruma yanıt vermedin gülüm. Başlangıç kilon 60. Dün kilo bildiriminde 59.7 mi demek istedin?

Çok az vermişsin gerçekten. İlk ay vücuttan ödemin atıldıgı ve en çok kilo verilen dönem. Menülerini ve egzersizini takıp edelim birkaç hafta. Gerekirse degişiklik öneririz. Bilinen bir hastalıgın var mı (tiroid bezlerinin yavaş çalışması ya da pko gibi).

Biran once iyileşirsiniz inşallah güzelim. Sen iyi ol ki, kuzuların da daha iyi olsun.

teşekkür ederim umarım bu gün daha iyi oluruz, şimdi eşim diyor galiba hasta olacam
dedim geç bile kaldın , kendisi hastalığın lafını duyunca hastalanır da :)

bu arada ay iyiki bizim evimiz müstakil yoksa kimse oturmazdı alt katımızda kızlar bütün gün zıplıyor kanepelerden atlıyorlar

umarım komşunuz anlayışlıdır, neticede paşam her sabah top oynamıyordur

Kızlar Tunaydinn

geçmiş olsun canım eşine ah bu erkeklerin ne olacak böyle, erkek anneleri oğullarınızı bu kadar nazlı yetiştirmeyin

Back
X