- 3 Aralık 2019
- 907
- 2.977
- 43
İyi geceler
plasticwoman
izmir de depremler manisa da ama bizde hissediyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
| İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| Deryaondiet | ![]() | ||||||
| Ceydos | ![]() ![]() | ||||||
| cool_lime | 50 M | ||||||
| Selinn-34 | MUAF | ||||||
| Elizan-seyma | ![]() ![]() | ||||||
| Birikizmeselesi | ![]() ![]() | ||||||
| AppLesma | ![]() ![]() | ||||||
| fmad | |||||||
| plasticwoman | ![]() ![]() | ||||||
| Birniyetmeselesi | |||||||
| MigiMadid | 10DK Y | ![]() ![]() | |||||
| mifihafa | |||||||
| angelnesss | ![]() ![]() | ||||||
| Gonulmeyvesi | 10DK Y | ||||||
| nnurc | ![]() ![]() |
Nasıl desem bilemedımAnladım Canım hangi markaydı hangi marka alacaksın bana mesaj atarsan çok sevinirim :)
Canım güzel bi eksi gelecek senden de
Çok güzelmiş bizim yerimize de iki adım at şöyle derin bi nefes al :)
Geçmiş olsun Canım hangi şehirdeydin
Salamdan pek hoşlanmıyorum çok sentetik geliyor gerisi iyi Canım lavaş yani dürüm bana çok sorunlu gelmiyor.
Aşçı başı çorbası ne kız, aşçıyı mı pişirdinkaşar olmasa iyi olurmuş çok yağlı.
Kuzum biraz da limon sık
Bakayım Canım ilgimi çekti :) ben 6. Takımda olan birinin uyguladığı sistemi uyguluyordum Emin’im gidecek :) son tatlı Tombiş hallerim :)
Farkında olmak, birbirimize yorum yapmak çok iyi geliyor Canım hep beraber el ele düzelteceğiz beslenmemizi.
Canım bende senin tartını merak ediyorum :)
Canım sadece börek mibisküvi, ekmek döner kötü olmuş Canım. Porsiyon alsaydın keşke ya da ekmek alıp içini yeseydin sadece yanında ayran ile en azından daha iyi olurdu, ya da ekmek yerine lavaş daha masum. Aslıdna en iyisi açlık süresini uzatıp evi beklemek ben artık öyle yapıyorum.
inşallah canım bu kadar spor ve dikkatli beslenme işe yarasın karın yağlarımın azaldığını hissediyorum. baklavalarım kesilmeye hazır görünüyor. düzenli pilates rutin olmuş ekstra karın kası çalışınca ciddi fark gözlemliyorum.yarın baskül ne sonuç verecek bakalım. sorunlu bölgem hep karın ve kalça olmuştur.basen sıfır bacaklar süper azıcık sırtta yağlanma vardı onlar azaldı. önden ve arkadan uzuyorum kilo alınca.![]()
İyi akşamlar
Kahvaltı
Ton balığı
öğle
Nohut , az pilav, hoşaf
akşam
Az pilav
Hoşaf
Nohut
bi ara çiğ köfte yedim
heeeeppsiNi zorla yedim desemm
Gripten
İyi gecelerplasticwoman izmir de depremler manisa da ama bizde hissediyoruz
Bugün yada yarın Regl olucam beklıyorum siskinlik hissedıyorumbide dün lattle içtım şekersız yatmadan acı biberli yoğurt yedım
Günaydın
geçen cuma kilom 75,70
Bu cuma kilom 76,00
çok üzgünüm foto Flu çıkmış evden çıkmadan farketmedim.akşam tekrar çekeceğim.
tabi ki esas konu bu değil bu hafta güzel eksi göreceğimi düşünüyordum benim için büyük hayalkırıklığı oldu.çünkü yazdıklarım dışında ağzıma sadece kahve ve çay girdi.bir de bu hafta yazdım mı bilmiyorum her sabah çubuk tarçınla çeşnilediğim yeşil çayım vardı.
