• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
DeryaondietEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar::halay: :halay::KK73::KK73:
CeydosEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar::halay::halay::KK73::KK73:
cool_lime:nazar: MUAF:halay: 50 M
Selinn-34En Büyük TÜRKİYE MUAF:nazar: MUAF:halay: MUAF:KK73::KK73:
Elizan-seyma:nazar::nazar::halay::halay::KK73::KK73:
BirikizmeselesiEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar::halay::halay:
AppLesmaEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar::halay::halay::KK73::KK73:
fmad:nazar::nazar:
plasticwomanEn Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar::halay::halay::KK73::KK73:
Birniyetmeselesi
MigiMadid10DK Y :nazar::halay::halay::KK73::KK73:
mifihafaEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK73::KK73:
angelnesssEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar::halay::halay::KK73::KK73:
Gonulmeyvesi10DK Y :nazar::KK73::KK73:
nnurcEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar::halay::halay::KK73::KK73:

Anladım Canım hangi markaydı hangi marka alacaksın bana mesaj atarsan çok sevinirim :)

:KK19:

Canım güzel bi eksi gelecek senden de

Çok güzelmiş bizim yerimize de iki adım at şöyle derin bi nefes al :)

Geçmiş olsun Canım hangi şehirdeydin

Salamdan pek hoşlanmıyorum çok sentetik geliyor gerisi iyi Canım lavaş yani dürüm bana çok sorunlu gelmiyor.

Aşçı başı çorbası ne kız, aşçıyı mı pişirdin :KK53: kaşar olmasa iyi olurmuş çok yağlı.

Kuzum biraz da limon sık

Bakayım Canım ilgimi çekti :) ben 6. Takımda olan birinin uyguladığı sistemi uyguluyordum Emin’im gidecek :) son tatlı Tombiş hallerim :)

Farkında olmak, birbirimize yorum yapmak çok iyi geliyor Canım hep beraber el ele düzelteceğiz beslenmemizi.

Canım bende senin tartını merak ediyorum :)

Canım sadece börek mi :KK43: bisküvi, ekmek döner kötü olmuş Canım. Porsiyon alsaydın keşke ya da ekmek alıp içini yeseydin sadece yanında ayran ile en azından daha iyi olurdu, ya da ekmek yerine lavaş daha masum. Aslıdna en iyisi açlık süresini uzatıp evi beklemek ben artık öyle yapıyorum.
Nasıl desem bilemedım 😆 asçıbaşı çorbası nette vardır :)

Gunaydin guzel arkadaslarim , gecmisi okudum ,alintiladim ama cevap yazamadim..
Asiri yogun ve yorucu bir gunun ardindan 2 agri kesici ile , su saniye cocuklari yatirdim, bir bardak cay icecegim insallah..
Hepinize bol eksili, mutlu birgun diliyorum, bildirimlerinizi bekliyorum.. :KK200:

Bugün yada yarın Regl olucam beklıyorum siskinlik hissedıyorum 🙄 bide dün lattle içtım şekersız yatmadan acı biberli yoğurt yedım

Eklentiler

• 698E5605-2DCF-45EE-B176-6783E29620E2.webp
    698E5605-2DCF-45EE-B176-6783E29620E2.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 28
Günaydın
geçen cuma kilom 75,70
Bu cuma kilom 76,00

çok üzgünüm foto Flu çıkmış evden çıkmadan farketmedim.akşam tekrar çekeceğim.

tabi ki esas konu bu değil bu hafta güzel eksi göreceğimi düşünüyordum benim için büyük hayalkırıklığı oldu.çünkü yazdıklarım dışında ağzıma sadece kahve ve çay girdi.bir de bu hafta yazdım mı bilmiyorum her sabah çubuk tarçınla çeşnilediğim yeşil çayım vardı.

Ama pes etmeyeceğim yarın ve öbür günde kilo kontrolüne devam edeceğim.haftaya da bu sorunu yaşarsam tahlil yaptırmayı planlıyorum.

Gerçekten + olduğu için herkesten özür dilerim.

Eklentiler

• D4ED80F2-272C-4EDB-822A-46CC73735A5A.webp
    D4ED80F2-272C-4EDB-822A-46CC73735A5A.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 23
Günaydın arkadaşlar kilo mu bildirerek güne başlamak istedim

Geçen hafta:117,7 kg
Bu hafta: 115,4
Fark: - 2,3
Yüzde: % 1,95
Gelecek hafta için hedef kilo: hedefimi büyük tutuyorum :) 113,9
Haftalık mesaj sayısı: bu ne demek bilemedim. Öğrenince yazarım

Umarım herkes güzel kilo vermiştir.

