- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Umarim canim. Cok ihtiyacim var eksi gormeye
Canım görürsün olsun hiç stres yapma buna da ihtiyaç oluyor bazen es vermek iyidir hem duraklaman kırılır
29 şubat 2020 bügün ne yedim ?
sabah : 140 gr yoğurt
öğle : 2 haşlanmış yumurta + 30 gr peynir
ara : 140 gr yoğurt
akşam : karnıbahar pizzası + 1 dilim bademli keto ekmeği
su : 1500 ml (yatana kadar 3000 ml yi buluyor her gece)
spor : 960 adet ipsiz ip atlama 1000 e tamamlamak istedim bacaklarım kitlendi (nerede yaptım biliyor musunuz wc'dehasta bezine gerek kalmadı.set aralarını güzel değerlendirdim
)
Oo süpersin Canım :) bende WC de atlıyorum ip iş yerinde :) ip atlama hafta içi olsaydı ooo bende yapardım baya :) yarın ne vardı spor
Biraz kaçamaklı olmuş ama dönüşte ancak toparlarsın. Benimde geçen karpuz istedi Canım ama ben Ağustos’a kadar yiyemem sanırım.
gerçekten karpuz mu yazıyor.iki gün önce sayıklıyordum inanamıyorum çok kıskandım.menün güzel hımm yaş pasta?
Valla benim de geçen istemişti Canım :) ama bana uzun süre yok sanırım meyve olan günlerim olacak belki o zaman değerlendiririm. Çilek eşimin memleketinde yiyince çok lezzetli biz çilek yememiş diyerek yiyordum :))
yapalım yeniden neden öyle diyorsun kimbilir kaç kalori yaktık.hoş yürüyemiyorum ama olsun değer.yarına bişeyçiğim kalmaz.hem banyo zeminleri evin diğer yerlerine göre daha kalın yapılıyor.gümleme daha az oluyor.