Ama pes etmeyeceğim yarın ve öbür günde kilo kontrolüne devam edeceğim.haftaya da bu sorunu yaşarsam tahlil yaptırmayı planlıyorum.
Gerçekten + olduğu için herkesten özür dilerim.
iki gün önce 87,7Ay ne güzel Canım sonuçların güzel olur umarım. Spor çözer Canım o zaman senin sorununu. Ne yazık ki çoğu kadın öyleyiz
Canım senin de benim gibi kahvaltı takıntın yok sanırım bende herşey yerim kahvaltı da eşim klasik kahvaltı harici ağzına bi şey sürmez :) özellikle ton balığı çok severim
Anladım Canım hissedilir tabi evinde önlem alıp beklemek laızm yapacak bir şey yok başka
Geçen hafta kilon kaçtı Canım
Ödem vardır Canım ve dinlenmeden tartılınca bende çok eksi çıkmıyor dinlenip hafta sonu bakarsın yine
inşalah.Gelecek hafta için güzel kilo verirsin.

inşalah.
bu Pazar günü günümüz var.![]()
![]()
Bugün yada yarın Regl olucam beklıyorum siskinlik hissedıyorumbide dün lattle içtım şekersız yatmadan acı biberli yoğurt yedım
Günaydın
geçen cuma kilom 75,70
Bu cuma kilom 76,00
çok üzgünüm foto Flu çıkmış evden çıkmadan farketmedim.akşam tekrar çekeceğim.
tabi ki esas konu bu değil bu hafta güzel eksi göreceğimi düşünüyordum benim için büyük hayalkırıklığı oldu.çünkü yazdıklarım dışında ağzıma sadece kahve ve çay girdi.bir de bu hafta yazdım mı bilmiyorum her sabah çubuk tarçınla çeşnilediğim yeşil çayım vardı.
Ama pes etmeyeceğim yarın ve öbür günde kilo kontrolüne devam edeceğim.haftaya da bu sorunu yaşarsam tahlil yaptırmayı planlıyorum.
Gerçekten + olduğu için herkesten özür dilerim.
Günaydın arkadaşlar kilo mu bildirerek güne başlamak istedim
Geçen hafta:117,7 kg
Bu hafta: 115,4
Fark: - 2,3
Yüzde: % 1,95
Gelecek hafta için hedef kilo: hedefimi büyük tutuyorum :) 113,9
Haftalık mesaj sayısı: bu ne demek bilemedim. Öğrenince yazarım
Umarım herkes güzel kilo vermiştir.
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch
Eki Görüntüle 2582962
inşalah.
bu Pazar günü günümüz var.![]()
![]()
Harikasın canım maşallah çok güzel kilo vermişsin bnce haftaya113'ü ksin görürsün![]()
Benimde pazartesi misafirlerim var
Kısır poğaça pasta börek
Yemicem inşallah
Bakalım Canım bende öyle tahmin ediyorum ayrıca bende regl olacağım sanırım parmağımda dönen yüzük kütük gibi duruyor :) karnım da bir ağrı regl olursam daha da vermiş olurum
Aslında kısır yanına bol salata yenebilir yağını vs kontrollü koyarsan içinde bulgur ve yeşillik var çok sakıncalı değil bence
Ay ne güzel Canım sonuçların güzel olur umarım. Spor çözer Canım o zaman senin sorununu. Ne yazık ki çoğu kadın öyleyiz
Canım senin de benim gibi kahvaltı takıntın yok sanırım bende herşey yerim kahvaltı da eşim klasik kahvaltı harici ağzına bi şey sürmez :) özellikle ton balığı çok severim
Anladım Canım hissedilir tabi evinde önlem alıp beklemek laızm yapacak bir şey yok başka
Geçen hafta kilon kaçtı Canım
Ödem vardır Canım ve dinlenmeden tartılınca bende çok eksi çıkmıyor dinlenip hafta sonu bakarsın yine