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch

C17301F2-1CE2-4DAC-A898-FDB9A77F7D35.webp

inşallah canım bu kadar spor ve dikkatli beslenme işe yarasın karın yağlarımın azaldığını hissediyorum. baklavalarım kesilmeye hazır görünüyor. düzenli pilates rutin olmuş ekstra karın kası çalışınca ciddi fark gözlemliyorum.yarın baskül ne sonuç verecek bakalım. sorunlu bölgem hep karın ve kalça olmuştur.basen sıfır bacaklar süper azıcık sırtta yağlanma vardı onlar azaldı. önden ve arkadan uzuyorum kilo alınca.:mad:

Ay ne güzel Canım sonuçların güzel olur umarım. Spor çözer Canım o zaman senin sorununu. Ne yazık ki çoğu kadın öyleyiz

İyi akşamlar
Kahvaltı
Ton balığı

öğle
Nohut , az pilav, hoşaf

akşam
Az pilav
Hoşaf
Nohut

bi ara çiğ köfte yedim

heeeeppsiNi zorla yedim desemm
Gripten

Canım senin de benim gibi kahvaltı takıntın yok sanırım bende herşey yerim kahvaltı da eşim klasik kahvaltı harici ağzına bi şey sürmez :) özellikle ton balığı çok severim

İyi geceler plasticwoman plasticwoman izmir de depremler manisa da ama bizde hissediyoruz

Anladım Canım hissedilir tabi evinde önlem alıp beklemek laızm yapacak bir şey yok başka

Bugün yada yarın Regl olucam beklıyorum siskinlik hissedıyorum 🙄 bide dün lattle içtım şekersız yatmadan acı biberli yoğurt yedım

Geçen hafta kilon kaçtı Canım

Günaydın
geçen cuma kilom 75,70
Bu cuma kilom 76,00

tabi ki esas konu bu değil bu hafta güzel eksi göreceğimi düşünüyordum benim için büyük hayalkırıklığı oldu.çünkü yazdıklarım dışında ağzıma sadece kahve ve çay girdi.bir de bu hafta yazdım mı bilmiyorum her sabah çubuk tarçınla çeşnilediğim yeşil çayım vardı.

Ama pes etmeyeceğim yarın ve öbür günde kilo kontrolüne devam edeceğim.haftaya da bu sorunu yaşarsam tahlil yaptırmayı planlıyorum.

Ödem vardır Canım ve dinlenmeden tartılınca bende çok eksi çıkmıyor dinlenip hafta sonu bakarsın yine

Ay ne güzel Canım sonuçların güzel olur umarım. Spor çözer Canım o zaman senin sorununu. Ne yazık ki çoğu kadın öyleyiz

Canım senin de benim gibi kahvaltı takıntın yok sanırım bende herşey yerim kahvaltı da eşim klasik kahvaltı harici ağzına bi şey sürmez :) özellikle ton balığı çok severim

Anladım Canım hissedilir tabi evinde önlem alıp beklemek laızm yapacak bir şey yok başka

Ödem vardır Canım ve dinlenmeden tartılınca bende çok eksi çıkmıyor dinlenip hafta sonu bakarsın yine
iki gün önce 87,7

Hiç modunu düşürme canım aynen devam biz bu işi başarıcaz inşallah 😍😍
Regli şişkinlik yapıyor 1kg ödemin vrdır şuan da ondan benimde bugün regl günüm onun şişkinliği de oluyor 🙄

Günaydın
geçen cuma kilom 75,70
Bu cuma kilom 76,00

Canım hiç üzülme fark 300 gram bence bu hemen gidecek bir kilo
Karbonhidrat olan herşeye bir hafta ara ver kiloların nasıl gidiyor gör 😍

Günaydın arkadaşlar kilo mu bildirerek güne başlamak istedim

Geçen hafta:117,7 kg
Bu hafta: 115,4
Fark: - 2,3
Yüzde: % 1,95
Gelecek hafta için hedef kilo: hedefimi büyük tutuyorum :) 113,9
Haftalık mesaj sayısı: bu ne demek bilemedim. Öğrenince yazarım

Umarım herkes güzel kilo vermiştir.

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch

Eki Görüntüle 2582962

Harikasın canım maşallah çok güzel kilo vermişsin bnce haftaya113'ü ksin görürsün 😍😍

Harikasın canım maşallah çok güzel kilo vermişsin bnce haftaya113'ü ksin görürsün 😍😍

Bakalım Canım bende öyle tahmin ediyorum ayrıca bende regl olacağım sanırım parmağımda dönen yüzük kütük gibi duruyor :) karnım da bir ağrı regl olursam daha da vermiş olurum

;)

Back
X