Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Belirtileri benziyo dişle gribin ama baba gripse bulaşmış olabilir canım takip et bakalım çok geçmiş olsun

Ne torunu ayol 39 yaşında. 5 sene daha gezsinler:))

Aa noldu canını sıkan bişey mi var tatlım

Afiyetolsun canım ben aslında pek ot çeşidi sevmem nasıl Aydınlı deme sakın ama yapan olursa yerim kendim nadir yaparım sebze daha severim

Umarım gerek kalmaz canım hemen toparlarlar neyseki evdesin
İyiyim aslındada da rejimden yoruldum heralde :) Bide hedefi düşürdük toparlarım inşallah:) Sen nasılsın
D3S1R3 D3S1R3 gelmedin mi daha merak ettim

Afiyet olsun Fatime cim bende makinede yapıyom aynen öyle oluyor

Sağol canımm :)

dogrusunu yapıyorsun bence

olsun vucudumda temzlense olur metabolızmamda yavas yanı faydası var devam edım barı

hayhay bakıyorum thanks

of napcaz ya cok pis bir görüntü yawrukush hocammm orası sporla erirmi sarkık karın lütfen bilgiverrmsn geldgnde

afyt olsn bn mısırı tuzlu tuzsz yaglı yagsz hıc bı sekılde sevmıorm ama kabzlık cektgm zamnlar oluo önerini dikkate alıcam cok saol cnm

Sağol canım, sevmesen bile ilaç gibi ye derim :)) genellikle kabızlık sorunu yaşayan biri olarak bana çok iyi geldi :))

bide akowser in hedef kg su 48 miş onada çok sasırdım hayatmda o kg ya inemem be ama yaş faktörü var daha 20 yasndaymıs

Canım ben 1.55 boylarındayım, daha önce en fazla 51-52 kilolara kadar indim ama o halde bile göbek, basende fazlalıklar vardı, onlar da gitse 47-48 gibi olurdum, ben de onu istiyorum zaten :)))
Yaşım 20 kalmış listede 21 oldum oysaki :KK70:

İyiyim canım, güzel geçiyor yemeklere bakıp-bakıp tutuyorum kendimi :KK70:yemek değil tatlı daha doğrusu :))

2-3 gündür yok canım, aramamış, fırsat olmuyor herhalde..
ahh benimde canim cok tatli istiyor, varsa kayisi kurusu ye 1-2 tane.
ben oyle bastiriyorum istegimi:)
arar firsati olunca merak etme..

merhaba kızlar menüm
saat 11,30
1 haşlama yum
5 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 domates
yeşilçay

ara
mevlütteydim ikramlıklara elimi sürmedim sadece şekersiz çay içtim 1 bardak(millet bir yedi bir yedi :KK43:)

ara
1 portakal
1 bardak tarçınlı süt

ara
1 havuç

akşam
1 tabak kadar karnabahara yoğurt ve üzerine pulbiber
salata

su 1,5
spor yok..ama acıkırım gibime geliyor şu an canım bişey istemiyor halsiz keyifsizim acıkırsam naparım bilmiyorum:KK51:

Kızlar bugün ki menüm
Sabah
1sekerli Nescafe
Zeytin azcık peynir

Öğle
Çorba
Elma

Aksam
Karnabahar
cok az yemissin canim , acikmadin mi?
ara ogunlerde yap kendine findik, ceviz, salatalik, havuc, yogurt,salata yiyebilirsin ara ogunlerinde.
sabahta seviyorsan yumurta tuket canim, tok tutar oldukca:)
tanismis miydik hatirlayamadim kusuruma bakma.
ben ozge 27 yasindayim, evliyim, 1 oglum var:)

Back
X